Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Aleš a jeho 600W Sylvania drip system - Klikni zde pro originální téma
Aleš
Takže zdravim všechny growery.Po čtyřech letech tady na grower.cz, jsem se rozhodl také postnout nějaké to foto z mého in-systemu.Tato várka sestávala z klonů,a to: z jednoho PowerPlantu,čtyř Budhů a čtyř Nebulek.Na hlavy jim svítila Sylvania 600W,živil jsem je klasickým Drip-systemem.Nezastříhával jsem (mám rád masitý vrcholovky).Každý den jsem ke kytičkám mluvil a pouštěl jim hudbu,nebo hrál na didgeridoo.Předesílám,že tato várka je cca 2 roky nazpět.
Prostor : 3m x 1,5m x 2m (délka/šířka/výška),pěstební plocha cca 1,8m x 0,6m,room izolován zvenčí polystyrenem (zhruba 15 čísel tlustý),vše utěsněno montážní pěnou a zaspárováno silikonem,podlaha z tepelné izolace,asfaltového nátěru a linolea.Celý vnitřek natřen bílým omyvatelným nátěrem (tuším Primalex).
Lampa : Sylvania 600W,Cooltube,vnitřnosti lampy jsou mimo room.Analog.časový spínač.
Ventilace : chlazení cooltube pomocí aluflexových rour,ventilátor cca 800m3/hod,zavěšený na gumovém „pavoukovi“ a připojený k dalšímu analog.časovému spínači (je zapnut půl hodiny před rozsvícením a vypnut asi půl hoďky po zhasnutí),přívod masivní kovový koupelnový větrák neznámé kadence :-),zapojený na regulátoru otáček,odtah 2x umělohmotný ventilátor,jaké se dávají v panelácích na WC :-), cirkulační stolní ventilátor.
Drip : 50 l zednický vandl,digitální časový spínač Eltimo,2X vzduchová pumpa,topné těleso s termostatem 200W AQUAEL,fontánkové čerpadlo výtlak 1,5m,PE hadice,zavlažovací kapilára + 9x závlahová jehla,víko z podlahové izolace,9x umělohmotný květník cca 2 l (nevím přesně),situováno na sešikmeném kachlíkovaném stole s okapem a kbelíkem na odpadní vodu (dodržuji cca 15%)
Substrát : Kokosový substrát (Lingocel),Agroperlit,keramzit,Grodan malé i velké kostky.
Hnojky: AH (EC od cca0,8 na mimča do cca 2,2 těsně před flushingem),B´Cuzz kořenový a květový stimulátor 1ml/1l (kořenový stimul vysazen přepnutím na květ,květový stimul do posledního dne – i při flushingu),Phytamin (postřikem,i do zálivky 5ml/litr od prvního dne až do druhého až třetího týdne květu),a samozřejmě nezbytná destilovaná H2O užívaná hojně po litrech :-).pH – v růstu HNO3,v květu H3PO4, pH + KCl (pH+ jsem použil jen jednou v životě :-),kořenový stimulátor v prášku (na klony) R AS-1.
Příslušenství : Teploměr+vlhkoměr v jednom (teplota snímána v místnosti i nad vrcholky rostlin pomocí čidla se stojanem,tak jsem stále přesně věděl jak nejblíže můžu lampu mít),ultrazvukový zvlhčovač Wetra XT,EC tester Hanna DIST 4,pH tester ATC a spousta toho harampádí jako ohýbací kolínka,50l barel,nůžky,žiletka,stříkačka s hadičkou,rozprašovače atd :-).
Pokud jsem na něco zapoměl,nebo vás zajímají nějaká specifika,stačí říct :-).Teď jen doufám,že se mi sem podaří nacpat ty fotky,dejte mi pár minut :-)
Aleš
9.den 18/6
Aleš
1) 1.den květu - po 27 dnech růstu (ta doba mezi tim je nuda,né?

2) 21.den květu (12/12) - zde si račte povšimnout menšího "baslíku" vlevém dolním rohu.Je to provizorní zvlhčovač (ultrazvuk byl v té době na reklamaci),voda hnaná miničerpadélkem stéká po mřížce,skrz kterou fouká ventilátor.Nic extra,ale vlhkost to udrželo nad 45% - alespoň to.A ta černá roura s ventilem,to je COčko,které jsem ovšem záhy přestal dávat (bez přesného načasování ventilace a v malé koncentraci nemá dle mého názoru smysl)

3) 33. den květu
Aleš
Na fotkách vejš je vidět,jak powerplant předběhl ostatní.Nechal jsem ho a čekal,jak se to vivine ... :-)
1) 35. den květu

2) 39.den květu se sodíkem

3) 39.den květu za tmy

Omlouvám se,pokud někoho pohorší kvalita fotek - ale jsem grower,né fotograf :-)
Aleš
1) 43.den květ - sodík

2) 43.den květ - tma - zde je vidět provizorní stínidlo se sklem,neboť cooltube měla opravdu hloupě vyřešený úchyt,který jsem musel předělat...

3) 44.den květ - tímto dnem jsem začal flushovat (čistá voda + B´Cuzz květový stimul,pH cca 5,8 - 5,9)
Aleš
1) 47.den květu - PowerPlant

2) 48.den květu - Nebula

3) 53.den květu
Aleš
Absence Cooltube nevadí,teď už je stejně trošku přismahávám :-)
1) 53.den květ - Buddha

2) 54.den květ

3) 54.den květ - Nebula
Aleš
1) 54.den květ - PowerPlant

2) 56.den - FINISH

pár dní před sklizní jsem vystříhal všechny listy,světlo šlo 24hod,teplotu jsem nechal vystoupat nad 32 stupňů pana Celsia a vlhkost co nejnižší.To vše vedlo k olepení pryskyřicí.
Ptejte se,raďte a tak vůbec :-)
MANHUNTT
:bounce:zdar
slušná práce máš ode mně K+,chtěl jse se jenom zeptat proč to je dva roky staré?:rolleyes:ty už nepěstíš?:eek:proč......................... :eek::eek::eek:
Aleš
2MANHUNTT: Díkec moc,chlope.
Ale jo,jedu furt :-) ,trošku jinej setup (philips 600w),jen jsem za tu dobu bojoval s leností a paranoiou :-)
Díkec všem za uznání - brzy postnu várku OrangeBud a Durga Matha.
sorethroat
Hmmm...Respect! ;) hehe...
G.R.E.A.T :p: Good Work :beer: CONGRATULATION ;)

peace...:smoker:
Aleš
2sorethroat:děkuji vřele :-)

Jinak,celkem toho bylo suchého cca 620g! z devíti kytek :-O ,jeden z Budhů měl dokonce 75g,což mě mile překvapilo,od té doby jsem tento výnos nepřekonal.
Jinak vás nic nezajímá??? :-)
rixo
vyzera to slusne amigo.....ale myslis ze 56. dni je akurat?? ako vies presne ci je dozreta???
kiwano
máš to vychytaný všechna čest.
zajímalo by mě kde si sehnal ten parádní zvlhčovač a za kolik?:sun:
Aleš
Díky mnohokráte všem.
2rixo: že už je to hotový jsem poznal podle toho,že (u většiny) bylo více jak 80% pestíků zrzavých,mimoto údaje od seedbanky uvádějí : Budha kvete 8 týdnů (56 dní),Powerplant taktéž 8 týdnů a Nebula 56 - 62 dní.
A tak nějak vždycky vycejtím,kdy už to je :)
2kiwano: tenhle zvlhčovač jsem koupil už celkem dávno někde v Tescu,ale dost podobnej maj tady za 750 Kč,čekni to :
http://www.elektrocoleti.cz/DetailPage.asp?DPG=35428
zatim čus :)
Hellboy
Mno mas to pekny kluku.....K leti....jestli o sobe tvrdis, ze jsi zewl, tak se tesim na tve fota az to zacnes brat vazne... goood luck :)
Aleš
2Hellboy: Díkec chlape,jsi moje oblíbená komixová postavička (ještě se Sandmanem od Neila Gaimana :) ).Další fota,tentokráte aktualní :),budou co nevidět,zatím jsem dodal poslední dokončenou várku OB a DM :)
Dík,čus.
TheKeptn
very very good 620/600 to je 1,03 gramů na watt g/W výborné.. taky bych jednou chtelk kusit sestikilo ale nemam vubec... prostor a ptat se te taky an nic nebudu mas to vse skvele popsane...:D no comment karma:sun: :frog:
Aleš
Děkuji,pane Kapitáne :) ,vážím si toho.Do budoucna k té 6tistovce plánuju přidat 4kilo (už ho i mám) a šoupnout ho nějak odspodu,aby i spodky byly co nej:).To by mělo ještě o něco zlepšit konzistenci spodních pálek a tím i výnos a celkovou kvalitu,ale ještě to nemám vymyšlený - jak to chladit a kam přesně to dát,takže zatím nic měnit nebudu :)
Děkuji všem,zatim čusec :)
MANHUNTT
FOR................Aleš:bounce:
Nestálo by za ůvahu tam napálit tisícovku?:eek:místo toho 6 kila a 4 kila:confused:Myslim si že ta by to taky prosvítila až do spodu-můj názor,třeba se mýlim:(.Na druhou stranu ten tvůj nápad může mít něco do sebe,ale je divné že jsem to ještě nikde neviděl:eek:
Aleš
2Manhuntt:Ta tisícka by to určitě prosvítila,ale mě láka kombinace horizontálního a vertikálního SCROGu,kde by ta vertikálka byla daná od spoda a i ze spodků by udělala tvrdé salámy.Jak jsem psal,ještě to nemám vymyšlené,ale rozhodně to chci skusit.Mimoto,to čtyřkilo mám doma,takže nebudu muset nic kupovat.
Pokud jste tuto metodu někdo zkoušel,budu vděčný za postřehy.Pokud je to zbytečné,rád bych věděl proč :) Díky,zatim čus.
nokia0022
moc krasny report
nokia0022
diky za dobru inspiraciu a navod ako zostavit DRIP ja som uvazoval teraz o ATIMA WILMA ale skusim ho zostavit sam... som uplny zaciatocnik nikdy som nepestoval ani nepoznam nikoho kto by pestoval v januari by som chcel spustit skrinu .. uz ju pripravujem a objednal som si semena..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma