Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Hnojivo s thc - Klikni zde pro originální téma
Bambulooser
doufám že nebudu za piču, snažil sem se hledat (což tvrdí asi všichni), ale dnes jsem zaslechl, že prý (zdůrazńuju prý) jsou hnojiva, který přímo obsahujou thc, kerý si kytka vstřebá, aje z toho pak supr model. Mě to přijde jako píčovina, ale touha po pravdě mě dovedla až k tomu že jsem se zde zaregistroval, ačkoli doteď jsem si vystačil s prostým pročítáním. Tak by mě zajímalo, jesi se o téhle problematice něco ví. Ptám se v indoor kategorii (ač sám dávám jen venek), boť to už je těžká věda, co...tak jesi k tomu něco víte, předem dík.
mittic
Pravda to neni, canabinoidy (kam THC patri) sou tvoreny latkami C, H, O, v urcitem pomeru a pod urcitymi chem. vazbami. Napr. pro THC se pouziva sumarni vzorec C21H30O2, nazev Tetrahydro-6,6,9-trimethyl-3-pentyl-6H-dibenzo[b,d]pyran-1-ol, no a jak znamo C ziskava rostlina z CO2 ze vzduchu, O bud taky, nebo z H20 pri fotolyze vody a H ziskava z H20 taky... takze :) hnojiva obsahuji dulezite latky pro rostlinu, pro jeji rust, spravnou funkci, umoznuji vznik molekuly THC, ovsem na jejim slozeni se nepodili...
podrobnejsi info napr na:
http://anthro.fortlewis.edu/ethnobo...annabis_new.htm
http://www.erowid.org/plants/cannab...ata_sheet.shtml
lordWilliam
Btw. pokud by nějaký hnojivo už THC obsahovalo, mám takovej pocit že by asi v našich krajích bylo ilegální. A ten nápad je takovej položenej na hlavu, pokud chceš mít např sladký jablka taky nebudeš pod jabloň sypat cukr v bláhový naději že jablka budou taky sladčí :-°)))
BRAINDEAD
Pokud ja vim existuje pouze pripravek- repro forte- od plagronu Repro Forte

K dosažení vysokého obsahu THC je možno zkusit přidat rostlině dodatečnou výživu po květenství. Bohužel to nezřídka nefunguje, protože rostlina věnuje energii na tvorbu jednoduchých cukrů namísto THC. Tento prostředek slouží k tomu, že rostliny spotřebovávají energii v orgánech květů namísto listů. THC sestává z velice komplikovaných molekul. Rostlinu stojí spoustu energie tyto molekuly vytvořit, jedná se dokonce o dvojnásobek energie potřebné na růst listů. Biochemické procesy v rostlině se starají o to, aby byly jednoduché molekuly z listů a stonku přeměněny v komplikované molekuly THC. Repro Forte urychluje a zesiluje tyto procesy. Extremní energie potřebná k produkci THC pochází z největší části z jednoduchých cukrů obsažených v listech a stonku. Spousta světla a dobrá výživa ve růstové fázi jsou též velice důležité. Při produkci THC se přesouvají cukry z odumírajících listů do konečků. Odumírání listů tedy nemá negativní vliv na produkci THC. Vitamíny a stopové prvky v Repro Forte podporují enzymatické procesy při transportech cukrů a větší produkci THC.

Použití: 1 l týdně na ha
Používat během květenství.

PŘIROZENĚ OD PLAGRONU
conspirator
Ale ja som zas pocul, ze ak xce niekto dobre vyzerat, mal by jest ludske mäso...nemate niekto nejaku mrtvolku??? :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma