Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

Stránky: 1 [2] 
Vzhledové změny na kytkách 1/3 - Klikni zde pro originální téma
gab
3TÝDEN KVĚT
bezdechu
To je v pohodě, pak to bude genetický, prostě barevnej model. Ale máš je krapet žlutý, trochu přihnojit.
gab
jen že ty červené stonky jdou k těm žlutým listům a jinak jsou ok.Zkusím tu hnojku.dík
bezdechu
Vzhledem k tomu, že už jsi na květu, mohlo by to taky značit deficit fosforu.. prostě přihnoj. Ne moc ať to zase nespálíš. :)
HujerII
Zdarek, na kytce mi zacaly hnednout (a jakoby snad trosku i usychat?) samici pohlavni organy, ty dva klasicky bile vlasky, na ostatnich kytkach jsou pekne bile....fotakem na mobilu to nevyfotim, nevite nekdo cim by to mohlo byt? Prehnojeni? Nebo treba preliti?
HujerII
Přidávám foto, líp to něslo...nevíte čím to může být?
HujerII
Zdarec :D zkousel jsem neco najit a je mozny, ze jsem ty kvety spalil? Takze prestat hnojit?
KOSMEJ
Jestli myslíš ty mrchy, co se někdy objevují před samotným květem (myslím, že se jim říká preflowers) zejména na té části stonku, ze kterého vyrůstají větve, tak ty prostě odcházejí, to je normálka. Já ani nevím, čím to je, ale někdy se tohle objeví už pár týdnů před květem, ale kytka je dál v růstové fázi.
neutral
gab...málo dusíku a pokud hnojíš hnojivem s dusíkem a přesto listy žloutnou tak máš špatné ph a rostlina ti dusík nepříjme takže jí chybí ;)
corben
Cau lidi, mam problem s kytickama,viz fotky.
chci se jen utvrdit v tom jestli to je opravdu z duvodu prehnojeni a je ptreba provest flushing nebo neco jineho? dikaaaaas!
Zdravím,

koupil jsem si airpoty a nasadil bílého ruse pod 150w. Jedu svoje 3 kolo. Ale cítím se jako kdybych byl úplný zelenáč. 2 kytky z 5 mi už chcíply (R.I.P.), ta první sice z mojí blbosti, měla nalomený stonek, té další zase prostě opadaly listy a už neroste. Všechny se tak zhruba zasekly, málo rostou, konce listů ohnuté nahoru a zelená je taková světlá, netušíte, kde je problém?
Fíče
Zdravim G. Prosim o radu. Dve kytky se mi začli srát, jsou hned vedle sebe. Mám od stejného modelu dalši mimo tyto, a ty jsou ok. Takze nepředpokládám že by problém byl genetický ale spíše nějaký lokální. Problém je ten že se kroutí listy, ale i vršky rostlin, trochu to i zahnívá a nejede dál. Mrkněte na fotky a napište zda-li vás něco napadá... Co jsem tu tak brouzdal tam mi to sedělo podle vašich příspěvků a rad nejvíc na svilušky, ale nejde mi do hlavy že by s tím dokázali takový věci :-/
IngleMadness
Názor
zdivo
Ahoj nevi si nevite si nwkdo rady??
http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=1174281

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma