Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Kde objednat semena - Klikni zde pro originální téma
TwEEty
Nazdar ja sem spokojenej s objednavkou z Dutch Passion www.dutch-passion.nl objednavka mi dosla za tri tydny. Rekl bych ze vpoho. Asi to chce vyskouset odkud je to nejlepsi. Kazdymu vyhovuje neco jineho :smoker:
Taker
http://www.drchronic.com/

Peníze v obálce sem posílal doporučeně 22.4. semínka přišly v pondělí tj. 2.5. :punk:
Engaren
No já sem objednával od nirvány a prašulky sem posílal v cd doporučeně a všechno přišlo ok!
berga
do dotoho jeste dneska si naky semena objednam:frog:
Werron
zkuste také www.sensiseed.com ale nirvana ja ok...
BloodyDead
jsem takovi zacatecnik takze na ktere strance bych jsi mohl obednat nebulu a buble gum nebo nejaky dobry vzorek.prosim o radu a dekuji predem.
Caseman
hele co říkáte na tuhle stránečku: http://www.hipersemillas.com/es/ ??,ale ty ceny semen od Nirvány se mi tam zdají podezřele levný...
Caseman
ty ceny jsou o 5 až 10 euro nižší! např. Papaya tam stojí 15 euro a a na nirváně 25. Vždyť se podívej. Jinak všechny indoorový seeds tam maj minimálně o 5 euro levnější, a to ještě chtějí jenom 3 eura za poštovný...
newlame
poradte mi nakou supr odrudu ktera je v pomeru kvalita/vynos? pls
Werron
vynos záleží hlavně na tom jak to vypěstíš. ;) Jako fakt good odrůdu ti můžu doporučit legendu White Widow , nebo např. white rhino , Jack Herrer je taky ok.
newlame
no jo ale ja potrebuju hlavne outdoor.... este jedno je lepsi kdyz ma kytizka vic listu nebo kvetu?
Werron
no podle toho naco to chceš.
Podle mě jsou nejdůležitější ty krásné paličky ;)
ale pokud to chceš třeba na mlíku tak listy...
ale upřednostňoval bych určitě ty květy..
newlame
jasny kvety ... tak ktera? .)
mc2
Original Big Bud Super Skunk(25,00 €)od High Quality Seeds

výrobce udává:
Great Skunk hybrid, a must for all commercial growers because of its very high yield.
Big buds with a sweet taste.

Plant Height: Medium; Indica/Sativa mix
Buzz Type: Psychedelic and Cerebral Sativa High
THC Level: Medium; 8-15%
Weeks Flowering : 8-10
Yield (Dried grams per square meter in a Sea of Green): 450-550
Harvest Month: September - October
Odzkoušeno!
http://www.growshopalien.com/onlineshop/
newlame
durban je v klidu mam taky a je nejvetsi a nejmibn se o nej staram jel sem ho i minulej rok co sem zacinal a mel hoodne moc velkej vynos ze dvou kytkek sem naplnil celej pytlik ;) be happy
tOfO
www.ganjaweb.com
:smoker:
sollewoe
Já bral poprvé u Nirvany přes web www.seedsdirect.to a spokojenost maximalni.....10 dni po tom co jsme poslal penize mi to dorazilo...poprosil jsem je o bonus a přišlo mi k mým 10ks semen ještě dalších 10ks jako bonus....

Akorát nevím co to je zač....neví někdo? POK KUSH X SKUNK II....nikde jsme na tento vzorek nenašel recenzi tak nevím co to vlastně je:-)))))
ddt
Niektore distribucne spolocnosti ci slachtitelia posielaju bonus ako vdaku za objednanie si seeds prave u nich. Niektore ako napriklad seedsdirect bonusove seeds posialju pri kazdej objednavke, no niektre ako napriklad DrChronics len ak je objednavka vyssia ako 100USD. Nenechajte sa spliest,ze z tohto hladiska je lepsi seedsdirect. Aj ked tento posiela vzdy bonusove seeds tieto su nevalnej kvality a mavaju velmi zlu klicivost ale ako sa vravi darovanemu konovi na zuby nepozeraj. Naproti tomu zas DrChronics posiela origos seeds od Nirvani takze ak mas objednavku nad 100USD napises si k objednavku aku odrodu chces ako bonus. A navyse pri DrChronics ak sa zaregistrujes na www.hg420.com a uvedies to v objednavke a sice tak,ze napises tam svoj nick tak dostavas 10% zlavu. Ako priklad bonusovych seeds od konkretnych slachtitelov ci seedbaniek pozor nie distribucnych firiem napriklad Reeferman ci Dtox z Hygro seeds. Zatial co Dtox mi poslal bonusove seeds aj pri objednavke za 60 USD tak Reeferman na to "potrebuje" 100USD ako minimum a tuto ja posielal ako free Big Thunder.

Ak teda chcete objednat odrodu od nejakej klasickej, teda beznej seeds spolocnosti ako Nirvana ci Dutch Passion atd. odporucal by som objednat u DrChronics. Nie len,ze posle originalne seeds ale navyse tento rok je co sa tyka dorucovacej doby seeds podstatne rychlejsi ako seedsdirect a napriklad ma od niektorych seedsbaniek aj vyrazne nizsie ceny. Tento rok napriklad najnizsie ceny Nirvana seeds ma prave on ak neratam rozne pokutne distribucne spolocnosti.

DDT
sollewoe
citace:
Původní příspěvek od Hollister
Jak to, poprosil o bonus, to si jim prostě napsal:"Prosím, pošlete mi něco navíc"?



Heh jj vytiskl jsem ten mail co mi poslali s tou jejich adresou a dopsal jsem tam: "please,send me more increase-bonus"

a k 10ks Masterkushe mi přišlo ještě 10 ks toho POK KUSH X SKUNK II....takže vlastně za 25Eur 20 semen to se už dá co?:-)))) štěstí
to ddt: cafa kamo kolko krat si objednavala z DrChronics? boli to in.. alebo out.. ? v akom boli seminka stave? a aku si mal klicivost? dik
ddt
Tak od DrChronics som objednaval prvy krat a od seedsdirect uz viac krat. Seedsdirect boli tento rok trosku pomalsi a to nie je len moj postreh ale viac ludi si to vsimlo. V kazdom pripade su tie distribucne spolocnosti asi tie naj pre Europu podla mna.
Od Drchronics som si dal poslat seeds od NIrvany- Durban Poison, Hollands Hope, Afghan, od Dutch Passion- Shaman, Passion1 minus 10% zlava a ako bonus som si objednal dalsi balicek Afghana od Nirvany.
Seeds dosli v poriadku boli zabalene v obale od DVD :) a v bublinkovej ci ako sa to vola obalke. Dosli za 14 dni od poslania obednavky prvou triedou, teda za dobu za aku prichadzali objednavky od seedsdirect po minule razi. Teraz to seedsdirect trvalo tusim 3 tyzdne a bonus Skunk1:)
Staci tato odpoved?
to ddt: aj hadam ano len na tu klicivost si mi neodpovedal cca kolko z 10 semien sa ujalo ? ja mam semena z www.nirvana.nl a vyrastli mi zatial zo 6/ 3 semienka takze 50% este mam 4 v zalohe je to model k2 /indoor
[klicim semienka v malom sklenicku co som kupil]
ddt
Aha prepac. No trosku som sa bal hlavne klicivosti Durbanu ale ukazalo sa ,ze zas to boli len klebety. Najhorsiu klicivost mal tusim Shaman a to 8/10 ostatne bud 90%-nu az 100%-nu klicivost. Passion1 velmi rychlo , pekne zacal klicit po cca 12 hodinach vo vodnej lazni. Celkovo aj Nirvana aj Dutch Passion sa ukazali,ze ich genetika je naozaj zivotaschopna:)
NO a kolko sa ujalo po presadeni do zeme? Tusim vsetky ak nahodou nejake nie tak si nespominam.
onrejblesk
jp lidicky ja si chcu taky neco objednat a tak projizdim net a hledam a nasel sem jednu stranku http://www.cannabis-seeds.co.uk/ a jak tak na ni kpukam tak seminka vod nirvany stojej neceljech 10ECEK a to je levnejsi i nez vod orig. nifrvana tak nevim estli to nenji nejak podezreli a nema s tim nekdo skusenostia hlavne na me je 10 semnike moc nedaj se prodat treba jenim 5 semonek pac mam jenoim omezenej sklenik a je zbytecny aby mi treba 5 seminek zbytecne cekali???
sollewoe
No já mam skusenost jen s nirvanou a doslo to cca za 10 dni od poslani penez
vencass
.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma