Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
White widow - help pleez - Klikni zde pro originální téma
voojtas
hele, mám white widow, 8 týden květu, kytky sou fpho žádný škůdci, 400w, hlína - tecu, hnojivo - AH 3složky, booster, phyt-amin, PK + peroxid. větrání je taky fpoho, teplota taky, vlhkost taky a paldy sou hrozně malý, nebo spíš to kvete hrozně pomalu. A fakt už nevim proč. kytky nejsou ještě dozrálý, kromě jedný, co dokvetla a měla tak 10g suchýho, sice kvalita, ale málo. pleez help. jinak stěny mam obalený folií kvůli odrazu (special folie). Příště už du do dripu uvidíme.
T.H.C.
Proč máš tak malý paldy to nevím,třeba máš málo draslíku který je na květ důležitý¨,nebo máš nějaký slabší jedince té wdovy,ale pokud to máš odněkud originál objednaný tak to by hrozit nemělo.Nebo jestli tam nemáš málo CO2? Třeba by bylo dobré zkusit tam dát sodu+ocet,ale když už seš v 8 měsíci květu tak nevím jestli to má cenu. Jo ale chtěl sem se tě zeptat na ten Phytamin.Není to náhodou něco jako postřik který zvyšuje koncentraci pryskařice na pálkách?Jestli jo tak mi prosímtě řekni kdes ho sehnal.
voojtas
hele, to co2 sem ještě nezkoušel, ale mam to fplanzu, ale az na dalsi varku. jinak phyt-amin - sou cukrový výtažky z melasy a fakt podporujou tvorbu krystalů, můžu vřele doporučit, navštiv nějakej growshop a tam už ti pomůžou. neni to žádná drsná chemka, takže fpoho. jinak ty paldy budou asi špatnym zaštípnutim si myslim, nebo spíš přílišným zaštípnutim. ale dikz


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma