Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Skleníková výchova - Klikni zde pro originální téma
Finwee
Nazdarek zahradníci, mam takovej dotazek, mozna uz tady nekde byl ale opravdu nemam cas to fsechno procitat (pripojeni pres modemek:( ).
Docela by me zajimalo jestli se vyplati pestovat kytky ve skleniku , teda myslim uz od ted az do konce po sklizen. Moje mamka je zahradnice a tak mame doma docela solidni skleniky, kde by me jednu az 2 kytky tolerovala. Ale je v nich docela teplo a vlhko. A taky sou tabule skla potreny vapnem, aby se jí tam kytky nespálili. Nebude marihuane vadit to teplo a trochu skresleny svetlo? Nadruhou stranu by me tam ted v noci neprochladly. Dikaz za odpoved. ***
///PUNKS NOT DEAD!:punk:
Kapka1
TO Alcool: No, musis to brat tak, ze je to zacinajici pestitel, ale taky me to zarazi, ze se na to pta, kde se to bude mit lip.... JASNE ZE VE SKLENIKU!!!
Ja kdybych mel sklenik, tak si skacu... Nemusel bych se starat se shanenim mista, a stim, ze mi to nekdo slohne... Tak zatim cus
sonner
Pestovanie v slkeniku mozem len doporucit.Ak si das pozor na plesne vplyvom vlhkeho prostredia tak budes mat skvely pohul:jumper:
Finwee
to alcool : to vis ja nejsem takovej nejak namistrovanej borec jako ty.Vis ja opravdu nejsem nijak zkusenej pestitel,minulej rok sem mel pekny kytky ale koureni nestalo za nic.Myslel jsem ze tenhle squelej server je nejenom pro ty co maj nejaky to kilo THC zasebou. jsem asi nesezral vsechno moudro co zna tenhle svet.Vid? He? a myslis ze chci modely prodavat? ANI NAHODOU !!!!! Leda tobe:)vubec me nenapadlo ze by si to takhle nekdo moh vylozit! jo jasan chodim na skolu, ale na stredni chlapecku a to do toho uplne posledniho rocniku! A co sto rikal, ze tvoje mama neumi plavat do kopce?
pildo
vyplati sa pestovat v lese? to neznamena ze ci z toho bude vela cash. vyplati sa je aj inak oplati sa. takze si to asi trochu sekol ALCOOL ale to je len moj nazor. je fakt ze je to dost blba otazka od syna zahradnicky ale zato sa tu nemusite rovno rezat do krvy
Kapka1
Jo, tak uz kluci prosim klid, nechte se... Alcool ma pravdu, zeptej se mamy, jak na to. To PILDO: Jak to myslis, jestli se vyplati pestit v lese???
Ja treba letos budu pestovat v lese na 10ti metrovejch smrckach... Ale jestli myslis jako ze to chces bodnou do zeme, tak to ti moc nedoporucuju. Kdyz to das do jehlicnatyho lesa, tak je tam MOOC kysela puda, a hlavne stin.
To samy v listnaci. Ale pokud to chces dat nekam na paseku v kvetnikach - neni problem, jen si dej bacha v kvetu a pred sklizni na plisem... Je tam vlhko... Tak se mejte CUS Kapka
Finwee
to alcool : no ja sem taky docela vznetlivej, byl sem docela moc unahlenej. Ten 1. prispevek sem psal trochu v stavu HIGH, takze racionalni mysleni bylo az na 2. miste. Rozumime si :mutant: . Mno, sice jsem syn zahradnice, ale moje veskera prace u matky zpociva v ryti zahonu a podobnejch technickejch záležitosti. Studuju totiz stredni elektrotechnickou, tak k biologii jakýho koliv druhu mam trochu daleko. Slo mi hlavne o to teplo, jinak vim, ze to ale v greenhousu roste dobre. Tak nic. Uz sem tam dal 12 naklicenejch semen od kamarada, co minulej rok mel docela dobrej model (ale jen No-name). Dneska uz vsechny pekne koukaj na svet a snad je to na dobry ceste. Tak 3 tam necham a zbytek supem do kukurice, mam ji hned za barakem az kilak k lesu :wink: . Jeste dat maturu, co?:).
//PUNKS NOT DEAD!:punk:
Finwee
dikas za radu s tim pytlikem, to urcite vyzkousim. A vo tech rizkach taky popremejslim, prachy za to stoji....:frog: .
//forward to death :punk:
pildo
citace:
Původní příspěvek od Kapka1
To PILDO: Jak to myslis, jestli se vyplati pestit v lese???
Ja treba letos budu pestovat v lese na 10ti metrovejch smrckach... Ale jestli myslis jako ze to chces bodnou do zeme, tak to ti moc nedoporucuju. Kdyz to das do jehlicnatyho lesa, tak je tam MOOC kysela puda, a hlavne stin.


chlape ja som to daval ako priklad aby sa chlapy nehadali o tom ci je to kvoli peniazom a podobne
Finwee
uz se nehadame :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma