Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
110W pokus o sog - Klikni zde pro originální téma
LOksa
Cawte piecky! Takze tu je moj druhy indoor pokus. Prvy bol hydro s 1 lady:) Dopadol celkom fajn vdaka groweru, ked budem mat foto postnem ho sem. Teraz skusam hlinu. Genetika je noname ale vsetky seme su z Holandska a pravdepodobne z tej istej genetiky. U sog by ich malo byt viac a z reznov, ale ja som rezne nezohnal tak som tam dal tychto 12 semiacok, aby som zachoval aspon tu uniformitu. Co sa tyka priestoru skrina je z bukasu 58d * 38s * 78v este treba olepit 2 steny foliou, ale najprv ju musim zohnat.... Lampa Tesla 110W shcp (vyzera ze uz ma nieco za sebou). Vetranie - 2 vetraky z kompu. Pritah ide na 6V a odtah na 12V. Teplota cez den do 30 stupnov. V noci okolo 20. Hlina je substrat pre kaktusy + perlit + keramzit - miesane v pomere od oka ;). Hnojivo Kristalon kvet. Chcel som Wuxal ale zatial som ho nezohnal takze muka. Zalivka kazde 3 dni. Hnojivova bude asi raz za tyzden. Vcera som prvy raz hnojil. Vlhkost neviem ale chodim to aspon kropit. Takze rastlo to cca 2 tyzdne. A dnes som prepol na kvet:/...
Tak a teraz fotoz a vase rady....
LOksa
dik... Jasne odfotim ti ju nabuduce a hodim to sem. Ja vlastny fotak nemam, ale pri najblyzsom reporte to tu mas.
Kwjetoň
takže má rada zní:
ze semen SOG nelze dělati...

je to styl, který se jede z řízků
ty se po zakořenění přepnou rovnou na květ
nechávají se pouze vrchní listy a vzniká tzv. mikrofón (ideálně třeba 30 cm palice bez větví) :)

ze semen to půjde dost obtížně, je třeba udržovat nízké vzdálenosti mezi patry, což jde lépe u klonů...

navíc esi nemáš feminized seeds (což asi ne, když to je noname) tak budeš muset vyselektovat samce, čímž ti vzniknou hluchá místa pod lampou, která už nezaplníš...

tím se dostávám k poslednímu problému, což je umístění všech kytek do 2 truhlíků...
při SOGu je nejlepší použít na každou rostlinu květník zvlášť (navíc o malých rozměrech, třeba 10x10 cm i míň...)
tak lze do pěstebního prostoru naskládat velký počet klonů, což je další charakteristikou SOGu (klidně 40 kytek)
a při vytrhání samců bys moh kytky lépe rozložit po skříni...

ale máš to pěkný...
Kwjetoň
:afro:
voni se prepinaji hned? sem myslel ze az maj kolem 20cm:confused:
wad
Tak řízky se přepínaj hned... páč kytka v sobě má nějakej "reflex" kdy ze sebe vytáhne to minimum výšky a pak začne kqíst. Takže u řízků je to v klidu... a většinou je to stejnej model, takže stejná matka a každej řízek je stejnej (+/-). Dyž to máš ze semen, budou tam větší patra a jak je už teďka vidět... každý bude jiný... Ale tím nechci říct že se ti to nepovede, něco určitě vyroste... jen to není sog ale tak SDSOG (small density sea of green) :)

Držím ti palce, určitě zajímavej pokus a pokud se ti to nějak povede tak to bude paráda... a všichni tě tu skarmujem :)
LOksa
Dakujem za vysvetlenie co je to sog (ja som to nevedel):) Ja mam pestirnu v utajeni, s tym je spojenych mnozstvo obmedzeni a naviac som nemal odkial zohnat tolko reznov. Vlastnu matkaren totiz nemam kde urobit. Pri minulom hydro pokuse som siel spominanu 1 rastlinu tiez zo semena a mal som stastie, lebo bola samica. Tu som naschval nestrihal a vyrastol mi slusny asi 20cm mikrofon. Proste chutovka a skusenost do tochto growu. sog som to nazval preto lebo som nevedel co za nazov by tomu odpovedal:)

A este jeden dotaz ak ste si pozerali Hultove solidne prevedenie sogu tak on mal rezne na raste myslim ze 40 dni a az potom ich dal na bloom....;)
Kwjetoň
Hullto měl rozhodně kvalitní SOG; možná, že to nechal růst dýl, to bych se musel zase podívat do toho trejdu... :D

ale 40 dní na růstu? fakt??? u SOGu? Hullto???

to se na to znova mrknu čoveče... :eek:

:afro:
prenda
Mezery po samcích zaplníš ohnutím větviček,no problem.Proč maj holky tak voholený nohy? :)Zpomaluješ růst.Čim budeš hnojit?
LOksa
To Prenda - Oni sa aj tak tahaju az az. Pri sog by sa mali strihat listy a nechavat len horne dve poschodia. Potom by mali tvorit mensie medzeri medzi poschodiami cize suvislejsi mikrofon... Hnojit budem Kristalonom kvet, ak sa mi nepodari zohnat Wuxal.
Hanyz
wuxal sezenes prakticky vsude, at uz v zahradkarskych potrebach nebo v hornbachu apod. takze by to nemel byt problem
LOksa
Bol som vo vsetkych zahradnictvach aj v hyper marketoch aj v Baumaxe. A vsade mali iba Wuxal Calcium. Mam pouzit radsej to?
prenda
Ne.To je jen doplněk.Jedině wuxal super.Zadej w.c. do hledat...
LOksa
Tak tu je to foto z prveho growu... Je to fotene mobilom.
Ako som uz pisal jedna slecna, jeden mikrofon.
lubo
rastlinky sa ti ťahajú,lebo majú málo svetla.vôbec nevadí,že sú zo semena,len to ,že menší výnos kôli neporovnatelnej košatosti s rezňami a dlhšiemu času,kým budú tri poschodia,po ktorých je dobre zastrihnúť a prepnúť na 12/12.
držím ti palce a teším sa na dalšie foto.
LOksa
to lubo - na tu plochu by bodlo o par W viac, ale mozno to este zmenim. A pri sog sa nezastrihava. Teda ten moj styl uplny sog nieje, ale keby som chcel zastrihnut tak by som musel zvacsit rastovu fazu a pod... a potom nevie neviem ci by som to tam spratal.
lubo
loksa
píšeš,že to rástlo asi dva týždne a potom si to prepol na 12/12.takže aby si dosiahol tri poschodia ti postačujú tie dva týždne-toť vysvetlenie,ak si myslel tým zvečšením rastovej fázy dlžku času.tým tvojím- a podobne si čo myslel?
či by si to spratal?budeš tam mať samce a 110 je málo,čiže keby si to premenil aj na 150w spratal by si,lebo vieš sám,aké to budú paličky.či je niečo sog,alebo inak nazvané je nepodstatné,ide ti predsa o efektivitu a tým pádom experimentáciu a prispôsobenie sa priestoru a času,ako aj všetkým podmienkam,ktoré si si pripravil.
no každopádne ťa nekritizujem,lebo práve tento spôsob,ako sog a jemu podobné ma velmi zaujímajú.
teším sa na fotočky,kde sú?

LOksa
lubo
tym a pod. som myslel ze priamo umerne casu sa bude zvysovat najma spotreba el. energie, kt pri 18 hod svieteni dost stupa...(nesmiem riskovat odhalenie) Keby ze niesom obmadzeny prave spotrebou, tak by som to spravil tak ako pises, lebo by som efektivnejsie zaplnil miesto po samcoch (zatial som zistil 2). Uvazujem, ze risknem 150W, ale ani pod tym ovela tvrdsie palice nebudu. Este uvidim... Foto prihodim asi zajtra ak stihnem. A ja to neberiem ako kritiku, ale ako radu;)
lubo
loksa
spotreba 110w lampy dva týždne-6x0.11x18x14=166
spotreba 150w lampy dva týždne-6x0.15x18x14=226 čiže rozdiel 60sk!no a rastlinky by boli o 30% kvalitnejšie,za predpokladu dodržania tých istých podmienok ,ako pri 110w-logické.
no ale nejde o tento výpočet,ale o to ,že ty si tak či tak svietil,ako píšeš dva týždne 18 hodín dene a pri takej malej watáži je výhodnejšie mať rastlinky nízke ,ak ich samozrejme nechceč ohýbať,kôli efektívnemu dosahu svetla a teda,keby si ich strihol,tak sú také+boli by kríčkami a viac by sa to podobalo scrogu,ibaže by to bolo bez pletiva.dakujem ,že to nebereš ako kritiku.teším sa na foto.držím ti palce. a ešte niečo.kolko sa ti vytiahli od prepnutia?
LOksa
Tak dnes som vytrhal samce. Bolo ich tak pol na pol. No smola ze tie najkrajsie rastliny boli prave samce...:( Co uz pravy sog sa proste zo semien neda.
lubo
Som to pocital uz davno a si ju tam uz coskoro dam.
Tu su nejake fotoz.
lubo
nebud smutný priatelu,ved si isto rátal,že to bude pol na pol a samce bývajú večšinou tie najvyššie,mršky:-))
LOksa
lubo
Hej hej ja som s tym ratal ale nadej tam stale bola:) Od prepnutia sa vytiahli raz tak o celu svoju vysku... A ubehlo 11 dni. Teraz je tam 7 samic a vcera som ich ohol pomocou drotkov zhruba do jednej roviny a zatial to ide v poho...
lubo
tak to je v pohode.meral si ph zeme? kamošovi sa práve pred týždňom ukázalo sedem samcov zo 46 rastlín!!! je to šťastlivec.
LOksa
kamarat je dieta stasteny... ph som meral a bolo dost nizke myslim ze okolo 5, tak som zalial zalivkou s upravenym ph. Ja som pred tymto growom vypestoval spolu 4 rastliny vsetko zo semiacok a vsetko samice tak by sa mi to ratalo aj teraz:)
lubo
on mal ph 7,tak preto asi,lebo nízke ph -vela samcov
LOksa
Tak nejaky update.
lubo
pekná zmena:-)) dal si tam tú 150w?
LOksa
ee:) Lebo v nasom super meste nemaju vybojkovy starter.... A ja som lenivy ist pon inde. Mozno ju tam este hodim.
LOksa
Takze tu je ciastocna zatva. Zatial som odtrhol 3 rastliny, z toho bola jedna nakomplet opelena:( V skrini dozrievaju este 3.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma