Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Reggae festival 2005 - Klikni zde pro originální téma
W3m3n0
Tak lidi kdo jede na reggae festival 2005? Tesim se na nej uz od konce toho minulyho festu. Vsem vrele doporucuju...
http://www.reggaefestival.cz
Dub-Teaser
Tohle ani nejni pořádnej reagge festival. Radši pojedu do jeskyň,tam je fstup zadáčko a hlawně ta atmosféra je tam trochu víc o tom reaggéčku. V žižníkově sem byl jednou a že by mě to oslovilo,to fakt ne! Pořád tam někdo běhal a sháněl "nějaký špeky na prodej". Neříkam,že tam nejezdí dobrý lidi,ale tim,že je to takhle veřejný,tak je tam spousta nešvarů. Takže volím možnost Nepojedu,nechce se mi!
Mazz
Souhlasím s mumií, v létě bude hoodně lepších akcí ale když bude dost peněz a nálada tak se tam možná taky ukážu.
Dude
dube - sem byl jenom tedka v lete, ale zkusenost celkem jina - prave, ze me votravoval negdo jenom dvakrat asi, muzika sice docela prumer i kdyz na ragga stagei lepsi:), ALE vyborna atmoska, strasne bezva lidi - neskutecnej klidek a relax oproti nekterejm megafestivalech:sun:
koles
no, možná, že tenhle rok už to bude taky takovej menší megafestiválek...
Hyena
Jel sem loni a pojedu zas... co doma :D
Bambulooser
No su zvědavej jaký to bude. Lidi co chcou špek yna prodej můžeš vždycky poslat do prdele....a taky to uděláš...koneckonců....sám máš málo, do sklizně daleko....
Marv
to Mazz: jesi můžeš a chceš napiš nějakej odkaz na ty lepší akce v létě dík
Listy
na minulim fesťáku byla atmosféra fakt dost dobrá ale tim že je to veřejný tak tam přijelo dost lidí který mi sice nevadili ale nemusel jsem je..to bylo asi jediný negativum. tak že tenhle rok na 100%
Mazz
Marv: určitě Reggae meeting - http://meeting.jahmusic.net/
Nebou zkoukni přímo Jah music, tam najdeš seznam axí. - www.jahmusic.net
Měli jsme jet letos na HH kemp, ale jak se měnila lokalita, tak rušíme plány. Místo obrovskýho a letos už asi hodně přelidněnýho HHK bych se chtěla podívat na RS. Vtip je v tom, že pojedem s roční dcerou-tzn. chci jet na místo, kde nám nebudou k ránu padat ožralý děcka na stan. Očekávám, že tady je ta atmosféra ještě přátelštější a není nutný spát s malym děckem kilometr od kempu.
Chci poprosit lidi, co už tam byli, jestli by se k tomuhle mýmu nápadu mohli vyjádřit. Dík
Dude
jestli myslish RS jako žizníkov, tak si myslim že se to dá celkem v klidu - na louce ani moc velkej rachot, spish takovej zewl space - urcite bych se toho nebal :)
Dude: dík, tak to jsem ráda.
Mazz
vood: no a na meetingu byla minulej rok taky pohoda, pamtuju ze tam bylo mnoho krasnejch maminek a panovala hodne pohodova atmosfera, ale pozor na volne pobihajici psi. Vlastne jedinej konflikt kterej tam byl byl prave mezi dvouma psama a nebylo to nic peknyho. Takze lidi nenechavejte ty psiska samotny.
No a jelikoz ma Ziznikov dva thready a Reggae meeting zadnej a zakladat uz nebudu tak se ptam, kdo tam vsechno bude?
Dude
no, jaxme se bavili ja zejtra behem odpoledne na par hodek - rad bych celej veekend, ale nejde to :(
Mazz: psů se nebojim, pokud se na nás ze zálohy nevyřítí nějaký vzteklý tele, tak pohoda.
Meeting je bohužel moc daleko, to si zase s malou nedáme. I do toho Hradce by to byl trochu problém. Takže žízníkov!
Mazz
No právě, lidi tam maj volně i ty bojový plemena, a pak se to co si zmínila může stát, nechci tě vůbec nějak strašit ale myslím že je dobrý abys to věděla. Lepší s tím počítat ne? A pak třeba když si to tu někdo přečte tak toho pejska svěří někomu komu věří a nebude jej tahat na festival. Rozhodně na ty dva psi o kterejch sem mluvil nebyl pěknej pohled, ten silnější jej vzal za čelist a škubal a škubal, no fuj...
Mazz-jasný, to jo, za každou informaci jsem vděčná.
Trochu OT-bojový plemena jsou konfliktní, ale na člověka zaútočej opravdu jen vyjímečně a to ještě za předpokladu, že jsou k tomu cvičený. Když vidíš takovýho psa zakouslýho, nejlepší je ho vzít za packu a za ocas(případně za koule, ale většinu těch psů to v tu chvíli stejnak nebolí). HUbu mu otevřeš jedině dost silnou tyčí. Druhýho psa to chce přidržet, aby se neškubal a neutrh si kus něčeho. Řvát jedině hlubokym hlasem.
Pak je nejlepší mu tu hubu zabandážoval provazem, páskem, nebo něčim a prostě ho odtáhnout k někomu, kdo se ho ujme.
Když takový zvíře zmerčí nějakýho psa, je nejlepší si mezi ně stoupnout, aby na sebe neviděli. Na člověka neútočej!
Bambulooser
No , jenom jesi se na to dá uplně spolehnout...výjimka potvrzující pravidlo v tomto případě může být docela nepříjemná...Ale jasně, záleží na tom psovi a hl. na výchově.
Jasně, riskovat se nemusí vyplatit. Ale tak na tom psovi je většinou vidět, co chce udělat. JO a když už jsem u těch návodů na psy: nikdy se nedívejte cizímu psovi do očí, když se ho bojíte (a radši ani když se ho nebojíte). Sorry, jestli jsou to známý věci, ale ono se o psech moc nemluví a jsou s něma naprosto zbytečný konflikty. A bohužel ani lidi, co ty psy "vlastněj" s nima neuměj zacházet a nerozumněj jim. A stalo se módou pořizovat si bojový plemena. S jednim takovym frajírkem a jeho psiskem mam zkušenost a ještě dneska si vyčítám, že jsem mu tenkrát jednu neubalila, kreténovi! Abych někoho neurazila-znám i skvělý pejskaře, co se snažej a pes stejně útočí.
Sakr, to jsem se zas rozpovídala. jestli má někdo námitky, tak to smažu.
Mazz
Tak sem přijel z meetingu a bylo to paráda, ani ti pejsci nezlobili a že jich tam bylo!
Krychle
odjezd...:)
xtraa
No jo, asi taky vyrazim, tak snad se aspoň trochu zlepší počasí...
mnoo...
tak taky za chvilku vyrazim, to pocasko me vubec netesi. snad se to zejtra vybere - musime hodne kalit a slunicko se na nas usmeje
peace
Krychle
Tak uz jsem doma:D...celej patek chcalo, sobota byla moc super..zvlast Macka B:punk: chichi...parada...no...uzili jsme si to tam..:)
globster
my kamosi a bratr tam byli a prej sem o nic neprisel,nechci nikoho nasrat ale mluvil sem s tim co to uvadel a radsi mi doporucil akcicku pristi tyden v olsi u tabora www.mightysounds.cz
Bambulooser
hej ten prochcanej pátek mě kupodivu docela bavil...tak nějak se nedalo než spolíhat než že druhej den uschnu.....hlavně bych asi ještě někdy chtěl potkat jednu slečnu co se hřála u stejnýho barelu...
Nicméně je možná trochu ostuda, že sem prospal macka b, co...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma