Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Hanyz's 1st IN 150W bubler-DM,OB - Klikni zde pro originální téma
Hanyz
Tak jsem si konecne pujcil fotak, ikdyz jenom na chvilku a podle toho vypada jejich kvalita :(. Takze co tu vlastne mame.
System:
150w Philips Son-T Pia Plus, Bubler 30l, na stenach alobal protoze skrin nesmim natrit a na folii nejsou prachy
Ventilace:
3xsunon na odtah, 1 sunon na pritah a 1 na michani vzduchu, vse na 12V
hnojky:
3 slozkove od AH a phytamin
osazenstvo:
2x Durgha Mata (ty mensi) a 1 Orange Bud (ten kosaty krasavec:))

Holky jsou v 5. dnu kvetu, nezastrihavane. Jsou malicke protoze jsem mel ze zacatku problemy a 3 tydny skoro vubec nerostly. Protoze me ale tlaci cas, tak jsem musel prepnout.

Tak a ted se ptejte, kritizujte a chvalte :D
Kwjetoň
máš to celkem pěkně roztažený, ale
bejt tebou tak ještě narychlo splašim nějakou mříž a hodim to nad kytky (musí bejt přidělaná na víku)
jseš teprv v ranným květu a kytí se daj eště obejbat, tak bych to využil a roztahal to ještě trochu víc do stran...

prostě ScrOG

co ty na to?

:afro:
Hanyz
O ScrOG jsem uvazoval od sameho zacatku, ale nakonec jsem od toho upustil (z vice ruznych duvodu) a pustil jsem se do dratkovani, coz se stalo mou velkou zalibou. Hraju si s holkama jako s bonsajemi. Hlavni problem ScrOG by bylo nizko umistene pletivo a byl by problem cokoliv delat pod nim. A nakonec, prece je to jen prvni indoor a uz i tak tech problemu resim dost. Od vynosu si nic neslibuju, beru to jako zaskolovaci kolo a sbirani zkusenosti.

P.S. Thanks for K+;)
Hanyz
Kyticky zacly nejak zlobit a zastavily se v rustu. Zrovna ted, kdyz maji rust nejvic:(. Nove listy zloutly od stredu a tak dostaly postrik horke soli microtop, ktera mimo horcik ma taky siru, bor a mangan. Prave mangan by mel byt dle meho nazoru ten chybejici prvek. Az vstanu, tak dodam fotky
Hanyz
Takze horka sul zabrala, holky zas zacly sprintovat. Fotky jsou ale ze vcerajska
Hanyz
Zadne pripominky? Nemyslim si, ze bych to mel tak dokonale, abych si nezaslouzil kritiku (konstruktivni;)). Dobre rady a navrhy se vzdycky hodi.
Šťovík
nemam co bych dodal :)
sam mam pocit ze my ted ty moje holky prestaly rust, tak zkusim zajet pro tu sul a mozna ti jeste podekuju :)
Kwjetoň
Hanyz: No esi to chceš zkritizovat, tak to řekni rovnou, já s tim nemam problémy...:p:
Ne v pohodě...:)
Já sem ti radil hodit na to mříž, ale tys nechtěl...

:afro:
Hanyz
10. den kvetu. Palicky uz rostou, rust se jeste nezastavil
Hanyz
Holky poporostly a zajinaji pribirat. Jinak OBcko ostatni holky predbehlo a o vikendu se spalilo od lampy. Asi to nude mit za nasledek mekke palice u obou DM, protoze ta 150ka na ne moc nedosviti
Hanyz
Tohle se mi objevilo u jedne DM. Je to plisen? Jestli ano, nevite kde se da v brne sehnat polyversum? Ja ho nikde nemuzu sehnat a pridom lidi na G rikaji, ze je porad v prodeji
vlček
tak polywersum by meli mit w zahradnictwi na janske ale ja bych se podiwat esi ze spodu listu nelezou malinkati pawoucci a pripade ze ano tak se jedna o swilusky na ty treba omite
Hanyz
to satanyslaf: postrik horke soli pouzivam pravidelne, takze tady by chyba byt nemela
to vlček: diky mrknu se na tu janskou. Svilusky to nejsou, dival jsem se

Dneska az zapne svetlo se podivam jestli se ty fleky tvori dal, vsechny napade listy jsem preventivne ostrihal
Šťovík
držím palce a dík za tip na sůl mě zbavila žloutnutí. Díííky :D
Kwjetoň
kyseloun: od toho je tu K+ :D

:afro:
zaya.cz
jak často střikáš tou hořkou solí??a v jakych davkach??
Šťovík
píšou že pro listové hnojení 25-35 g/l, ale mě to přišlo dost, to je už mořská voda v Jadranu, tak jsem dával od oka 3-5 kávovejch lžiček. Na listy několikrát, zálivku bych víc jak dvakrát nedělal, sic si tím pak zbytečně zasolíš půdu.
Hanyz
Ted uz tou horkou soli strikam jen pri vymene roztoku, neptejte se me proc zrovna tehdy, to nevim :). No a davkovani, do 50ml vody davam jen takovou trosku:). No proste nevim kolik toho je, namocim konec te trubicky rozprasovace do vody a pak do horke soli, protrepu a striiikaaaaam :D
Hanyz
Tak je tady dalsi update. Palicky rostou, cukrujou a delaji mi radost:) Nejvetsi jsou samozrejme palicky OB ktere jsou kousek od lampy, DM zase vice cukruje. Mozna si vsimnete jedne divne palicky u OB, je popalena od lampy. Jinak jsem je po foceni jeste trochu prostrihal, hlavne to OBcko, ktere stinilo obema DM.
Hanyz
A jeste nejake fotky palicek. Na prvni fotce je DM, na dalsich OB

P.S. Vsem moc dekuji za K+:)
kenzo
mas to hezky kamo.docela se to zacina kristalizovat! doufam,ze pro me taky neco zbyde..hehe.v lete se setkame a :beer: .pocitam s tebou na ten vandr.london.
Apofiss
jj.Mě to OB taky předčilo GWS.A to ještě jedu vegetaci.Jinak to máš fakt fajn!
Hanyz
kenzo: uff tak tos me docela dostal, o zadnem vandru nic nevim a uz vubec ne do londyna. Z toho usuzuji, ze sis me s nekym spletl:)

apofis: jo ten OB je previt, kvuli nemu jsou DM ochuzeny o svetlo. Z toho plyne pouceni pro priste, 1 skrin=1 model
kenzo
tak to mas asi kratkou pamet.nedavno jsme se bavili o tom,ze neni tak jednoduche schrastit lidi na nejakou akcicku,zvlaste tam u nas.a vandr samosrejme do hor...v londyne jsem ja.
Hanyz
kenzo: jj jsem to ale nouma, doslo mi to az kdyz jsem uz nebyl na netu, ze jsi to ty. S tim vyletem samozrejme pocitam, jenom si musis pospisit, jestli chces taky ochutnat, mam spoustu mlsnych kamaradu a nejmlsnejsi je samozrejme bracha:)

P.S. Vecer bude aktualizace fotek
Hanyz
Tak jsou tu aktualni fotky. Vse je prakticky beze zmen, jenom jsem trochu snizil davku grow a naopak trochu zvysil davku bloom. Taky dneska holky dostaly naposled postrik s phytaminem.
Hanyz
A jeste nejake palicky, jsou to ty stejne co minule
Hanyz
U jedne horni palice OB se mi najednou zacly delat takove zvlastni, oble, siroke a jednocipe listecky. What the fuck is that?
TheKeptn
Apofiss: 2OFFTOPIC prispevky na této stránce... Radši sleduj a neni potřeba se vyjadřovat všude a dycky...
Firestarter
citace:
Původní příspěvek od Hanyz
U jedne horni palice OB se mi najednou zacly delat takove zvlastni, oble, siroke a jednocipe listecky. What the fuck is that?

Uplne normalni zalezitost, s kterou se nemusis vubec zatezovat -> http://grower.cz/home/potw.php...w&photoid=30563

Jak vidis, tak podobne na tom byl i muj AK47 a nebyla to jedina kytka na ktery jsem to v zivote videl.
Hanyz
Uff docela je poznat, ze se venku otepluje. Ve skrini mam 29 stupnu. No nic, zitra prijde vetrackum na pomoc hlucnejsi bracha Euro 1
Hanyz
Po tydnu dalsi update. Holky dnes dostaly naposledy hnojivo. Na vrchnich palicich OB nejblize svetlu je videt lehke popaleni, zvedat lampu ale nebudu, DM jsou uz i tak daleko od svetla.

1. DM no.1
2. DM no.1
3. DM no.2
4. OB
5. celkovy pohled
6. celkovy pohled s bleskem
Hanyz
Tak ma po delsi dobe klidu zase problem:( a to konkretne s OB. Na hornich palickach se tvori oble listy viz. fotka na minule strance, vrcholky se tahnou nahoru s minimalni tvorbou kvetu. Domnivam se, ze se kytka snazi prejit z rustu zase na kvet, ale nechapu proc. Nehnojim uz slozkou Grow, jenom Bloom a Micro, takze dusiku ma minimalne. Pro jistotu jsem zmenil svetelnou periodu na 11/13, at ho trochu motivuju. Myslite, ze je to tak, jak si myslim ja?
Gaba
Ničeho se neboj,měl jsem obdobnej "problém",ale neni to nic hroznýho-spíš naopak(pokuď je to to stejný,ale vypadá to že jo),kytím se ke konci květu začínají dělat takový špičky s oblíma listama a na nich se tvoří pryskyřice.Newim čim to přesně je,ale kytí to neškodí,časem se ti okolo utvoří pryskyřice a dá se to taky skouřit-možná je to i to nejlepší na celý kytí.Posílam foto a jestli myslíš že je to stejný či podobný,tak se ničeho neboj-říkám z vlastních zkušeností!!!
P.S.Kytí máš pěkný ať tě rostou.PEACE
Hanyz
Gaba: Tak je to presne to, co na tvoji fotce. Dik. Sice mi uz rikal Firestarter, ze je to vklidu, ale chtel jsem slyset i dalsi nazor (ne ze bych mu neveril). Jinak dik za pochvalu kyti

P.S. Thx all for K+
Hanyz
Tak jako vzdy, prinasim po tydnu update. Dnes dostaly holky cistou vodu (+4ml kys. fosforecne a nejaky H2O2 :rolleyes: ) a ceka je dlouhy, asi 10 dnu trvajici flushing. Taky byly opet u kadernika. Jeste ted mi lepi prsty

1. Tahle DM me docela zlobi. V rustu byla nejvitalnejsi ze vsech a ted jsou na ni vyrazne mensi palicky nez na jeji sestricce
2. dlouhan OB, blizkost lampy mu ocividne svedci:)
3. celkovy pohled
4. celkovy pohled s bleskem:flamer:
5. a kdybyste zapomneli, jak vypada ma skromna skrinka, tak takto
Hanyz
No... proste palicky:wink:

1 DM
2 OB
3 OB
4 OB s :flamer:
Apofiss
Good olep!!!Jak vysokej je ten bubbler?

Žij v míru bratře :pimp:
Hanyz
Ten bubler je 40l maltovnik(alias kalfas), vysoky je asitak 40cm. Nekdy to zmerim a opravim tady.

Peace on you, brother:afro:

EDIT: Tak jsem pekne kecal. Je vysoky 30cm
Hanyz
Tak prinasim posledni fotky. Od uterka mely holky jen 8 dni svetla denne a vcera sla jedna DM pod nuz. Druha DM a OB zustanou 2 dny potme a pak budou nasledovat svou kolegyni.

1. DM to ma za sebou
2. dalsi 2 holky cekaji
3. a naposledy uvidely jasne svetlo:flamer:
4. DM
5. DM s :flamer:

Toto jsou posledni fotky, dalsi uz nebudou a vazit taky nebudu. Jenom by me to zklamalo:)
Hanyz
1. DM
2. OB
prenda
Važ!!! Koukej vážit!!

:D :D ať máme jaous takous představu....

Měj se.
Hanyz
Vazit nebudu z nekolika duvodu. Jednak se toho uz dost zhulilo (mikrovlnka:) :D :punk: ) a jednok toho je tak malo, ze nema smysl se s tim chlubit:D:D:D Mam to pro sebe, tak pro me nejake cislo nic neznamena. Ale jestli bude prilezitost, tak to kdyztak zvazim
kutil
hmm máš to moc pekny
kutil
K+
Pajusa
hmm máš to pekny ale jak sto tak udržoval male a ma to tak velke paličky
Hanyz
Malé to je proto, že jsem z časových důvodů to nemohl nechat déle na růstu. A ty palice nejsou zas tak velké. Na první fotce v příspěvku č.41 je vidět, že to jsou skutečně bonsaje:) Btw mám dlouhé prsty:D
Ad mikrovlnka- když je chuť...:D:D:D
sqott
ola...je to pekny az nadherny...je wydet ze si snema rad hrajes...

K+....
Hanyz
Olalá, můj první grow byl vytažen z temných hlubin bezedného Groweru:D Každopádně dík za slova chvály. To víš, že si s nima rád hraju, můj hedonický titul hovoří za vše:frog:
sqott
me se powedl akorat budha ....pomeranc byl slozitejsi rosl jinak...asi tak je tobe...strasne se wytahl a snim slo i swetlo wis...pro skunka dole to bylo spatny...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma