Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Jak správně zastíhavat paličky - Klikni zde pro originální téma
cz.com
Zdarec lidi... pěstuji druhým rokem a neumím pořádně zastřihnout paličky.. kdyz jsem to zkusil tak se mi kytičky zasekli a vubec mi nerostli salámi (palice)......... Poradite mi jak mám správně zastříhnout a kdy.... dik:jumper:
Sinuhet
Palicky se nestrihaji. Maximalne muzes otrhat spodni palicky, na ktere se nedostane dost svetla. Ze jako kytce usetris starosti o ty male a muze se venovat o to vic tem velkym nahore.
sklerotik
Tezko rict kdyz sou malo husty tak to pomaha ale chce to zavcas a navic se tim zastavi prodluzovani takze z toho zadnej salam nebude....kazdopadne to neni dobry pro huste palice!
BRAINDEAD
jak rika Sinuhet sklerotiku-palice se nestrihaj jedinny ceho tim docilis
je ze na tom hovno vyroste.rostliny se zastrihavaji pouze v rustu a i na to maj lide ruzne nazory.
sklerotik
4BRAINDEAD: Ja ale nerek ze to 100% funguje a ze je to vzdy dobry delat(zalezi vzdy na genetice!). Jenom sem to videl u lidi ktery znam a maji palice OK. (ty konopne o tech na krku nevim nejsem odbornik)
Proste to funguje zhruba jako dyz zastrihnes aby se rozdvojila atd... tak tim ze tu palicku na vrsku zesmiknes podporis rust do sirky jako pri zesmiku hlavniho stonku ktery ma jiz nejake postrani vyrustky a ty pote zacnou rychleji rust. Proste sem to vydel takze na tom neco bude:crazy:
Sinuhet
Tak se ptej tech lidi. Tady to vypada, ze to nikdo nedela. Az az ti to vysvetli, tak nas to nauc. Rad se poucim.
Sinuhet
Jo a huste palice tam budou az na konci kvetu. Me to ted treba kvete 19 dni a kdyby i na konci mely byt ty palice tak ridke jako jsou ted, tak se stydim. Ale ja nestriham, protoze vim, ze houstnou to zacne az pozdeji. A cim bliz sklizni, tim vic bych se bal strihat.
sklerotik
No nevim co na tom vysvetlovat nekteri to delaji zasadne jiny neee or nekdy a kdy presne to smiknou no nevim to nevi ani oni:)(neberou to tak vedecky jako ja:baby:) ale berou tak asi 1cm od vrcholku podle velikosti palicky.
Ja osobne v tom nevidim nic extra protoze vysledek je nejisty a vynos bude nejspis podobny...Jediny duvod je asi v tom ze palice budou hustsi...asi zbytecna prace rekl bych...
Sinuhet
Muzes zkusit dve stejne vysoke palice jednu strihnout a druhou ne.
sklerotik
S tim ze se bojis strihat to chapu....neni duvod...presto me zamrazi pri kazdem strihnuti do kytky..nechapu proc...vzdycky to kytkam prospeje pri rozvetvovani ale porad se toho trochu bojim....
Piccasy
Kdy je nejlepší ustřihnout vrchní paličku
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Piccasy
Kdy je nejlepší ustřihnout vrchní paličku


Az ji chces susit.
virgill
Sinuhet (-: jj stejne jako veschny ostatni. jinak ustrihnuti vrsku palice (The best z cele palky) jeste pred dozranim muze znamenat akoart to ze nam nedozraje.....
ddt
Tiez som sa stretol s tymto nazorom, resp. metodou a sice zastrihavania kvetov, no osobne som mal vzdy pocit pri rozhovoroch s danymi ludmi,ze tato metoda vzisla ako omyl, resp. z nepochopenia klasickej metody zastrihavania.
Hellboy
Spis to vyslo z nedockavosti zkurek hulit :) ....tagze zastipujou aby bylo co kourit, jinak pokud vcas stipnes vrsek palicky, casto se ti dokonce i roztroji, stalo semi to treba pri pripaleni nebo experimentu, proste ta palda roste dal, tagze to teoreticky de, ale niceho tim dle meho nazoru nedocilis...kytka dle tohoto pouze meho nazoru da stejne energie do dorustani palice jako by dala do zrani a zhustovani bez zastipnuti, mno a celkove holt plati heslo pri kvetu se nestriha, snad pri prepnuti na kvet a pri stretchovani rostlin je jeste oukej zarovnat vejsku, tj, pri uplnem zacatku palic...
zatim baj


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma