Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
KRYTI rostlinkama na malý zahrádce - Klikni zde pro originální téma
Chtěl bych se zeptat, jaký rostlinky bych měl zasázet spolu s ganjou na naši malou krásnou zahrádku, tak aby to bylo co nejmíň nápadný. Myslim něco, co roste souběžně s ní a tak do stejný výšky, taková druhá ganja, ale legální...
No, kukuřici sem zrovna nemyslel, jelikož mám menší zahradu. To rovnou můžu hodit k JZD
100Thermal
Jedině rajčata. Ty sou naprosto nejlepší.
jooo rajčata a když vysadíš keríkovou odrudu tak to fakt rozpozna jen oko znalce jen si myslím ze na rajcata je už trochu pozde kiti by je predrostlo tak mozna zastipovat! ale kdyz vysejes po cely zahrade kyti tak to mozna tak nebude napadny jako tři ,čtyři kytky!
100Thermal
Odkud si, že je tam u vás na rajčata pozdě??
ja si neuvedomil ze dou koupit i sazenice jako ze semen je trochu pozdě!
Tož to sem z Jižní Moravy - Moravské Budějovice.
Fakt je na rajčátka příliš pozdě?
kup si sazenice rajčat a projdi se po moravskejch budějovicích a počekuj jestli nějací zahrádkáři je už nemaj na zahrádkách!
nebo ji přečti něco jako - Kdy mám v Moravských Budějovicích vysázet rajčata?
100Thermal
Rajčata se sazí PRÁVĚ teď v TUTO dobu. Se u těch zahrádkářů informuj vole. Skoro na každým trhu teď koupíš sazenice, tak netlakuj!
Sory, že na tebe tlakuju vole. Ale tady tlakujou skoro všichni...
100Thermal
Měl jsem na mysli toho druhýho tlakaře.
I když, potrefená husa.... :D
...nejvíc kejhá. To víš, sem novátor a sázim poprví...
HALUZAK
MIRIS> skus toto
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=15340
1stOUTDOOR
miris=skus nasadit okokolo rastliniek CHMEL ,ten dobre krije<
Janxu
potom postav pivnici a mas vystarano, mate kde hulit a chlastat.
ja bych to tady zavrela pokracoval v uvedenem threadu od haluzaka.
peace
1stOUTDOOR
to Janxu neviem co sa ti nepaci na tom chmeli ,fakt dobre krije u nas sa normalne vysadi okolo policka,ked nechces aby ti ho neaka k..va nasla.
Janxu
ja nenapsal, ze se mi nepaci, jenom tady o tom uz thread je, a tak proc sem cpat dalsi qanta stejnech threadu??? jinak nevim, jesli na slovensku a takovyhlech krajich se pise mekky i po r, a setkavam se stim doooooooost casto, to samy po k.
peace
CAESAR
hold, mame trochu ine pravidla pravopisu
napr. riť - zadok
ryť - rýpať
Chmel? a kde ho tady seženu, de z obchodu nebo tak?
CAESAR
skus zavolat do pivovaru, odkial beru chmel atd az kym sa dostanes k velkopestovatelovi a ten Ti isto za par supiek isto par rastlin preda(pripadne semien).
MarenaMara
nic proti chmelu...ale rajčata jsou nejlepší,stejně vypadaj i voněj!!!!!
HALUZAK
Myslím že chmel sa da normalne kupiť v lekárni ale neni som si na 100 percent istý ale už som niečo take niekde započu l:beer:
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od HALUZAK
Myslím že chmel sa da normalne kupiť v lekárni ale neni som si na 100 percent istý ale už som niečo take niekde započu l:beer:


moc sa mi nechce verit, ze by v lekarni predavali semena, pripadne klony chmelu.
HALUZAK
Caesar:neviem ja som to len počul možno to boli už len tie šišky chmelu na nejaky čaj alebo čo ale za opytanie v lekarni nedaš nič...
CAESAR
to mas pravdu, za opytanie nic nedas, ale aj tak sa mi chmel moc nevidi vhodny, predsa len-v kolkych zahradkach je asi tak videt rast chmel?
HALUZAK
Pravda... ja idem tento rok maskovať kukuricou
Deš do kukuřice na zahradu? To mi připadá skoro stejně divný jako ten chmel. Ale co se dá dělat...
CAESAR
preco? kukuricu videt sem tam na zahradkach, hlavne u poctivcov, ktory nechcu ist na pole a zobrat si par sulkov do ruksaku
HonzaProchy123
Já sem v sobotu ráno nebo v neděli čučel na receptář a tam ukazovali rostlinu jmenuje se japonský jakor listy sou stejně tvarovaný myslim že by se to v tom stratilo!!Je to bud nízký keřík,strom(po x letech hoodně velkej),malý stromky je toho dost!!Sice to asi nebude nejlevnější ale chtěl sem a aspoň poradit!!Museli by ste si koupit už malej stromek a nevim jestli nebudou překáže po delším pěstování kořeny toho japonskýho javoru!!
Janxu
to je ale problem, jelikoz se lidi budou chtit podivat bliz co ze je to za krasnej kerik, a najednou v nem nebo za nim roste jeste hezci a ejhle ona to marihuana. prave to chce neco, co ma skoro kazdej na zahrade a neni to tak napadny, jako by si tam zasadil stoletej baobabu. podle me sou nejlepsi ty rajcata
peace
HALUZAK
MIRIS:Prečo my na zahrade pestujeme kukuricu normalne :jumper:
Proto že máte asi větší zahradu...ne, já bych ju tam zkusil, ale jak říkal kolega, bude to fakt trochu divný, dyž okolo sou spíš senioři s bramborama.. A ty cizokrajný rostliny na krytí - to je hezký, ale myslim, že třeba potřebujou a sou zvyklý na jiný podmínky než tady.
well-being
Sázím okolo celí zahrdy jako živí plot. ale musíš hodně zastřihávat aby nabyli přerostlí. Dělám to takhle pátým rokem a zatím se nad tím nikdo nepozastavil.
ogi
Já sázím okolo políčka velky mexický fazole zapíchám kolem ve dvou řadách cca3m rovný klacky at maj po čem šplhat jedou tak dlouho dokud nechcipnou na mráz
227cb
ten japonskej javor je fakt hodně podobnej listama, ale má to nejen jednu vadu, třeba to že nemá rád slunko ... prostě tohle je slepá cesta
thc.cwock
co to treba hodit do malin???
Jay-jay
nejlepší možnost je nasázet smrčky kolem celé zahrady.trvá to sice pár let než vyjedou,ale pak už přes to neuvidí nikdo nic :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma