Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Hip Hop kemp 2005 - Klikni zde pro originální téma
Toxeus
Tak za par mesicu mame zpet NEJVETSI HIP HOP AKCI v ČR tam si nekdy zajdete do čajovny maj dost husty čoudy kdyz jsme asi po 1 hodine vyhulili dymku nemohl jsem se skoro ani hybat.Nevim mozna ze moc hulicu neposloucha rep.Ale mam pocit ze tenhle styl je jeden z nejhuzcich music.A tak se peru za podporu a utokem vpred proti odporu vsech co nezijou PEACE.
gona
No a niečo bližšie k tomu kempu......., všetci čo nežijú nech sa k nám pridajú a zbadajú o čom to je, jak sa žije v krvi to koluje z topánok ťa to vyzuje, hip hop je top best jak 100 nepriestrelných vest nechaj sa viest tým spádom vodopádom hladom po pravde slova zas a znova hladať príčinu zlého činu zločinu, alebo reprezentovať svoje mesto svoje miesto zrodu pôvodu predstaviť kus svojho rodu bandy s ktorou srandy je vždy vela ako tém v hip hope tak pohrab sa v tej kope slov daj do rýmov vela stromov bude stavať zábrany spôsobovať rany, do futbalovej brány dostaneš góli záleži na tvojej vôli či povolí alebo sa zocelí, kto skončí v cieli a kto v keli?
No nevím jestli letos pojedu, minulej rok to bylo super, ale sere mně, jak je to tam všechno kontrolovaný, jak chodíme ve vymezených koridorech z plotu, jak mně prohledávájí holohlaví šmejdi, jak si nemůžu na plac přinést svoje pití, jak tam stojí pivo 30, jak je tam nedostatek hajzlů.... Ale baví mně se ztrácet v davu a samosebou hudba. Proč to nejde udělat bez těch debilních prohledávání?
vrrn
zkomercneni alternativni hudby, jen par interpretu co za neco stoji, jestli vubec a hlavne tuny "in" lidi pro ktery je to jen modni prehlidka a vyjadreni svyho "coooool" stylu - sorry to si fakt necham s radosti ujit.. pritom dobrej hip hop mam velice rada, ale obecne zaklad na kterym tenhle styl stavel je uz davno pryc a nahradila ho tuna komercniho shitu..skoda:/
maslox
hop byl super ale to šacování bylo fakt megashit!!! kamošce třeba zabavili i pálo :( ...
sorethroat
??? Cože ???
HipHop KEMP 2003 byla totální rychta jak prase !!!! :eek: jedna z nej. akcí za posl. 3-4 roky :eek: alespoň teda pro mě :p:
Ale min. rok už to bylo o něco slabší :( přesunutí z pikantního Pardubickýho "cihelna" koupáku do Hradce na nic moc place :( a navíc mizerný počasí :(:(:( doufám že to tenhle rok bude zase rychta jako 03 kór jestli dorazí Brooklinskej masér MASTA ACE! :p:
Landrover
Takze vsetci sa na hip hop kemp zarucena pohodicka bo hip hop moje srdce.No a kto bude davat???Nieco blizsie o tom ak by sa dalo
Landrover
Co si myslite o skomecovani rapu chapes media a tak.To GONA:Myslis si ze je dobre ze ten rap vyliezol s toho UNDEGRAUNDU u nas na Slovenskej scene?
gona
citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
hej,hej,hej,tak rychle ten rým pěj a info rozesej,kde odehraje se ten děj a taky kdy a co a taky proč a jak,zkus mi zarýmovat jen tak,ať více dozvím se snad, no..a pak?Pak přijde čas ten,kdy se známýma vyrazíme ne jen tak ven,ale ve vlaku si krásný výlet uděláme,nějaký pivka a brčka?... ty máme.komerci neřešíme,jedem tam kvůli hudby a tak to i vidíme.Proto vyzývám i Vás,přestaňte to řešit zas a kdo k tomu více ví,ať mi please odpoví.Odměnou mu budiž býti,ať krásně mu vyroste letošní kytí:afro:
100% súhlas :beer: landrower odpoveď je tu v tomto príspevku, tu je nejaké info:http://www.90bpm.sk/?c=244-hip-hop-kemp sorethroat teba poteším Masta Ace tam bude.....moja účasť je viac než istá čo tak si dať nejaké poznávacie znamenie growerov a to sinuhetovu zelenú stužku?:afro:
Landrover
Noooo pohoda ta stuzka len newiem ci sa dostavim (money) sakra!
Toxeus
to VRRN:
Hele toasi nechapes pointu toho jak si to nazvala modni prehlidky nic takovyho tam mezi lidma neexistuje je jointy kalo a hlavne hafo dobrejch kapelek jako treba SYNDROM SNOP.BLADE,DEMIGNOSZ atd no proste totalni rychta jak rika SORETHROAT.Akorat ty vyjebany plešky tam zasiraj ovzdusi jinak panuje proste husta atmosfera.
wad
Hmo minule to bylo naklid ale přece to mělo dost negativ... v noci chodit mezi stanam.. MAZEC, lepší zábavu sem nikdy neměl.. měl sem s kumpánem stan až uplně v rohu naproti vchodu a cesta k němu mi zabrala půl hodiny :) to prošacování byl fakt shit ale dalo se to pronýst... :girl:

jinak naklid, WWO rulezzz...

p.s. ty haj...ehm..WC to byla tragédie na eNtou...
swen
letos jedu taky.jo,minulej rok byl dobrej až na těch pár drobností s prošacováním atd....myslím si že tahle akce je založena na dobré myšlence,i když si myslím že dost lidiček se tam jezdí chlubit novýma věcma,někdy dělat bordel.nezáleží přece na značce oblečení,bot,přízvuku,barvě pleti,ani jestli máš šáde nebo hummera.přece "rap",ale opravdovej "rap" má být o pohodě v životě lidí co ho poslouchají a trošku se řídí radami,které sou napsaný mezi řádky textů co produkují tamější mc's.a ne jen poslouchat 4dobý zvuk,kejvat rukama ze strany na stranu a připadat si in.
sorry,že to tak píšu,ale myslím si,že opravdovej h-h je o životě,o životě na ulici,jak předat posluchačům rady do života,aby neudělali takovou pič....u jako oni a ne jak vydělat miliony a být zkur....m snobem.
PEACE FOR ALL PEOPLE
:smoker:
lulugang
Je to sice trosku OT ale byli ste nekdo vcera v pardubicich na wu-tangu?
swen
já sem tam osobně nebyl,ale kamoška s kamosem říkali,že tam byly jen 2 borci z clanu.prej do pohody akce:pimp:
groowermann
já sem na kempu taky ještě nebyl,ale tenhle rok mám v plánu to zkusit. Těšim se,kámoš tam byl,a prej dobrá akce
Peace
swen
citace:
Původní příspěvek od groowermann
já sem na kempu taky ještě nebyl,ale tenhle rok mám v plánu to zkusit. Těšim se,kámoš tam byl,a prej dobrá akce
Peace


neměj to v plánu jen zkusit,ale dobře si to užít:beer: o nic jiného nejde.minulej rok sem to tak dělal a musím říct:krutost,hodně velká:smoker:
Toxeus
nikdy wu-tang nedorazi kompletni muzou bejt radi ze dorazili vubec 2 borci.
Toxeus
Jo a lidi co rikate na line-up hip hop kempu docela dost skopcaku,malo negaz ale jsou tam i moji oblibeny polaci WWO atd. jeste jsem zvedavej co tam bude z nasi zceny ale budu se tesit ,uz se to blizi.
Míra008
No já bych na takovouhle komerční akci (typu hiphop camp, creamfields,ty jezera) nikdy nejel... Platit těžký prachy za to že mě prošacuje ochranka! Příde vám to normální? A potom se chovat jak pořadatelé pískaj.

Všem srdečně doporučuju Chechtek! Svoboda, pivko za 10,-, žádný pořadatelé, zadarmiko, světová technošpička, každýmu je jedno co má na sobě, lidi si tu hudbu nekupujou ale sami dělaj.... A možná přijdou i těžkoděnci ! :)

Tekno rulezzzz
Dude
mira - no jako vis co, ja uz na takovydle akce taky moc nejezdim, ale hrat na takovymdle festacku nejaka moje oblibena kapela/DJ/system/neco, tak si to dam treba taky - to sou dva odlisny svety;)
kazdymu, co se mu libi:)
macany
Nejlepší je stejně Czech Woodstock Trutnov....:)
19. - 21.8. 2005
Toxeus
for Míra008:
Je to docela rozdil HIP HOP kemp a czechtec ty posloucahs jiny sracky nez mi ty se tam jezdis vyfetovat my na kemp nahulit a poslechnout muziku co ma aspon nejakej smysl a ne vymilani hlavy takze kritizuj svuj styl a pomahej aby se to zlepsilo a ne ze budes potapet jiny styly nez poslouchas ty a hlavne na ten vas bordel do hlavy neni nikdo zvedavej mozna tak drum and basse ale system to je proste skripani tisice zidli a milionu stolu a nevim buh vi co jeste proste heges vsude nasrano fetaci se valej s rozpichanyma zilama po zemi a debilne cumej a vymejslej koho okrast aby mely na fet tak to ne to je moc.
Toxeus
Jo kdyz nekdo bude potrebovat vedet neco vic o kempu tak se podivejte na www.bbarak.cz je tam i urban rapublic.
Dude
toxeus - hm, taky takova prijemna hulicska reakce :rolleyes:
ALC.
toxeus-to je sakra přehnaný!!!prober se!!nebo se uklidni před tim než budeš někoho kritizovat :(

dude-hulič/nehulič-jedinej rozdíl vidim v tom hulení,jinak to můžou bejt uplně stejný paka
Toxeus
ALC:
Akorat jsem branil svoji kulturu.A pako ses stejne tak ty jako my.V tom si nevyberes.
lulugang
citace:
Původní příspěvek od swen
přece "rap",ale opravdovej "rap" má být o pohodě v životě lidí co ho poslouchají a trošku se řídí radami,které sou napsaný mezi řádky textů co produkují tamější mc's.a ne jen poslouchat 4dobý zvuk,kejvat rukama ze strany na stranu a připadat si in.
sorry,že to tak píšu,ale myslím si,že opravdovej h-h je o životě,o životě na ulici,jak předat posluchačům rady do života,aby neudělali takovou pič....u jako oni a ne jak vydělat miliony a být zkur....m snobem.
PEACE FOR ALL PEOPLE
:smoker:


jo s timhle souhlasim je to fakt posledni dobou na p..u neni hoper jako hoper kazdy treti je sasek ktery si mysli ze kdyz ma hadry a retezy je fakt spravny typek:flick: ..vubec tohle nezeru.mam rad hopec uplne moooc ale nejlepsi je proste klasika,stare casy..proste doba cypress hill aj...to je proste to prave.proste byt gangstaz nebo vyhuleny farac a nebo oboji dohromady-to je hip hop..ne ti novi sasci co zpivaji o naprostych picovinach.fakt myslim si ze CZhip hop je uplne nekde jinde a fakt ho moc nemusim..najde se par vyjimek,ale takovy orion a spol. to je na me moc..jeste suprovy je polsky hopec..vubec se neda srovnat s nasim.to stoji za to...tot vse peace
Kutas
jo ja taky souhlasim. ja techno vubec nemusim ale nic proti nemu nemam aneb proti gustu žádnej dyšputát. Verim ze je to pro nekoho kultura jako pro me treba hipec
lulugang- nevim co mas proti orionovy, dyt to je oldschooler z PSH a ti sou moji oblibeni, texty meli vzdycky super, nikoho nenapadaji. stejne tak indy a wich - maji pod cepici. A vubec CZ a SK hipec mam neraci protoze rozumim textum, anglickym tak kazdou desatou vetu.
kazdopadne hiphop se u nas rozviji a vznika mnoho sracek, ale kdyz to ty lidi bavi delat, tak se neda nic delat, sve fanousky si treba najdou
lulugang
je sice z psh coz je fakt kultovni skupina ale uz to stoji za hovno ti lidi maji cashe a uz je to tak nebavi jako driv a pak to taky tak vypada..nemam proti nim nic ale poslouchat je fakt nemusim bo mi to proste nesedi.a zkomercnovani je mi taky u pice,neni na tom nic spatneho delat muziku pro cashe ale nesmi to byt na ukor posluchace ktery fakt chce slyset psycho music a ne neco jen tak aby se nereklo..
gona
toxeus tak na to sa vyser:flick: čo to trepeš za sračky na czechtek by som sa išiel pozrieť rád takisto jak na kemp, bol si tam už vôbec keď píšeš také veci? techno, psytrance,atď sú hodne v pohode štýli, niekto si techno užíva v stavoch pervitínu,pre svoje zrýchlujúce účinky ale to záleži na postoji ,takže si zas niekto dá radšej nejakú sativku,hašík ,alebo koliesko:),presne tak jak hoperi mám kamošov čo chodia na party len vywhitovaný a čo chodia len zhulený, tak sa zamysli a ospravedlň sa Míre!!
orion se snaží, ale myslím, že v současné době už neobstojí.
když už jsme u toho... slyšeli jste někdo marpa? takový trochu kontroverzní český album.
co se týče hh kempu, tak pořád nejsu rozhodnutej, jestli mám jet anebo ne. nakonec budou hlavním kriteríem peníze.
Toxeus
to gona
Pernik tak to ne to ses na spatny adrese kamo.
Toxeus
Orion je kecka.Kdyz mluvite o ty komerci tak si myslim ze prachy musej bejt ale delat to pro prachy z toho chce se mi blejt.Takze peace
Kutas
futeW: jo s tim orionem mas asi pravdu, taky mi to prijde ze uz to neni ono. Ale porad me to bavi ho poslouchat - uvidime jake bude teritorium2...
predchozi tvorba PSH se mi porad libi, jako treba repertoar naprosto genialni album, hlavne tak a ted, wichovy beaty rulez... Pry ted budou PSH zase delat nejake album, doufam ze bude jeste letos
co se tyce marpa, tak to je podle me hrozna sracka, dalsi drsnak co ani neumi poradne rymovat.

tak ja nevim lidi mam na ten hiphop kemp jet? ja si tady v nasem meste moc hh neuziju, byl sem tak max na 3 hh koncertech a proto me ten kemp hrozne laka
gona
citace:
Původní příspěvek od Toxeus
to gona
Pernik tak to ne to ses na spatny adrese kamo.

cože?????????:rolleyes:
Kutas
http://zpravy.idnes.cz/hudba.asp?r=...17e02A&r2=hudba

ja myslim ze podle tohodle clanku by to mohlo byt pekne husta paaarty :)
swen
jo a taky by se nemusela konat,což je velká škoda,převelká!!to by sme nemohly pořáďně :beer: a ještě víc :smoker:
Toxeus
To Kutas:
tak to jsme na tom uplne stejne a prave proto tam urcite pojedu ani se nerozmejslim.
Toxeus
To gona:
Kdyz uz tak LSD bili me fakt nebavi hlavne ty dojezdy.
gona
tak ty asi nepoznáš ten pocit keď už nevládzeš a skloníš svoju hlavu do repráku a krásne sa vlníš už len v myšlienkach:)
mikes
Tak co lidi...kdo z vas si byl poradne zakalit na hiphop kempu??? Ja byl a bylo to super...kalba nehorazna, super muzika a skveli lidi...co vic chtit
Ježíš
to si kur kamo! ja tam byl stejne jako na vsech predchozich rocnicich a nemuzu si stezovat (snad jen ty non phixion). Aaa kalba nehorazna, huleni sem tam mel hromadu a nezbyl ani drobecek. co te tam nejvic bavilo?
Jé já vám závidím, povidejte, já si budu představovat, že sem tam byla taky. Naposled sme tam byli, když byla eště cihelna, krásný počasí, jen ten konec a návrat do reálu byl takovej nepříjemnej.
Ježíš
heh to mi povidej, za tyden me ceka prvni zkouska:grrr: cihelna byla v poho, nejlepsi byl ten tobogan, tam sem nechal love:sun:
mikes
nej inspectah,indy wich a dancehallek posledni noc...buco slo citit uplne vsude ja mel taky poradnou kopku:)a jeste byly masakrovite klobasy:)
Jak se předvedl Masta Ace?
Ježíš
tak to ti nepovim pac sem lezel total na plech ve stanu a slysel sem ho z dalky:) je to haluz, vic jak tri konziky (2,5 h) nevydrzim na nohou a ti mamrdi davali nejlepsi crew az vecer, hned po sobe. to proste nedas pokud trochu kalis.
Já už to zmiňoval ve dvou jinejch threadech, hip hop pro mě byl všechno, ale stalo se přesně to, co popisuje vrrn ve čtvtým příspěvku. Jaksi zmizela prapodstata toho stylu, všechno se stalo hrozně komerční, proto sem tam ani nejel. Mám starý origo album od Masta Ace "Slaughtahouse" z 1993 a dává to tam fakt zle. Pak sem slyšel od něj album z minulýho roku „A Long Hot Summer“ a po pár skladbách jsem jej raději vypnul. Zajímalo jestli rapoval ve starý freaky east school nebo jel jen nový věci. Díkes za odpovědi, rád vyslechnu názory, jak se na to kdo dívá....
Ježíš
souhlas, hh je nyni komerce nejvetsi. kdyz jsem prijel na 3. kemp a videl tam ty stanky (vcetne prodeje cross motorek) udelalo se mi z toho blivno. ale porad je to asi nejmin komercni hh festival v evrope na ktery jezdi hafo lidi. docela me dostalo ze na Splashi byli i agenti nabizejici zivotni pojisteni. ulet.
Mě ani nejde tak o to, co tam nabízej, jako spíš o tu muziku, která prezentuje ten konzum okolo. Spíš ani nejde skoro o tu muziku, ale styl, všichni se předháněj kdo má lepší Carhart nebo ECKO a pak se nediv, že se tam nabaluje takovejch lidí, co prodávaj motorky nebo pojištění => cejtěj prachy. Wu Tang taky byla banda obyčejnejch niggazz z ulice, který pak, když zjistili, že sou populární, tak založili vlastní modní značku slipů bot a bůhví čeho a věděli, že se to bude prodávat. Celý to přerostlo v tak velkej mainstream, že to lidem, který dělali fakt dobrej hip hop a nešlo jim o prachy, muselo bejt z toho smutno, kam se to celý zvrhlo. Peace.
mikes
No ja nevim, ja jsem jel na kemp kvuli muzice a celymu hiphop stylu a ne kvuli nejakemu pojisteni nebo motorce...kdyz tam chce nekdo jet koupit si motorku at si tam klidne jde, ja ho resit nebudu...nekteri lidi co tam byli mi taky nepadli do oka ale co at si kazdy chodi jak chce, je to jeho zivot...´myslim ze kdyz si clovek ten kemp prozije podle sveho, tak nemusi nikoho a nic resit...mit proste pohodovy prodlouzeny vikend...
Ježíš
jasne a na kemp si affro zve hlavne lidi spis z undergroundu (nehlede na to ze by si takovou "star" jako je treba 50cent nemohl dovolit). Ja byl samozrejme na koncertu Inspectah Deck z wu-tangu a hele bavil sem se min nez na mne neznamemu rapperovi z recka. Jde o to ze zadny z hudebnich stylu nezustane ciste undergroundovy a hh kemp uz je zasazen tak pul na pul, ale to je prave supr ze si prijde na sve 15lety hosik v dresu oveseny retezy i ja kdyz si dam brcko a skocim na konzik Vece nebo Prago Union.
Hlavně 50 cent neni žádnej underground, ale obyčejnej rychlovykvašenej rádoby hiphop umělec, kterej má za úkol od svejch manažerů vydělávat prachy a ne rapovat o tom co si myslí. Jak dlouho je na scéně? Od tý doby, co sou v hopu velký prachy. Když se ultrarapovalo, tak tenhle černoušek ještě nevěděl, že jednou bude rádoby hiphopová hvězda.
Ježíš
moc jsi to nestihl co? pisu ze si tam zve hlavne lidi z undergroundu, nehlede na to ze by si nikoho kdo vystupuje na MTV nemohl dovolit.
ale zase bych to nezavrhoval uplne, mnoho lidi poprvy slysi hh prave na MTV, zacne je to zajimat a pak se dostanou ke kvalitnejsim vecem.
Koukal sem na fotky z hip hop kempu - panečku, tam bylo sakra lidí... Mazeccc...Jak je možný, že před cca deseti lety o hip hop nikdo skoro nezavadil a teď je to tak in? Byly tady před pár lety super grupy (namátkou Public Enemy, Lords of the Underground, Jeru the Damaja, Pharcyde...) Že by se lidi tak přetrhli, aby na ty koncerty jeli si nemyslim - i když Brumlovka a Roxy byla plná... Ale dnes...Ufff... Asi sem zestárnul a to co mě táhlo kdysi, už táhne jinou generaci. Holt stárnu... Kdyby se to konalo v době, kdy mě fakt hop bral, tak bych se z toho ze**al... Peace lidem, co si to tam užili. Zkuste si jen tak někdy poslechnout i starý old klasiky okolo 93-95, ze kterejch ty nový vycházej... Pže v tý době to byl nejvěrší masakr... Kterej interpret to tam letos nejvíc bombil?
Ježíš
jasny, ja sem taky vyrost na starsich vecech (dead presidents, KRS-one, black attack...) a z novejch veci posloucham hlavne cechy. a co bylo asi nejlepsi? nejvic sem zaparil na Prago Union, to sem byl skoro vepredu a Last Emperor taky nebyl vubec k zahozeni. muj osobni nazor. peace

PS:ale nejvic sem se bavil na Orim, s tou tastickou pres rameno a celkovou performanci me zabil.;)
Jo, jo - mě z českýho hopu bavěj Bow Wawe, nedávno měli u nás koncert a bylo to gut - mělo to šťávu, jedou jako živá kapela a nejedou žádný stresy, prostě uvolněnost, špeky...
Ježíš
jj na bow wawe uz sem taky jednou byl, sou docela fajn, i kdyz je primo nevyhledavam. ale jinak hip hopery ktery umi hrat na nejaky hudebni nastroj fakt cenim, ja bych byl jeste schopen se chytit mikrofonu ale to je tak cely:D
sorethroat
www.DIXXX.cz ...RulezZz...;)
Ježíš
hmm no ty kozy sou pekny ale nevim proc to hazis do threadu o hh kempu kde nevystupovali a minuly rok kdyz vystoupit meli taxe podelali....rybo:wink:
sorethroat
Čeče ... ONI se nepodělaly - H.A.C.K. aka Hugo Toxxx - byl nemocnej - měl angínu - kdyby šel rapovat tak by to prej stálo za hovno - tak se na to vysraly - ostatně ten kdo je někdy někde viděl na živo při pořádně nadejchanym crystalickym zvuku namíchanym od mástera Rista - musí jasně uznat že jsou TOP :D
Ty fotky jsem si prostě nemohl odpustit i přesto že tam borci letos nebyli a mam za to že nikdy ani nebudou - jejich vysvětlení - si mohl každej přečíst na chatu s nima - dost jasnej a striktně nekomprosmisní názor proč -NE- na Bburáckej HHkemp...:rolleyes:

Trochu jsem to vlastně díky tomu tady chtěl příslušně zaspamovat jejich vyjetejma xxxichtama :vampire: takže to na konec bylo myšlený i vlastně tak trochu zámerně :D :D :D

Tak teda sorry za -OT- luusíku...:wink:
Ježíš
hele gumo nevotravuj nas s drobnejma a nemotej se venku kolem myho buicka:D SC me bavi kdyz sem spalenej ale ze by byli TOP? to fuck neeee. ale nebudu tady rozjizdet dalsi diskuzi na tema SC a radeji pomlcim, pac tohle je diskuze o hh kempu 2005 kterej byl super! az na ty non phixion:devil:
Index
cao,letos nakempu to bylo bych rekl hodne masovy:)...jinak nejlepsi koncerty prome cherryhill,foreign beggars,masta ace,vadim,a kasta:)muj nazor..
sorethroat
citace:
Původní příspěvek od Ježíš
hele gumo nevotravuj nas s drobnejma a nemotej se venku kolem myho buicka:D SC me bavi kdyz sem spalenej ale ze by byli TOP? to fuck neeee. ale nebudu tady rozjizdet dalsi diskuzi na tema SC a radeji pomlcim, pac tohle je diskuze o hh kempu 2005 kterej byl super! az na ty non phixion:devil:


Jo to nasere - já jsem to věděl do předu že tam Non Phixion nepřijedou...:devil:

Proto jsem tam letos nejel...:flick: a nikdy asi ani nepojedu - minulý tři roky to bylo stejně nejlepší androš - letos - totální mediální komerčňárna - sice rzpct 4 MastaACE a Last Emperor...ale ani tyhle dva mi za to letos nestály... :o:rolleyes::o

2 Index: Are you from Budwar ?
Ježíš
hele vis ze mi to az tak komercni neprislo? to bylo asi tim ze vsechny ty stanky byly roztahany do strasny plochy toho letiste, ne jako minulej rok to sem si pripadal spis jak na jarmarku:) ale pekne me nasrali s tim 1osoba=50kc s tim at do do pc
Index
to sorethroat:nou, ajem from prag:)
sorethroat
Kontrolujte jejich šťavnatou pecku formou šťavnatýho videoklipu ;)

:afro: Non Phixion - Rock Star (produced by Dj Premier) :afro:
Index
ten nick keme patri mnohem dyl nez vznikla skupina index,nevim proc bych to tedy mel menit:)nic snima spolecnyho nemam:)
sorethroat
Jasně chápu ;) - jen jsem se zeptal :)

peez
ale tak to tady driv nebylo tak skalni


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma