Kwjetoň |
Ahoj můj BONSAI BRATŘE :D
Hele piš prosím k fotkám časový údaje (kolik dní kvetou) ať to nemusíme počítat...:D
:afro: |
|
|
mati0n |
sry za OT
hele bonsaj bratri se nazyvate jen jako hemp bonsaje nebo mate nakou krasnou bonsajku... kdyby ste chteli videt mou muzu na prani postnout :) samozrejme ne do tohodle threadu nejsem zvire :wink: |
|
|
Apofiss |
No, jelikož jsme na Groweru...jsou to hemp bonsaje.Ty normální se mi ale taky moc líbí.Někam to postni, rád se pokochám! |
|
|
Apofiss |
Zjímalo by mě, kolik rostlinka vydrží paliček.Ty mé bonsajky maj každá tak po třiceti aktivních vrcholcích + neustále se tvořící nové.Není to pro ně moc velké zatížení?Víc je hnojím, ale nevím jestli to bude stačit.
BTW jsem jim koupil PK13/14 od Atami.Máte někdo zkušenosti s dávkováním??? |
|
|
prenda |
Zdar,
záleží na mnoha faktorech.Ale obecný pravidlo: čim víc palic tim menší a naopak.Foukej na kytky,aby měly silný stonky,aby ty salámy udržely,bo je pak přivážeš :D. |
|
|
Apofiss |
O stonky se nebojim.20cm od kytek je 30cm pokojovej větrák :D .Snad se mi podaří to moře paliček obalit co nejvíc.Nějaké rady jak na to??? |
|
|
vlček |
doswicuj nakou uv zariwkou to bude na oslepenosti palicek skutecne poznat dalsi wec je snizit wlhkost zwysit teplotu ale ty posledni dwe weci az na poslednich par dni max tyden a posledni tak den uplna tma |
|
|
Apofiss |
vlček:díky.O UV lampě přemejšlim.Teplota opravdu až ke konci, ale ta vlhkost by šla zkrouhnout už teď.Ale na jakou úroveň?Tmu bych viděl tak tři dny minimálně.Kde sehnat nějakou větší UV lampu?Vím jen o menších exemplářích. |
|
|
vlček |
na welkou uv lampu se wyser staci mala zariwka od narwy link este dodam pak ta wlhkost tu bych snizil tak od te doby od kere prestanou rust kytky do wysky teplotu bych zwysil az na ten posledni tyden kwetu a tmu maximalne na posledni dwa dny
edit link je tady |
|
|
Apofiss |
Ze života rostlin... |
|
|
felipe |
pekny fotky, karma leti. jenom skoda ze nektery sou docela dost tmavy. mimochodem delas nejaky upravy krome velikosti? nektery vypadaj ze sou doostreny ;)
ed. kua! nejak sem to nepodchytil a nemuzu ti ji dat, tak si ji zatim jenom primysli! ;) |
|
|
Apofiss |
jj, sem tam nějakou doostřim...když je mázlá :D |
|
|
Apofiss |
Úplně jsem zapomněl na nonejmy!Jsou tak dokonale bezúdržboví za tím oknem... |
|
|
Apofiss |
V sobotu jsem měl nějake čas, tak sem se vrhnul na odtah z CT.Zatím to rozhodně chladit nepotřebuje, ale je lepší mít to připravené na tu 250tku a vedra.Taky tam teď nádherně cirkuluje vzduch.Překvapilo mě, že s vlhkostí to moc nehlo (trochu ale jo, stačí naštelovat vlhkáč na větší výkon).Nejtěžší bylo udělat díru do zdi.Měl jsem k dispozici vrtačku bez příklepu, minikladívko a místo majzlíku šroubovák :D .Po skončení akce byl celý pokoj včetně mě pokryt nazrzlou barvou od cihel...
V neděli jsem si to vynahradil milkparty s kámošema.Krom super chuťky to zmašťovalo jak prase, až po třech hodinách.Stav se nehodlal odbelhat a já byl v tom i dnes v práci...to je 20 hodin. |
|
|
Apofiss |
Tak zase malý update.Kytičkám se daří, začínají pěkně vonět.OB voní typicky skunkově, zato GWS produkuje nepopsatelně sladké ovocné aroma, trochu jako ananas-mňam!Nový odtah kytičkám svědčí, víc se rozjely.Už se nemůžu dočkat dozrávání...
P.S.:Thanx all, zvlášť xmalcolmovi-to potěší :girl: |
|
|
Apofiss |
Dík.Doufám, že nebudou tak malinký pořád :D .Začínaj totiž dost hnědnout.Není to brzy???Přecijen maj být na květu ještě min. měsíc, spíš o trochu déle. |
|
|
Kwjetoň |
hele mě taky některý blizny hnědnou, tagže v poho...
je to normální :)
:afro: |
|
|
|
Blizny hnědnou periodicky po celou dobu květu
stále dokola. Vyrostou, zhnědnou, vyrostou další.
Sklízej podle barvy pryskyřice-lupa, ne podle hnědnutí blizen. |
|
|
Apofiss |
Měl bych otázečku ohledně kvítků všudypřítomných na všch stoncích....prostě všude.mám je sejmout v zájmu větších palic, nebo nechat protože už je stejně pozdě a ještě bych se připravil i o ty minikvítky???
Zní to blbě, tak snad mě někdo pochopí.Díky |
|
|
Apofiss |
Pár fotek z víkendu,brzy budou aktuální... |
|
|
Apofiss |
Tak tu máme polovinu květu (nejspíš), kytí jsem prostříhal a do CT přidal pro povzbuzení světelného spektra jednu úsporku.Vše je snad jak má být-posuďte sami.Ty GWS tak sladce a omamně voněj......jo, dal jsem si malou paličku ze spodku a je to něco úžasného, vážně!To nevím co to se mnou udělá po sklizni...:slizoun: |
|
|
executor |
2 Apofiss: Hod sem nejakou fotku z vetsi dalky na zaber kompletne cele skrine jak to vypada v te skrini. Jinak ty palicky fakt vypadaji chutne, zavidim ti to kostovani........ |
|
|
Apofiss |
Mno, pár fotek a sakrování nad tím podělaným horkem.Kytkám to moc nesvědčí a musim zalejvat obden.Zlepšilo se to přidáním druhého větráku na CT.Je to ale dost hlučná paráda... |
|
|
Apofiss |
Ještě malá otázečka ohledně zdraví květinek.Dolní lístky začínaj žloutnout a posléze i hnědnout.Napadl mě nedostatek draslíku a hořčíku.Možná i přehnojení.Poradí někdo prosím??? |
|
|
prenda |
Žádný strachy...kytka se pouze zbavuje starých a nepotřebných listů. :) |
|
|
Apofiss |
Kytinky se k mé radosti začali konečně obalovat a už to začíná být zajímavé........asi tak za týden bych to viděl na začátek Ripenové nabalovací kůry:jumper: |
|
|
Apofiss |
Malý test znalostí odrůd :D .Jistě víte, že momentálně kamarádím jen s GWS a OB.Dokážete mi říci která palička patří GWS a která OB?
Dole lze spatřit pohled na kamrlík trochu z dálky (to pro growery po těchto fotkách lačnících). |
|
|
Apofiss |
Ještě něco pro pobavení :D .Tohle je jeden z řízků, které jsem zasadil při přechodu matek na kwjet.Řízečci jsou bohužel poměrně ve stínu, ale.....voní hezky :D .No není to roztomílek? |
|
|
Apofiss |
ad 1:záleží na rozměrech pěstírny (rozuměj v m3) a na způsobu rozprašování.Já zkoušel rozprašovat cíleně, ale pro můj room se osvědčilo spíše nechat to volně plynout před větrák.Ve vegetačním cyklu jel SPS 808 víc jak na polovinu výkonu a zapínal vždy po půl hodině na 15 minut.V květu jsem to podle potřeby snižoval a teď to už zapíná jen s výbojkou asi na 10%.To je můj případ, ale každý si to musí vyzkoušet a zoptimalizovat sám podle prostoru atd.Doufám, že jsi chtěl vědět toto.Kdyžtak se ozvi...
ad 2:určitě trochu vysuším (a vydesinfikuju)- je to fakt důležitý
ad 3:dík :D
ad BTW:Tak tohle mě fakt potěšilo.Asi se pár lidí opravdu učí z chyb, které provázejí kamrlík a to by měla být hlavní úloha všech pěstitelských threadů.Hodlal jsem to tu brzy brutálně promazat, ale ještě si to hodně rozmyslím.Fakt dík |
|
|
Apofiss |
Tak jsem zase tu a nasranější než kdy dřív! :devil: Chápal bych, kdyby mi kytky napadla plíseň, kdyby uschly, kdyby je zničilo tornádo a rozmetalo i můj barák.To vše bych nějak vstřebal.Fakt mě ale naštve, když něco zvořu díky své imbecilitě a neschopnosti ovládat své pohyby.Mno, tak k věci....zvrhnul jsem květináč s nejlepší kytkou (GWS) a čumim a ona je nejlepší větev s mojí nejoblíbenější palicí takřka ulomena :eek: .Jen pro obraz, ta větev představuje asi čtvrtinu výnosu.Po chvilce metání nábytkem o zeď jsem zaostřil zbytky rozumu na "zdrátování a stáhnutí" větve se stonkem.Pochybuju o výsledku tohoto snažení.I kdyby velký Jah požehnal a větev srostla, stane se tak za dlouho a výnos stejně na prd.Tak jsem si postěžoval a jdu se těšit z toho mála co zbylo.....no není toho zas tak málo :D |
|
|
gona |
tak musím ťa potešiť, tá vetva sa zrastie... |
|
|
prenda |
obal jí nějakou gázou a pevně stáhni....měla by se z toho dostat..... |
|
|
Apofiss |
Zdřevěnělá je právě docela dost.Zatím vypadá živě a nezdá se mi, že by nějak schla-uvidíme.Jinak mám problém s fotkama v galerii.Fotím 1600x1200 a v počítači zmenším na asi 507Kb verzi.Fotky jsou ostré a hezké.V galerii ale hrozné.Mohlo být tím, že fotím moc kvalitně a potřebuju to pak zmenšit až moc a v galerce se to záhadným způsobem roztáhne a tím pádem zhnusní.Je to škoda, protože některé fotky stojí za to......pár požadovaných pseudomaker k nahlédnutí...
BTW:díky Nakašimu za upozornění na ty fotky |
|
|
Apofiss |
Grand:ze záštipků jsem byl zmaštěnej jako prase, jen ta příchuť OBM nic moc :D
4all:díky za rady a za hodnocení, všeho si cením
P.S.:je vidět že palice ještě rostou-na vrcholcích palic se tvoří čerstvé bílé blizny.Je to znak toho, že se mám zatím vykašlat na Ripen a následný flush+cut??? |
|
|
Apofiss |
Takže zítra začíná ROK (Ripenová obalovací kůra) a kytky snad ještě něco naberou.Dva stonky již neudrží své závaží, což mne těší :D .Oba GWS nabíraj slušně, ale OB nic moc.Zatím čus, jedu k babičce.... |
|
|
Apofiss |
Tak Ripen funguje na jedničku!Vybily se mi baterky u foťáku a ráno jedu do Milkovic, takže fotos rozdílu ráno, ale spíše v neděli.Paličky nabývají na objemu a hlavně se neuvěřitelně pocukrovaly, mám z nich radost.tak zatím...:D |
|
|
Rage |
Hojda mas to moc pekne k+...ale chtel sem se zeptat na co je vlastne ten Ripen ? dopredu dikes... |
|
|
Apofiss |
Pár rychlejch fotek a spěchám na vlak.Bude to nářez!
Rage:Ripen je finální hormon (či tak něco), který ke konci květu obalí paldy
a pošle kytku rychleji pod nůž... |
|
|
Apofiss |
Je to tu zas!Příval foteček a konstatování, že už jedu flushing destilkou.Je to opravdu mňamy jako od mámy :D |
|
|
Apofiss |
No ňuňů....ňuňuňůů :baby: |
|
|
Apofiss |
Jelikož se blíží sklizeň, chystám se v přibližně měsíční pauze provést ventilační upgrade.Máte někdo zkušenosti se sonoflex potrubím.Chci ho především kvůli hluku (aluflex fakt hučí).Jsou u sonoflexu vážnější tepelné ztráty?Místo dvou Sunonů, které ve dvojici taky pěkně hlučí hodlám sehnat TDčko, nejlépe s regulací.Je to dobrý nápad?Díky za případné rady |
|
|
Apofiss |
Tak lampu sem dal níž, aby se buřtíci opekli a zítra asi sundám OBčko, protože už se viditelně těší na smrt.Mám problém s jedním GWS.Paličky mu pořád brutálně rostou a na vrcholku se o hodně prodlužují, aspoň toho bude víc..... |
|
|
rocqwer |
Cus Apofiss:Hele muzu se zeptat kdys si mel ty no name proc ti vadilo ze kvetou?Ja jenom ze sem zacatecnik a mam no neme asi mesic a us kvetou je to spatne???dik za radu |
|
|
Apofiss |
Jde o to, že chci aby kvetly až já budu chtít a aby nepředbíhaly ostatní kytky.Netušil jsem, že může konopí kvést když mu svítím 16,5 hodiny.Pak jsem se dozvěděl, že jsou modely (lowrider) které kvetou po určité době světlo-nesvětlo.Asi to má s těmito modely něco společného či dokonce naprosto shodného :D.BTW pořád je mám za oknem a pořád na ně seru-jsou přerostlí, maj slabé stonky a jedna mi už spadla ze dvou metrů (jede furt dál ) :D. Možná s nima trochu zaexperimentuju v pauze mezi sklizní a začátkem nové sezóny... |
|
|
Apofiss |
A ještě něco :D .OBčko jsem strčil na asi dva dny do tmy a pak ho projedu křovinořezem.BTW OB je velkým zklamáním (něco jsem pěkně podělal), ale o tom až v závěrečném reportu.
P.S.:kolik myslíte že toho bude? :rejp: Pár indícií:tři kytky (jedna z nich slabá),150W, jedu poprvé... |
|
|
b779 |
edited by Jedule - spojuju tipy do jednoho příspěvku :)
46g...ale přeji víc :)
mation: 63g :wink:
mikes: ja si tipnu 52g...ale bez celkoveho pohledu je to vazne jen tip, pak hod fotku jak je to utle nebo uz suseneho...
xerthon: 80g
prenda: 63g si myslim,ale přeju ti aspoň 100 :)
Matrixx: 74,254898546646 g :D
drtikol: 95g i s tema malejma ?:-) :afro:
|
|
|
Apofiss |
Tak tady to je, vyndavat se mi to nechce...
P.S.:To nicotný OBčko jdu teď pověsit na šibenici kvůli potřebě materiálu :D |
|
|
Apofiss |
Oběšenec a přeživší... |
|
|
wad |
No pokud si můžu tipnout tajk bych tam hodit těch 83 g :D Vypadá to docela pěkně (pěkná řada paliczek, vypadá to fakt vychytaně :)) pak se s náma taky poděl o tvrdost těch paliczek..pod 150 to nebude zase takovej mazec ale nevypadají že jsou řídký.. :) měj se pak informuj o průběhu... qetení, sušení i kouření ... :girl: |
|
|
Apofiss |
Blíží se finále (tma) a jeden Shark pořád né a né dozrát.Už mě pěkně štve!Tolik dní a von si ještě kvete...:eek: |
|
|
Apofiss |
Tak jsou tu poslední fotky ještě živých exemplářů mého prvního indoorgrowu.Brzy se odeberou do věčných lovišť (pověsím je na cooltubu) a
nějakou dobu poté i do vakuové nádoby :rolleyes: |
|
|
Apofiss |
Král je mrtev, ať žije král! |
|
|
Apofiss |
Takže je tu konec sušení a předemnou je hromádka čehosi vzniklá za posledních pár měsíců.Musím podotknout že výsledek se dal čekat osobně se mi zdá opodstatněný, jako výsledek špatného začátku a mé lenosti.Ehm, tak naschle u dalšího growu.....................né, kecám :D.I když se to zdá jako vtip, výnos je přímo ďábelský...
:satan: 66,6g !!!!!!!!! (a to nekecám :D ):satan:
Jinak index je na tom bídně, hlavně vzhledem k délce k dobám vegetace i kwjetu (asi třetina G/W).Příště to bude trochu o něčem jiném....
Ještě přijde smoke report a epilog, takže mi zachovejte přízeň :D
Vyhlášení vítěze Kamrlíkovské tipovačky výnosu:
S tipem 63g je jím :bravo: prenda + mation :bravo:
P.S.: prenda:máš u mě káčko, ale asi ti ho budu muset dát čtyřikrát na vyrovnání dluhů :D |
|
|
Apofiss |
Díky brother, he :D
Jinak upřesnění gramáže:
GWS1: 24,1g
GWS2: 27,4g
OB : 15,1g (nevím co jsem zvrzal) |
|
|
Apofiss |
Hmm, takže takový opravdu malý degust-report:D .Jelikož se jedná o malou watáž, není to až tak hustý a jednotlivé paličky se od sebe místy hodně co do ůčinků i chuti liší.Takže...
OB:
naprosto dokonale společenské stavy.Nezničí ani v nejmenším, spíše nutí k zábavě a odpočinku-dobrý na rozmrzelost a nudu.Větší množství však dokáže poslat kuřitele do hajan :baby: .Někdo by řekl kříženec mezi gáňou a skunkem, někdo nezasvěcený :D .Chuť ze začátku lechce škrábavá až ovocná, ke konci zemitá až bylinková...
GWS:
V tomto growu si vedl lépe ohledně výnosu, vizáže i účinků.Voní silně citrusově a podobně i chutná.Středně silné high je po více kouscích doplněno o bušení spánků a stoned efekt (jen vzácně).
GWS zřejmě vyhrál, ale OB si vážím pro jeho vyrovnané stavy a univerzálnost použití.
BTW tento thread budiž příkladem nespočtu chyb a mnohých poučení se z nich.Těším se na další pokračování, které započne v září.Všem kdo mi pomohli děkuju a ani příště mě v tom nenechte samotného a zachovejte přízeň :D .
Příště to totiž bude MAZEC JAKO PRASE!!! :vampire: |
|
|
|