Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
v/scrog - 150W - Klikni zde pro originální téma
b.builder
prvni pokus o vertical scrog
Hanyz
hmm pekne, pekne... a co nejake info jako hnojky, genetika, atd.
b.builder
chronic, nebula a blueberry. hnojivo HESI, do systemu vlozeny 14.2. a 18.3. prepnuty na kvet. rizecky byli kapanek starsi.
b.builder
co se tyka systemku : spatne se udrzuje vyssi vlhkost, je staveny na 5 kytek, ale bohuzel na jednom miste mi dvakrat rizecky uhynuli, takze jsou pouze 4kusy. Je stale co vylepsovat. Jinak se jim dari pomerne dobre. Pletivo je taky trochu nedokonale (pro dalsi pokusy musim vyhotovit lepsi a mozna s mensima okama). Velky help od profesora HULIENA.
Mr. Manson
hmm tož pěkně to vypadá nice genetika...

Jen by se asi hodilo vědět co je to za druh světla, velikost boxu,objem kýblů ,hydro, bublák atd atd .....


Ale jinak mooc pěkný.....
b.builder
Světlo : Philips SON - T PRO 150 W (zatim nemám modré, takže i po dobu růstu jsem svítil červeným)
Bublér : 14ti litrová nádoba, ale využito na 12 litrů roztoku (protože boční díry na vzduchování)
Prostor : 2kusy malťáku po 90litrech (celý systémek stavěný podle vzoru uvedeného na groweru) vylepšený o otvory těsně nad dnem spodní nádoby z důvodu lepšího větrání
Větrání : typ RE 100 - 112 m3/h (po zkušenostech slabý ventilátor a ke fšemu ještě není napojen pachový filtr. F nejblišší době budu muset vyměnit za silnější)
Vzduchování : Elite 801 - 1300 c.c./min. (z bazárku za 50kč), původně jsem měl napojeně 3 šutry, ale vyžadují regulátor přívodu vzduchu, proto jsem to vyřešil jedním delším vzduchovacím kamínkem)
Hnojení : prubuju hnojky zn. HESI, začal jsem hesi hydro růst a nyní pokračuju v hesi hydro květ. po celou dobu přidávám do roztoku SUPER VIT taky od Hesi. Dokonce super vitem pomocí rozprašovače rosím listy
prenda
Taky něco takovýho zkoušim,akorát pojedu zatim agro.Mam r 40cm taky 150W a dám tam 1 x PwP a 2x AK47.Udělam thread ;)).
vlček
2 prenda: zbytecnej offtopic
2 b.builder: hmmm nice system ale este bude chwilu trwat nez budes mit g/w jako g man dale se me zda ze mas docela malej prumer walce dyz bude weci prumer tak i teplota bude pro kytky prizniwejsi urcite pro priste zwol mensi oka w pletiwe bude se ti lepe pracowat s kytkama a palickama
ps este dotaz rosis necim tim by se dala usmernit wlhkost
Stratekk
very nice :)...taky premyslim o V scrogu ale jen pod 70w....stejne je nej bush style :))...600W rulezzzz
b.builder
do vlčeka : mas pravdu oka zbytecne velike. ad PS: rosim pomerne casto, ale maltovniky nejsou dokonale rovne a vznika falesny tah od prostredka. Tudiz se dobra vlhkost udrzi kratkou dobu. Mam jeste na dne vodu a ponoreny hadr, ale hadr, ktery je delsi dobu ve vode dela sve. mimoto to neni az zas tak efektni. Uvazuju o vysypani dna perlitem, ktery navlcim (mel by pomaleji a stabilneji uvolnovat vlkost)
Jeden dotazek, jakej mas prumer pletiva? zda se mi to celkem tesny pro 150W, ale foto mozna trochu zkresluje. Rekl bych tak 20 cm od vybojky bude akorat teplota + 5 - 10 cm pro palice, takze bych tomu v prumeru dal aspon tech 50 mozna i 60cm, ale s temahle watazema nemam moc zkusenosti..
at rostou ;)
b.builder
do Coleka :průměr pletiva je 30 cm (v=44cm), pravda je taková, že sám mam strach, aby se plody nespálily. marne. dalsi varka bude na lepsim pletivu.
prenda
Čoveče vlhkost sem částěčně vyřešil nalitím vody do dna malťáku a několika obvazy namočenými do sklenic s vodou.Hladina vody je celkem rozsáhlá,snad to bude stačit.Mám tam asi cca 1cm vody a za těch 16h svícení je to pryč.Větrák mám momentálně 100m3 a zatim bez pacháče to stačí.Díry ve spodu malťáku mám taky.Jsou umístěny po obvodu,aby optimálně proudil vzduch kolem kytek nahoru do větráku.Dal sem přes ty díry oříznutý krabičky od sirek,aby tam nesvítilo světlo.Mám objednaný AH komplet,sem zvědavej jak to zlepší růst a květ.Zatim hnojim Wuxal super a občas Krystalon trávník.
Tak ať roste ;).
Kwjetoň
to prenda: jaký koncentrace dáváš toho wuxalu?
prenda
Asi 0,3-0,5 procenta obzálivku plus ještě rosim asi 0,05 procentni koncentrací.Zatim právě nemam nějaký pořádný měrky(jen od Krystalonu),dneska jdu do growshopu a nakoupim.
Zdar.

b.builder: Ten průměr pletiva je opravdu dost malej.Kdyžtak poreferuj jak to vypadá,jestli se ti to pálí a když,tak jak moc se to pálí a v jaký vzdálenosti.

Měřili jste někdo,jestli máte výbojku přímo ve středu,nebo mírně vychýlenou?Já jí mám vychýlenou tak o cenťák a tak sem ten scrog taky tak upravil.Já mám průměr 40 cm a doufám,že to bude v pohodě.Snad se to nebude pálit.Když jo,tak ho asi rozstřihnu a trošku roztáhnu,neva že nebude konzistentní.
Kwjetoň
And what about OBM? Some experiece?
prenda
Tak OBM jsem hnojil můj první indoorek,ale dost sem na to kašlal,takže nemám žádný přesný dávky,ale sypal sem to tam ke konci docela vostre i dávky dost přes a kytka to vydržela.Bohužel nebyl foťák.Byla to kytka pěstovaná za oknem asi od února (?) a pak na květ přendaná do skříně.Palice byly tvrdý,pocukrovaný ale zkuřující koeficient takovej průměr.Byl to totiž skank řízlej nějakou ganjou,ale byl sem spokojenej.Největší z palic měla asi v: 8cm a s: 3,5 cm .Celkovej výnos zhruba 25g.Na czteku to šlo všechno do háje :)).
b.builder
do prenda: zatim se nic nepali (zatim jeste taky nejsou kvjety)

ja hnojim Hesi (ted na kvjet)

a fotecky po tydnu
b.builder
tady ty fotky
prenda
No máš to pěkný,v bubleru to roste jako šílený.Už se těšim na další cyklus,kde dám taky hydro.Na tý třetí fotce je vidět,že máš vevnitř trošku spálený listy (?).Co se týče pletiva tak normálně kup plůtek s vokama okolo 4-5cm,když ti ho uštípnou,tak se ti pěkně zatočí přesně do kolečka a máš to bez práce.Metr pletiva stojí asi 4 pětky.Já mám pletivo s dírama jenom 3x2 cm a je to málo,sem zvědavej jak budu prostrkovat kytky až budou větší.
b.builder
19. den na 12/12.
tusi nekdo, z ceho muzou byt ty zlute listy?
b.builder
fotky :-)
b.builder
a jeste
b.builder
:-)
b.builder
.-))
b.builder
)
TheKeptn
jak vysoko máš tu hladinu v bubbláku a jaky dávaš koncentrace hnojiv?
A co kořeny jakou maj barvu ? Foto...
b.builder
do TheKeptna: hladina v bublaku by mela byt v pogode, pac cca kazdy druhy den doplnuju co vypijou
-koncetrace hnojiv by mela byt tez v poho, v podstate podle navodu (EC v rozmezi 1,9-2,1). Divne je pouze to,ze kdyz rostly, tak jsem s vodou adekvatne doplnoval i hnojivo, ale po prepnuti na kfjet se EC nic moc nemeni (i kdyz doplnuju vodu-mozna mam f pici merak, je to fakt divne)
-barva korenu bila az zlute bila. Uz jsem musel tyden po prepnuti menit roztok. Kalny a dokonce byl i citit. Budu menit i tento tyden.
-neznam Ph - nemam Phmetr
b.builder
roztok vymenen
EC metr v poradku
nalev po tydnu opjet nevzhledny a zatuchly
osprchoval jsem i koreny
uvidime zitra
prenda
Do nálevu přidávej nějakou dezinfekci (peroxid?).Kořeny budeš mít bílý a nebude se ti kazit roztok.Byla by to škoda kdyby se něco stalo,máš to pěkný ;).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma