Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
GrowE LovE - Klikni zde pro originální téma
gona
G13 x bw x bw som s ňou zatial velmi spoko fakt uniforma indica...
gona
nebula mňam green power....hary I love you :love:
gona
začina nahadzovať...
gona
všetko z kloonov sadene do zeme v prvej polovici jula preto su taky male ale ja som rad ide o: moutain jam,G x FR x OC,Gws,white rus,,, ktory je ktory neviem zabudol som nuž čo...
gona
vyzera nadejne tak som zvedavec
gona
ober ker hehe naprcal som ho purpurea male tak jak bude chieť niekdo seeds tak sa v aprili ozvite teraz idem do English takže jak to kamo nedosere budem rad keď tento cross pôjde viac ľudkov..
gona
in memory of glory and history 07 nebula prva g13 križenec druha a tretia fotos..
gona
gona nikdy nespi a v 08 taktiez pesti tu zopar rezancov,,, keby sem niekedy hary nazrel bol by som rad aby napisal mena toho co mi narezal..
hary
hary by rád napsal co nařezal ale pamatuje si tak půlku jinak určitě byly zkratky na listech kdyby si vypsal ty zkratky tak já doplním názvy jinak na té první fotce vidím zkratku DE to je denny boy bylo tam ranec NL to je northern light byly to ty největší řezy dále tam byl SYD jako sydler určitě i sage a gws jinak taky sweet god atd chtělo by to ty zkratky
Svahadji
sweed god je co za zač?
gona
hary to je skoda pretoze tie listy co boli popisane vacsinou hned zoschli a uz nebolo precitatelné co su to za pismenka...

for splat: smoke report uz nepopisem pretoze je to vzdy moc invididualne ale co sa tyka nebuly a g13 krizenca je asi tolko ze dokvitnut stihli a hulenie to bolo very gúd to je vsetko co k tomu mozem dodat..
gona
spominam na Nˇu s laskou
ten kamienkovity vzhlad indikoidoznych sisiek mam velice rad
gona
tuto skryty stromochyty
gona
svit svít sexy
gona
seeds kupovane v amsterdame od sensi seeds,, musim uznat ze je to moja prva outdoor sativa ktora funguje tak ako ma(doteraz som mal len noname z druhu viac ku sativa cannabis a vždy boli uplne nič nezhulujuce)takže som rad že si možem vychutnavať ganjove opojenie už od rana a pritom normalne cez deň fungovať,,, všimol som si na sebe že si ju omoc rad dam ako napriklad, sensi skunk, ktory ma v dojazdoch už nenecha fungovať a treba to isŤ vyspaŤ...
gona
tak kdo by mi chcel tento rok trochu pomoct mal by som zaujem o nejake semena kedze mi to nevyslo s klonmi...velmi by ste ma potesili popripade za dobru genetiku som ochotny aj zaplatit...
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Psycho
Zdravím mám dotaz chtěl bych založit další obchudek Grouvru jak nato dík

...krom toho ze pises uplne nekam kam nemas , co mas na mysli tim "obchudek" ??,

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma