Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
zasílání semínek - Klikni zde pro originální téma
frogo
Čau groweři. Před 2 týdny jsem si objednal semínka od nirvany. Problém je v tom,že mi ještě nedošly. Peníze jsem posílal doporučeně. Nevím,jestli mám ještě počkat,nebo jsi koupit už nová semena.Navíc mi neodepsaly ani na e-mail,možná to může být tím,že jsem ho napsal na obálku a oni jí hned vyhodili. Měl jste někdo podobný problém a pokud ano,napište prosím jak to dopadlo. Díky
Janxu
jako ty si jim nenapsal ani co objednavas???? proste poslal si prachy a tam tu objednavku??? nejak to nechapu
peace
frogo
Ne,normálně jsem napsal na papír,jaká semena objednávám,na něj ještě moji adresu,a dovnitř vložil peníze. Dal jsem to do obálky a na ní napsal adresu nirvany a e-mail,protože jsem ho zapoměl napsat na příslušný papír zabalený v obálce a obálku zalepil izolepou.
Bow
Vubec se neboj to prijde!! Kdyz to posles doporucene tak mas jistotu ze jim to dojde, jedine ze by ti to nekdo stopil po ceste zpet. Jsem objednaval z Nirvany asi pred 2 mesici a prislo mi to az za mesic tam je problem ze ti nenapisou e-mail po obdrzeni penez jako je to napr. u Duch-Passion, ale jinak bylo vse v pohode. Kdyby se to ztratilo po ceste tak mas zasilku pojestenou na 1500 automaticky, takze kdyz to neprijde do mesice tak bez s tim podacim listkem na postu zaplatis 50 Kc a oni to vysetri. GL v pesteni!
frogo
díky,tak to mi spad kámen ze srdce.Jen doufám,že to příjde rychle,protože bych chtěl co nejdříve předpěstovat.
marko11
to frogo: neboj dojde to
Pan_Mlha
Mě přišla v úterý po velikonocích semínka z nirvany. Penězům to trvalo 2 týdny, pak přišel mail že je zaplaceno. V pátek přišel mail a v úterý jsem je dostal. Nebejt velikonoc měl jsem je už v pondělí. Fuck Česká Pošta, kdo ví kde se Ti to toulá.
frogo
Mě už taky přišla,trvalo to sedmnáct dní,ale zase mi přidali k hollansd hope bonusový pop kush křížený s white giantem
Pan_Mlha
frogo: Poslals jim nejaky love navic? Já sem zadnej bonus nedostal.. suma byla presne.
frogo
Ne,dal jsem jim přesně 25 euro i s poštovným přes seeds direct
Pan_Mlha
frogo: jj někde sem se tu mezitím dočetl, že bonus je k outdooru a já měl indoor. Tak to bude asi tim :)
onrejblesk
hmm lidi a ono to je o zasilani od fire a ja myslel ze se na tomto thredu zasilaji, nebo changujou semena mezi sebou no nic no ale prece jenom nenji tu nekdo cista duuse ktera by boslala nejaky semena co maj jmeno treba ze jich mate z min urody hafec??
Piggy
čus všichni pjestitelé!!!! Potřebuju sehnat any semena nebo řízky(to lépe) neporadíte mi???
HALUZAK
MNE DNES DOŠIEL BALÍK OD NIRVANY ZO SEMIAČKAMI. TEŠÍM SA AKO MALÉ DECKO.... JUCHUUUUUUUUUUU

:baby: :jumper: :baby: :mutant: :jumper: :jumper:
tomasenkov
JA SI OBJEDNAL SEMINKA OD SEEDS DIRECT ZASLAL PRACHY A OBJEDNAVKU
PRED VICE NEZ 2 TYDNY TOU NEJLETSI CESTOU A STALE NIC.ANI MI NEODPOVIDAJI NA MAILY.PORADTE PROSIM???????
frogo
to piggy: napiš do zahradnickýho bazaru,určitě ti někdo odpoví,taky jsem scháněl řízky,protože jsem si myslel že mi semínka z nirvany nedojdou,a odepsali 2 lidé,nakonec to nebylo potřeba,protože došly
to tomasenkov: neboj určitě dojdou,mě došly po sedmnácti dnech a pokud chceš seeds pro outdoor tak ti pošlou i bonusový. Teď to trvá déle,mají hodně zákazníků a navíc nirvana ani seeds direct neodepisují.
frogo
Piggy:napiš do zahradnickýho bazaru,určitě ti někdo odepíše,já jsem měl zájem o řízky a odepsali 2 lidé.
Tomasenkov:určitě dojdou,teď tam mají hodně zákazníků a navíc nirvana na e-maily neodepisuje. Pokud sis objednal outdoor tak ti dojde ještě 10 semen jako bonus. Mě semíka došly za 17 dní.
sonny
zdarek lidi.jak se objednava pres nirvanu,nejak se v tom neorientuju tak bych prosil nejakou radu
sonny
zdarek,prosil bych radu jak si mam objednat seminka,nejlip pres nirvanu.diky
tomasenkov
rikate tedy ze seeds direct neodepisuje ???? co je na tom pravdy please
Setth
Ahoj. Byl jsem se mrknout na nirváně a napadlo mě, že bych si objednal Early Misty. Háček je v tom, že nemám s tímhle nejmenší zkušenosti. Můžete někdo poradit?

1) Když vlezu na stránky nirvány a chci si něco koupit, musím se u nich zaregistrovat a vytvořit si účet? Pokud ano mám tam všechny ty údaje vyplnit pravdivě? Možná jsem paranoidní, ale není to riziko?

2) EM dle jejich ceníku stojí 15 Eur. Tzn, že jim mám poslat obálku s mojí adresou a mailem spolu s 15 ti Eur nebo tam mám dát něco víc na ostatní poplatky jako třeba poštovný a tak. Případně o kolik víc?

3) Za jak dlouho mám očekávat balíček?

4) Připište prosím ještě další tipy na co si má "zelenáč" = ) jako já dávat pozor, čemu věnovat pozornost, na co nezapomenout atd. Jinak budu se sem pak budu muset chodit ptát na každou hovadinu zvlášť. Předem díky.
HALUZAK
setth/ sonny / all čo nevedia ako nato :AKO PLATIT KREDITKOU

https://www.nirvana-shop.com/create_account.php
- Udaje vypln pravdivo ved ti to musia poslať na tvoju adresu...

- .Za poštovné platíš 5 EU.Na platenie je najvhodnejšie použiť kreditnu kartu.takže zaškrkneš platbu kreditnou kartou VISA/MASTER

-Potom ti nabehne potvrdenie objednavky skontroluješ či je všetko spravne teda tvoja adresa aprodukty ktoré si objednavaš.ked je to OK daš Potvrdit.

A to ti už nabehne posledný krok Vyplníš číslo kreditky to je to napisane tam v predu je tam aj doba do kedy ti karta platí tak to vyplníš tiež.Potom kartu otočíš a tam kde maš podpis maš cele čislo karty ako na prednej starne + 3 dalšie čísla.tie napíše do kolonky CVC code .A už iba klikneš na ano suhlasim s objednavkou a maš to.Popripade sa chod opytat do banky kde maš učet že ako to chodí s tvojou kartou ked si xeš objednať niečo cez internet.

potom ti budu chodiť na tvoj mail správy v akom štadiu je tvoja objednavka.A do 2-3 tyždnov čakaj doma v schranke malý balíček
Dr.Katz
Já jsem tam posílal peníze dvakrát a pokaždé jako ceninu. Trvalo to pokaždé tak dva až tři týdny než přišly semínka. V každé zásilce byl ještě bonus 10 semínek. Z indoor semínek se nakonec z celkového počtu 60 kusů vyklubalo 30 samců!!! Jsem zvědavý, kolik bude outdoor samců... raději nasadím co nejvíc. V bonusech byla taky polovina samců.
enzo
ja som si objednaval outdoor DP, EM a PPP a nepridali mi ziadne bonusovky :( pocul som o tom ze ich davaju a mne nic! :flick: skoda no mrzi ma to,mozno nabuduce...potom dam vediet kolko samic/samcov. enzo
mto
ehm.... v zasielani je lepsi http://www.bushdoctor.at , dnes mi prisiel balik so semenami na DOBIERKU z Rakuska.Lepsie ako posielat peniaze v obalke...
rief
TO mto

Jenom ta nemčina mi dela problemy ale vypada to na v poho shop
enzo
mto: pocuj tento rok si ich odtial objednaval prvy krat? ja som sa o to snazil pred 3 rokmi a pred rokom, stale mi vsak tvrdili ze na slovensko nezasielaju..:mad:
mto
2 enzo: hej,tento rok prvykrat...a mohol som to mat ZADARMO.skoro mi to dala postarka bez dobierky,nuz skoda...mohol som usetrit 89euro+postovne :D
1stOUTDOOR
2 mto:prosim ta za kolko dni ti to prislo.dik
mto
asi 10
Frank Krank
mto
som ti pisal,ze idem do Viedne,ale rad si si priplatil :sun:
Ake sorty si kupoval ?
mto
^ jj nakoniec som to kupoval sam,zdalo sa mi to takto jednoduhsie....
...kupoval som Passion #1 , Power Plant od DP a este nejake v packu po 5ks
Frank Krank
mto

Power Plant pojdes outdoor ?
Rastafuk
Klidně pár seeds prodám nebo radši za něco vyměním: Mám Orange Bud,Ice Queen,K2,Durga Mata
mto
2 Frank : jj outdoor,sak aj v popise je ze sa moze ist out :) myslis ze sa von nehodi?
Me2d
Zdravim chtel bych se zeptat když jsi objednam seeds pres neakou banku tak jaka je procentualni uspesnost vyklicení seeds dik všem
Obel
2 Me2d : nevím jak ostatní, mě se ale osvědčily seeds od Dutch passion, letos 10 z deseti :frog: Durban poison, snad poroste tak jak vyklíčil, nejlepší je objednávat od renomovanejch seedbank a pokud si chceš vybrat banku podle sebe koukni na :


http://www.truestoners.com/SeedBanks.html



:jumper: Peace
HALUZAK
Aj ja som spokujný s tym čo mi došlo z www.nirvana-shop.com
5 X durban poisson
5 X holand´s hope
5 X PPP
Klíčivosť takisto 100%
foton
ja tak isto ako MTO odporucam bushdoctor.at objednavak som uz 3 krat som spokojny...munily rok som objednaval power plant feminisovane 100% uspesnost...teraz som objednal strawberry cough tiez feminisovane zatial som zasadil 4 semiacka a vsetky su samice vcera mi prisiel skunk tiez feminisovany :),klicivost vyborna su to semena od Dutch Passion...postovne 7 euro a pride to do tyzdna...ten power plant mozem odporucit vazna raketa isiel som aj out aj in ...za mesiac a pol bude strawberry :) idem 400w a uz som ju kopol aj na strom tak dam vedet co je to zac ...tak zatim typci :))
Obel
foton : koukám na stránky toho bushdoctora, asi 2 x jsem už objednával z Rakouska, ale vždy přes cannabisseeds.cc ale jejich stránky mi teď nějak nefungujou, netuším čím to je, mám ale jeden problém neumím německy, a nemůžu najít něco čím bych jejich stránky přepnul do angličtiny, jde to nebo je mají fakt a jen pouze německy, zdá se mi to bejt docela hustej nedostatek :-(
foton
zdravim ta obel,jasne ze to tam maju aj po anglicky tu to mas ked kliknes na semiacka (seed-colletction) tak sa ti tam nahodi tato tabulka a dalej uz asi vies kde mas kliknut :))

Hanfsamen sind Träger von Erbinformationen und ermöglichen, Sorten welche in vielen Teilen der Erde nicht mehr vorkommen, zu erhalten und eine Samenbank größter Vielfalt aufzubauen. Die von uns angebotenen Samen sind luftdicht zur Archivierung verpackt und können so über Jahre gelagert werden. In Österreich fallen Hanfsamen nicht unter den Suchtgiftbegriff. Die Bestimmungen sind nicht in allen Ländern gleich und wir empfehlen, Dich über die Bestimmungen in Deinem Land zu informieren. Ich bin älter als 19 Jahre und erkläre hiermit die Samen nicht zur Produktion von Suchtgift zu verwenden.

<< zurück | weiter zum shop >>

Hempseeds carry genetic informations and provide to create a seedbank of varieties, which do not exist anymore in many parts on earth. The seeds are packed airtight and can be stored over years. In Austria hempseeds are excluded from the drugdefinition. This is not so in all countries and we recomand to inform yourself about laws in your country. I am older than 19 years and declare not to use seeds for drugproduction.

<< back | to the shop >>
Obel
2 foton : sem jsem se taky dostal, ale pak už mám zase všechno v němčině, včetně nákupního košíku atd. a protože neumí německy ani kváknout, jo pro mě celkem těžký přelouskat i způsob objednání, předpokládám, že to bude všechno stejný jako na cannaisseeds.cc ale i tak němčina není nic pro mě. A jen tak pro zajímavost funguje ti web, cannabisseeds.cc jen tak orientačně jetli mají závadu oni nebo ji mám hledat já tady u sebe

PEACE
cliff
Zdarec, ma niekto skusenosti s posielanim semien od firmy www.aliengrowshop.com
foton
no OBEL mas pravdu som to pozrel a je to po nemecky sorry ale ja som chodil cez ten nemecky vstup :)....ale objednanie by si mal zvladnut ked chces ti pomozem je to jednoduche...no ten web co si dal nefunguje ..som na kasu :jumper:
Obel
fotom : tak trochu ti závidím já jsem v práci, dělám v kanclu, takže tady hulit nemůžu, :-( . S objednáním je to o.k. letos už mám zasazeno, zatím jen doma ale tak za týden půjdou kytičky ven do země, až bude po mrazicích. Chtěl jsem se jen kouknout, další objednávku budu dělat až zase v zimě příští rok. Neměl jsem co dělat takjsem koukal po různejch seedbankách, většinou objednávám z cannabisseeds.cc ale prostě posledních pár dní je to celý nějak v pr**
Ale dík

PEACE
Obel
Hollister: luxus, thanks

PEACE
Frank Krank
mto

Power Plant
Outdoor, flowering starts late, but the plants ripen very fast.

PwP je mostly sativa,cize neskor pojde do kvetu a ak ides zo semien
tak tam budes mat vela genotypov,takze to bude rozdielne.
Pri udavanej dobe sklizne polovica oktobra je to maly risk,
ale ak vyjde dobra jesen,v co aj ja osobne dufam :) ,tak to bude ok.

Vsimol som si,ze rad davas modely urcene indoor von.
Mas aj nejaku outdoorovu poistku v pripade zleho pocasia ?
BomberMan
čus..potřebuju si jen ujasnit pár věcí takže tohle potom klidne smažte..
Objednaval jsem si u Nirvany seeds a vybral jsem si platbu zasláním penez v obálce...
Takže jim mám poslat prachy už převedeny na EURA?...
A to číslo objednávky napsat na papírek a vložit do obálky?
Se vším skočit na poštu a poslat to na tu adrsu....kolik že stojí poštovný?

dík za pomoc;)
BBVlada
Zdarekkk...posilal jsem si od nich taky tento rok...Normálně do obálky dej prachy v eurech a nějak je dej mezi papír aby nebylo vidět že to sou prachy...aby ti to na poště nečorkli...dal tam dáš papírek s tým objednacím číslem....no zalepíš a pudeš na poštu řekneš do Holandska....mno a normální poštovný je 8Kč ale pokud chceš doporučeně tak to bylo nějak 46Kč...peace
BomberMan
Dik..myslim ze budestačit poslat to za těch 8kč...
A co sis od nich bral?...ja zkousim Early Misty...nechávám si posílat poprvé tak jsem si vybral easy...JAk si to liší easy, moderate a experienced?
A to že ty peníze pošlu až na začátku června to taky nevadí ne?
Obel
Hollister: z čehož vyplívá co? No třeba to , že Misty nemá až tak ustálenou genetiku, a záleží na tom zda budeš mít štěstí a dostaneš seeds který se zrovna povedly, nebo dostaneš ty který sice vyklíčej ale pak se jim moc nechce a máš s nimi jen troubles, nebo nevylezou vůbec a pak je člowěk akorát nasranej.
Já osobně jsem ji teda neměl ale znám pár chlapíků co ji zkoušeli a štěstí bohužel neměl ani jeden z nich. Pro začátečníka bych doporučil spíše něco z kuchyně sensi seeds nebo dutch passion, a když už Nirvanu tak něco opravdu ozkoušenýho s čím nebude tolik starostí, třeba Durban ikdyž i ten je lepší od Dutch passion, teda podle mě. Je to však odolná sativka nehybridyzovaná (vůbec netuším jestli jsem to slovo napsal dobře:bong: ) tudíž pro beginners jako dělaná. Já ji valím již několik let a zatím jsem naprosto spokojenej, k tomu ještě pár dalších odrůdek po pár kytičkách a seš veselej celej dlouhěj rok :frog: :frog: :frog: :frog:
Jirka P.
moje zkusenost s Nirvanou: poslal sem jim prachy a prisel mi mejl ze obalka dorazila prazdna - takze to nejspis nejaky spi*eny postak vycoroval :-( . . . tak sem koupil 20 semen od Sensi seeds v kamennem obchode a 100%(!) vyklicilo, jen jeden klicek asi umrel . . .
Obel
pospisji: kamennem obchodě? Může se zeptat wo co go? Dík

PEACE
Jirka P.
jsem ted v anglii, prodej seminek je tu legalni . . .
bassman
My treba zas dobrou zkusenost ze seedsdirect nemame,objednavali jsme PPP a Jock Horror,seminka PPP prisla 2 rozdrcene skoro na prach a 2 praskle,ze zbylych sesti vyklicili pouze dve.S jockem uz je to lepsi sice 2 byly take praskle,ale klicivost o neco lepsi cca 50%.Sice poslali bonus Master kush,ale z tech se nechytlo ani jedno,vzdycky po delsi dobe vylezl milimetrovy klicek,ale zasekl se a nepohnul se ani v hline.Jinak ostatni no-name vzdy bez problemu vetsinou 90%-100% klicivost a bezproblemova.Takze mi nezbylo nez jedine PPP co mam ja zacit klonovat a modlit se at je to samice abych jich mel vic:-]
Dev1l
Zdar vsichni.S Nirvanou mam good zkusenosti.Do obálky sem dal vyplnenej formular(je na seeds direct),penize a mou adresu.Poslal sem doporučeně a za 9 dní sem sázel...A ceny sou jednoznacne nejprijatelnejsi.Osobne doporucuju.
Bido
To já před měsícem a půl objednal od Durbanu semínka OB. po 10 dnech sem dostal mejla, že děkují za objednávku a zasílají od té doby nic. Buď to někde ztratila pošta nebo to někdo vytáhnul ze schránky. Je to k hov... Takhle přijít vo talíř.:grrr:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma