Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Krást kytky to je ZLOČIN ne pěstování!!! - Klikni zde pro originální téma
Muaddib
Zdravím všechny Growers. Párkrat jsem se tady dočetl zajímavé věci, ale nějak jsem se prostě nezaregistroval. Po včerejšku jsem to udělal , protože se mi stala věc, která mě fakt vytočila. Není nic horšího, než když ti někdo vybere pole. Přichází den, kdy se člověk rozhodne, že sklidí, co zasel a úspěšně se o to 4 měsíce staral, pěkně jde domů (samozřejmě dobrá nálada) a vybaví se na to dostatečně. Celou cestu jsem si představoval, jak se kytky suší a pěkně voní a jak si ubalím brko hned co budou kytky tak akorat suché. Jak jsem dorazil na místo, kde rostly, byl to pěkný maras. Vypadalo to tam jako po boji. Bylo tam několik desítek oškubaných pahýlů, které trčely ze země. Stál jsem tam tak pět minut a jenom zíral na splanírované pole. Kdyby ty K.... nechaly aspoň něco, bylo tam toho dost. Sebrali uplně všechno. Způsob jakým sklidili ty kytky, to byl taky maras. Úplně vidím ty typose jak to škubali.
Nevím kdo to byl a ani to radši v jeho(jich) zájmu nechci vědět, protože dostat se mi ten typos(si) pod tlapy tak by to asi tak rychle neroschodil. Co vím jistě, tak to, že si dobře zahulí. Kousek palice jsem ustřich při poslední návštěvě před děsivým útokem.
Na závěr bych chtěl říct, že mě to stejně neodradí od pěstování, protože to není jenom o hulení, ale i o tom jak vidíš kytku růst a múžeš se o ni starat.
Po dvou úspěšných letech na poli přšel třetí rok s drtivým dopadem na moji hulící sezónu. Už nikdy na tom skvělém místě nemůžu nic pěstovat, jenom díky pár idiotům co jsou zdechlí zasít par semen do země a chvíli počkat. Asi začnu s Indoor Muaddib
Roman Dirda
Prosím tě vykašli se na indoor.Vím,že je hrozný se dívat na svý zplundrovaný pole(posledně jsem to zažil předevčírem,kdy jsem našel svou jedinou pořádnou kytku rozsekanou traktorem),ale vem si,jak by to dopadlo,kdyby všichni pěstovali indoor.Proti kradení můžu doporučit pouze víc menších políček(tak 5 kytek/pole) o kterých nikomu neřekneš a budeš tam chodit v 5 ráno.Ale teď to hlavní:přece nedopustíš,aby se z tebe stal takovej konzumák,aby kvůli tomu,že ty si zakouříš,museli někde v elektrárně spálit vagon uhlí,který je celkem dost důležitá surovina na léky ap.,abysme ho nechali jen tak vyletět komínem.A to nemluvím o tom,že ti pak při další inverzi lidi okolo pěkně poděkujou.Tím,že budeš pěstovat doma,nepomůžeš nikomu,jen výrobcům umělohmotných květináčů a podobných chujovinek.
majklovec
> Ale teď to hlavní:přece nedopustíš,aby se z tebe stal takovej konzumák,aby kvůli tomu,že ty si zakouříš,museli někde v elektrárně spálit vagon uhlí,který je celkem dost důležitá surovina na léky ap.,abysme ho nechali jen tak vyletět komínem.

Co to meles, vazne nemam pocit, ze by byly lampy lidi co pestujou indoor tou nejvetsi (ani vetsi) casti spotreby energie v CR.

Precti si svuj prispevek radeji jeste jednou.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma