Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
3 litrove kvetinace na 600w? - Klikni zde pro originální téma
lubo
A
Janxu
kokos perlit??? nemas tam nic jinyho?? a jak ti ty kytky rostou?? z ceho sou ziveny?
peace
Janxu
koukam ze foto se ti naramne dari!!!
jinak to staci dat do jednoho prispevku a ne to mit rozskouskovany ne 14 prispevcich.
peace
Gaba
To lubo: To chceš zásobovat celou republiku?:D..3 litrový květináče jsou opravdu pro kytí dost malý,ale budiž.Větší problém tě nastane až kytí trošičku povyrostou-z tvý fotky je vidět,že kytí až budou košatější a vyšší nebudou mít tolik místa a světlo tě to všechno neprosvítí...Měl by sis nějak ten prostor rozvrhnout.PEACE
lordWilliam
Pokud pojedej SoG, jakože to jinak asni nepůjde tak 3l sou dost dobrý, zajmalo by mě jak vyřešíš zavlažování, teda pokud celej spodek není jedna velká miska.
Firestarter
citace:
Původní příspěvek od Gaba
To lubo: To chceš zásobovat celou republiku?:D..3 litrový květináče jsou opravdu pro kytí dost malý,ale budiž.Větší problém tě nastane až kytí trošičku povyrostou-z tvý fotky je vidět,že kytí až budou košatější a vyšší nebudou mít tolik místa a světlo tě to všechno neprosvítí...Měl by sis nějak ten prostor rozvrhnout.PEACE

Me kytka vyrostla nadherne i v 0,3l kelimku od piva. Prostor me prijde navrzenej v poradku (stejnak bude muset vyselektovat samce, takze se ten prostor zmensi). A mozna by ses divil co dokaze 600W prosvitit :)

citace:
Původní příspěvek od lordWilliam
Pokud pojedej SoG, jakože to jinak asni nepůjde tak 3l sou dost dobrý, zajmalo by mě jak vyřešíš zavlažování, teda pokud celej spodek není jedna velká miska.

SoG ze seminek :mutant: To asi tezko
lordWilliam
No jo nějako jsem to přehlídl:bong:
Kuchta
Nabýzí se krásná možnost po řádném selektu zainvestovat větší truhlíky a přesadit.Pokud budou samci 50:50 tak jich zbývá podstatně míň.Vybrat dobrý velký košatý!!!!!:D:D:DMrzáky do pí**nky matičky přírody:D:D:D:D a zbytek do 15l květníků nebo kýblů.:D:D:D:D:D
Určitě se Ti to vyplatí muhehe a hodně dlouho vegetovat třeba 14dní a dobrej model je důležitej dporučoval bych SweethMendoboga :D:D:D:D:D:D Viz muj thread a pár foteček muhehe...
A hlavně se nebát Tý selekce opravdu se to vyplatí:D:D:D:D:D:D
Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Frank Krank
lubo

Dam ti par rad :
1.urcite si urob matkaren,alebo si jednoducho zabezpec od niekoho klony (- su to odrezky z vatsich rastlin)
Dovod je jednoduchy : je rozdiel mat rocne z vela Watov tri
urody alebo ich mat 6 a viac(pri pouziti klonov),
pri klonoch nemas problemy so samcami,
proste a jednoducho - klony a matky su NUTNOST

2.ked ta zaujima vynos a celkova gramaz tak sa porozhliadni po systeme NFT www.nft.cz alebo zostan pri kokose a perlite,ale necakaj zazraky

3.Pri takom velkom pocte rastlin ma zarazilo,ze som nevidel ani jeden ventilator,takze urcite daj aspon do stredu medzi ne ventilator,ktory ram rozcirkuluje vzduch

Rozpis este viac informacii o podmienkach : teplota,vlhkost,Ph,hnojiva a podobne.
ytsim
Kámo ty si vážně blázen... :D Nejdřív přídeš s tim, že sadíš do 225 květináčů a pak eště že tomu svítíš 0,xxx kilowattama!! To je fakt pro celou republiku.
Jinak moje rada je, (a najdeš to ve faqu) že bys to měl trochu vyselektovat a teď nemyslim jen samce. Nezáleží na počtu rostlin, ale na množství rostlinného materiálu. Já sem taky začínal s tim, že čím víc kytek tim víc hulení, ale neni to pravda. Jel sem to asi v 15 litrovejch květináčích a do každýho sem dal 4 semínka. Když sem to trošku nechtěným přehnojením vyhubil tak sem byl nakonec rád, že mi v každým květináči zbyla jedna samice.
Přemejšlej trochu, až to zaštípneš tak se ti rozdvojej a pak to štípneš znova a znova a najednou má každá 8 větví, který potřebujou v průměru aspoň 40cm místa každá!! Tak jak to tam chceš potom narovnat??? Prober to trochu! :punk:
ytsim
Užívej si to pěstování a nech to už konečně růst! když budeš zkoušet pokaždý něco novýho dřív než to stačí vyrůst, tak si nikdy svoje nezahulíš. Prostě když se to jedno nepovede tak se poučíš pro příště. :)
Splif
Mas to moooc pekne, jen tak dale :) Muzu se zeptat cim to chladis??? diky a PEACE
Splif
A jakou mas teplotu pri takovym svetle? Muzes prosim lepe popsat.. dekuju
Splif
nemas to moc vysoko? a jak resis vlhkost?
Frank Krank
lubo

Na vynos by som jednoznacne pod tolkymi W zvolil viac rastlin.
Predpokladame ze budes mat sorty ktore budu kvitnut 50 - 60 dni,
v matkarni predpestujes klony tak 14 dni a pod sodikmi nechas iba par dni rast,cize aj s rastom ti bude jedna uroda trvat najviac 70 dni(optimum 60) s tym predpokladom ze mozes pri optimalnych podmienkach urobit kludne na sestkilo 500-600 gramov kvality,pretoze
budes mat iba vrchne velke palky.

O inych moznostiach by som osobne neuvazoval,
popripade po urode zainvestovat do hydroponie.

Zaujimalo by ma ake tam mas sorty resp. odrody (paradajok samozrejme :D ) ?
Kuchta
Květináče Ti zůstanou a netuším kde jsi došel k té gramáži 50g na jedné kytce:eek::eek:!!!!!Může to být daleko více!!!!!!!
Ale každopádně by mě stewjně zajímalo jestli si děláš prdel:D a nebo jestli to myslíš vážně!!!!Já jsem se dlouho rozmejšlel jestli jsem uveřejnit 2x600W protože je to už docela solidní vatáž!!!A teď Ty a ?x600W :eek::eek::eek:!!!!!!!!
Zajímalo by mě jak to máš velký????
No a co se týče rady někoho zkušenějšího:Rozhodně tak 2xMámu a pak hromadu klonů!!!!!Je to rychlejší,zajistí jenom samice a hlavně:Uniformitu a jednotu zelené masy takže to je Tvoje cesta!!!!!!!
Peace Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
PS:Bejt tebou udělám Sog a vůbec to nezaštipuji nechal bych to tejden-14dní růst,dle modelu.A pak bych to přecvakl:D:D:D:D:D.
Úspěch by měl být garantován!!!Tedy pokud něco neposereš!!!!!!!
Kuchta
to Frank Krank/ Kámo no tak Ty jsi mě dostal!!!!:D:D:D:D:D
Co to meleš???Jako že tenhle amateros s prominutím udělá na jedno 600W 500-600g???:eek::eek::eek:Tak Ty jsi se uplně zbláznil ne?????
Jako ideální podmínky aby jsi udělal jedna k jedný si Ty ani neumíš představit!!!!!!!!!!!Dělám tohle nějakej pátek a tak Ti můžu říct že když bylo jedna k jedný tak jsem to náležitě oslavoval:D!!!!!
Prostě dojeď Sog a pak se podívej jak na to trošku líp:D:D:D:D:D!!!
Garantoval bych Ti že to bude tak 0,5g=1W ale možná i víc!!!!
Ale vyplácí se být skromější:D:D:D:D!!!!!
Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Frank Krank
Kuchta

Podobny styl psani si prosim nechej pro nekoho na tve intelektualni urovni.Nebudu resit jestli sem na vyssi nebo nizssi ale rozhodne nejsem na tvoji.

Pri sestikile bych vysledek 600 na 600 nevidel vubec nerealne,
ale nerikam ze to lubo udela hned ted.
Vsichni sme necumlali dudlik moudrosti jako kuprikladu pan Kuchta,
takze kdyz se lubo bude postupne ucit,cist a zajimat se,
tak ja verim tomu ze dalsi varky uz klidne muze udelat 1 k 1 a vic.
Kuchta
to Frank Krank/Dudlík moudrosti už dudlám několik let.Narozdíl od Tebe kotě:D:D:D:D:D!!!!!Muhehehe.........
Podle toho,co si člověk může prohlídnout za "MEGA VÝSLEDKY"v Tvojí galerii,je myslím jasné,nakolik jsi způsobilý hodnotit kolik a z kolika a nebo snad radit!!!!!!Možná,že by jsi si měl uvědomit,že Ti do ruky patří příručka pro začínající pěstitele,která je zde volně k vytištění.Stejně jako v mých rukách leží skripta o stavbě a chemických pochodech v zelených rostlinách :vampire:!!!!!!!!
Pokud snad chceš porovnat znalosti a výsledky,pole je otevřené :vampire:!!!!!
Ale jinde a jindy,zde je čas a prostor pouze na solidní diskuzi!!!!HOWK!!!!
Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Kuchta
Předpokládám a vím že kytičky Ti zašli kvůli nedodstatku živin:(:(!!!!
Poměr který uvádíš by měl stačit na poměrně dlouhou dobu života rostliny.Doporučuji Ti zaléhat jemně a né přímo na stonek:PAMATUJ substrát musí být VHLKÝ ale né MOKRÝ.
Jako první zálivku po vyklíčení bych doporučil odstátou vodou s upraveným PH a přídavkem poloviny dávky některého z kořenových stymulátorů.Já preferuji vírobky fy Plagron.
Další důležitou věcí by měla být !!!VHLKOST!!! mnozí pěstitelé ji podceňují,ale věz že je to jeden z nejdůležitějších faktorů!!!!!!Mé doporučení je první měsíc pokud jedeš ze semene tak 70%-80% pokud možno co nejstabylněji!!!!!Úspěchy Ti zaručuji!!!:D:D:D:D:D:D
Poté bych být Tebou nerozjížděl tolik kytek a nebo je ze začátku dal ještě do menších kelímků a po nárůstu do 4tého patra přesadit do květníků alespoň 10l věř mi určitě se Ti to vyplatí!!!!!!!!!
Pokud budeš chtít ukážu Ti techniku při které rostlině nepoškodíš ani jeden kořínek:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!A věz že rostlina koření rychle a málo kdy využije své místo dobře!!!!!!!Přesazováním jsi schopen tohoto dosáhnout!!!!!!!!!
Peace a mnoho zdaru Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
A14C
Prosím tě lubo podívej se na můj příspěvek od A14C potřebuji nutně poradit.
Kuchta
Kořen v kořeňáku neoprašuj to nemá většího smyslu.Úroda se oddálí dle rychlosti která spočívá na podmínkách a především na původních vlastnostech genetiky.Jsou kytky které jsou tzv. rychle udělaný a jsou kytky resp. modeli kterejm to trvá dýl.No asi tak pro začátek!!!!!
Semínka nech předklíčit a poté zasaď bez omáčení ve Simulaxu.
Myslel jsem to tak že zálivka mezi stádiem naklíčeného semínka má být čistě jenom voda a poté co kytičce najedou první opravdové lístky tak do čisté zálivky přidat na týden jenom kořenový stimulátor určený do zályvky např. RootStimulator od AH nebo Roots od Plagronu popřípadě RootJuice od BIO Bizz s polovičním dávkování dle etiketi a návodu!!!!!!!!
No a stím přesazením.Podle mě nemáš nad čím uvažovat ale to je na tobě.Jinak jedna z možností je nechat kytičky rozjet ve třetinkovejch kelímcích na pivo a poté přesadit do těch květníků co máš teď a udělat Sog.To znamená nezaštipovat brzo přepnout a hlavně brzo sklízet.Nevýhody jsou asi tyto:Moře kytek a většínou menší výnos ale to není asi oficiálně porovnatelné.
Jinak zatím peace a ptej se sem tu od toho.
Peace Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
ytsim
Přestože je v mých rukách pořád příručka pro začínajícího pěstitele, nedá mi to abych se nezeptal proč nejet v tak velkým prostoru a pod (víme kolikrát x kolik W) nějakejch 6 X 5 kytek bush style...? Místa tam je hafo, podle toho co psal lubo tak to má i pořádnej odtah, světla snad víc než potřebuje :D tak bych z toho udělal tak jako pořádnej les... :frog:
Co by mohlo bejt za argumenty proti?
Kuchta
Zdravím velice se omlouvám že jsem neodpověděl dřív ale sám mám mraky práce:(:(!!!!
Tak zpět a od začátku.
Přesazení je rozhodně lepší pokud ho uděláš tak že kytky zasadíš momentálně do těch třetinkových kelímků a až tak po třech tejdnech vezmeš ten kelímek a v polovině výšky ho opatrně obřízneš tak aby Ti slezl plast a hlína zůstala neporušená!!!Poté odřízlou část zasadíš do připraveného kochlíku tak že plast který zůstal bude vystupovat nad povrch kochlíku.Myšleno tak že hlína je v hlíně a část zbývajícího plastu je ve zduchu.Poté začneš zalívat okolo kelímku a pěkně až Ti spodem z kochlíku poteče voda.
Mladé klíčky a rostlinky bych v třetinkových kelímcích naskládal jen pod jednu eventuelně dvě lampi (ušetříš dost peněz za elektriku)!!!!
No a teď k té zálivce a hnojivům:
První týden po vyklíčení čistá voda klíčící rostlina a její prvotní stádia přijmou dost živin z půdy.Druhý týden přidej do zálivky poloviční dávku Root stimuláturu.Třetí týden můžeš do zálivky přidat poloviční dávku hnojiv dle návodu,záleží na tom které používáš.V tomto týdnu a po prvním zalití,kytičky pozoruj.Pokud jim zálivka s hnojkama nic špatného neudělá během tří-pěti dnů zalívání,přidávej poměr hnojiva,dokud se nedostaneš na dávku určenou výrobcem.Samozřejmě,že rozhodující je,jak se rostliny budou tvářit.
Co se týče postřiku rostlin.Rostliny nikdy nepostřikuj pokud svítí a nebo se má rozsvítit lampa!!!!!!!!!Postřikuj vždy po zhasnutí a nebo těsně před ním!!!!!!!!Pozor na lampu dokud je teplá,může lehce prasknout pokud na ní stříkneš studenou vodu.
Jinak,já používám jako listovou potravu Phi-Tamin který postřikuji od 10-tého dne stáří kytičky v intervalu každých tří dní.Jinak nic jiného.
Co se týče používání 10ti druhů hnojiv:Já používám hnojiva fy. Bcuzz mám doma 6 lahví+1 lahev Phi-Taminu což dohromady dává dokonalý poměr veškerých látek a živin které rostlina potřebuje.Bohužel je to reklama ale nezbývá mi nic jiného než Ti Bcuzz doporučit!!!!!Jsem s ním absolutně spokojen!!!!!!
Tak a teď to nejdůležitější!!!!!!!Pokud pospícháš tak kytky nech narůst do 4tého patra listí ve světelném ciklu 18/6 jednou je zastřihni a přepni ciklus na 12/12!!!O tom,že v noci musí mít květiny absolutní tmu Ti asi nemusím nic vyprávět:D:D:D:D!!!
Nezapomeň že rostlinky by měli mít neustále vysokou vlhkost a také teplotu pro začátek Ti doporučuji 80%vlhkost a 22-24°C vlhkost bude muset postupně klesat čehož dosáhneš jen dobrým odvětráváním je to důležité ale o tom až později!!!Důležité je aby jsi si uvědomil že kytka neroste pokud je míň jak 12°C a víc než 32°C!!!!!!Takže na to pozor!!!!
Jinak podle mě by to měla být dost vyčerpávající odpověď abychom se dopracovali až k tomu že začneme kvést:D:D:D:D:D!!!!!!
Zatím peace growingu zdar Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:

PS:Víte vy hlupáčci proč jsou všechny přízpěvky od Luba opravené????????Protože psát tu že mám ?x?W je jako jít to křičet před bengárnu trotlové!!!!!!!!!!!!Koukejte Ty svoje dva přízpěvky upravit a ať tam nevidím připsanou tu vatáž pometla vobecný:rolleyes::rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:!!!!!!!!!


to Lubo/Sorry nejsem autor tohohle přízpěvku ale tohle mi nedalo:(:(!!!!Jinak Ti držím palce a nezoufej tentokrát se to povede a o prázdninách si budeš balit ty nejdelší a nejlepší laufy svého života:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!
mto
lubo nemyslis ze taky odber bude "podozrivy" ? ^^ necital som vsetky prispevky tak mi prosim ta napis ako to mas zapojene...
Kuchta
Děkuji Ti za chválu ono té práce s těma mejma potvorama taky moc není ale prostě byli nějaké komplikace.
Co se týče toho postřiku hnojivy:Já postřikuji jenom Phiťákem a jsem absolutně spokojen.A to samé bych doporučil komukoliv dalšímu.Prostě hnojiva do zálivky a na postřik Phiťak!!!Věř že neprohloupíš:D:D:D:D!!!
Ale samozřejmě Ti netvrdím že to je něco špatného.Já to ale nedělám a nikdy jsem to ani nedělal a vždy jsem sklidil jen to nejlepší a to Ti zde spousta lidí kteří okoštovaly může potvrdit:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!
Jinak ptej se a já pokud budu moct tak Ti poradím:D:D:D:D:D!!!!!
Peace a growingu zdar Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Kuchta
No znovu děkuji za chválu:D:D:D:D!!!!!
Komplikace se vyskytli asi takové:Odešla mi lampa,musel jsem měnit vodu atd atd no prostě klasika.
No co se týče Phiťáku tak ten se dá koupit i u Vás na Slovensku na obědnávku dobýrkou to znamená peníze zaplatíš až když to dorazí:D:D:D:D:D:D!!!!
Pokud chceš pošlu Ti nějaký kontakt na ten Phiťák a věř mi že to je njlepší investice v tvém případě:D:D:D:D:D!!!!!!
Peace a growingu zdar Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Kuchta
Proč to porád chceš stříkat????Jsi uplně mimo nebo už nevim no:rolleyeys:.Sorry ale proč tedy děkuješ za rady když se jimi ani na podruhé nezkusíš řídit!!!!Víš někdy je méně více než mnoho:(:(.Nehnoj to nestříkejto!!!!BUĎ TRPĚLIVÍ!!!!!Počkej hnojení a postřiky mají čas.
Ale pokud to chceš opět vykydlit:(:(:( tak prosím jak se Ti chce.
Nevím jak Ti ale já chci v létě hulit.
Peace Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Frank Krank
citace:
Původní příspěvek od Kuchta
to Frank Krank/Dudlík moudrosti už dudlám několik let.Narozdíl od Tebe kotě:D:D:D:D:D!!!!!Muhehehe.........
Podle toho,co si člověk může prohlídnout za "MEGA VÝSLEDKY"v Tvojí galerii,je myslím jasné,nakolik jsi způsobilý hodnotit kolik a z kolika a nebo snad radit!!!!!!Možná,že by jsi si měl uvědomit,že Ti do ruky patří příručka pro začínající pěstitele,která je zde volně k vytištění.Stejně jako v mých rukách leží skripta o stavbě a chemických pochodech v zelených rostlinách :vampire:!!!!!!!!


Mili kuchtiku velmi pekne te prosim vyjadruj se k veci.
Ja osobne nemam vubec zapotrebi sem hazet mega fota svych kytek,
promenaduju se velmi rad na overgrow,kde nemusi mit clovek stihy.
Narozdil od tebe neskemram na chatu o karmu a taky narozdil od tebe nikoho neosocuju.Lidi sou rozdilni to chapu,takze tvou aroganci a hloupost dokazu tolerovat ale nebudu ji nadale prehlizet.
Kdyz sem vasi particku v ktere si byl i ty na Hviezdoslavovom namesti
videl tak sem mel pocit,ze sme tam kvuli tomu istemu cili.
I tu by som bol rad kdyby jedninym cilem bylo pestovat a pomahat.

:bandit:
Frank Krank
lubo

Prehnojenie v pode sa da zistit narozdiel od hydra neskorsie,
takze treba velmi opatrne hnojit predovsetkym ak sa rozbiehas zo semien.
Phytamin na Slovensku nie je problem ved tu mame kamenny growshop.
Frank Krank
lubo

Ak pouzivas hnojiva Plagron tak si prestuduj tuto Pestitelsku schemu,
kde sa dozvies viac o davkovani hnojiv Plagron v jednotlivych stadiach rastu a kvetu.
Kuchta
No tak co k výplodu Našeho odborníka z OG Franka Kranka říct.
Asi jen tolik že tabulka je sice krásná ale že každý tady i na Og Ti řekne nehnoj jenom Plagron!!!!Zblázníš se z Toho!!!!!
Zaprvé se při takovém počtu rostlin zesereš z toho jak to bude drahý a za druhé,prostě Plagron je a bude firmou která se specializuje na výrobu substrátů a živinových DOPLŇKŮ.Takže asi tak pro začátek.
Jako další věc Ti mohu říct že Tvůj test s pohnojením ať se Ti líbý nebo ne tak není ani při nejmenším objektivní:(:(!!!!
Co se týče základní řady hnojiv tak bych Ti doporučil značky Hessy,B.cuzz.General Hydroponic,Advanced Hydroponic.Myslím si a nejsem sám že schůdná cesta je ta kdy si od některé ze zvíše zmíněné fy koupíš základní dvou či troj složkové hnojivo jako "žrádlo" a pak třeba Phitamin,Green Sensation,Ripen a mnoho dalších z řady "dezertů"ze kterého postavíš ideální menu pro Tvé miláčky.
Například výrobky fy Plagron jsou velice bohaté na humidní kyseliny,stopové prvky a nemastné kyseliny ale co se týče obsahu základních potravinových prvků NPK tak nic moc :(:(.Kdežto výrobky od ostatních výrobcu mají těchto látek podstatně méně.A naopak výše uvedení výrobci vyrábějí základní řadu hnojiv která je bohatá na různé poměry NPK dle stádia vývinu rostliny ale humidní nebo nemastné kyseliny tam najdeš jen stěží a když tak v množství pro Nás zanedbatelném.
Prostě najdi si výrobce a pořiď si od něj základní řadu hnojiv a poté dokupuj jednotlivé preparáty dle potřeby.Ale pozor ať kytky nespálíš přehnojením!!!!!!!!!!Uvědom si že každý druh hnojiva má své dávkování a nezřídka je tato dávka hraniční s přehnojením takže pozor na namíchání více hnojiv a pokud tak budeš někdy dělat vždy dávej radši menší dávky a posléze přidávej dle zdravý rostliny.
Jako jeden s plusů které se sluší uvást k fy Plagron je to že věškeré její výrobky jsou naprosto bio.Vše od fy Plagron je postaveno pouze na biologických platformách.Avšak ani to není uplně ideální.
Zatím se měj fajn držím ti palce a mnoho úspěchu.Hlavní pravidlo teď je nic neuspěchat!!!!!!!
Takže Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire.

PS:Používám komplet řadu výrobků fy Bcuzz a jsem s ní na 100% spokojen.Od Plagronu kupuji jen PhiTamin na postřik:D:D:D:D:D!!!!!
A myslím si že je to ideální spojení:D.
Sinuhet
Jeste k tomu hnojeni. Svou prvni sezonu jsem pestoval bez hnojeni. Jen v hline. Pod 250W jsem sklidil 100g sucheho. Takze doporucuji Lubovi nepanikarit s hnojivy a radeji umirnene. Neni kam spechat. Hnojenim muzes dost veci pokazit. Nehnojenim spis ne.
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Kuchta
Jako jeden s plusů které se sluší uvást k fy Plagron je to že věškeré její výrobky jsou naprosto bez příměsí jakýchkoliv chemických sloučenin.


Tak to prodavaji v tech lahvickach vakuum. Protoze chemickou slouceninou je i voda.

A to, ze neco ma nalepku bio nevidim nutne jako plus. I tak je to vysledkem chemickych pochodu. Rozdil je snad jen v tom, ze kdyz to je bio, tak ty chemicke reakce probihaly asi nekde v hromade kompostu (Asi u pana Plagrona na zahrade) a ne ve zkumavkach.
Kuchta
A Náš pan slovíčkař:D.
Doufám že ted jsi spokojen.Nevím ale nepřipadáš si Sinuhete poněkud trapný???????????ještě jsem nenašel přízpěvek kde by jsi ty někoho neopravil:eek:!!!!!Ale k věci.
To že nehnojíš je možná to proč Ti spadne z 250W jen 100g.Nenapadlo Tě to ještě?????Nebo Ty si myslíš že rostlina která má v přírodě kořeny rozrostlé zhruba v prostoru 2-3m krychlových se stačí uživyt z půdy kterou Ty jí dáš i kdyby do kýble s obsahem 10l které kořeny prorostou zhruba do jednoho měsíce?????
Nestačí a Ty to víš sám moc dobře!!!!
Toť vše samozřejmě počítám že mě opravíš takže dle Tvích oprav příspěvek posléze edituji.
Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
Murphy
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet


Tak to prodavaji v tech lahvickach vakuum. Protoze chemickou slouceninou je i voda.

A to, ze neco ma nalepku bio nevidim nutne jako plus. I tak je to vysledkem chemickych pochodu. Rozdil je snad jen v tom, ze kdyz to je bio, tak ty chemicke reakce probihaly asi nekde v hromade kompostu (Asi u pana Plagrona na zahrade) a ne ve zkumavkach.


Sinuhete prosim Te, prestan uz s tim nesmyslnym komentovanim vet vytazenych z prispevku :mutant: ....Pokud si ten Kuchtuv clanek nekdo precte,dojde mu jadro pudla stejne jako mne nebo tobe.....tvoje pripominky mi prijdou tentokrate opravdu zbytecne...peace;)

......jinak co se tyce hnojek a Plagronu,souhlas s tebou Kuchtozomane :vampire:
Sinuhet
Slo mi o to, ze kdyz nekdo nepohnoji, tak se nemusi bat, ze mu kytky umrou. Mam pocit ze tu je nejaka hnojivova paranoia ze snad nepohnojena kytka zahyne do dvou dnu nebo co.

Ja si myslim, ze pul gramu na W je pro prvni pokus slusny vysledek. Chyb byla spousta, takze nevim zda zrovna hnojeni byl problem. Ale to si vychytam v dalsich sezonach.
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet


Tak to prodavaji v tech lahvickach vakuum. Protoze chemickou slouceninou je i voda.

A to, ze neco ma nalepku bio nevidim nutne jako plus. I tak je to vysledkem chemickych pochodu. Rozdil je snad jen v tom, ze kdyz to je bio, tak ty chemicke reakce probihaly asi nekde v hromade kompostu (Asi u pana Plagrona na zahrade) a ne ve zkumavkach.


ked to vezmem doslovne, tak mas isto pravdu, myslim v tej prvej vete.

ale s tym ostatnym s tebou nesuhlasim, lebo clovek nedokaze vytvorit tak komplexne (myslim aj na energetickej urovni)zmesi ako priroda, dokaze len napodobovat a to mnohokrat s negativnym ucinkom, aj ked nie na konkretnu vec na ktoru sa zamera, ale urcite na jej okolie.
Sinuhet
Pokud budes mluvit o takovych nekontrolovatelnych pojmech, jako je enrgeticka uroven, tak se holt nedohodnem. Clovek je priroda. Clovek je vytvorem prirody a v celem vesmiru neni nic co by nebylo priroda. Vesmir=priroda.
ytsim
Kuchta:
Ze zacatku tohohle threadu sem s tebou souhlasil, ale ted mam pocit, ze si hrajes zas az moc na chytryho. Jestli si cet celej Sihuetuv thread o jeho prvnim pestovani (nechce se mi ho ted hledat) tak asi vis, ze jel bez hnojiv aby si to odskousel. Ja mam ted za sebou taky svoje prvni pestovani a dopadnul sem takhle: po dvou tejdnech bez hnojeni mi zaclo zloutnout par listu, bal sem se ze kytkam neco chybi a tak mi pochcipaj. Tak sem koupil nejaky hnojivo, na kterym nebylo ani uvedeny davkovani. Samozrejme, ze sem to prepalil a vysledek byl, ze misto par zezloutlych listu mi 80% kytek chciplo uplne. Pouceni pro priste? Kdyz si nebudu jistej tak radsi nebudu hnojit vubec, protoze tim toho zkazim min.
Jestli ti myslis, ze svejma mista az vedeckejma kecama z luba udelas pri jeho prvnim pestovani superhvezdu tak ses uplne blbej. Kazdej si to musi vyzkouset sam na sobe a pak teprv pozna (potom co neco posere), co a jak delat lip. Uz vidim tebe jak si pri prvnim sklizeni dal 1g/W. :o
Podle me zacatecnikovi da vic precist si pred prvim pestovanim faq pripadne celej Sinuhetuv postup nez se ridit radama nekoho (sice zkusenyho) az potom co zacal a vsechno tomu podrizovat.
Ale na tohle si asi taky musi kazdej prijit sam.
Peace, misty
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
Pokud budes mluvit o takovych nekontrolovatelnych pojmech, jako je enrgeticka uroven, tak se holt nedohodnem. Clovek je priroda. Clovek je vytvorem prirody a v celem vesmiru neni nic co by nebylo priroda. Vesmir=priroda.


ano, vesmir=priroda, v tom s tebou na 100% suhlasim.
s tou energetickou urovnou som to myslel tak, ze poda neni len subor urcitych latok, ale ma aj urcitu energiu(nehovorim, o dakej vseobecne vedecky uznavanej, veda je totiz velmi obmedzena a pozna mozno tak 1 exaliardtinu toho co sa da poznat).

dalo by sa povedat, ze tou energiou myslim zivot, lebo ked zoberes zivu bunku a prave zomrelu bunku, tak ich chemicke zlozenie je rovnake, ale v jednej je zivot a funguje a v druhej neni zivot, a preto nefunguje, aj ked obidve maju to ste zlozenie

clovek nie je vytvorom prirody, ale iba jeho telo.

v pripade, ze si neni presvedceny o existencii duchovnej podstaty cloveka a uznavas existenciu len fyzickeho svet, tak sa asi fakt tazko dohodneme.

inac uz sme uplne OT, takze, ak chces pokracovat v tejto debat, tak cez PM, alebo zaloz nove tema


lubo>ak ti to tu zavadza, tak napisPM a ja si to povymazavam
CAESAR
lubo> dakujem za podporu a kytickam aj tebe drzim palce
CAESAR
prosim Ta neoslovuj ma velký caesare mam z toho divny pocit.
dikes. inac v indoor pesteni sa skoro vobec nevyznam, takze Ti asi moc neporadim. inac odporucam precitat si botaniku konope, je to v Pokročilé techniky a problémy.
CAESAR
v pohode, ja len ze nie som na take oslovenie zvyknuty a ani sa necitim byt velky. inac aj ja som sa do toho pustil, ale je tam toho fakt dost, takze to bude na dlhsie, najlepsie by asi bolo vytlacit si to, lebo takto mi odidu oci
Kuchta
Zdravím Lubo.
Je vidět že jsi se z předchozích nezdarů nesložil a žejsi nepoložil zbraně.
Ohleně obav z možních následků nedostatku živyn můžeš být v klidu.
Pokud je rostlina z kvalitní ustálené genetiky a né z nějakého čerstvého backrosu neměly by se projevit žádné neblahé následky.
Samozřejmě že kytka nebude z výstavních ale ani to není důvod k tomu vše odepsat a zničit!!!!!Přeci jenom už jsi investoval svoji energii a šas:D.Buď klidný to že jsi Ty v dětství prodělal nějakou nemoc taky neznamená že je z tebe mrzák!!!!
Samozřejmě že se toto na kytce podepsalo.Budou pomalejší (alespoň několik prvních dní) ale jinak by to nemělo zanechat žádné poruchy které by Tě měli vést ke krokům jako je jejich zničení!!!
Neboj se,budu nadále sledovat Tvoje kroky a budu kdykoliv připraven Ti poradit.Zatím to z uveřejněných fotek vypadá jako že jsi se vydal a správnou cestu:D jen tak dál!!!!

to Ytsim/ Jako kámo,to že Ti pochcípaly kytky je jen a jen Tvoje blbost!!!Každý kdo dosahuje inteligence průměru,musí být dle informací zda dostupných schopen vypěstovat solidní model se solidním výnosem!!!!Tvůj názor že abych se něco naučil tak to musím zkurvit je absolutně zcestný ale to je mimo mísu.To že Ti mé místy až vědecké keci vadí je způsobeni né mnou ale opět jen Tebou,neboť nejsi schopen informace které nabízím převézt do řeči laiků.Ale bohužel mezi se mezi laiky nepohybuji a tak mluvím řečí odbornou tedy takovou,kterou Ty nejsi schopen jako laik pobrat.
No k tomu že pokud je laik veden rukou profesionála je schopen dosáhnout výsledků nevídaných Ti nic povídat nebudu.Musel by jsi to zažít.Ostatně sám se nedivím tomu že Ti nikdo ze schopných a znalích neporadí.Protože to co jsi předvedl víše k mé osobě je samo vysvětlujícím.Jsem rád že mohu požívat rad growerů jako Dr.Smokalot ,Mr:Hlava,Mr.Snark a mnohích dalších.Ale rady takovích lidí něco stojí.Stojí pokoru.Tak málo a přitom je to to,co nikdo z Vás "novodobých pěstitelů"není schopen obětovat za cenu poznání:(.
Jak smutné!!!!I já jsem musel mlčet a nezpochyňovat rady.A dnes?Jsem rád neboť jsem na rozdíl od Tebe nikdy nic chcíplého z roomu nevytahoval!!!!!
Toť asi vše.Ale jinak mi věř že proti tobě nic nemám!!!!
Peace to all Váš Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od lubo
ja mám 19 lcd,ale aj tak si netrúfam.a ešte ked ťa tu mám ,tak ťa prosím velmi,aby si zmazal v tom tvojom jednom príspevku tú moju vatáž.dakujem

dufam ze som zmazal, to co si chcel, ak chces aby som mazol este cosi, tak napis cislo prispevku.
caf caf
Frank Krank
lubo

Plagron Wuchs urcite nekombinuj so ziadnym Kristalonom a
samozrejme ani Blute nekombinuj s OBM.
Radsej zostan pri hnojivach Plagron a pripadne na kvet si kup
poriadny kvetovy booster a az na dalsiu urodu sa porozhliadni po ospevovanom B"cuzze.
Phytamin rozhodne doporucujem,jeho pouzivanie sa okamzite prejavi na celkovej vitalite rastlin.
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
Slo mi o to, ze kdyz nekdo nepohnoji, tak se nemusi bat, ze mu kytky umrou. Mam pocit ze tu je nejaka hnojivova paranoia ze snad nepohnojena kytka zahyne do dvou dnu nebo co.

Ja si myslim, ze pul gramu na W je pro prvni pokus slusny vysledek. Chyb byla spousta, takze nevim zda zrovna hnojeni byl problem. Ale to si vychytam v dalsich sezonach.


Budes se divit ale hnoji se vsude a vsechno :eek: jde preci jen o to aby nase kitycky byly v co nejvetsi pohode a vyplodili co nejlepsi koureni :))) nebo na to svitim proto abych po dvou mesicich sklidil nedozralou sracku u ktere jsem potencial využil jen na 30% ale mohl jsem ho vyuzil na 100% , protoze jsem si rek ze hnojenim tomu uskodim ?? Co je to za nesmysl ??? Kam na to chodiš ?? Kdyz newim jak chci hnojit tak muzu dat velice nizkou koncentraci cca15-25% a postupne zvysovat koncentrace , na kytce poznas kdy zacina mit dost a kdy uz nemusis pridavat . Pokud tady nekdo zacne placat o drahosti hnojiv , tak upozornuji ze se da dobrych vysledku dosahovat a s blbym kristalonem za 50Kč , osobne sem ho zkousel a je gut :D Newim proc bych mel sklizet "jen" pul G na W kdyz muzu treba 0,9g na W :eek:


citace:
Původní příspěvek od ytsim
Kámo ty si vážně blázen... :D Nejdřív přídeš s tim, že sadíš do xxx květináčů a pak eště že tomu svítíš x,x kilowattama!! To je fakt pro celou republiku.


Opet upozornuji zdrzte se techto komentaru :grrr:

citace:
Původní příspěvek od ytsim
Kuchta:
Ze zacatku tohohle threadu sem s tebou souhlasil, ale ted mam pocit, ze si hrajes zas az moc na chytryho.


2ytsim no , jak si sam napsal "sem koupil nejaky hnojivo, na kterym nebylo ani uvedeny davkovani" :eek: koupil jsi vubec hnojivo ?? Kdyz tam nebylo davkovani ?? To je na kazdym hnojivu ze zakona - slozeni + davkovani , popripade č. registrace , takze nekoupil si neco jineho ?? Proto ti to treba pochcipalo :sun:

Jestli se ti nelibi nekoho vyjadrovani "ze je moc vedecke" tak woe věz že pěstovani na vysoke urovni je vědeckej obor :D:D:D:D , nechapu co je spatnyho na tom ze se nekdo snazi Lubovi ukazat spravnou cestu hned napoprve , newim proc bych mel jet podle Sinuheta a opakovat po nem vsechny chyby , no tak to je opravdu dlouha cesta k uspechu .....

2all , pokud nemate co k tematu zdrzte se prosim zbytecnych a zavadejicich komentaru , trestne body uz fungujou tak bacha :mad: :rolleyes:


Mejte se hnedě , EBM is not deat :)

Hlava
ytsim
Snad mi lubo promine, ze sem si vubec dovolil neco rict...
Kuchta
Pekne po poradku:
To ze mi kytky pochcipaly je jen a jen moje blbost a nikdy jsem netvrdil nic jineho. Metoda pokusu a omylu je standardni vedecky uznavanou metodou a to ze ti neni vlastni nic neznamena. Netvrdim, ze se musi za kazdou cenu neco zkurvit. Ale pokud se to stane tak z toho vyplyva do budoucna jednoznacny zaver, ze neco bylo spatne. Pro priste by se to nemelo opakovat.

Pred tvym pestitelskym umenim se sklanim, ale zarazi me tvoje sebevedomi se kterym hodnotis inteligenci ostatnich. Ver mi, ze ja vcelku nepochybuju o tom, ze mam lepsi akademicke vzdelani (jinde nez v growingu) nez ty, ale ani ve snu me nenapadlo, ze bych se vytahoval svoji inteligenci. Povysovani nepatri mezi me vlastnosti, natoz abych nekoho urazel... Ale to si preber sam. Pokud se povazujes za dokonaleho, preuzasneho tak prosim.

A tim ze si se tady verejne zaradil mezi growery profesionaly sis usil sam na sebe bic a ja pevne verim, ze to nebude podle tvych slov, jako rvat pred fizlarnou. Nepreju ti nic zleho.

Hlava
Ten puvodni prispevek jsem uz opravil. Vlastne jsem to psal dvakrat, ten prvni jsem opravil uz vcera, ale na tenhle nejak zapomel. Jsem blbej a sypu si popel na hlavu. Pokud je to mozne tak to uprav i v te citaci at se to tady opravdu nevyskytuje.

Hnojivo co jsem koupil, urcite nebylo vynikajici kvality, nicmene klidne mohlo splnovat vsechny zakony, protoze se momentalne nevyskytuju na uzemi CR. Zakony zeme kde jsem v tomto smeru neznam. Kytky pochcipaly opravdu z duvodu prehnojeni, vsechny znaky k tomu ukazovaly.

Osobne nevidim nic spatnyho na tom kdyz zkusenejsi radi zacatecnikovi. Ale po svych zkusenostech i po tom co jsem si precetl v tomto vlakne stejne vidim, ze spolehat se muze kazdy jen sam na sebe. Taky sem cel x krat faq, taky sem precet x vlaken o pestovani a stejne to nevyslo podle mych predstav. Kuchta taky radi lubovi kupovat Bcuzz a Phitamin a on stejne koupi za rohem v zahradnictvi neco jinyho. Kazdej mame svoji Hlavu :D (na tebe to sedi). A to vlakno Sinuheta jsem nepsal aby nekdo ty chyby opakoval, ale aby se jich VYVAROVAL!

Ano, growing je veda, sam jsem se uz o tom presvedcil. Slibuju ze uz nebudu do tohohle threadu psat, protoze nazory laiku jsou k nicemu.

Pokud jsem se nekoho dotknul, tak to beru zpet, ale neodpustim si jeste jednu poznamku, ktera se na groweru sem tam objevi.
Nevidim jediny duvod proc by me mel nekdo urazet jen proto ze jsem toho nevypestoval tolik co oni.
BRAINDEAD
Jen k tomu Plagronu-znam vicero lidi ktery hnojej jen plg a jsou uplne spokojeny-nevim proc by se z toho meli zblaznit-plagron dela jak kompletni hnojiva tak doplnky jako cropmax,phitamin do kvetu green sensation-a jen tak pro info na rozdil od bcuzzu uz nejakej ten patek fungujou-jejich vyvojovy laboratore opravdu fungujou a jejich firma neni zalozena predevsim na reklame ale spis na vlastni zkusenosti
pestitelu(cimz netvrdim ze bcuzz nefunguje,jasne ze jo nic proti ale
kdyz sem tady cetl kuchtuv komentar k plagronu tak mi to nedalo:))
BRAINDEAD
Jo a bacha na trestny body:)
BRAINDEAD
Tak co Kuchta,jeste porad ses presvedcenej ze Plagron je firma ktera se specializuje na vyrobu substratu a zivin. doplnku?:)
r-man
Nevidim jedinej prispevek od Lubo a ani zadnej obrazek....nejakei error?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma