Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
1. indoor - barel - Klikni zde pro originální téma
jack_cz
muj prvni indoor. kvuli omezenemu prostoru a nedostatku financi jsem si poresil plastovy barel a zatim jedu na 70W sodik, semena jsou vsechny velice dobre osvedcene outdoory.
N3oM
cau semena nebo rizky? jestli tam mas semena a ukaze se ti samec tak sem zvedavej jak ho budes dostavat ven :) a asi tam dej jinou sitku tahle vypada ze ma mala ocka a pro v-scrog se ti asi spatne bude propletat. Tesim se na dalsi aktualizaci.. good luck
Hanyz
cau, s tema samcema i s pletivem ma N3oM naprostou pravdu, v kvetinaci bez pletiva samce jednoduse vyhodis ale takhle je to prakticky nemozny ukol. Taky asi bude lepsi pletivo kovove, at drzi tvar. Jinak originalni napad s tim barelem, dalsi variace prenosne pestirny. Jen tak dal
jack_cz
Pletivo mi kupoval kamos, mel mou plnou duveru. myslel sem ze to zvladne. Asi to zase tak moc nedava, jak tvrdi.

to N3oM: Nemel sem moznost pestovat z rizku. Hold budu muset samce vystrihat ( snad vubec nebudou ).
vypada to zajimave.
hod nejake fotky jak mas upevnene svetlo.A nepoznal jsem jestli je to hlina nebo bubler.
Janxu
no, ja bych rozhodne podle tech kapilar co tam vedou, typ ze je to bubler. ale jesli tomu tak je, jak se k nemu dostavas?? to ho celej vyndavas??
peace
jack_cz
Ano, je to opravdu bublak (normalne rockwool+keramzit). Zadne kapilary tam nejsou, na te predchozi fotce to neni zrejme moc videt. Pouzil sem ponorne cerpadlo do akvarek pricemz bublinky jdou hned zpet do roztoku, na poreseni kapilar nebyl material (u toho ponorneho cerpadla by se mi to realizovalo tezko).
Uchyceni svetla chce dopilovat a hlavne musim rychle doresit odvetravani.
Jo, ohledne vyndavani - proste to vsechno drzi pri sobe ( krome samotneho barelu) a po vytazeni oddelim kybl s roztokem od konstrukce.




1. foto: kytky asi 3 tydny zpatky
2. foto: stinitko - neco jako parabolicke zrcadlo, ale zdaleka neodrazi vsechno svetlo
3. foto: kyti dnes ( 31.3.2005 )
extracoolboy
Takhle prede mnou nekdo vytahnout celou pestirnu z barelu tak to asi nedam :D Mas do hezky vyreseny, tyhle vertikální pestirny mne fakt fascinuji :D Napis pls cim hnojis. Hodne stesti at ti vsechno klapne a neukaze se zadny samec. ;)
jack_cz
2 extracoolboy: chce to jeste par vychytavek, predevsim poresit ph papirky, teplomer ( zatim to resim multimetrem :D ) a hlavne dokoupit nejaky to hnojivo. Zatim hnojim guanem co si koupila mati na nejaky ty jeji sazenicky ci co, nejakym hnojivem na jahody - zda se jako nouzovka v pohode a pridavam atazyme.

... Jo a hlavne valim taky pres Mozillu FireFox ;)
Hanyz
Na pH papirky se vykasli, maji stupnici po jedne a muzes z nich leda odhadovat. Kup si nekde v akvaristice pH test na kolorimetrickem principu, s nim urcis pH s presnost 0,15 a s cenou se vlezes do kila.
N3oM
chlape dle mojeho nazoru jeste vyhod to pletivo a dey tam novy jeslti to pujde a s tema samcema je spis vetsi problem ze jestli budou tak budes mit zbytecne velky diry v propleteni a bude ti unikat svetlo naprosto zbytecne bylo by fakt lepsi sehnat si rizky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma