Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 [3] 
můj první joint / spek, brko - Klikni zde pro originální téma
Wevi
citace:
Původní příspěvek od snupek
to jo kde jsou ty časy kdy se člověk ještě po hulení smál :D

:D:D....tak to jooo...Já už celkem dost dloooouho "čmudím", ale smíchy mě ještě nepřestaly...:D:D
Tak první byl někdy na začátku devadesátejch, 92 asi... to už v Rubínu valily ANANAS BEATy, GARÁŽ a PSÍ VOJÁCI a další... tož tam to bylo.
HERBSMAN
To moje poprvé nebyl joint ale pyrex.šli jsme po silnici do hospody a celou cestu(2km) jsem se smál.Přišli jsme do hospody a tam repete.
A moje poprvé z vodárky-dal jsem si 3 nehorázný šluky a zasekávaly se mi slova.Těžká haluz, byl jsem úúúúplně v matu.
na kokci devítky..před školou mě pozval můj starší kámoš,kterej už v tu dobu nějakej čas pálil:Dpřines myslim,že to byl mazar.:Dkouříme kouříme,v životě nezapomenu na tu ůžasnou hutnou chut..:Ddokouříme..chvíli klídek,po 10 minutách totální chaos,studenej pot ze mě tek,byl sem na kolaps a to sem byl na cestě do školy.:Dpřijdu tam sednu uplně dozadu,chvíli vnímám něco čmářu do sešitu a pak usínám ani neviom jak..učitelka mě na konci hodiny vzbudila a ptala se mě co sem udělal za celou tu hodinu..já se jen zved a mazal sem na záchod..tam sem hodil takovou kačenu,že sem to zabalil a jel domů..ve vlaku sem opět usnul probudil se o dvě stanice dýl než sem měl vystupovat...takže eště 6 km domů pěškobusem...tot můj první brk:D:D
HERBSMAN
co jsem četl, tak asi všichni co to poprvé zkusili, zkouší dodnes!!
Je to i můj případ.
Teď chodím s Mary dobrý 3 roky
S pěstováním ke své škodě nejsem tak pilnej jak s kouřením, ale snažím se to dorovnat. Letos to trošku vyšlo, předchozí 3 roky jsem neměl náladu hledat jiný políčko, když mi to moje super zničili (naštěstí až po sklizni. Musím se tam zas jít podívat, jestli to znovu nezarostlo, v což doufám... mier.
Shooter1
Poprve jsem hulil na střední škole v prváku ze skla. Bohužel jsem nic na sobě necítil! Měl jsem totiž jen 1 prcka. A ještě jsem to neuměl.

Největší úlet s trávou jsem zažil na lyžáku na střední! Dýlerák kámoš vytáhl z kapsy narvaný sklo hydrem, ale přesně nevím co to bylo, no prostě jsem měl asi 5 prcku! Prvních 5 min nic. Na chatě byla večeře a mazali jsme si chleby a v tom to přišlo: nemohl jsem si namazat rohlík, tak jsem se na to vysral a šel s (rohlíkem) a kámošem do pokoje. Tam bylo všechno pomalý jak prase. Díval jsem se na kámoše a ten se furt řezal. Ten rohlík mi nešel pokousat, tak jsem ho vyhodil z okna. A pak nakonec jsme se nejvíc řezali..... už nevím čemu.
Byl to prostě mazec

Minulej rok jsem se stal growerem.
humus
to budou tak 3-4 roky zpatky, dal jsem brko skunku ve dvou. pak jsem lezel oprenej o strom, menil barvy, myslel jsem ze umiram a furt jsem se tomu smal. to byl jeden z nejhorsich stavu co jsem kdy mel
rastafara87
Po mym prvnim špeku jsem poblil svýho mladšího bratra v posteli když spal :)
FK2
Poprvé sme s klukama sehnali 1 ge a smotli to do natrhane A4 :) njn toyove_ stavek nic moc, akorat sem se smal kvadrum sena, ale poradnej zhul sem mel kdyz sme sehnali na podzim neakej lepsi venek a to prisli ty nejvetsi smichy v mim zivote, od ty doby to je uz rok a palim kdekoliv, kdykoliv a zcehokoliv ;-)
SoukuPak
No ... poprví sem si zahulil v 7 třídě ... vzpominam si že to bylo něco luxusního .. Viděl sem černobíle a nepobiral sem zvuky okol prostě nechutně skouřenej ..Ale takovy stav už sem nikdy nezažil... :rasta:
Freeloader
tak to bylo nejak mezi 14/15ti dyz sem se rozhod ze to taky skusim tak mi kamarad dovez 1 blueberry a vzal sem to sebou na kalbu na chatu.Tam sem to dal kamosovi at to smota a ja sem jel pro pivaky;) ,po mem navratu me kamarad privital s brckem a tak na 15 minut mi uplne odzbrojil slovy: mels toho tam nejak malo,musel sem tam dat este cigo!:eek: tak sem si rek tak co a udelali sme kolo asi 10 lidi a scoudili sme to najednou,v tu dobu tam nehulil aktivne snad nikdo!Pochvilce 2 vipadali jak dyby sezrali cervenou muchomurku a sli hnojit boruvky :D Ja si ztoho pamatuju uz jenom rano kdy sem trochu prisel k sobe a bolela me strasne hlava a tak po hodce sem zjistil ze to co mi zni tece asi kecup nebude...:afro:
patres
ja som mal hned tri špeky a kutomu ešte fajka bolo to u kamoša v pivmici rozbil som sa na šupi ani som nevedel gde som višiel som z pivnice vytriezvel som a pokračoval sme.
lopman
12 let a v zivote na ten masakr nezapomenu, poprvi a naposled co sem z toho mel haldy, pak uz sem hulil skoro denne, ted hulim nonstop :-)
Caligula
Já sem poprvé hulil na jednom vysílači v lese... Kamoš meěl svuj vypěstovanej venek a fáju sme si udelali z dřevenýho konce švihadla ( tetka uzj sou vetsninou umělí :( ) Narvali sme tam sítko ok konce kohoutku nebo vlastne ty casti odkud vytéka voda a uz sme pukali.. nakonec sme tam zustali asi tka 8 hodin nez sme byli schopný sléz dolů... :D
Kalidor
ja mel hodne jointu poprvi ze zacatku, ale nic me poradne nezkourilo, az jednou s kamosem sem hulil v tel. budce. Rikal sem si, to bude zase shit. Za par minut to naskocilo a ja najednou videl celou krajinu jako ve snu, nebo v nejaky pohadce dramaticky. Jak sme tak chodili teplou noci venku vsim sem si, ze nejaka osoba stoji na prostredku silnice tak nejak neprirozene. A jak sem si z neho delal prdel (mel sem dojem, ze tam nikdo neni, ze sem jen zfajcenej) tak se rozesel primo na nas. Myslel sem si, ze je to carodej ze zeme OZZ : ) To byla takova neprijemna haluzova chvile.. A vubec celej prubeh byl takovej "animakovskej" pokud si to nekdo dokaze predstavit. Oba sme videli ryt na zahrade Medvidka PU a ocekavali prichod i Kralika: ) Od tej doby me ganja zaujala a ja se zamiloval. Neni nad to nechat prijemne vypnout mozek a dat mu volny prubeh mysleni..
Zdrawím.

Svého prvního jointa už si ani moc nepamatuji, jelikož jsem do tohoto tajemného zeleného světa vstoupil se skleněnkou v ruce a než sem se pořádně rozkoukal, jak to tu chodí ( dneska balím už jen brčka, žilky a sem tam bong :) ), tak uplynul nějaký čas.

Poprvé když jsem hulil, tak to bylo něco od kámošky, co mě sehnala od jejího borce a toho sem si dal jedno sklo a nic. Další sklo "té dobroty" jsem vykouřil asi dva měsíce na to a opět nic. Pak jsem poznal týpka, který hulil už asi sedm let jedině skunky, tak na mě vytáhnul sklo, kterému se u nás říká Bedřich ( skleněná tuba a v ní je vražený kotel, s turbem). Tohoto "Béďu" sem třikrát mocně nasál a pak se začli dít divy .... vše mě přišlo nějaký veselejší a měl jsem pocit, že mě ujíždí spodní čelist.

Zalíbilo se, tak jsem jej poprosil, jestli by me nemohl neco sehnat a nebyl problem ... donesl mě nějakou lampu a vůbec sem netušil, kolik se toho hulí. Umačkal jsem asi z půl g kuličku akorát do fajfky a celou ji zkouřil. Dal jsem z toho +- 25 šluků a jediný na co sem se zmohl bylo lehnout si do postele a prožívat nejsilnější stavy, co jsem kdy měl ....

Toď mé huličské začátky :)

ČuZzZ...!
denyg
Caligula
..njn špeky dokažou věci... Nejhorší kombinace je špek a pul kofola s rumem, pul napul...
Kalidor
a co se stane, kdyz si dam speka a pul napul kofola-rum? He? Rad riskuju, takze bych to moh vyzkouset. Diky za tip : )
cago vsichni: taky sem si poprve zazil marasny fikot poprve sem koureni vyzkousel v 8 tride a byl to model meho otce ktery v te dobe pestoval kytky na zahrade:) ale to sem nemel vubec tuseni co to trava je jednou sem takhle snupal v loznici a nasel sem zavarovacku plnou vrchnich palic :)v tu chvili me napadlo jenom jedno podvedomne sem zhruba vedel co to je ale nebyl sem si uplne jist tak sem zasel za jednim typem ktery mel asi 20 roku ukazal sem mu to ten troche nechapal kde sem to vzal ve 14 letech:Drekl svoji bande a sli sme se zkourit do parku:Dto sem byl zrovna na koleckovych bruslich.tak nejak sme kolovali skla a postupne ti lidi odpadali ze uz to nedavaji:)tak sem si rikal bud sem nejaky divny ze to nic nedela nebo nevim az sme to zcadili tak sme se rozesli po postaveni prisla takova pecka do repy ze sem se malem vybulil:D:Dpotom prisly takove stavy az me to vydesilo slysel sem jako kdybych mel na hlave akvarium :D:Dnebo co:Dsekany pohled mo maras okamzite sem padil domu zeleny jak kdybych mel umrit:Dsnedl sem pul lednice a sel sem to zaspat muzu rict ze jeden z nejhorsich stavu co sem zazil na huleni :(ztoho vyplyva ze kdyz clovek nevi do ceho se pousti je treba opatrnosti:rasta: zatim zdarec M
liqui-dnb-itch
moje prve brko si nepametam :) , ale pametam si moje rve hulenie .. bolo to u kamarata v pivnici :) .. a ja som sa s druhym kamaratom zamkol .. a prisiel tam jeden sused .. a my sme si mysleli ze je to ten nas kamarat ;) .. tak sme na neho zacali kricat ze nech sa nehra na niekoho ineho :D .. a ja som zacal striekat vodu cez klucovu zamku :) .. a proste potom ked sme odomkli a vosiel do vnutra ten sused tak sme z toho boli dost mimo :D .. a proste .. strasne smiechy :)
Torm
mno můj první joint byl asi v 16 letech....ale ubec to semnou nic neudelalo...pak jsem to zkusil dalsi wejkend u kamose..a to byyl des...ubec jsem nechapal co to semnou je...vzal jsem boty do ruky a v ponozkach bezel domu:D:D malej Hard.....ted se tomu musim smat...:D
lysina
to ja si svuj prvni joint pamatuju moc dobre pac sem byl fakt poprvi zkourenej..to byl mazec bylo to v lete na stadaku..a pamatuju si ze me mrte rozbijeli ty všechny lampy co tam svitili..a taky ze sem slysel takovou melodii..no takovejhle stav sem uz nikdy nemel..
Eloren
Ehm.... No já se setkal s marihuanou asi v +-10 rokách, kdy mi kamarád z Ukrajiny nacpal šluknu na záchodech nejmenované diskotéky :D Prakticky jsem si to skoro ani nezapálil, jak se mi klepaly ruce. V hlavě jsem jen měl maminčina slova... "Drogy ne". :D Nakonec jsme to strejnak podpalil. Už si ani nepamatuju jaké jsem měl stavy a jestli vůbec. Pak jsem se toho tak na pár roků nedotkl až do 8. třídy. To jsem přešel na jinou školu a poznal uplně skvělý koletiv, který držíme doposud. No a od té doby se hulí a hulí :)
ThornAdo
Ja jsem mel 1.Brcalnicka :-) (mozna pro to ze je taky zelenej) mel po skole jeste na zakladce,pamatuju si ze kousek od ni byval takovej vybnicek a u neho jsme od 6 tridy kourili a od 8 tridy hulili ne teda vsichny ale nekteri ano napr. ja a pamatuju si jak sem di dal asi 3 prdy a uz se mi koutky ust zvedly az k uchu pote 8 nebo 9 tride na prezdinach to byl 2 jounty denne prez cely leto
a pak to jelo.Posledniho jsem melll hm naposled asi pred 10 minutama a cejtim to jak andel certa ztak cau a mejte se
Softly
My jsme s bandou hulili poprvý všichni najednou, kámoš sebral něco bratrovi a přinesl nějakou vážku, která vůbec nelepila, tak jsem se to snažil ubalit hrozně dlouho no a pak jsme to nafutrovali do normálního papíru od sešitu nebo co .. no fakt humáč :D :D a stav žádnej. To byli časy 6-7 třída základky. :)
Zlosin*
tak moje začátky si už moc nepamatuju, ale začínal sem na kamosovych vencich a jediny co si pamatuju byl ten supr stav a hlavne jeho nezapomenutelna hlaska: "Nase planeta je celá ganja, pokrytá mechem a rosou" :D tož asi tak no
Mishelou
Víte že já jsem ještě jointa nekouřil :eek: ?
bohuzel nepamatuju :confused::(
Eloren
citace:
Původní příspěvek od Mishelou
Víte že já jsem ještě jointa nekouřil :eek: ?

Sklo, bong, vodárka nebo vapo ? :D
ja neměl poprvé jointa ale sklo :-D
Mishelou
citace:
Původní příspěvek od Eloren

Sklo, bong, vodárka nebo vapo ? :D

Lhal jsem ;) :D .
Mihauek
Tak prvy krat som si dal z technickeho konope u babky :) najpr cez suche a po 15 praskoch ked mi skoro nic nebolo som si ubalil joint z farebneho papieru a slukoval som ho az kym som to nemohol udrzat :D... nechapem to ale bolo mi z toho dost divne :) myslel som si ze som najrychlejsi na svete v pisani na pc ale inac sa mi zdalo vsetko pomale :) .sranda no
Sol
prvni byl nic moc, nekdy pred peti lety a navic sem nic zvlastniho necejtil.. pak dalsi dny dalsi s dalsim hulem to pomalu zacinalo, zacatky byly kazdopadne hodne zajimavy v lete v tech vedrech sem myslel ze snad horim nebo ze mam nakou hodne brutalni teplotu, trvalo to snad mesic nez sem se prohulil do takovy ty "pohody" :)
Do svých 18ti jsem neměl ani shine vo co gou. Můj brácha, který je o dva roky mladší a zrovna v tu dobu uznával čistou rasu :punk: sehnal semínka. Dali jsme to do nejmenších květináčů, nechali naprcat a v sklízeli už v červnu. Brácha se pak na to vysral, řekl mi, že jsem feťák a tak je to až doteď :frog: ... je to dost možný, že jsem se poprvý zhulil s ním.
Frouman
V patnácti....možná čtrnácti :D Kámoška dotáhla do parku hulení....ani jsem ten kouř nemoh udržet v sobě, ale tak nějak jsem u toho zůstal a hulim šťastně až doteď :D
Freyer
Vzpominam si na to jako kdyby to bylo dneska, byl krasny slunecny den..obloha bez jedinihy mracku a ja sel zrovna ze skoly..nahle sem pred skolou potkal kamosa a ejhle on na me vytahl cosi zeleneho, nikdy by me nenapadlo, ze to je ta povestna trava..rekl: nechces si dat se mnou?..odvetil jsem mu, jj proc ne :)
..::The End::..
HA-de-SH
Měl sem romantické začátky, zhruba okolo 16ti let - Španělsko - Barcelona - Bárrio Gótico (kdo byl, vi o cem mluvim) na schodech staré katedrály, o pár metrů dál na ztichlém náměstíčku bubnovala partička španělskejch levičáků... od té doby tu kytku miluju :teef:
Hehe no to ja som trochu iny pripad.. ja som zacal hulit planovane (!).. chystal som si to na triednu chatu pred mojimi 18tymi narodkami (hm nebudem to nejak obsirne vysvetlovat, jednoducho chcel som mat pred rodicmy aspon nejaky argument keby na to prisli.. ze je to uz moja vec.. a vobec som vtedy neplanoval zacat hulit, bral som to skor ako experiment, no ale vieme ako to chodi:D), kamos-skuseny to hulic sa na to tesil snad este viac nez ja tak zohnal nejaku shivu shanti, blueberry, a este dalsie dva modely a tu prvu noc na chate som stihol vyskusat snad vsetky mozne sposoby aplikacie, od brka az po kybl.. zhulil som toho mrte no a samozrejme nic nebolo:).. najlepsie zazitky su potom z druhej noci, ked sme sa asi o jednej vybrali na vylet.. vybrali sme si jeden kopec na obzore a sli rovno tam. Prechadzali sme cez obrovske pole, a nad tym kopcom kam sme mierili sa zacalo blyskat, no nieco skvele:).. vzdy ked sa zablyslo osvietilo nachvilu nasich 5 osamelych postav ako by bol na zlomok sekundy den.. zisli sme do udolicka medzi stromy, zrazu vsetci stuhli a otazka "chlani, aj vy vidite toho carodejnika?"... hh no bol to namot poriadny, take cudne svetielko medzi stromami co vyzeralo ako keby tam sedel gandalf a pozeral na nas.. vsetci sme ho videli, tak sme pri nom zapukali a sli dalej.. uf uz je to nejake dlhe:).. no skratka, tu noc sme este lezali v trave a kukali ako sa zatahuje obloha, zdrhali sme pred "cudnymi zvukmi z lesa", hladali strateny mobil s veselym zvonenim a nakoniec sme zdrhali v totalnom lejaku cez obilne pole a vratili sa naspat mokry ako mysi.. no.. a potom ze nehul :rasta:
stream
s kamosem sme jdnomu starsimu kamososvi rekli at nam jde koupit ciga kdyz to udelal rek nam at dem s nim zakourit a vytah jointa ( napoprve to byl nakej opravdu pecka skero model) no a jestli si dame taky. Jen sme na sebe s kamosem mrkli a sli do toho. Po 4 hodinach sme se z toho dostali..pamatuju si hroznej smich, valeni se nekde v jednom squatu nedaleko nasich domovu, navstevu u kamose a vyjidani jeho lednicky atd no proste prvni joint jak ma bejt :)
z 1. jonta sem byl zhulenej asi 4 hodiny po 3 plickach ted si dam 3 plice a neudela to semnou vubec nic :D a na 4 hodiny sem zhulenej jedine kdyz zhulim tak gram v bongu ale stajne to neni to co na zacatku
krast
poprvý nic, podruhý nic a po třetí docela nářez
c0ga
poprvý se hodně blilo ... jinak asi dvouhodinovej zásek :)
Onyx
Tak ja ked som mal 14rokov na zakladke mi spoluziak ukazal sisku lampy a ja som neodmietol lebo som to chcel uz predtym vyskusat len nebola prilezitost...No a nakoniec sme isli traja a dali sme si po 2 alebo 3vodne a oni boli hrozne vyhuleni a mne stoho vobec nic nebolo...A hulenie mi zapisalo asi az na nejaky tretikrat ale to zas stalo zato strasne mi drncalo v hlave a vkuse som musel nieco hovorit :D fuuu to boli casy....
saytam
To nám jednou dal bratranec velkou palici.Tak vecer rodice šli spát tak sme to z druhým bratrancem snažžili ubalit vůbec sme to neumeli višlo stoho asi 5 špeků(jesi se to teda dá nazvat špek) tak sme to vzhulili. koukáme ze se nic neděje vzornice sme měli maximálně roztáhlý ale nic taks me šli spát.Podruhý to bylo taky na hovno ale po třetí to už by nářez.
saytam
a ještě sem zapoměl PEACE
refresh171
No já poprvý zkoušel, co jsem vypěstoval Out, byla to celekm pěkná kytka, ale byla naprc*ná skrz na skrz :D , potom 2x s kámošema taky nic. Až potom kámošův podlampovej Orange, a to sem byl na kaši.....dali sme celý brko ve dvou, a nebylo to žádný brkčko, ale jako fakt taková "náhlá smrt" , to sem po chvíly pžestal slyšet tlak sem měl v hlavě na prasknutí.... :D
raStaVK
moj prvy joint bol tak tri roky do zadu moc to so mnou nic nespravilo
tak som na jointy zanevral na chvilu, ale ked som sa nacuil balik hned
ma to chytilo :D a od vtedy nedam na ne dopustit :rasta:

peace
vili22
No ja som zacinal na Jackovi Hererovi a odvtedy je to moja srdcovka....V tej parte sme boli dvaja co este nehulili: ja a baba na ktoru som uz dva mesiace slintal....natiahli sme jacka a vtedy sme sa dali do kopy(dokonca som vtedy prisiel o panictvo:D:D), bolo to asi v osmej deviatej triede, no a stou bejby som uz 5 rokov a stale som s nej sialeny...este sme sa ani raz poriadne nepohadali a vzorky testujeme obidvaja..........TAKZE DIKI JACKU!!!!!!
shadowsong
ja sem začal někdy v osmý třídě.seděl sem s kámošema ze třídy na lavičce, a přišli tam jejich hulící kámoši z 9-tý třídy a začali motat.tak sem si dal pár prásků abych neurazil . . . smál sem se celou cestu v buse ze školi a všichni namne čumneli.byl sem dokonce tak mooc že sem mámě řek že "sem zkouřenej jak paprika".no a od tý doby poslouchám Boba Marleyho . . .
cypres
na svuj prvni joint nikdy nezapomenu,proste nezapomenutelny zazitek....jen to zopakovat...skoda ze nejde....shiT :(
shimano
V 8.třídě za školní jídenou před tv (1 brko ve3 lidech),celkem mě to zhulilo ale jen tak na 5 min.,pak jsem to asi vyběhal na fotbale,pohoda
Bc.
Hlasoval som za "Normálka, jako každý - parádně zkouřenej" ale to len preto ze to bolo najblilzsie k tomu co som zazil...
ako prvy kontak s travov bol taky ze sme sa skupinka (8) ludi vybrali na miestecko sa skurit... problem bol v tom ze ja som bol menej nez amater a oni hulili min 3 roky (niektory aj viac).... po nazornej ukazke som sa dostal na radu... Nafutrovali do mna 4 tlste bonga.. nato sa ma jedna (vtedy riadne skurena) holka spytala ze co citim.... ja som nevedel co mam citit a vsetko bolo ako normalne... tak som jej povedal ze neviem... Vybuch smiechu... a nech mi este daju.... tak som si dal este 4 prasky z fajky.... stale som nic necitil.... to nasralo mojho kamosa a ubalil este brcko.... dali sme ho napoli.... NO a vtedy to zacalo... neviditelna ruka mi tahala kutiky ust smerom hore, mal som pocit ze sa mi zuzuju oci (a to nebol len pocit) a tiez ze mi snad vylezu oci von z hlavi, nafukovali sa mi peri a podobne.... no a bol som nakasu tak cca 5 hodin....

joj este by som zabudol... ako sa tak porezam na moj avatar tak som si spomenul, ze som vlastne chodil presne ako moj "avatar typek"... proste pri kazdom kroku som urobil znamy pohyb panvou vpred a vzad ako pri sulozi... preco? ja neviem... a nastastie sa mi to uz nikdy nestalo...
Leito&Elegantic
Kdyz sem poprve vulil byl to muj vypestovanej outik na strese... sedli sme k rece vyhulili neco kolem 12 skel ve 3 lidech a pak sme si sli koupit jidlo... kdyz sme prisli na misto kde se schazi nase tlupa jeden z kamosu me zacal strasit prsty si dal za usi a delal ze me sezere... uplne sem pred nim utikal ale kdyz me malem mel spadl sem a rozbrecel se jak mali decko uplne sem brecela at me nezere v tom me postavil a rekl ze si dela prdel....Odvetil sem :) '' Aha'' a vse bylo oki :)
Kumi 24
Když jsem hulil poprvé bylo mi tak čtrnáct a nic to se mnou neudělalo nejspíš to bylo nejaký seno čemu kámoši říkali mrtě model. Ale lepší bylo když mi můj tata před necelým měsícem vyprávěl jak si zahulil jak on tomu říká mariánku. Říkal: "Dostal jsem od kámoše v práci už tu připravenou cigaretu, tak jsem si jí venku odpálil párkrát jsem si potáh a říkal jsem si že to nic neděla tak jsem to zahodil a za deset minut mi ztvrdly nohy že sem se nemohl ani hnou a pomalu říct ani slovo. Myslím že tata brko do pusy asi hodně dlouho nestrčí to je taky důvod proč nemužu pěstovat doma ale u svojí mladý :-)
hej-rup
První joint v patnácti po šesti pivech, stav sem nějak nezaznamenal ale měl jsem ohromnou žravku- hodil jsem do sebe dvoje hranolky a pak to ze mě všechno vyšlo ven.... na chodník.... Takže za sebe musím říct že mi z prvního jointu bylo pěkně blbě.
Ohhhh tak to se ještě živě vybavuju byl sem hulit s kámoškou ted už to je přítelkyně ..... a přivezla Fialky no to byl dosti nářez zhulili jsme to brčko a já si říkal pohoda nejdřív dost slabý a pak to začlo sílit začal sem se točit padal sem po zemi a pak si pomatuju ze sem chodil pořád dokola kolem kina aspon hodinku nebo dvě šel jsem dovnitř sednul jsem si a seknul se na další dvě hodinky přítelkyně ta už spala na židli a hlavu měla na stole :D nakonec jsme šli na Dizzzu a vytancovali jsme to ...... Jo a ještě si pamatuju že sem řikal že už to nikdy nedám do pusy hah ale spletl jsem se :D
Jaby
Samý špatný zkušenosti... Mně se moje první brko dost líbilo, bylo léto, horko, sluníčko a byl to model jak svině takže sem strávil celý odpoledne tlemením
Mr.skunk
První brko bylo nic moc,dost sem kašlal ale stavek nic moc,nebo sem si to aspon neuvědomoval.Ale pamatuju si,že po 2 co sem hulil sem měl nějakej venek od dlouholetejch pěstitelů,a co sem měl za stávek si vybavuju jen sotva,seděl sem na schodech a vubec sem nemohl mluvit,brnělo mě celý tělo:-D Nemohl sem říct ani slovo,myslel sem,že každou chvilku umřu:-D:-D Docela sranda no,ted se tomu musim smát:-D
pan vypálenej
já sem šel poprvý hulit s kámošem..ani sem nekouřil, ale trochu sem měl potrénováno z vodnice. stejnak ze mě šli dejmy jak z fabriky a do mě skoro nic :D říkal sem si že to je vo ničem, že to se mnou nic nedělá, tak kámoš navrh že půjdem aspoň do hospody na pivko. pak ale přišel dost brutální stav :-) měl sem horko v nohách, snad 50 stupňů :D a musel sem se pořád pochechtávat jak kretén...

daleko lepší byl muj druhej kámoš. dali sme řádnýho burgra a šli ke kamarádce na pokec. on tam seděl asi 4 hodiny, jen tak koukal, nemluvil, zapejkal... pak se zved a prohlásil: já mam hlad :D:D a to mě složilo asi na 10 minut :)
Toonk
Já jsem si poprvé zahulil ze svých vlastnoručně vypěstovaných kytek a to jsem o ganji nevěděl ještě nic.Bylo mi 15 let a na vesnici to nikdo neznal jen ti podstatně starší a to jsem samozdřejmě v té době nevěděl.Jednou u kámoša sme jeho staršímu bratru hrabali v šuplících a našli jsme krabičku z nějakýma semenama,ale nevěděli jsme co to je ale tušili.Tak jsem si jich pár vzal domů,zasadil a čekal.Nejdřív jsem myslel jak vylezly kulaté lístky že mám smůlu ale další lístky byly překvapení.Tak jsem matce nakecal že je to úkol z přírodopisu,sežrala to bez problémů.O samičích a samčích rostlinách sem neměl páru a myslel sem že se hulí listy.Kytky mi vyrostly na zahradce za barákem do keře.Měl jsem štěstí protože všechny kytky byly samice asi náhoda.Ani jsem je nehnojil.Po usušení jsem nakatroval nacpal do dutinky,vytáhl filtr a s kámošem sme ochutnali,no byl sem zmaštěný jak nikdy.Poprve jsem zažil bezdůvodný záchvat smíchu,při kterém nešlo popadnout dech.Posléze co ochutnali účinky marihuany kámoši se začalo pukat ve velkém.A od té doby hulím,akorád ty záchvaty smíchu už jsou minulostí.Maximálně se zadaří rohlík občas.Ty počateční stavy jsou nezapomenutelné s těmi dnešními to už nemá nic společného a to je škoda ale třeba po několikaleté abstinenci by ty stavíky byly zas jak v začátcích ale kdo by to vydržel,myslím že každý letitý labužník to zná z vlastní zkušenosti.To je asi vše o mém prvním zhulení.Peace
chorohrontochor
..uz neviem aky bol prvy, ale isto nie takyto :D :teef: :D http://www.youtube.com/watch?v=bXGa...feature=related
první špek byl v šestý třídě když jsme si vzali ( ukradli ) s kámošem cca 2g od jeho bratra :) šli jsme do parku sednout si na bunkr no a tam jsme zjistili že to nemáme do čeho ubalit tak jsem vyndal sešit přírodopisu :D ubalili jsme to do toho a ani jsme to nenadrtili ani nepřidali tabáček :D no a účinek?? ani nevim každopádně jsme se řezali důchodcum co na nás řvali ať slezem dolu takže tam možná něco bylo
prvni brko sem si dal asik v 7-8 třídě:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma