Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Swiss Miss - Klikni zde pro originální téma
MAsEK
Zdar,má někdo zkušenost s touto odrůdkou? Mám objednaný semínka a nechci nic zpackat. Díííííííííííííííík
wolverin
zdravim! mas to od nirvany? budem to mat aj ja - dufam :D
tym zdravim trawasakiho :pimp:
potom mozme vymenit svoje skusenosti
loeX
taky sem na to koukal...radši beru durban poison...už jen kvůli tomu nápisu---mostly sativa!!!!!
wolverin
loex - ja som to bral zase kvoli tomu ze je to "vytvor z alp" - cize vysokohorske podmienky predurcene, a je to na vlhke chladne noci. presne na take podmienky v akych ich ja chcem pestovat. takze tak...
alone
a nemenuje se to jen tak nahodou SWISS MIX?Taky mam par!
Hellboy
Swiss miss je guuut, zvlada dozrat do konce zari a ma pekne tvrde sisky (i kdyz na prvni pohled ne tak velike) a celkem peknou ovocnou vuni...nekdo ji nazyval houbovou :)
Vzhledem je to spise ganjovka, ale ucinek je vicemene porovnatelny s jakoukoliv jinou skunkysovou venkovkou....kytka je celkem vigorozni a i celkem dost vydrzi a take do tretice celkem slusne najede do vejsky v porovnani s jinimy out skunky...
S plisnovou resistanci to celkem de....:afro:

sejmuto az 7meho rijna...:flick:
Deckardph
chekujte tenhle odkaz http://www.overgrow.com/edge/showth...15?pagenumber=6
dorel
Zdravím fšechny growery, chtěl bych se poptat, jestli někdo nemáte skušensoti s pěstováním Swiss miss (švícarská slečna).
Uvažuji o koupi seeds, ale pořád váhám s výběry odrůd. Měl jsem vybranou nějaký ranný odrůdy, ale po přečtení mnoha prud na ikonu Early od nich asi upustím. Zatím pííííííííís
orik
Swiss to nevim, každopádně já mám pro letošek (mimo jiné) vybranou Early Mysty, kamarád ji jel předloni a byl nadmíru spokojen. Taky sem shlídnul fotoreporty z domovských stran Nirvany.
developer
Pozor!

Kamarádovi se stalo, že mu Early Mysty nedokvetla!Nirvána má občas dost zvláštní phenotypy!Ale za tu cenu, no nekup to:D
Josip
Jou, EarlyMisty mám(e) taky, taky od Nirvany a klíčivost je KATASTROFÁLNÍ - máme to napůl a u mě to zatim vypadá 1/5 (!!!) a už to klíčí dva týdny.
DJ BISKUP
To mně zase vyklíčilo 10 z 10 :-) Dostal jsem k tomu ale klasický bonus SAD x Skunk 1 a z 10 nevyklíčilo ani 1 :-(
tooth
Mno s tou klíčivosí je to fakt zajímavý.Nejspíš záleží jen na haluzi.
dorel
Nakonec jsem objednal tyto kusy v závorkách je klíčivost:
Early Misty 2/5
Early Bud 2/7
Swiss Miss 1/8

-Nirvana nám poslala starý semena, chtěl jsem 100% fresh, tak jsem to neobjednával z Aliengrowshopu a Sedboutique. A dopadlo to takhle.Příště se vy..... na semena a nakoupím řízky. Piccccc
ddt
Nenapadlo ta,ze mozno pouzivas zlu metodu na naklicovanie?
Inak na early odrody od Nirvany sa treba naozaj vykaslat. Aj Durban Poison a Holland Hope ako som cital od nich uz nie je to ake byvali pred par rokmi. Vtedy boli skorsie, tazko povedat cim to dovrzali.
Treba si vybrat inu seedbanku. Za priaznivu cenu su to: Bud Blue Hemp (naozaj odporucam)- maju velmi dobru klicivost(vzdy som mal 100%) a vitalitu a su to odrody slachtene vsetko pre outdoor.
Alebo potom Dutch Passion ale semena od nich sice dobre klicia ale medzi rastlinami je vela mutantnych a celkovo nemaju podla mna az tak dobru vitalitu.
Takze si kup radsej jednu dve odrody od tychto fieriem ako viacero a zlych od Nirvany.
A hlasky,ze za tu cenu to nekup, tak ano nekup to. To tie peniaze mozes vyhodit aj inak.
Od Nirvany z mojej skusenosti dobre u nas stiha Afghan. Dozrieva zaciatkom az v polke oktobra (rijen) a ma vysoku potenciu. Je nachylnejsi na plesen ale to vdaka hustote palic aku ma ani nie je moc prekvapenim. Navyse skoro vsetky samice Afghanu ukazali fialove sfarbenie, no navyse od skorych a odolnych "purple" odrod mal Afghan potenciu daleko daleko vyssiu. Takze z tohto pohladu uspokoji tak estetov ako aj silnych fajciarov. Vynos nema az taky ako niektore ine odrody, no nie je tak isto maly a tvory krasny bansaiovity stromcek s peknymi tucnymi listkami.
Takze na swiss miss a podobne bla bla out odrody by som sa od nirvany urcite vykaslal. No ja, vy sa rozhodnite ako chcete, ale potom na jesen ak vam nic nedozreje, ci to bude mat mizernu kvalitu si hovorte aka to bola vyhodna kupa na jar. :):):)
bY

DDT
dorel
Zdravím DDT, ve výběru seed banky máš pravdu-nirvana se nedá po stránce kvality srovnávat s ostaními seedbankami. Když budu příští rok vybýrat modely pro out, tak se určitě stránkám nirvany vyhnu velkým obloukem(asi ale nebudu kupovat žádná semena a soustředím se na řízky).Moje metody naklíčení sou takové, které jsem si ověřil na těchto stránkách-odstátá voda, semena na ubrousku, vlhko-ne potopa, tma a konstantní teplota-mylslím, že je to dobře.Semena jsem jel napůl s kamošem a měl podobné, né li horší výsledky.S tím dozráváním to je trochu jinak-pro mě je začátek října pozdě na dozrání palic.Nevím jaké je počasí na Slovensku(myslím, že úplně stejné jako u nás) ale posledních 5 roků jsou v ČR chladná a deštivá léta.V říjnu akorát chytneš plíseň a můžeš okamžitě kosit.Proto sem dal na doporučení informací u jednotlivých semen a nakoupil jsem to, co jsem nakoupil. Díky za zaslání příspěvku do tématu a rad pro výběr seedbanky a modelů. Piccc ..........dorel..........
ddt
JJ no mozem ti povedat,ze kazdy zo znamych ktory siel afghana ho siel zas lebo jednoducho jeho sila bola pred vsetkymi tymito beznymi out odrodami.
Ja som ho pestoval tiez takze viem o com hovorim.
Prave,ze posledne hlavne dva roky ak neratam tento tak mali teplu a dlhu jesen takze sa dali niektore neskore veci zberat aj zaciatkom novembra(listopad) co roky pred tym nebolo mozne. Zaciatok sezony je sice trosku chladnejsi, no vynahradzuje to zas jej koniec. Neviem ci si uvedomujete ale dazdive pocasie je vcelku vyhodne pocas vegetacnej fazy. A ta teplota zas nie je taka nizka,ze by extremne brzdila rast. Horsie je sucho.
BY

DDT
dorel
Z tvého psaní usuzuji, že jsi si ním(afghanem) nad míru spokojen.S tím počasím si mě špatně pochopil.Vím, že na růstovou fázi potřebuješ vlhkost, myslel jsem vlhkost na podzim, ktyž ti začínají plesnivět pálky.To sucho je podle mě ideální ke konci zrání.Rostlina produkuje plyskeřici, aby se bránila před vyschnutím-samozřejmě to nesmí být 50 stupňů.Tuto sezónu je toho vlhka na začátek sezóny až moc příliš.Alespoň tady na JM.Uvidíme na podzim, tam se bude lámat chleba.Doufám, že zeleného potěšení budou mít všichni zahradníci spoustu a čórkaři přijdou v niveč. Jestli to budeme řešit dále, bude lepší, když si založíme jiný thread.Tohle nese přece jenom název Swiss Miss. Zatím, měj se ať se to zelená....
mel jsi zatmivat loko00 :)
loko00
tu je foto
ale jak to nemas na balkone nebo na zahrade tak o zatmivani nemusis ani uvazovat pac by to nemelo cenu :(
loko00
mam od nirvany early special,swiss miss a new purple power,takze tie ,,vcasné odrody,, je 23septembra a rastliny este len zacinaju kvitnut.sranda je ze kamarat co mal druhu polovicu semien z objednávky má uz skoro dozreté a o týzden sa to chystá skosit...moj flek je na kopci a dlho tam svieti..tak asi preto.v noci je teplota 2-6 stupnov..ale rastliny sa držia,ziadna plesen.na druhý rok skúsam urcite inú seedbanku....snád to este dozreje,.
klícivost bola dobrá z 15sem.---12 naklícilo...a jeden samec
loko00
14 oktobra
loko00
..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma