Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pestovani v LONDYNE - Klikni zde pro originální téma
wms
Nazdar pestici, pestuju v malem krbu s max moznym vetranim, zarovky jsou do 10 cm nad vrcholky. Mam mensi problem, je to me prvni pesteni a zda se mi ze kytky maji VELICE slabe stonky, uz zacina rust 3 patro listu, ktere jsou podle me VELICE velke na to ze kytky maji neco malo pres dva tydny, pestuji v hline, ze semen bez rizku. Muzete poradit cim prihnojit, nejlepe prirodne, jsem v Anglii a sehnat hnojivo je celkem problem. Diky za radu
Janxu
hm, v londyne??? no, rozhodne ty slaby stonky delaj ty pitomy zarovky. je tady polovina prispevku o tom co se hodi na rust a na qet, takze ti to doporucuju precist. za zarovkama se ti to potahne jak svin a budou mit slaby stonky coz ty tvoje uz maji. na rust si porid metalhalid a na qet sodik. pokud nemas tolik penez sezen si jenom ten sodik. a cti!!!!!!!!!!! doporucuji faq
peace
Janxu
no, jako co my mame na chate krb, tak tam se nekdy divim ze me to nevycucne. zalezi na tom jak dobre je ten komin udelanej.
peace
Taker
Řek bych že ten komín ti asi netáhne natolik aby to kytky donutilo zbytelnit svý stonky, možná by jim dost pomohlo kdybys přikoupil nějakej ten větráček. No a jestli těma žárovkama myslíš fakt klasický žárovky tak se neni čemu divit..:eek:

Ale stejně si to moc nedovedu představit v tom krbu. Nebylo by foto? :)
CAESAR
taaak, myslim, ze sa to taha hlavne koli tomu svetlu, takze citaj, co tu je napisane o osvetleni a potom napis co to hovori, myslim, ze ten vetrak je minimum(ide hlavne o to svetlo)
apropo> co robis in london, ak sa smiem spytat
papa
wms
NO zarovkama jsem urcite nemyslel obycejne ale usporne, komin tahne jako prase a jiz od chvile kdy se rostlinky vytahli nad zem na ne primo foukam vetrackem urcenym pro chpazeni zdroje na PC, + originalni mrizkova konstrukce pro drzeni prouzku textilu jehoz konce zasahuji do nadobky s vodou. (vlastne handemade zvlhcovac vzduchu) fouka na to ten 9V vetracek a nadobka se vypari tak do 24 hodin velikost bude neco okolo pul litru, neni to nic moc, ale lepsi nez nic. Jo jinak stonky zacinaji posilovat.
Zda li se kytky tahaji za svetlem, nevim, protoze uz roste treti patro listu a rozdil vysky mezi druhym a tretim je tak 2 centaky s tim ze uz rostou dalsi male listecky pro dalsi patro. Az koupim pametovku ukazu fotky. KAzdopadne dekuji za rady.
wms
Jo jinak celkova prozatimni vyska kytek je tak zhruba 10 cm je to na stari rostlinek moc nebo malo, sadil sem je do hliny 21.3.2005 dnes je 7.4.2005 coz znamena 17. dni.

dikec a hulcu zdar a sakra nepiste mi ze mam cist FAQ ctu to od rana do vecera. Danke
cipa
citace:
Původní příspěvek od wms
Jo jinak celkova prozatimni vyska kytek je tak zhruba 10 cm je to na stari rostlinek moc nebo malo, sadil sem je do hliny 21.3.2005 dnes je 7.4.2005 coz znamena 17. dni.

dikec a hulcu zdar a sakra nepiste mi ze mam cist FAQ ctu to od rana do vecera. Danke


Ja myslim ze je to tymi ziarovkami(usporne???)
Aspon sodikovku-(kytka potrebuje urcite spektrum)


-to by ma teda zaujimalo co tam teda ctes... :-)
wms
CAESAR:V Londnu makam, sem tu uz rok, celkem se to da.

Cipa:O barevnem spektru vim. Mam jednu 18W(100W)cool white a jednu 20W(100W)warm white. Dohromady maji neco pres 2200 lumenu. Zanedlouho budu pridavat dalsi podpornou zarovku aby meli holky dost svetla. Stonky jsou uz celkem drevnate a zdvojnasobily svuj prumer. Zastrihavam a evidentne jim to svedci. Brzy poslu foto. By the way:Nejmenujes se Marek?:smoker:
wms
Fotky jsou na ceste zitra jsou tu! Zatim zdar
wms
Posrani cernosi, neumi ani poradne zapojit komp, fotky se trosku protahnou ale uz jsou hotove, jen musim najit cestu jak je nahrat do kompu.Vcera jsem pridelal nove stinitko pod kvetinace, zda se ze funguje dost dobre, bzry ukazu foto. Zatim sdar a zilu
wms
Zacaly se mi na listcich obevovat malinke hnede skvrny, mohlo by to byt genetickou chybou seminka, nebo nedostatek urciteho prvku nezbytneho pro rust?
mati0n
mohlo by to byt nedostatkem nejakeho prvku treba N zkus trochu hnojit
vlček
2 wms a mati0n: prdlajs nedostatek prwku zkus otocit listy a esi tam budou malinkati pawoucci tak to sou swilusky doporucuju na ne pouzit omite
Alvin_UK
Vlivem problemu s nickem jsem byl nucen ho zmenit. Koupil jsem jinou vodu na zalivku a kyti se uzdravily, zaleval jsem odstatou kohoutkovou, ale je tu v ni hrozne chloru, kopuil jsem vodu mineralni, ostrihal vse poskozene listy a kyti rostou dale jako po masle. Pridal jsem jednu 20W warm white. :bravo: :bravo:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma