Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
-=outdoor//05//č.2=- - Klikni zde pro originální téma
matte
tak, tohle to je moje úroda //2005//.. mam to v zemi asi od 27/03/05.. dá se říst, že se rostlinka malinko vyzvedla s klíčkem.. ale žádna zeleň, nevíte čímto?.. přemýšlel jsem a došel jsem až k tomu, že by to mohly způsobit večerní mrazíky:)
matte
to je taky řešení:) ale kyti roste, jenže strašně pomaloučku:)
matte
:-) zrovna jsem zalíval před focením.. objednal jsem si 10 semínek Kalichakra Premium (Mandala Seeds).. chci je hodit do těch volných rohů!.. asi jen jednu, zbytek ponechám na další rok.
matte
..semínek mám dost:) minulý rok sem sadil tak stejně, kytka měla asi 8 pater a byla přenádherná;), ale ja vůl přehnojil:(.. semínek mám dost takže by to mělo být v pohodě:).. no uvidím..
loeX
jako taky si myslím že dost brzo...já budu první rostlinky házet ven až tak okolo 31.4...myslím si že je na ně ještě zima...ale zaleží na oblasti...morava je něco jinýho než Východní čechy...já taky východní čechy:-) zdravím time do východních čech:-)
matte
já morava:) nejvýchodnější část..
Kapka1
Ja si taky myslim, ze je na vysadbu prilis brzo...
ja vysazuji tak na prelomu dubna a kvetna, kdy uz je pocasi stalejsi.
matte
přesadil jsem jeden klíček do lesa na mýtinu.. je to docela nenápadné už tím ze je to v takové dolince.. svítí tam slunce tak od 9h - 16h.. je to asi metr od vysychajícího potůčku.. pod zemí je to vlhké, udělal jsem díru objemem 20litrů a vysypal 2 pytle po 10litrech zeminy /přišel jsem do zahradnictví zhulenej a říkám, "asi si vezmu 2 pytle téhle zeminy" ona hned na to, "to máte na pelargonky, že?:)"/.. uvidíme, vypadá to dobře, akorát mám strach ze srnek, zvěřiny a hajných!:(.. dneska jsem se tam pořádne vychcal tak by to mělo něco odradit.. v pondělí ukážu fotky místěčka a rostlinky..
HonzaProchy123
dej si přes kytky petku aspoň budou jako v pařníku ale udělej do ní dirky!!
matte
dík, dobrá IDEA:-)
matte
nevadí když bude mít ta petka zbarveni?(trea od Mattoni[zelená]).. nebo ze bych tam dal sklenici:) ale ty dirky?:(
masoquista
Já myslim že by to zabarvení flašky vadilo.Ale udělal bych to tak.Vzal flašu, přepůli v polovině,v každý půlce udělal dirky a priklopil tim kytiz.Ta sklenice je asi blbost to nevychytáš:)
matte
táák:) uděláno vychytáno.. ráno tam skočím a přikryju to.. 8)
matte
díval jsem se na ty klíčky jak jsem to přesazoval a klíček byl tak trochu ochlupený, jako by byl zplesnivelý!? je to možný? a byl trochu kluzký:)
masoquista
Neni možný že to je kořínek?Oni ty čerstvý tak trochu jako plíseň vypadaj a klidně ani nemusí bejt v hlíně.Je možný že měli velkou zálivku a nějakou tu plíseň chytili ale když to máš venku tak se mi to moc nezdá.Já plíseň spolehlivě poznám po čuchu.Jednoduše si k tomu klíčku přičichni a.......tu charakteristickou "vůni" musíš poznat.
matte
nechám to tak a uvidíme:).. vypadá to jinak zdravě, až překvapivě;)
HonzaProchy123
ne to je normální!!
Mno nevim ale popravde si myslim ze na vysadbu venku je jeste moc brzo, sice mam za oknem uz kyti, ale cekam az budou mit minimalne 4 patra aby prezili uz nejake ty vykyvy teplot, ale ted kdy teploty v noci kleasj nekdy i pod nulu..mno nevim myslim si ze se ti to v konecne fazi porjevi na kytce, budto poroste moc pomalua nebo z ni bude zakrnela a neprilis dobre vyvinuta kyti...ja osobne klicim od velikonoc a ven davam vzdy 1.5.. jinac hodne uspechu.
matte
za chvílku vyrážím s tou petkou na místečko:) tak jsem zvědavej.. mám z toho místa v prospěch své kytky docela radost, je to tam dost nášup na růst, světlo, voda, půda..atd co víc si rostlinka může přat:)
indicky-konopi
Ja uz taky predpestovavam (ve skrini pod zarivkou), kyti vypadaj fakt nadherne, patyrka jsou takrka u sebe a kyti maj vohromny listy...uz maj za sebou prvni zastipnuti....:) Ven je soupnu koncem dubna... jinak mam jeste nejaky NO NAME sazenicky taky uz venku, zhruba 14dni a uz prezily ctyri noci mrazu..(-5°C Pardubickej kraj), ale vypadaj ok:) ted davam naklicit dalsi varku hustejch seminek, takze to ve skrini trosku prohazu a ty kyti dam ven at trosku zesilej a zvyknou si na ty podminky tam...jen nevim jestli je budu brat na noc domu..., ale radsi asi jo...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma