Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
co mi hrozi..? - Klikni zde pro originální téma
Karakoe
rad bych se zeptal pac s bengama nemam zkusenosti.
co mi hrozi kdyz u me najdou sklizen?(napr 30 kytek)
slysel sem neco o pestovani pro vlastni potrebu.?to je asi kravina jak tak koukam tady na ty zakony...
predem dik za odpovedi
kdyz jim reknes zes to nasel a vezes to na policii-budou se z tebe pokouset vymlatit pravdu.Musis vydrzet a nepriznat se,pak bys teoreticky nemel mit problem.
Je treba mit na vedomi i to ,ze nezijem v pravnim state,takze to muze jit i dal k soudu.Nase soudy nekdy nepotrebuji dukazy.V rozszudku by pak bylo zname a casto uzivane-SOUD NABYL PRESVEDCENI atd...

....ale soudy jsou ruzne,policajti taky...jak kde,jak kdy.
"je třeba mít na vědomí, že nežijeme v právním státě" Máš docela zajímavej pohled na věc :)
FugaSSS
"Benga sou swině" pro 3Gé mě dobily jako když se vyklepává koberec.Fašisti skur...í.:frog:
Karakoe
Ja sem z Krkonoš (Trutnov) a zda se mi že ty benga tady co se týče hulení na to dost serou..vono asi jak který..ale tenhle dotaz vzniknul tim že mam super místo ale dozvěděl sem se že to tam na podzim prej jezděj kontrolovat benga i 5x denně(zřejmě už tam asi nekdo sazel(nebo si hlídaj kravíny :)) ) no a ja sem ted posranej jestli tam mam sazet či ne? pač podle mýho názoru místo je to skvělý a ty kytky by tam museli hodně hledat..což nevim jestli sou benga schopný kvuli tomu lozit mezi kopřivama ..
Karakoe: Těžko radit, to záleží na tobě. Když ti řeknu:
Jo běž do toho policajti jsou moc pohodlní na to, aby někde lezli kopřivama a sami o sobě bez jakýhokoliv typu hledali něčí políčka. A voni ti to pak najdou. A ty budeš v prdeli. A tak si pak vzpomeneš, jak ti někdo na G hodně blbě poradil.
Zkus se porozhlídnout ještě po nějakým alternativním poli. A taky zjisti, jestli to s těma bengama je pravda, jakože tam jezdí. Protože lidi toho nakecají fakt spoustu.
Karakoe
futeW:no mam info z dobryho zdroje že tam jezdili minulej podzim takže neni jistý jestli tam budou jezdit i ted..jinak jestli se mužu zeptat na radu jaký si třeba ty vybíráš místa pro outdoor?..pač ja mam asi takovou fobii že ať si vyberu jakkoliv tak porad mam vítr z těch čorek..
Karakoe
futeW:jeste bych mel otazku koukal sem na tvoje kytičky..sem zasadil rovnou do velkych kvetináčů a to sem asi udělal píčovinu že? pač ty kořeny se tahnou jen dolů.a nechce to moct růst.??
Karakoe
futeW:mam to za oknem stejne jak ty pekne mi na to svítí ..ale táhnou se mrtě do vejšky což mě sere .uplnej opak těch tvejch tam máš vidět krásně bytelný stoněčky..
co stim?
Karakoe: ne neboj, žádnou pičovinu neudělals, klidně je pěstuj ve velkých květináčích. Osobně s tím zkušenosti nemám, ale vím, že když je takhle pěstoval kámoš, tak byly trochu menší, ale to zase tak nevadí.
K tomu táhnutí. Jak dlouho ti na ně přes den svítí? Nějak se mně to nezdá, pokud mají dostatek světla, tak by se neměly moc vytahovat. Na druhou stranu, pokud nemáš nějak moc tenký stonky a kytky ti kvůlit tomu nepadají, tak bych v tom neviděl problém.
Podle čeho si vybírám místo pro out? No podle toho, jak mně připadne, že je to nepřístupný. Prostě místo, kam dle mě nikdo moc nechodí, protože nemá důvod a taky musí být trochu dál od civilizace - spolíhám na lenost zlodějů. Jo a pokud máš problémy s místem, tak to zkus hodit do kukuříce, letos se na to taky chystám, dle toho, co jsem tady četl, to vypadá na docela snadný pěstování.
Karakoe
No pravda je ze prave ted bylo 2 dny zatazeno a ja je mel zrovna vylezlý takze to bude hlavne asi tim :))..místa už nejaký mám no ale že bych si byl nejak moc jistej ..hele co myslíš vythat pár smrčků a prdnout to mezi ně? aby me pak lesáci nezastřelili :))..a co se týče tý kukuřice tak tobych řek že je to dost profláklý...
Pan_Mlha
Některý cajti jsou fajn, mě jezděj občas autem kolem políčka když maj obhlídku a kytí je dost vidět :D zatím mě nechávaj v klidu. Já s tim nekšeftuju a sem zatim (už 8 let) v pohodě. Myslím, že když nebudeš dělat nějaký <|>oviny a nenajde se mezi nima nějakej kariérista, tak si to klíďo dej.

Nejak se Vám to tu zvrtlo :D
executor
Jak to vypada kdyz u me najdou kytky, ktery teprve rostou a jeste se nesuší.......
Cicmon
IMHO seberou a poslou na robor thc :(
sklerotik
Jo presne to me s..e jak to teda udelat aby te nechali na pokoji kdyz mas treba jenom technicky? To prece nedava smysl kdyz to vytrhaj a poslou na rozbor tak je po urode a pritom na to mame podle zakona narok(teda jako to technicky)
Tak me napada kdyz nekdo da do eteru rajce s halucinogenima ucinkama -policie uvidi rozbory od americkych kolegu :D Tak potom budou obchazet jako zahrady a vsem budou zabavovat jeste nedozraty rajcata a posilat na rozbor jestli to neni ta hrozna droga???
Equica
No nechci te ale nejak strasit, ale pokud u tebe najdou mnozstvi vetsi nez male (dle pruvodky 10g), tak horni hranice je 5 let natvrdo jen tak. Pokud ti dokazou jeste obohaceni ...

Pokud ses cistej, tak to sliznes tak s 18m podminkou.
Karakoe
nj u me to stejne nikdy nenajdou kurvy :)
HALUZAK
dúfam že ani u mna.Neviem si predstaviť že by som mal isť do basy.neviem čo by som tam robil
sklerotik
No to co kazdej poradnej a slusnej obcan - naucil se poradne fetovat krast a podvadet a bejt nasranej na tenhle svet a to by melo bejt prece to hlavni v zivote nee:sun: Hlavne bacha na ty hasisaky s tou marihuanou to je ten nejvetsi odpad sveta :D:D:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma