Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
150W ScroG - Klikni zde pro originální téma
nozdra
Hojte all, takže i já bych Vám chtěl ukázat druhý pokus mého indoor pěstění. Takže nějaké technické info:
Almarka: v-110 cm, š-80 cm, h-60 cm
Větrání: 2 x PC větráčky, 1 na přívod a 1 na odtah
Pěstuju v hlíně: zahradnický substrát, perlit, keramzit, žížahovna
Hnojivo: růst - Wuxal super, květ - Kristalon (děs, musím změnit)
dřevěný rám vypletený vlascem, mřížka 5 x 5 cm
Kytičky: 4 x PP (moc děkuju Murymu)
Teplota: den 26 - 28°C; noc 20 - 22°C (v zimě to bylo mnohem horší, musím pořešit)
Jinak, jelikož nejsem vlastníkem foťáku ani kompu, musím to zvládnout v práci, což se mi podařilo po hooodně dlouhé době, snad se to zlepší.:frog:
Kyti jsou 10 den na 12/12 a myslím, že se maj čile k světu.
Ještě bych se chtěl zmínit, že skříň bude po této sklizni vylepšena, jelikož jak sami vidite, je na ni ještě dost a dost práce. :(
nozdra
tag mě to tam nejde narvat, prozatím v galerii:(
inVALIDa
TOHLE KYTI PATRI NOZDROVI!!!!!

Sorry ale kdyžs to nezvlád s tou fotodokumentaí tak ti s tim trochu pomuzu.


:flamer:
SKRIN JE Z POLYSTYRENU???
:flamer:


TOHLE KYTI PATRI NOZDROVI!!!!!

TOHLE KYTI PATRI NOZDROVI!!!!!

TOHLE KYTI PATRI NOZDROVI!!!!!
nozdra
:( tak fakt už nevim
nozdra
K O N E Č N Ě:bravo:, a ještě 2 fota
nozdra
Zdravim, takže tu mám další fotečky z 22. dne květu. Daří se jim myslím zatím super:punk: Mějte se fajnově, jo a moc, moc děkuju za K a děkuju všem, kterým se to aspoň trochu líbí.
Takže zde jsou.:frog:
Hnědojed
Tyyyyy woe. Cet sem ze vybojka150w ma provozni teplotu neco kolem 300 stupnu C jak to ze to mash tak blizko? Dva
PC vetacky? Nechapu .... :baby: :confused: :baby:
nozdra
čuz
tag 1. pod stínítkem mám sklo
2. mám to ve spíži, kde je i v létě kosa a proto mám v zimě problémy s kosou.
Ale samozřejmě máš pravdu, 2 PC větráky jsou málo. Chystám se udělat kvalitnější odtah od stínítka i přívod čerstvého vzduchu + nějaký ofukovací větrák na kyti:wink:
Hnědojed
Saaaakrisz a ja mam ve spisce akorat nakladacky a jednu plznicku :)
nozdra
Krásný páteční den Vám všem přeji. A máme tu 40 den květu, kytí se myslím tváří dobře. Chvíli jsem měl pocit, že paličky přestaly nějak růst, ale před 3 dny se stala proměna a krystalky se začínaj drát na povrch jak divý, tak jsem moc šťastnej:bravo: Jináč v neděli naposledy pohnojim a začne flushing, ať to má dobrou chuť. Ještě díky za K a jsem moc rád že se líbí. :girl:
nozdra
Zde jsou:punk:
nozdra
a bez zaplý lampy:jumper:
Piškutek
Máš to pěkný kámo....K+....
Můžeš dohodit nějaký srovnání paliczek třebas se zapikem............
....................................................ZATIAL.................................................
nozdra
to piškutek: jj až se opět dostanu k ftaparátu, pro srovnání to s něčím blejsknu. Ale sou moc fajn:crazy: UŽ ABY TO BYLO:jumper: A díky moc všem. Zatím nozdra
wad
Máš to pěkný !! Poslední dobou se tady rozjíždí ScrOGaří :D Paliczky máš fakt pěkný, jen se mi zdá že ti to od toho p"pletiva" trochu uteklo a mám ten dojem že kdybys to víc zaštípával ať to efektivně zaplní celou plochi ScrOGu tak by to byl mazec, ale i tak fakt pěkný... !! K samiozřejmostí a až budeš příště fotit tak vychytej nějak to makro, ty rozmazaný fotky nejsou moc OK, ale to já jen tak bokem...
nozdra
Zdravím Vás všechny, tagže tu máme 60 den květu, paličky bobtnají, blizničky hnědnou, kytí voní převelice. 18 dní flushuju a do 14 dnů kyti půjdou pod nůž (ale spíš dřív). Listy byly ostříhány. Fota jsou při zaplé lampě a bez ní. Opět se mi moc nezdařili detailní fota, no prostě ze mě fotograf nebude:D , tagže mi to musíte prominout.
Proběhly první testy, no a je naprostá spokojenost. Skvělá chuť, vůně a ty účinky:death: :p: , prostě super.:mutant:
nozdra
Zde jsou fota s vyplou lampou. Pokud se ještě dostanu k ftaparátu, postnu sem ještě fota ze sklizně, budu dělat co je v mých silách :bandit: Každopádně budu mít pučenou váhu, tagže výnos sem ještě hodim. Mějte se fajnově, děkuju moc všem, kterým se kyti líběj:beer: a přeju všem, ať se jim daří. Myslim, že letošní rok proběhne KOUZELNÉ LÉTO:punk:
lubo
tak teda pod 150w si spravil neuveritelné,co velký obdiv vo mne vyvolalo.písal si,ze hnojivo dnes zmenis(kristalon) a tak by ma zaujimalo o ake hnojivo si sa teda rozhodol.a dalej by som bol rad,keby si napisal velkost kvetinacov.velmi pekne dakujem a zelam super stavy:-))
nozdra
děkuju, že se Vám kytí líbí, mě teda taky:frog:
to kwětoň: mřížku tam musím nechat, jelikož mi pak pálky padaj do stran, tagže jsou drátkama přidělaný k tý mřížce.
to lubo: jj, psal jsem, že musím vyměnit hnojivo, ale jaksi sem se na to vy...l no, a dojel to s tím blbým kristalonem. Ale přísahám na holej pupek, že do další várky pořídím něco lepšího, zatím se tu porozhlídnu a nechám si něco doporučit.:punk:
lubo
a tie kvetináce? kolko litrové?dakujem
nozdra
to lubo: jj, já úplně zapomněl, tagže tam mám dva typy, ty bílí kulatý květináče jsou vysoký 22 cm a průměr mají 25 cm, kolikalitrový jsou to teda fakt netušim a počítat se mi to momentálně nechce:-( a ty vpředu jsou jsou 24 cm vysoký a v horní části 28cm široký a počítat se mi to taky nechce, ale ideální květináč dle mého názoru 4 až 5 litrů.
lubo
ja to robim tak,ze nalejem vodu do kvetináca a viem kolko má tá voda obsah:-)) tipujem,ze tie biele majú 4l a tie druhe 5l.dakujem.fakt som zvedavý na tu gramaz:-)) je to brutalne!!!
nozdra
to lubo: jj, děkuju moc:-)
Hnědojed
Sakra chlape na 150 to je teda fakt H.C. Malem semsi poslintal klavensici ... :)

Jak dlouho ti to celkove rostlo ?
Kdy a proc sestrihavash ty listy?
Ju a hulish ty vrcholovy listecky?

Jdu v tvych stopach .... :) Jen se sto watty navic. Dik H.
bawy
a
Kwjetoň
Jo eště se chci zeptat na dost zásadní wěc...
Co je to za model? :D

Nebo sem to přehlíd?

:afro:
Hnědojed
Jo tos prehlid :)
Kwjetoň
Hnědojed:
No jóó - dyť vono to má dvě stránky :D To sem fakt přehlíd, no :sun:
PP je v pohodě - jsem zvědavej na výnos...

:afro:
Hnědojed
Hej nozdra ci kwjeton ci nekdo. Tedko sem tu cet sakrish uz nevim ani kde ze se pouziva peroxid do hliny ... to jako desinfekce a okysliceni pudy nebo co he ? Jak casto a jaka koncetrace ? Diky H.

P.S. A jeste jedna vec. Je to asi trochu slabota lec co se da delat. Porad nechapu jakej je rozdil mezi H a V scrogem. Tak dybst nekdo byl tak laskav. Fakt dik Hněd.
Apofiss
S tím peroxidem jsi to vystihl.V je vertical, H horizontal-pozice výbojky.
Hnědojed
Hmm to me taky napadlo :) (ne jako fakt:)) Ale v cem je rozdil ? Jakoze to H sviti inteznivnejc na mensi plochu a V se rozliva jakoze na sirsi ju? Asi tak ?
Hnědojed
Jasne ze vim na co je peorxid sem chemik sakra :) (taky akvarista-uz mockrat mi zachranil velmi vzacne ryby :)) Ale stejne ta hlina by mela teorteicky sterilni sama o sobe tak na co to jeste desinfikovat?
Kwjetoň
Hnědojed:
O lití peroxidu do hlíny slyšim prvně... Do bublu je to bez diskuzí, ale hlína? Taky nechápu, co by tam měla dezinfikovat...

K tomu ScrOGu:
v-scrog = zavěšení výbojky vertikálně (svisle dolů) bez použití stínítka - světlo dopadá na válec z pletiva, kterej je propletenej palicema, výbojka je umístěna ve středu válce, využití světla je maximální...
viz thread od g-mana
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6799

h-scrog = výbojka je horizontálně, palice se "proplétají" horizontální mříží - je ozařována pouze plocha plná palic
viz thread od Sroogy
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=9230

doufám, že jsem objasnil, není to zas tak složitý...

:afro:
nozdra
děkuji všem za kladnou odezvu, jsem mile potěšen.
to hnědojed: tag celkově to zatím jede 84 dní, z toho 63 den na květu a tento týden půjdou pod nůž. Jinak listy ostříhávám pro větší prosvícení, ale jestli je to lepší stříhat nebo ne, o tom se tu už vedlo mnoho debat a vcelku bez výsledku, tagže něgdo stříhá a něgdo ne, je to individuální, ale u těch menších vatáží je to myslím lepší.
nozdra
jo a s tím peroxidem teda nevim, ten sem si lil do huby, když mě vysekali moudráky :frog:
Hnědojed
:)


No sakrish tak to mash na prazdniny vystarano. Zase sem si ty tvoje krasavice prohlizel a musim rict ... no co na to rict... proste parada
snad jenom ze 3 metry do sklizne je docela dlouho ale co uz.

P.S. Heldete vim ze je to offtopic ale netusim kde jinde se na takovou vec zeptat. Koupil sem rizky white widow za 200 kc/ks myslite ze je to moc ?

Diky H.
nozdra
to hnědojed: 200Kc/ks je teda fakt dost, tě někdo pěkně vojebal, v bazaru by jsi 100% sehnal levnějc, ať se jim daří. Hoj
prenda
Hnědojed::

Nemusí to bejt moc.Záleží na tom,jaká je to genetika,jak jsou veliký,odkud jsou řízlý(spodky=dražší=rychlej růst) a možná ještě další věci.
Pokud kupuješ na SOG už větší řízky,který necháš jenom zaklimatizovat pod světlem a hned přepneš,tak ty dvě kilča moc nejsou.

:D Nejlepší je najít si známýho,kterej jede gen. dobrý matky. :D
Hnědojed
jo rikal emsi ze to neni zrovna nejmin a taky toho typka moc neznam takze je mi jasny ze se kvuli me asi nepretrh ale co uz tvdril mi ze je to matka jak prase tak uvidime. Pojedu v scrog myslite ze tu mam vubec zakaldat nakje svuj thread typu "moje prvni kyticka ? " Toho uz je tu dost co ? Ale stejne budu potrebovat poradit takze jen tak se mne nezbavite :) Dik H.
nozdra
KONEČNĚ:bravo: Tagže tu máme SKLIZEŇ. 66 dní na květu a krystalky jsou v plné parádě. Nechtěl jsem to nechat nějak moc přezrát, jelikož po pár koštovných brčkách to byl takovej MASAKR:mutant:, že kdybych to nechal ještě déle, oprotí high stavu bych jen čuměl a čekal až se mi hryzne pumpa:frog: Jináč Vám všem moc moc děkuju za odezvu, která mě nakopla do dalších pěstebných pokusů. Opět fota nebudou v nějak super kvalitě, ale začínám si myslet, že to není mnou, ale tím foťákem:D
Tag zde jsou mé holčičky:angel:
nozdra
No a ještě Vám sem hodim plakátek, kterým sem byl obdarován od své cholky:girl: Jsou tam mooc hezké kousky:frog:
nozdra
Jo a abych nezapomněl, samozřejmě po usušení sem přihodim, kolik toho bylo a troufám si trvdit, že toho bude možná i trošičku přes 100g?.;) Ještě jednou díky a ať se Vám všem daří. VIVAT GROWING:punk:
nozdra
Tagže po týdnu sušení ve skříni se zaplými větráčky jsem vstoupil do závěrečné a nejsympatičtější fáze pěstění :bravo: Vůně, chuť a účinky jsou SUPER, jsem maxim. spokojenej:punk: Půjčil jsem si váhu, sice není digitální, ale zcela dostačující. A výsledek?
4ks powerplantu = 104g suché mňamky, ještě jsem tag 10g rozdal a zkouřil, ale na druhý pokus paráda. Tady nějaká fota :bandit:
nozdra
A na závěr foto palic, které si už teď vegetí v lednici. Každý den je ještě na hoďku větrám. Tag to by bylo z 2. pokusu vše, přeji všem šťastné pěstění a ať se daří a ještě jednou díky. Du se zhulit:jumper:
lubo
si frajer!!!
ked to narveš do skla,tak to prvých 5 dní má byť v teplote okolo 20 stupňov-otváranie na 15 minúť a až potom trebárs do chladničky:-))
nozdra
to lubo: teď tě jako nechápu?:rejp:
lubo
sušenie:
vlhkosť 40%,teplota -23 stupňov,tma a slabá ventilácia.takto zhruba 5-7 dní a ked praskajú vetvičky,tak postriháme a dáme do skla.teplota 18-24 stupňov,tma a počas 5 dní otvárať na 10-15 minút.
nozdra
no, si myslim, že, že je to vcelku jedno, někomu vyhovuje to a někomu zas něco jinýho, na sušení není nějakej moc ideální vzorec. A teplota 23°C, co když bude 24°C?:-) Já jsem spokojenej, nejdůležitější je dle mě vyvarovat se plísni, což se mi daří. Peace a ať se vede
Dub-Teaser
Ahoj nozdro:D
skříňkař sem teprv začínající,ale přijde mi,že si dal ty oka zbytečně velký a málo si zaštipával. výsledek vypadá moc chutně a povedeně,ale přijde mi,že tam je spoustu nevyužitého místa a mohl si mít o pěknejch pár palic víc,ale co...sem si jist,že u dalšího scrogu to napravíš a takovýhle výsledek je paráda!:) PP mi přijde do skříně za týden a pokud budu mít takový výnos jako ty,budu spokojen:) K+ for sure:)

Lubo- sem si jist,že nozdra má FAQ pročtený:)
lubo
ved jasné:-)) každý má svoj spôsob.
nozdra
to Dub-Teaser: S okama a zastříháváním máš úplnou pravdu, už jsem si toho vědom, příště se určitě polepšim:D Díky a ať se daří:beer:
StoneBud
Mno rozhodne velice pekne na 150dinu khaaamo :) K+
I kdyz by slo urcite jeste lepe vyuzit misto...ale holt mas alespon cil na priste
jinak Prendo spodky=pomalejsi rust a pomalejsi koreneni...jednoduse z toho duvodu, ze ve vyssich vyhoncich je vice rustoveho hormonu...to je zaklad botaniky :)
ale vetsinou ten rozdil neni moc velikej...urcite de ale i o velikost rizku, ja preferuji vetsi kolem 20ti cm, ale delal sem uz i 30cm rizky :) sice korenej dele, ale zato maj poradne masivni koreny, ze casto roztrhnou aj kostku...proto, ted pouzivam spise velke kostky Grodan, kdyz mi ale dojdou, rizkuju i do kokosu nebo hliny...kdyz je zdrava velka matka a slusne podminky pro rezone, koreni i roste to skoro samo :satan:
Matrixx
dobrá práce kolego K4YOU,určitě si jí zasloužíš.......
berseker
coool
Dubinek
Ahoj nozdro...
Prosimtě, chtěl bych se zeptat, kdy ses zbavil všech listů a jestli to je rozumnej krok.
Dík
J3nkyDuduHankey
hej chlape peknej scrog
kollega
kámo, pěkný, vychtaný


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma