Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
BIO Tree Grow 2005 - Klikni zde pro originální téma
Kapka1
Nazdar Groweři a Growerkině.
Takže pro letošní BIO Outdoor jsem se rozhodl pro následující modely:
2 Orange Bud
2 Power Plant
Budou pěstované na stromě, jelikož jsem nenašel jiné vhodné místo. Jsou to takove asi 10ti metrové smrčky. Dobře se na ně leze a skoro celý den na ně svítí slunko. Kytičky budou v 12ti litrových květináčích se substrátem s následujícíma složkama:
3 díly Substrátu pro pokojové rostliny
1 díl Keramzitu
1 díl Vermikompostu + na dno vrstva keramzitu v průměru 8-12 mm pro udržení vlhkosti.
Hnojiva budou BIO a to následující: Na růstovou fazy :Hesi hlína TNT ( bio hnojka s prostředkama pro vitální a zdravé květiny )do zálivky, dále SuperVit ( vitamíny a minerály ) na list a Bio - Algeen ( vytažky z mořských řas ) taky na list. Po skončení růstového cyklu nasadím Alga květ, Phytamin, Phosphorus+ od Hesi a SuperVit.
Tak to by bylo. Budu sem průběžně přidávat fotky a komentaře. Vaše dotazy, připomínky a nápady uvítám!!!
Teď už k fotkám:
Foto č. 1 - Všechny potřebné věci
Foto č. 2 - 5 - Řízky Orange Budu před zasazením
Foto č. 6 - Řízky těsně před zasazením s drátem a vlaškou
Foto č. 7 - 10 - Už zasazené řízky s uříznutou lahví

To je zatim vše. Omluvte prosím zhoršenou kvalitu fotek. Jsou foceny špatným fotoaparátem. Tak zatim :jumper:
Kapka1
To Dub: Ahoj Dube, máš pravdu, byly povadlý, jelikož jsem neměl 2 dny čas to dát na stromy, tak sem to mel střídavě na světle a ve skříny ( polička ) kde nebylo žádné světlo a na okně sem to nemohl nechat kvůli rodičům:baby: Teď jsou už v pohodě, ale mám vítr z mrazíků. Tak zatim!!!
Kapka1
Nadzar lidičky, jsem tady z dalším updatem foteček z mýho BIO Tree Grow.
Na fotkách jsou 2 řízky Orange Bud, časem přibude ještě Power Plant.
Hned bych měl jednu otázku: U Fotky číslo 3, jestli tam takhle náhodou neraší predflowers ( nevim jak se to píše, ale mají to být začátky samičího květenství )
a ještě jednu otázečku: Řízky jsou na koncích listů nejaké spálené, či co. Nevíte, čím by to mohlo být? Teď byly nějaké mrazíky, tak třeba tím?
Teď k fotkám:

Foto č. 1 - 5 - Detail 1 řízku OB
Foto č. 6 - 8 - Detaily 2 řízku OB

To je zatím vše. Tak se mějte!!!
Crusty-vyhul
Je celkem možný že to dělají ty mraíky na někerejch mojich kytkách je to taky ale nedělej si hlavu až přijde větší teplo tak se to 100% rozjede good luck
Kapka1
Jo, taky si myslim. Od těd začínám hnojit. Doufám že to bude OK. Zatim
Kapka1
To mementor: superVit je soubor vitamínů, minerálů, mikroprvků a stopových prvku - BIO. Je to taková malá lahvička ( 14 ml ) stoji asi 110 Kč a jedna kapka stačí na 4.5 litrů vody. Vermikompost se dá koupit snad všude v zahradnických potřenách, growshopech, OBI atd. Tak zatim CUS
Kapka1
Jo ten Vermikompost se dá sehnat pod názvem Výkaly Kalifornských žížal a stoji asi 25 Kč za 1,5 litru. Toť vše zatim PA
Kapka1
Nazdar lidičky
tak Vám tu přináším další fotečky Orange Budu pěstovaného na stromě.
Dnes jsem poprvé hnojil malou dávkou Hesi TNT a Hesi SuperVit.
Kytičky rostou docela pěkně, jen mi dělají starosti ty usychajíci staré listy na fotkách OB1.
Jestli by nekdo věděl, čím by to mohlo být, budu moc rád.

Foto č. 1 - 4 - Orange Bud 1
Foto č. 5 - 8 - Orange Bud 2

Tak tady to máte, zatím se mějte. A ať Vám to všem pěkně roste!!!
ZDAR
:sun:
Kapka1
Táák jsem tu zase. Dneska asi sundám tu flasku, bylo velký horko, tak aby se to neuvarilo.... Co myslite??? Zatim cauky
Kapka1
To Dube: Zdar. Takze dneska jsem tam byl, teď před chvílí... Kytky jsou nádherné, povyrostli asi o 2 patra a spálený jsou jen ty dolní lístky, ale ty nové, jsou absolutné v poho. Dnes bylo ve stínu 28 C a já jsem si myslel, že když tam přijedu, tak budou úplně zvadlý. Ale nestalo se tak. Rostou fakt pěkně, jedna více, druhá méně. Tu flašku jsem už sundal. Jo a dneska jsem hnojil na list SuperVitem a do zálivky Hesi TNT. Jo a ještě neco. Od babičky jsem slyšel, že když je velký horko, tak se kytky nesmějí stříkat na list. Proč? Je to kvůli tomu, že jsou rozpálené a prudce je to schladí? Nebo že jsou póry zatažené a nepojmou vitamíny??? Díky za odpovědi Zatim cau
P.S. Foto dodám příště, neměl jsem foťák. Tak zdar
Kapka1
Jo tak, to sem nevedel.... Diky
papaja
pna listy se opravdu stříká večer před západem slunce-rostlina zewspoda otevírá pory, jinak to uschne na slunci. Jeste k phytaminu- Plagron doporucuje i na rustovou fázi...do 4 týdne květu-tak ho nasad uz ted...
eNDy
mas to pekne:) aj ja som vzdy chcel pestovat na stromoch...len tak zo zvedavosti, ale radsej zostanem na zemi:D

ja mam taky nazor, ze je este dost skoro na hnojenie.. pred nedavnom si to vysadil a uz hnojis? podla mna je mozne, ze ma spalene listy od hnojiva...ale nevylucujem ani tu pet flasku....
kazdopadne s hnojenim bacha!!!

tak at se dariiii:D k+
Kapka1
To endy: Diky moc, za k+ a to ostatni. Moc jsi me potesil. Hnojil jsem 3 týdny po vysazení. Myslím si, ze je to uz dostatecne dlouhá doba. Vzdyt skoro vsude pisou, ze po trech tydnech se ma uz zacit hnojit po malych davkach. Jo a kty PET flasce. Byla na to sice nasazena, ale kazda mela nahore asi 5 der, aby tam mohl vzduch. Ale ja taky nevim cim to je, ze zloutnou listy. Mozna tim hnojenim, mozna taky flaskou. Ted mi ale delaji starosti hnusy pocasi a hlavne ten dest. Vcera byl v noci tak silny, ze me to probudilo, ale o to nejde. Jde o to, ze vcera rano jsem se do skoly, a javorovy listy byly proderaveny od deste. No kazdopadne diky vsem za radu a zatim CAU a at Vam to roste!!!
Kapka1
Taaak zdar pěstitelé. Jsem tu z nepravidelným updatem mých kytycek. Nebyl jsem tam tejden a 3 dny, proptože pršelo a bylo hnusně. Kytky hooodně povyrostly. I když by to měl být jeden model z jedný samice, rostou úplně jinak. No sami uvidíte:


Foto č. 1 - 5 - OB1

Foto č. 5 - 10 - OB2

Je docela divný, že OB1 roste více do výšky a všimněte si těch divných listů nahoře: Vůbec nejsou zakrabatělé ( no vy víte co myslim )
a špička je nějaká divná....
Zato OB2 vypadá jinak: Přesně jako podle obrázku, ale neroste tolik do výšky jako OB1 ale do hustoty..... Přitom mají úplně stejné podmínky. Nevíte čím by to mohlo byti??? Tak zatim čau a díky za rady!!!:angel:
Kapka1
Zdar, tak jsem tam byl dnes. Kytky zase trochu povyrostly. Jen mi dela starosti OB1: Ma takovy divny listy. Viz fotky. Nemuzu prijit, cim to je. Pls nevite nekdo nejakej prazskej growshop kde prodavaj BIO - Algeen? Moc ho potrebuju a v Hornbachu ho nemaj. Díky cau:girl:
TheKeptn
čau, predtim si ty kytky měl přehnojený jakti usychaly ty listy , stim OB1 si nedelej starosti kdytka ty listy narovná a budou fér , je to jen z šoku co zažila...Bio- Algeen maj myslim v Bořivojce..
Kapka1
Dáko moc za rady, mate pravdu, bylo to asi prehnojeny. Tedka nehnojim vubec, jsou uz asi 2-3 tejdny deste a kvetinace nestacili vyschnout. Zdar
Bulb
Vypada to dobre... ze bych taky zkusil nejakej ten strom ?

Jinak ten Bio Algeen jsem taky shanel pekne dlouho, az jsem narazil na jeden obchudek kde ho maji jen za 68Kč 100ml... tak pokud by jsi ho chtel napis mi PM a domluvime se...
Kapka1
Nazdar Groweři, nazdar Growerkině, jsem tu zas s dalšíma fotkama mých kytiček. Dnes poprvé dostaly spršku Phytaminu, tak uvidíme, co to snima udělá. Jo a ten Phytamin HROZNĚ smrdí, víte to?:mutant: Ono to bude asi tím, že je to BIO...... Foto:

Foto č. - 1 - 5 - OB1


Foto č. 5 - 8 - OB2


Jinak ty kytičky docela pěkně voněj, u OB2 se vytvořili malé paličky s takovýma těma bílíma klíčkama nahoře ( nevim jak se to jmenuje, ale rozumíme si, ne?
Je na nich docela vidět, že jsou to většinou indiky. OB2 se větví u stonku a oba 2 OB mají typické listy pro Indiky. Tak se mějte hezky a ať Vám to hezky roste!!!:girl: Ahooooj
prenda
Zdar,

máš to krásný.Jak je to vysoko?Jak zalejváš,máš nějakou nádržku?Hodně zdaru!!
Kapka1
To predna: Je to vysoko asi tak 10 metrů naz zemí. Jsou to takové vzrostlejší smřčky. Zalejvám to tak, že tam několikrát za týden jdu, teda pokud neprší, jako tyhle poslední 3 týdny, je to úplně přemokřený. Nevim jak to ale bude o prázdninách, když budu delší dobu pryč a nebudu moc to zalejt. Uvažoval jsem o tromf-blumat - viz ZDE
a nebo to prostě než odjedu hodně zaleju. Dál jsem pak uvažoval o tom, že na celej květináč ( teda jenom na ten hořejšek ) dám fólii, aby to tolik nevysichalo. Jak dlouho myslíte, že to v letních parných dnech vydrží dlouho bez zálivky, když to předtím pořádně zaleju??? Díky moc a mejte se :baby:
Morgan
starsi kytky vydrzi bez vody pomerne dlouho/cca 6 dnu v poho/
me by teda hodne zajimalo jak tam mas ten 10l kvetinac pripevnenej aby nespadl pri prvnim zafoukani :).
Kapka1
To Morgan: Ten květináč stojí na 2 docela silných větví, které vytůstají od kmenu a kvěrtináč je ještě upevněnej drátem ke kmenu. Dost blbě se to popisuje, ale někdy dodám foto..... Zatim :D
Kapka1
Ahoj Groweři a Growerkině,
po delší době jsem z5 se svýma kytičkama s láskou pěstovaný na stromě:baby:
Po nedávné vychřici a mega krupobití jsem si myslel, že bude po kytičkách. Přece jenom jsou dost vysoko a takovou bouřku a kroupy jsem v životě nezažil ( bydlím v Praze )
Kytičky to celkem odnesly, OB1 až zase tolik ne, ale když jsem tam vylez, tak se skoro válela po květináči, jak byla ohllá, byla rozmr**** od kroupů, ale este furt v pohodě. Za to OB2 vypadá jako koště, stonek má rozjebán, no snad to utáhne.....
Ke každé jsem dal tyčku a uvázal.
Foto:

Foto č. 1 - 5 OB ( 5 je květináč upevnénej na větvi, nekdo se tady ptal, jak tam stojí, za ní je ještě jedna podobná větev, ale ta už neni v záberu...)

Foto č. 6 - 9 - OB2

Myslíte, že to OB2 utáhne?
Tak to je vše, komentujte, nadávejte, chvalte, no prostě vše......:girl:
Tak se mějte, a ať to ROSTE !!!
Cau KAPKA1:D
._.
Je vidět, že máš kvalitní řezany a kvalitní,péči:)
k pro tebe!
Kapka1
No to bych rek, ze mam kvalitní peci.... Lezt na ty stromy, v horku, v zime, v desti da docela zabrat.... Kazdopadne Díky moc zak a ostatni!!!
expiry_date1
Vyzerá to vynikajúco K+
Kapka1
Díky vsem MOC!! Díky
Hnědojed
Hmm zitra zarypnu do maticky Zeme (nebo spish do kbeliku) taktez dva OB (mimo jine:) Taksem zvedav jak budou vypadat ty tvoje amoje po prazdninach :) Jinak hezky K+
Kapka1
Jo, díky všem na karmu.
To hnědojed: Určitě to porovnáme - už se fakt těším. Porovnáme vynosy, vysku atd., ok?
Ještě se tě chci zeptat: Ty 2 OB mas ze seminek, nebo rizku? A proc je davas ven az tak pozde? Díky Mějte se :D
Hnědojed
No mam je z rikzu a davam je ven tak pozde protoze ja ti ani nevim nebyl cas ani me to nenapadlo nak melsem svy seminka a nakou genetiku sem neresil ale jaksem tadyk brouzdal na webu tak jako stareho zachtivavce me chytla slina no a uvidime. myslim (doufam) ze dokvetou. (jak sem tu uz psal snad stokrat daval sem (ja i kamos ve zline) loni na zacatku cervna seminka a dojela nadherne ale jak sem tu uz psal mockrat nekde - loni byl moc krasnej podzim.

Ju a jeste jedne vec. Lokalita- jizni morava co ty? (urco nepis konkretni vesnici :))

Atedko uz zdarec musim se na ne jit mrknout :)
Kapka1
Ja ti napisu konkretni vesnici :)
PRAHA
Myslim ze z toho nikdo moc nevyzna, kde mam kytky :D :D :D
Ne, mam je na strome v takovy vetsi lesni lokalite, tak to bude snad v poho. Nevim jestli dokvete, ale zalezi na podzimu. Ma se sklizet koncem rijna a kvete myslim budto 6 nebo 8 tydnu, tedka nevim....
Kapka1: wow v praze out - to se jen tak nevidí.
Kapka1
No a co mam jinyho delat? To misto jsme s kamosem hledali asi 3 mesice, protoze jsme meli pred tim skveli misto, ale asi nejaky mali deti nam to este nez to dozralo vycorovali - teda spis vytrhli a zahodili, zmrdi. No taksme nasli stromy,no. Nemam tu moznost pestovat doma, ne kvuli penezum, ale kvuli rodicum. Ale kamos se rozhodl, ze si domu da 3 kytky, pojedeme je SoG 70W, řízky, 3 dny vegetace, pak zbytek kvet... Aby z toho byli takovy palice, jako ma nejakej clen tady na Groweru, vypada to tak ze z hliny trci jen palice...
Hnědojed
Jo presne tenhleten sog chci jet taky(je to vynosny a hlavne rychly-pro nas nedockavce). Ted nevim kdo to byl esi jumpp nebo firestarte ale to je fuk. Az si sezenu fotak tam muzem porovnat sog(taky jedu s kamosem:)) i ob. Co chete jet v te skrini?
Kapka1
No, ve skrini pojedu jen asi 3 kyticky, nemam fakt vubec misto. Nevim, chci jet nejakou indiku, ktera rychle kvete a nejde tolik do vysky. Skusim OB, PwP, Nebula a AK-48, ale uvazuju jeste o nejakejch jinejch.... Co ty?
Ale pojedu to po prazdninach, tedka na to nemame cas, pres prazdniny jsme pryc, takze az potom. Mame docela problem sehnat komplet 70W sodik...
Kapka1
Jo, tak PwP treba ne, ja nevim, poradte teda co je cista indika...
Hnědojed
No me to vykladej ja nemam co hulit uz mesic ... a jedu do ostravy do trutnova a vubec prazdniny kurva ne ? :)))) Kazdopadne se mrkni za 20min to zjistihs(tu indiku) a tolik casu snad mash ne? Co ja vim ja tam hodim cokoliv k cemuse dostanu ajity svu no name co jedu uz tri roky pac vim ze delaj dobry spalky a zrajou tak spish vic early ale zadnej hrotec. Kazdopadne co BG ? nebo co ja vim se mrkni no.,..... spish na co narazish .... stejne esi to neni nakej tvuj kamos tak je jasny ze je to hned matka ze seminka a strasne dobry atd......

Nicmene ja pojedu snad uz zitra. jen nakej ten fotak no ....
Kapka1
Jo, chci jet nejakou indiku apojedu ji z rizku, protoze kytka se seminek musi byt stara aspon mesic na to, aby mohla vykvest. Budu tady na groweru somrovat :D nejake rizky ( samo ze ne zadarmo :) )
No neska jedu se skolou na 14 dni na vylet, tak tu nebudu, tak prosim omluvte, ze vam nebudu odpovidat na otazky atd.. Jinak se mejte dobre, DÍKY ZA KARMU ( mimochodem mam 58 bodu a uz mam 2 svetylka, prece svetylko je za 100 bodu, ne??? :D
Ta cau a at vam to ROSTE :jumper: :crazy: :smoker:
prenda
Druhej bobeček je za 50,třetí pak za 150,dál nevim.....
Kapka1
Jo táák, tak díky...
husajn
Máš to moc hezký!!! Hlavně obdivuju tu snahu lézt na stromy pokaždý,když chceš vidět svoje poupátka:) Každopádně K +
Kapka1
No, je to docela fuška, hlavne kdyz je vedro... Ale myslim, ze mi za tu snahu rozhodne stojej, ale ted je nejaky blby pocasi... Mno uvidime... Díky za karmu a mejte se!!!
Kapka1
Ahoj Groweři, ahoj Growerkině,
Omlouvám se za trochu větší absenci fotek a informací o mém projektu, ale skoro vůbec nebyl čas a hlavně když byl, tak nebylo čím fotit :(
No co se dá dělat... Byl jsem skontrolovat svoje kytičky 11.7.2005 - Pondělí
Od těch posledních fotek vyrostly 1* tolik, rostou taky pěkně do šířky ( to bude tou Indikou :D )
Protrhal jsem pár listů kvůli světlu... Taky jsem tam bohužel našel několik malých uschlých lístků asi zhruba ve středu kytky a několik větších žlutých listů, tak se chci zeptat, jestli nevíte, čím by to mohlo být? Poslední dobu jen pršelo a žádné slunko, může to být přelité?
Jinak foto dodám až tak něco kolem 8. srpna...
Mějte se všichni a ať Vám to ROSTE!!!
Kapka1
husajn
CAu.Ty lístky bych už teď vůbec neřešil.Tvoje kytky jsou teď jistě už tak velké,že když jim uschne pár lístků,tak to ani nepoznají.Na svojí kytce taky občas najdu nějakej uschlej,přitom kytka si jen mlaská a má se k světu.To je prostě normální.Jak řikám,pokud ti to nezačne schnout a hnít nějak hromadně,tak bych se tím netrápil.Už se těšim na ty fotky:)
Kapka1
No, tak díky za radu... Taky se těšim, ale kdo si počká, ten se dočká!!! :D
papaja
ty listy dejchací u větví odchází samy...kytka se jich pomalu zbavuje a maká směrem ke květu..pokud to není masívní-je to normální...zbavuj je a pryč s nima jen ty nažloutlý...
Kapka1
Jo díky, to ste me potesili....
Kapka1
Ahoj Groweři, ahoj Growerkině...
Můj letošní OUT je totálně v prdeli... Když jsem asi před měsícem přišel zalít moje kytičky, nemoch sem tomu uvěřit: Byli celé splesnivělé uschlé... Jedna byla na fest zničená, tu druhou se mi podařilo zachránit.... Když jsem tam za týden přišel, byla odzdola oholená, ale na hoře na konci větviček bylo asi 15 cm listí a kytka začínala kvést.... Tak sem si rikal, že to bude dobrý... Přišel jsem tam za tejden a kytka totálně vysušená, květináč taky. Todleto sem nedokázal pochopit, jeden tejden nepršelo, bylo hezky a takhle to seschlo... Původem plísně bylo asi podělaný léto, protože jenom pršelo a bylo hnusně... Omlouvám se za abscenci fotek, ale neměl sem o prázdninách k dispozici digitál.....
Tady máte fotky zachráněnýho Orange Budu... Koupil sem OMB a Alga bloom, takže hnojim na květ.... Bude ztoho asi pěkný hov**, protože kytka zažila dost šoků takže výsledná kvalita bude nic moc a asi si ztech pěti nebo kolik paliček moc nezahulim.... Neni mi líto těch pěněz ( přes 1500 Kč ) ale tý práce.... Mějte se hezky a přeju Vám, aby se Vám nestalo to co mě.... Ahoooj
Kapka1
Next
._.
Tak to je f pici.Od tohoto stromu sem cekal hodne...Ty kytky byly hodne pekné.
Kapka1
Jo byli, moc... Taky me to stve, ale co stim nadelam....
gona
ČO NA TO POVEDAŤ...snaď len budúci rok kvalitná drenáž vela dier na spod kýbla + kreazit a v daždivom počasí kontrolovať pleseň a pri postihnutí ihneď zasiahnuť-kuprikol+odtrhať postihnutú časť,,, na udržanie vlhkosti substrátu- lignocel
keep groWINg:satan:
Kapka1
Jo, drenaz byla velka, asi 4 cm... A der tam bylo taky dost... Jenomze proste bylo hnusne a furt chcalo, no...
Hnědojed
jo chlape chces neco povkladat ? Zasadil sem neco do 50 kytek. Mel sem jenom jednoho samce !!!! na zacatku srpna koukam ze lezou palicky ale ejhle pod nima i koulicky :) mel sem kolem dvaceti hermacu -sli do mlika- dve pole mi kdosi zkosil to bylo dalsich deset kytek a 14 mi jich sezrali srny !!! zbyli mi 4 a este takovy mrzacci. Krom toho sem pres tyden sveril skrin kamosovi kerej nepozabijel svilusky tak jak mel a vsech sedm kytek se ted uplne na sracky. Takze nejsi sam kdo mel letos sakra pech ...
Kapka1
Jo tak to mas taky teda smulu....
Kapka1
Nazdar groweři,
dnes sem se byl podívat na mý milovaný kytičce a musím říct, že se od posledně docela zmátořila, no posuďte sami na fotkách... Dostaly davku Alga Bloom a OBMka... Paldy se od minila docela zvetsily, ale uz je to skoro 30 dní, co kvete a ještě moc velký nejsou... Dneska jsem si udělal pár záštipků,k teďka je sušim a sem strašně zvědavej jaký to bude... Časem to sem dám, jaký byli... Mejte se a přeju mnoho stěstí při pěstovaní :jumper:
expiry_date1
Kapka 1,na udržanie vlhkosti by si nabudúce mohol použiť Aqua holder.Ja som to kúpil v záhr.centre,sú to také biele granule,ktoré do seba naviažu fakt hodne vody aj s hnojkami(tuším 500 násobok svojej hmotnosti).Stálo to nejak cez 200Sk,asi 1/2 kg,ale vyšlo by to na dosť veľké množstvo zeminy.Ja som to na indoor nepoužil,aby mi aj zem preschla,ale na out by to mohlo byť celkom fajn riešenie.Aspoň to vyskúšať.Používa sa to napr. na trávniky,aby nebolo treba furt polievať.
Inak,úprimnú sústrasť.
Kapka1
Jo... No pockat, ty poslední dve fotky, to neni sklizen, abyste si nemysleli... To je jenom ochutnavka... Mimochodem ted to pisu v mirne zhulenym stavu, mel sem jednu tu malou palicku s kamosem pres sluknu, byla fakt mala a je to do pohody, takovej prijemnej model, kord este tedka, meli sme ho fakt majininko a sklizen je daleko... Dobrej model, do vysmatosti a euforie... Tedka sem jel ven a splet sem si omylem autobus a zajel sem tam kam sem nechtel - no docela good... :D
Kapka1
No co :) musis to prece znat taky, ne? :D
4HT4
a co jak ti dopadla ta sklizen? dobry? kazdopadne k+
Kapka1
No sklizen nic moc, ale bylo to docela silny, odhaduju tak 4 gramy?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma