Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
poradte - Klikni zde pro originální téma
fiesel
zdar lidi ,
moh by mi někdo z vás poradit co dělám blbě.
kytky mám od února hydro rostok namíchanej přesně podle tabulek
navíc kořenovej stimulátor a enzim , ph- 6,9 , teplota 23°C , 18/6 ,
a tak před dvěma tejdny se jim začali dělat puchýřky jako by byly spálený .
už jsem zkusil zvednout svícení , komplet vyměnit celej roztok a nic nezabírá.
navíc se mi na hladině dělá jakýsi kal .prosím poradte !!! dík:satan:
BRAINDEAD
presne tak chtelo by to vedet v jakym substratu to je,kazdopadne to ph nejni v pohode v hydru by se melo pohybovat priblizne mezi 5.8-6.2(tech 5.5 jak rika MedWed spis na uplnej zacatek)
Jak jsou ty rostliny velky?jestli je tam mas od unora tak to uz musej bejt slusny kusy-bych je uz asi prepnul.
s tim kalem-jaky pouzivas hnojiva-mineralni predpokladam?ah?
k tomu korenak aenzym(ten korenak uz doufam po 2 mesicich rustu nepridavas) tohle by se nemelo v nadrzi kazit nicmene jak ten koren tak enz. sou bio ale to bys to tam musel nechat vyhnit hodne dlouho?
fiesel
zdar borci,
mám to ve 20l growtanku , je to zadeklovaný ,takže to světlo to asi nebude,ale mám tam pověšenej ručník kterej jednou až dvakrát denně namáčím . jestli se mi to povede dám se fotky . ještě se ozvu .čus
fiesel
už se stalo ,kořeny jsou vpoho , ph-5,5 , akorát s tím okysličováním nevím jestli je nemám blbě rozestavěný , viz foto .
fiesel
ještě jednou se obracím na všechny jenž by mi chtěli poradit kde se stala chyba . plantastar 400w , growtank 20L , hnojivo adv. hydro. ,stáří 90 dní , momentální ph- 5,5 , zatím bílé světlo , chtěl bych to už přepnout ale nevím.....
fiesel
na listech se dělají puchýře a mladý lístky se kroutí a žloutnou .ještě svícení-
zářivka 21w - 18/6 .
a hlavně dík všem co mi napíšou.
Hanyz
jj asi to fakt bude ta plisen. Dokonce mam dojem ze na te posledni fotce je plisen primo na RW kostkach. A ten kal v roztoku- ja do bublaku pridavam peroxid vodiku, myslim ze v klasickem hydru se muze pouzit taky. Apropo- jak dlouho je privaden roztok? Jestli ty koreny nejsou v roztoku moc dlouho bez vzduchu
harvester
Fiesel...
Jestli to bude plísen,doporučuji použít přípravek Polyversum.Mám s ním vlastní pozitivní zkušenosti,navíc nic tím nezkazíš.Nedá se předávkovat a působí též jako "růstový stimulátor".
Ještě jen jednu otázku,co je to za model?
A to na tý kostce nemusí(ale může) být nutně plísen,mě to připadá jako nějaký vysrážený soli či takové nějaké svinstvo:)
Občas se mi to taky udělá.
No- hodně štěstí tak jako tak.
Hanyz
to polyversum se uz nevyrabi, protoze jim odebrali licenci, tek nevim proc to tady na G porad nekdo doporucuje
fiesel
Hanyz...
peroxid - klasika z lékárny nebo drogošky ? kolik na 20l ? a s tím přváděním roztoku - ten jede nepřetržitě a ani nevím že by se měly dávat intervaly .
napiš co a jak , dík .
Hanyz
ja kupoval peroxid v drogerii, 1000g 30% za 45 kc. Davam ho do bublaku 1ml na 10l kazdy den nebo ob den. A stim privadenim roztoku... jak rikam nejedu klasicke hydro ale bubler takze se o to tak moc nezajimam, ale vsude tady na G ctu ze se roztok privadi x-krat denne po dobu x minut. Podivej se treba na prispevek c. 4 tady http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=1520 Uz jen z toho je jasne, ze neustala cirkulace neni O.K. Lepe ti poradi nekdo kdo jede drip (pokud to co mas je drip) nebo to najdes nekde tady na G v galerii nebo indoor pestovani, mozna ti nejak pomuze toto http://grower.cz/forum/misc.php...s=&faqgroupid=9 Good luck, at to roste
harvester
No tak něco o tom že se nevyrábí jsem slyšel už tak před rokem a je teda dost divný že ho pořád a bez problémů kupuju:)naposledy minulý týden.
Tak asi proto ho tady budu propagovat,to že tys ho nikde neviděl neznamená že neexistuje.
Hlavně myslím že Fiesel chtěl pomoct radou a ne "kecama" že se něco nevyrábí(i když se to dá koupit).No nic,kdo chce kam pomozme mu tam,že?:)
Hanyz
Sice nevim proc ses tak hloupe urazil a nastval, ale ja se snazim fieselovi pomoct, aby ho zbytecne neshanel, protoze kdyz jsem ho snahel, tak mi vsude rikali, ze prisli o licenci, nevyrabi se a zasoby jsou vyprodane. Kdyz teda vis kde ho maji, tak jsi misto tech "kecu" mohl napsat kde
harvester
Tos mě ještě neviděl uraženého(s nikým potom nemluvím)ani naštvaného(řvu na všechny co jsou po ruce)takže jestli jsi z mého příspěvku získal takový pocit,věř že to nebylo úmyslem.Právě proto jsem tam dával ty :)ksichty:) a "závorky"aby to náhodou nevypadalo tak jak to nakonec stejně bylo pochopeno.Za to že jsem tam hned nedal adresu a telefon,tak za to se Tobě a každému OMLOUVÁM.
Tak já tedy to Polyversum kupuju v Praze 6 v zahradnictví na Bílé Hoře.
NAvíc na to kde a jestli vůbec se dá sehnat se nikdo neptal.Otázka zněla co mě může pomoci,jestli jsem to dobře pochopil,no a já říkám možná Polyversum jestli je to plísen.
Hanyz
harvester: ty mi tim tvojim slovickarenim pripominas Sinuheta :). Zadne omluvy po tobe nechci, jenom jsem proste nepochopil prinos prispevku, kde pises ze dokazes sehnat neco co se uz nevyrabi a na vetsine prodejnich mist uz neni k sehnani a pritom nenapises kde. Kdyby to byl treba obchodni retezec jako napr. Hornbach (kde ho nemaji :)) tak by to urcite mnoha lidem pomohlo. No... do Phy pro to nepojedu.

fiesel: ty moje prispevky promazu at ti nezasiram thread
fiesel
h & h ,
borci dík moc za vaše rady ,
hanyz- bohužel nemám g-čko moc prochozený (čas!!!) a sere mě to ,ale asi po deseti vteřinách na http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=1520
jsem zjistil vo co go a hned jak tohle dopíšu valím to vošéfovat , ta plísenˇ
je tedy asi důsledek a ne příčina . doufá že už ty mí holky nebudu nebudu
dál trápit a dám jim to co si zaslouží .
harvester- dík moc za radu ta plísen je fakt na hovno ,pokud máš informace kde se dá polyversum sehnat , tak to hod do placu a já se pokusím to sehnat .
jinak borci jak jsem psal- dík vám oběma!!! ozvu se jak to dopadlo .
kung - fu vás provázej fiesel
Hanyz
Na tu plisen si neco urcite sezen, nemusi to byt nutne polyversum, existuji i jine veci a ty by jsi shanenim ztracel cas. Do toho peroxidu jdi ale taky, jeho jeho vliv na koreny najdes tady http://grower.cz/forum/showthre...ghlight=peroxid a tady http://grower.cz/forum/showthre...ghlight=peroxid
Good luck


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma