Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
"zajimavej"clanek v jihlavskejch listech - Klikni zde pro originální téma
malicka
Po otevreni dnesnich novin (jihlavske listy) me upoutal nadpis zhruba pulstrankovyho clanku _ Policiste odhalili varnu pervitinu na Libusine_
tak sem si rikala ze si prectu jak ve Zdare bojujou proti tvrdejm drogam…ale ze se vod peri dostanou k huleni a to jeste takovym zpusobem jako ze „ucinky marihuany jsou srovnatelne s pervitinem“ sem teda necekala. mistama sem se docela zasmala ale obcas se fakt nestacila divit.. no jo holt to sou noviny..
takovyhle clanky spis nez pomuzou tak uskodi.. mno co k tomu dodat myslim ze to je blbost..zaujatej clanek a zadny objektivní informace.akorat tak k jeste vetsimu „vystraseni„ rodicu atd... tak vam ho sem hodim a posudte sami?
cosecha
to sou ale debilove, ty vago kdyby byla travka jako pernik, to by se to smazilo!!!!!!!!!!!!!!! Klasicky dementni kecy co maj alarmovat rodice a lidi co tom nic nevedi, pan policajt chtel bejt chytrej, ach jo. Jezismarja muze mi nekdo rict proc se tohleto jeste vubec v nivonach resi? To fakt uz nemaj o cem psat...Boze boze kdy tohle zkonci.
Janxu
tohle je fakt demence, fakt kdyz o tom nic nevi tak proc tu nevedomost siri takovymhle zpusobem dal?? stejne podle me daleko vic skodi tucna jidla a to vubec neresi!! proc?? asi proto, ze z techto jidel maj ku*vy dane!! fakt prirovnat nevinnou marihuanu k tvrdymu perniku je do nebe volajici, je to jako bych srovnal mliko a vodku.

peace
X_eXc_X
Az budou vsichni ti fetaci co si pichaji tu marhihuhanhu do zily konecne zavreny a tatkove od rodin budou moci jit aspon tejden f klidu xlastat :(
cosecha
to X_eXc_X - :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma