Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
brutál Ganja směsice a kulisy, je to možné ? - Klikni zde pro originální téma
Ondrash
Ahoj všichni dobří lidičky,

musím vám něco říct a zároveň se na něco zeptat, protože to víte, já se pořád ptám :-), teďka ve čtvrtek jsem byl s jednou kámoškou u nás na řece (tam vždycky chodím hulit) a vzal jsem si těžce improvizovanou vodní dýmkou (však to znáte). No nejdříve jsme si dali kotlík z toho co se mi letos moc nepovedlo, síla nic moc, ale úplně bez účinku to přeci jenom taky není, pak jsme nabili trochu kvality od kámoše - jenom katr a paličku toho co se mi letos v lesíku více povedlo, a bim... nějak jsem přestal chápat realitu, pak jsme chodili po břehu a já jsem se chlamal jak idiot a mozek se mi restartoval co půl věty, takže jsem jenom vyrážel takové skřeky a vytí... pak se setmělo a v lese jsem viděl jak oživujou stromy a běží na nás, no fujtajbl stihy, ale bylo to super. Co dělala ta kámoška si moc nepamatuju, jenom jsme
brebtali o nesmyslech. Však to znáte. no a jde mi o to, že nikdy jsem takový stav se svou "kvalitou" trávy neměl, byl jsem sice těžce v pohodičce a tak, ale nikdy taková bezbřehá aktivita , leda na vojně a tam to byly modely ostatních. Takže se ptám, jestli je možné smícháním různých i méně potentních druhů dosáhnout nějakého mega šíleného efektu ??? Nebo to byla jenom náhoda ?? Jo a taky by mě zajímalo, jestli někdo vidíte, když jste zhulení kulisy, já to vidím vždycky několik dní po hulení, jakoby všechny objekty, pouliční lampy, domy, stromy a hory byly jenom jako nalepené na překližce a vybarvené ? V téhle době to vidím furt. Není to nějaký mozkový defekt :-) ??? Zatím zdarec a hulte, hulte,

hulte.....

pan dan
Nazdarek
Smichanim nekolika modelu (jak pises nejakyho kvalitniho a min kvalitniho) dosahnes pouze toho, ze budou smichany, fakt asi je to vsechno Cannabis, pokud THC nebudes michat s jinejma chemkama, budes mit porad jen to samy, jako na zacatku

ad kulisy:
dik, jsem rad, ze na tomhle svete nejsem sam :))

a btw, OPRAVDU jsi zkousel pouze konopi? zda se mi, ze tu popisujes nejaky psychedelicky syntetika ;)) i kdyz i ja jsem kdysi zazil komunikaci s Bohem a pouze po jednom iontu, dost dobrym iontu.
PAN:DAN
Ondrash
Zdarec PAN,

no nevím, žádné syntetické sračky nepožívám, já vyznávám pouze lůno matky přírody a to co z něho pochází, takže třeba hulení. Leda že by se mi tam něco přimíchalo a vykvasilo, ale stejně by to bylo naturální... Četl jsem že je tam spousta různých složek a druhů kanabioidů a kanabinolů a kdoví čeho ještě... že by se mohly posčítat a každá působí nějak jinak a výsledek: skvost. Jenom mě zarazilo, že mám doma takový silný materiál, ale asi jsem toho vyhulil moc...
i když to bylo tak akorát.. se mi zdá...
S těmi kulisami to je supr, já jsem fakt nenašel nikoho, kdo by tím taky trpěl. Kolem nás je takový placatý svět, že ?
Takže dík... a zdar !!!
sunset
Ondrash: Cha cha chaaa, dobry ;)

Mozkovy efekt to neni, ja tomu rikam komix. Jakoby vsechno ztratilo jeden rozmer, proste placaty lidicky, placaty stromecky, super pocit. Ja uz si na to zvykl, poprvy jsem byl taky vyplesknutej, ale jde to. Takze priste se uvolni, vykasli se na to, ze budes vypadat jako pako a jdi do toho. Ma to svy kouzlo ;)

Ondrash
zdarec sunset,

jak tomu říkáš, to je fakt přiléhavé, a mi ten efekt vůbec nevadí. Právě naopak, je to super - no komix. Někdy se do toho ještě různě formuje obloha. Mám to skoro odjakhuliva, nejsměšněji vypadá pouliční osvětlení, taková tenká nožička z lepenky jak to může udržet ak velkou lepenkovou placku nahoře, co ještě někdy svítí.
Tak nás 2D čumilů bude asi přece jen dost !
Čaute
Lackyfree
Zdar....
Co se týče míchání druhů marihuany tak musím potvrdit z vlastní zkušenosti že to fakt maká. Je to opravdu jak komiks, ale já ho pržívám trošku jinak než vy popisujete - mám velice silné 3D vnímání. Můj kámoš dokonce kouří special směs něčeho (tvrdí prej skunk a něco) - nevím čeho, je to vždy nadrolené (někde to kupuje). No je to síla, sice to chvíly travá než to
naběhne ale potom je to hukot.
Mno podle mě, si myslím že každý druh trávy působí trochu jinak, a to dokazují i vědecké výzkumy, dle množství zastoupených atkivních látek (CBD, CBN....atd, jejich tam dost na to aby se dokázali projevit) - čistě na THC nezáleží.
.................
sunset
Ondrash: Oh yes, jsem rad ze v tom nejsem sam ;)

Mi to vzdycky pripomina dokonale nakreslenou 2D scenu, ktera je fukt nekonecne naaadherna. Taky se mi cuka obraz, treba kamos je narovnanej a najednou lezi vedle me na louce - jako strihem ve filmu.

Ale me se to stava po normalnim vzorku bez michani, proste pohudka ;) Asi mam stesti na zrakovy halusky, dalsi co se pravidelne objevuje je vlneni steny. Kdyz zahulime v panelaku a muzu koukat na takovej ten papundekl pokreslenej carama (jadro), tak mam pocit, ze se ta stena vlni a dycha ;) Jednou jsem kvuli tomu od bejvalky utekl, protoze jsem se moc bal, ze ten barak spadne ;)
esco
No, pánové, ja moc netušim o čem to mluvíte. Ja vidim svět vždycky ve 3D, ale mít o rozměr míň, tak je to možná pohoda. Po jakym že to modýlku toto nabýhá?
sunset
esco: Na to musis mit hlavu, ne model. Aspon me to funguje po noname modelech. Nekupuju a tak nevim co hulim, ale o to vetsi sranda ;)

PS: To si pis ze to je pohodaaa
Ondrash
zdarec všichni...

esco: sunset má pravdu, myslím že to nebude modelem, takový nic-moc-model, jaký hulím já bys nikde nekoupil (je to vlastní produkce :)), ale přece z něj mám divadelní pohled. Všechno jsou prostě kulisy. Neměl jsem to kdysi, ale pak jsme seděli z kámošema na zřícenině Cimburku na brigádě a byli jsme totálně zhulení, no a jak se tak čumíme z výšky do krajiny, najednou rup - a celý protější kopec je úplně placatý a všechny stromy jsou jako plakáty na průsvitné fólii. No od té doby jako by se v mozku přehodila nějaká výhybka, zahulím a rup je tu svět komixu. Kulisy vidím dokonce i po alkoholu, ovšem zážitek a dojem není zdaleka tak silný.
Takže zdarte :)

LackyFree: na to míchání různých druhů a kvalit přeci jen něco bude...

PS: Taky nevím co hulím noname kytky z noname semen smíchané s dalšími noname... :smoker: :sun:

phmh
Taky zkouším míchat 2,3,4 atřeba i víc různých druhů podle toho jak to jde a myslím že to ůplně nejlepší a když si to ještě posypete krystalama z listů tak to je lahůdka.
Dyť to tak po nás chtějí,abysme to tak hulily smíchaný od každýho kuřáka co se sejde s jiným-a. Tak ty různý máme dát dohromady a společně si to užít v jointkole.
a ty ůčinky přichází i z vlivů nabytých při pěstování té rostliny a atmosféry při kouření.
každej si svůj život (i s představami a všemi transformacemi)dělá sám
majster
Ja si myslim ze ked zmisas dva dobre druhy do kopi tak stoho mozes mat viacej.Ale ked fajcis slapsiu travu zo silnejsiou tak tu silnu iba dobiehas a uz to nie je taka sila oko je to u mna normalne.
PiosOne
ad. komix: to ja mel jednou pocit ze jsem nakreslenej, mel jsem pocit, ze mam telo jenom ve 2D, bylo to fakt super!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma