hary |
NO TAK TROCHU JSEM SE ROZMÝŠLEL JESTLI TO MÁ CENU JSEM VŮBEC PSÁT JE TADY TOHO TOLIK ŽE JSEM DNES NA GREWERU STRÁVIL ASI 3HOD ALE POŘÁDNOU ODPOVĚD JSEM TADY NENAŠEL NEBO SPÍŠ NIKDO NEMĚL PROBLÉM CO JÁ NO TAK TED TEN PROBLÉM SUŠÍM V MÍSTNOSTI ASI 2,5MX2,3MX0,5 TMA PO CELÍ DEN TEPLOTA 20C CELKEM VZDUŠNÉ BEZ VLHKOSTI A I PŘESTO MI MOJE KYTKY PŘI SUŠENÍ ZAČÍNAJÍ SMRDET JAK MOKRÉ SENO A UŽ SE MI I PÁRKRÁT STALO ŽE TO JE CÍTI I KDYŽ TO UPLNĚ USCHNE ČÍM NEBO JAK TOMU ZABRÁNIT CO DĚLÁM ŠPATNĚ DĚKUJI |
|
|
inVALIDa |
Taky jsem hledal.. a nasel jen rychlosuseni..
Teplotu zkus snizit a pridat nejaky Vetrák at to cirkuluje..
ps:
Outdoor jsem sušil pri venkovnich teplotach (stodola -na půdě).
Doschlo to po cca 1.5 mesice ale luxusni chut a konzistence pri teplote:
(cca -5°C <=> 10°C) |
|
|
cipa |
No,ja som susil jeden rok na pude,tma a teplota kolem 15 stupnu a chytlo to taky naky divny chute.
asi ze bylo tam hodne prachu. |
|
|
TheKeptn |
já mám postup takovej že kytky setnu naraz cely a sundam stinitko a skrin necham bezet (jen ventilaci) na pul vykonu kytky povesim teplotu mám cca 18-20 stupnu a susi se to 5-7 dni pak rozdelim horni dolni nasoupu do mrazaku tam necham tyden pak vyndam a je hotovo samo cim dyl v mrazaku tim lip a jednou za cas otvirat... hlavne u vetsich vatazi a vetsich palic... |
|
|
|