Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Minigrow box-70W by Livis - Klikni zde pro originální téma
Livis
Ahoj Groweři chtěl bych vám představit svůj projekt který běží už od 2.poloviny Února.Skříň byla dělaná na rychlo takže jako první byly použity úsporky 2x20W-Philips Warmwhite,poté sem přešel na sodík.Vymalováno Primalexem Polar,Stínítko-Home made.
Skříň je velká-50 výška,30 šířka,40 délka
Osvětlení-70W Philips Son-t(thx Zanahorias)
Osazenstvo-Jen jedna Blueberry :rolleyes: (thx to Psilos)
Vlhkost udržováná mističkami s vodou a sklenicemi se vzduchovacími kamínky.
Teplota-25C°-28C°
Po 45 dnech růstu sem přepnul na květ,BB kvete 12 dní
Hnojivo-Krystalon start a OBM na květ,kyti je ohnutá zahradnickým drátkem poněvadž nemám moc místa.

MAIKIE
Zdar. vypada to dobre i ta kytka nevypada ze by ji neco chybelo. jak ahas ty vetraky? protoze kdyz tam takhle mas tu tlumivku zavesenou v tom malem prostoru ti udela dost tepla ver mi elektronika je nejlepsi davat ven ze skrine. jinak peace a vydrz at to sklidis;)
Livis
Tak větráky 2 mám na jednom 12V-trafu a ten 3. samostatně na trafu 12V.Takže 2x12V.To co visí u stínítka to je startér a tlumivka a kondík jsou v tý krabičce na skříni je to na 2.fotce.Jinak by mě docela zajímalo estli mám prostříhávat listy aby šlo paličkám dole víc světla.
Crat
Budeš muset prostříhávat. 70ka neni zas tak silná, aby to prosvítila.
N3oM
Kamo mas to moc hezky a tesim se na vyslednej produkt :) k+ je samozrejmost viva la small projects
Livis
Takže nové fotoz,BB se má dobře a zatím to vypadá pěkně.
Livis
Ahoj
Tak přináším další fotoz,BB vypadá suprově.Paličky rostou jak z vody a už začínají být pocukrováne.To co na nich je to jsou krystaly THC?Taky bych se chětl zeptat kolik ml OBM má dát do 55ml zálivky já dávám 1,5ml a nevim zdali je to dost nebo bych měl přidat.Jinak všem děkuju za Kčka.Peace
Livis
Zdař Lidi
Takže nové fotoz kyti vypadá good ale zarazilo mě žloutnutí lístů docela dost sem jích ostříhal.Doufám že to kyti moc neoslabilo a kyti budou růst.
Davdač
taky o nečem takovém uvažuju,máš to super...
Sinuhet
To pocukrovani jsou kapicky pryskyrice s obsahem thc. Nejsou to primo krystaly thc. Zloutnuti listu od koncu muze byt i prehnojenim.
Livis
Blueberry vypadá skvěle paldy sou krásný:punk:.Jenom nevim kdy sklidit prosím poraďte:smoker:
prenda
Chlape paráda :)).Kdy setnout se podívej na nějaký stránky s modelem,kterej máš(např:semenný banky)tam to většinou píšou.Pokud nic nenajdeš,bo máš noname model,sleduj barvu pryskyřice podle vzorce: čirý kapičky-nech růst; kapičky mají mléčnou barvu-je čas sklidit :).Nenechávej je zrát příliš dlouho,abys neměl vysokej obsah CBD,což vede ke stoned stavům o což ti asi nejde ;).U BB se uvádějí dost rozdílný časy,záleží na kultivaru 45-65 dní.... přeju ti dobrou hulbu :frog: .
MAIKIE
ja uz bych to skoro i setnul..
Livis
Já budu asi sklízet v úteý myslíte že to neni pozdě???
Arokh
Zdar, máš pěkný kytí :) co je mály je pěkný. Nevšiml sem si, že by ti to bb zmodralo, ale to by nemělo tak vadit, jinak k+
Kripix
nemáš řízky?
Livis
Ahoy všem,moc dík za karmy,řízky bohužel nemám ale všem BB doporučuji skvělý stavy,fakt zatim nejlepší stavy co sem zažil.Peace
Karloz
Zdáárek,, tak přesně tohle jsem hledal,, je to možný. Ty jo,, fakt ti to závidim!! Do něčeho takovýho jdu,, akorát to bude v hydroponii. Prostor budu mít asi na každý straně o 10cm větší a vejšku asi tak 1m. Jen jsem se tě chtěl zeptat kde a za kolik si sehnal komplet vypavený sodík 70W. Používal si ho na růst i na květ? Když tak odkázek na tuhle sodíkovku,, díííkes. Ty jo škoda, že nemáš řízky,, jinak k+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma