Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zalévání - Klikni zde pro originální téma
Bigsmoker
Můžete mi poradit se zaléváním?? Mám 600W a jako substrát kokos. Zalévám zatím ručně, ale časem chci přejít na automat. Zalévám jednou denně zhruba 1,5 dl každou kytku. Je to správně?
zalivat denne neni spravne.Ja zalivam 1x za 3 dny.
Mr. Figaro
Čestec!!! No se zalíváním je to různý.Zalívat podle nějakejch knih apod. je podle mě hovadina.Když uvidíš že je hlína na vrchu(kokos - sti nemám velký skušenosti - ale chová se snad jako hlína) vyschlá tak stič prst tak 1 cm dovitř a jestli je to suchý tak to zalej jesli Ne tak počkej až to vyschne. Jestli máš 600W, zalejvalvyl bych 1x za ty 3dny(možná 2).Ale jak koukám tak ta tvoje kráska jde do květu a prej v období květu se to má zalejvat míň - větší tvorba THC.Takže když ji budš zalejvat míň určitě jí to neublíží.Tak se měj a skuřbuřt
loeX
pěkná sativa...co to je za model??u hlíny zalejvám 1 za tři dny někdy i 4...záleží na substrátu...s kokosem zkušenosti nemám..
vlček
tak kokos wysycha pomalejc jak hlina a to o dost ale pod sestikilem no newim (zalezi na teplote we skrini welikosti kytek rychlosti rustu plose listu atd wse uz si nepamatuju) mam zkusenosti jen s podstatne nizsima watazema zkus napsat pm kernelerrowi ten pouziwal kokos a jeho wypastky wypadali wice nez dobre este neco prelita ta kytka wubec newypada ale ses prawdepodobne s hnojenim na maximu (esi mas otoceny zoubky na listech nahoru tak jo) btw taky me zajima model
Bigsmoker
Model je to Orange Bud a je to 5. tydén v květu. Vysychá mi to docela rychle, když zajelu večer tak druhej den večer už jsou holky docela zvadlý a substrát je proschlej. Teplotu mám kolem 28. Přidal bych víc fotek, ale mám samý v dobrý kvalitě a sem se nevejdou.
vlček
tak pak je to w okeju
TheKeptn
Zalévání je ve FAQ..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma