Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2x GWS + 2x KC33xMK / 250W/400W hlína - Klikni zde pro originální téma
wad
Zravim všechny. Takže po dlouhé době přemýšlení a odhodlávání sem se s kámošem daly na první indoor. Takže budu rád za každou radu. ještě chci poděkovat A_B za řízky, thx :)


Takže posádku tvoří: 2x Great white shark a 2x KC33xMaster Kush
Osvětleno za pomoci 250W sodík
Hlína: nějakej zahradnickej substrát namíchanej s perlitem.
Zatím zalíváno je odstátou vodou (kvuli ph) a pokud se divíte že ty stěnou sou takový..dřevěný, tak je to tím, že folii sem obědnával až před pár dnama tak čekám než dojde.
Skříň je docela malá, asi 60*60*150 takže sme ze začátku dali jen 4 řízky. O větrání se staraj 2 vetilátory z PC a zatím to vypadá že to stačí. Pořád je ta skříň ale spíš tak provizorní a pořád se upravuje, je to spíš: co dům dá, to má :)

4.3. šly do hlíny (myslím ty řízky) :)

fotky jsou z 13.3. Nalevo je KCčko a napravo žralok
wad
tak a fotky z 20.3. (snad dnešek) pod kýtíz přišel aspoň alobal, prej to odráží světlo místo aby šlo do hlíny..hmno. jinak ten řízek co byl špatnej (na minulejch fotkách vravo dole tak už se zvetil :bravo: )
Bílí Vlas
dobrá práce.kdyš ji miluješ není co řešit co?:-)*-kofola se sere fakt všude:-)*
wad
Takže došla folie a s ní i kolínka :) a páč se jedna kýtíz začíná nějak moc táhnout tak bude potřeba to začít řešit :pimp: foto postnu pozdějc. Zatím jen "holý" kolínka a poskládaná folie... :) dyž už sem u ní... obědnával sem ji z www.hydroponieplus.cz Je to ta stejná jako growfolie ? zdála se mi nějaká levná... :rolleyes:
wad
takže sem se rozhodl přihodit sem ještě jednu fotku pěknýho lístečku.. :) jina ksem se chtěl zeptat...mám dilema. co kopit na květ phit-amin nebo b!cuzz (myslím tím samozřejmě květovej stimulátor) :)
vlček
b'cuzz qetowej stimulator esi ho chces jen na qet tak nic jinyho jinak samozdrejme phytak
wad
Jo, takže sem nad tím přemýšlel a došel sem ke kombinaci koupit B!cuzz na květ a PHYT-AMIN a ten je na růst i na květ, teda pokud sem to správně pochopil. (thx vlček )

Takže "phyťák" můžu dávat celou dobu (růst i květ). Vyčtl sem to, tak jen ať se ujistím... tyhle věci nechá dycky na mě a pak se starej chlapče... :bandit:
wad
Tak menší update, kytky trochu povyrostli..viz jedna přiložená fotka. Jen sme dostaly ten pocit že ty květináče sou fakt malý (dooost malý) a tak dneska přijdou přesadit do větších. Kytky sou totiž ňaký povadlý... tak doufám že to trochu pomůže. Jinak vlhkost jak se zdá v klidu..ručník rulezz. Phyt-amin pořád ne a ne dojít..ta pošta je fakt psycho !:rocket: Hmno jo, není to uplně tak jak by sme si představovaly ale 1. grow je 1. grow Oni totiž holky byli ze začátku seklý a teď to rozjely..ale už se zase zbrzdily... (květináče) :bounce: No snad to nějak dopadne.


Mimochodem, holky se prohodily takže nalevo je žralok a napravo KCčko. Taky se žralok (teda spíš žraločice) :) trochu začal táhnout, tak snad ho zkrotíme... přece jen se mu říká GREAT.. :angel:
Sinuhet
Mozna to je prelite. Zalivas az je puda opravdu sucha?
wad
Tak teda se přesazovalo Asi to docela potřebovaly, ty květináče byly dost malý..no a tak dostaly jiný... hmm... vyšlo to tak akorát...ve větším je KCčko a b menším je Žralok ... tak to asi bylo přelitím...někde se říká že přelití je horší než sucho..hmm..něco na tom asi bude.. tak snad se holky začnou vspamatovávat..dostávaly docela hustý medy :rolleyes:
A_b
Ciao, no nejvyssi cas na presazeni, korenovej system rozrostly az az. Jeste bych doporucil poradne kolenama zohnout ty hlavni paldy, klidne nejcerstvejsima vyhonkama smerem dolu, at se zpomaly a dozenou je spodni paldy. Jinak to vypada zdrave a phytak se muze pouzit ve vegetaci i jako postrik na listy- je to parada. V kvetu bych ho daval uz jen do zalivky pac postrik by moh v palickach nadelat rambajs. Na kvet si kup neco s PK 13,14%.
MANHUNTT
For....wad

Ty woe:eek:to sem si nevšimnul žes to mněl takovou dobu v tak malých truhlíkách:confused:jsem si jistej že problém jsi vyřešil těma velikýma kýblama:wink:
Držim ti palce at roste:bravo:
wad
Jo no..nějak sme ty květináče podcenili. Jak je vidět na té fotce bylo to tak tak..snad tyhle budou stačit..páč větší se tam už asi nevlezou :(

Jinak ta pošta je fakt shit , ten phyt-amin ne a ne dojít, už mám pocit že pošťačka jede indoor a nemá hnojky :jumper:
KABUTO
citace:
Původní příspěvek od wad
Tak teda se přesazovalo (work by gypss ) Asi to docela potřebovaly, ty květináče byly dost malý..no a tak dostaly jiný... hmm... vyšlo to tak akorát...ve větším je KCčko a b menším je Žralok ... tak to asi bylo přelitím...někde se říká že přelití je horší než sucho..hmm..něco na tom asi bude.. tak snad se holky začnou vspamatovávat..dostávaly docela hustý medy :rolleyes:


přelití je vždycky horší než sucho,chce to třeba víckrát ale míň!

občas je zkus povytáhnout z květináče(až ti to trochu proroste) a jukni na kořínky,neměli by se ti točit vzhůru,pak to roste o dost pomalejc.jinak jsou pěkné:cool:
wad
Díky všem za připomínky, moc si toho vážim... a taky díky za těch pár k+ Dneska sem se naštval a už sem chtěl psát na hydroponii a v tom mi došel mejl... "Vaše objednávka od firmy Hydroponieplus byla dnešním dnem odeslána...bla bla..." takže vklidu no.. Jen je zajímavý že minule sem od nich obědnával v pátek odpoledne a pošťačka u mě zvonila už v pondělí...hmno nevim, ach ta pošta..

Co říkáte na ten pomalej růst ? myslím že je to asi tím malým kqetináčem či co..hmno nevim, sem zvědavej jak to s těma holkama dopadne..snad dobře a nakonec si s něma budem rozumět... :love:

Celou dobu si myslím že krteček se vrtá v hlíně a on si zatím jede hydro... to kdyby věděly malí děti :) to s těma kořenama sem ještě neslyšel..to jako povytáhnout celou kytku i s hlínou s kqetináčů ? ...asi ale ví o čem mluví, páč si moc vážím jeho grow skills
:punk:

jinak lidi P E A C E for all :jumper:
wad
Zdravim..tak dneska mi došel ten phyt-amin :bravo: , smrdí teda šíleně :eek: tak ho kýtiz dostanou... A taky dalších 30 kolínek, je jich potřeba docela dost... a to ještě přijde řeč i na ohýbání drátem...

Včera mi došlo od hydroponie potvrzení a dneska sem už pro to valil..je to mazec...

jo a jinak...čekněte http://shop.mariuana.it/catalogo1.php ... takovej obchod by měl být i u nás :satan:
wad
Tak přikládám jednu fotku ze včerejška... kýtíz se vspamatovaly z "přelití" a dávaj se dohromady...
wad
Tak a fotky ze dneška.. takže kýtíz dostaly Phyt-amin, k tomu sou zohlý vlascem a kolínkama...proto ten vlasec asi nejde vidět.. Navíc přibyl ventilátor na odtah..

Ani sem nevěřil že to bude mít takovou spotřenu kolínek a toho všeho... věděl sem že ženský choděj ke kadeřníkovi ale tohle spravování ůčesu těmhle slečnám je fakt ůlet :smoker:
wad
Ještě sem postnu 2 Fotozzz.

1. Tak takhle vypadá na žraloka ale nejsem si teďka jistej... bílej žralok zbarvenej do onadčovozelena :cool:

2. Hmno podle mě je to následek plné dávky phyt-aminu... co vy na to ? Je to jen minimum tak snad to není nic vážnýho...

edit : samozřejmě ta první fotka má takovou barvu protože na ni svítí sodík... líbila se mi tak je tu..


jinak keep growing :crazy:[
wad
Tak přikládám nějaký fotky z dneška.. Kýtíz phyt-amin vyloženě prospěl, a už valí jak maj :bravo:

Docela už začínaj dělat keříky..hmno jinak je docela na p... teplota.Neustále skoumáme jak ji zvyhnout ale k optimálu to má daleko..ale přesně na opačnou stranu.. místo problémů s vysokou teplotou máme problémy s nízkou teplotou :(

Na fotce jsou kýtíz orošený (vodou samozřejmě) :)
wad
Nemůžu si pomoct ale proč sem nikdo nic nenapíše ??? Čekal bych i nějaký rady, připomínky a pod. Nejsem žádnej skiller, tak se rád nechám poučit. Přece jen je to 1. grow takže problémů je docela dost.
Takže pokud máte něco co sem napsat, velice rád to uvítám...

Chci taky poděkovat všem kdo nám dali k+ a taky lidem co mi poradily... viz. první stránka.

P.S. Původně sem myslel že to byl špatnej výběr (gws a KCčko), kvůli velké odlišnosti, ale jak to tak vypadá, zase tak špatná volba to nebyla a dá se to korigovat (pwp bych asi nezvlád) :) dělají mi velkou radost :love:
Rage
Nadhera kedy to prepnes na kvet ? k+ ;) drzim palce at ti to vide :)
wad
oh..přece jen někdo napsal :) jo tak na květ... počítám tak +/- týden..musím počkat až vyrostou i ty boční halouzky. Vrchy jsou zohlý tak aby se sekly. (Mám dojem že tomu kabuto říkal sekundár...) Přece jen s toho chci vytáhnout pár Gé... :)
prenda
wad: Čoveče mám jeden PwP společně s AK47 skoro pět dní na květu a nedělá mi problémy.Nejdřív byl PwP postatně menší než AK a teď po přepnutí je pomaloučku dohání,ale víko vyvrácený nemam :) .Takže tyhle dva modely se daj ukočírovat celkem ZATIM bez problémů.Ale já mám v-scrog,takže to mam možná jednodušší,kdyby přece jen plant zešílel.Každopádně k+ :).
wad
právě že power plant je tímhle docela pověstnej, že po přepnutí ještě docela vyletí... přece jen je to mostly sativa (mám dojem že dokonce pure). Jde mi o to že po přepnutí už nijak neprostříhám nebo tak...takže co nespravím teď v růstu to už nespravím vůbec..max tak zohýbání a pod... no uvidíme jak se to začne chovat po přepnutí..ale do toho zbývá ještě nějakej ten den. jina kdíky všem...
wad
Tak další maličkatej update..kýtíz jedou do plných a za pár dní by se snad mohly přepnout..no uvidíme...

Co vy odborníci..jak to vidíte s přepnutí ? dávám tomu pár dní... nebo ne ? za každou radu budu rád...

:confused:
lubo
mas to naozaj krásnučké:-))) teším sa na dalšie foto!!!
A_b
Ciao, genetiku ste vybrali dobre!!! Byt vama bych prepl co nejdriv- max o vikendu, pac jeste holky 4 tydny +- nejaky den budou rust, vytahnou se max o cca polovinu sve vysky a jaxe tak divam kde mate tu lampu, tak ji budete muset zvednout v prubehu kvetu o dost cisel jeste nad ten novy odtah. PWP mam v matkarne a silene s nim bojuju- nevim kam ty paldy neuprosne pospichaj. Narizkuju ho a dam ven- do indooru s nim zatim nepocitam, pac bych ho z casovych duvodu nezvladl a on peci potrebuje. Co mas na kvet za hnojky? Vypadaj hezky zdrave!!
wad
Jasně že se lampa bude zvedat..přece jen je na řetízku :) Ona nám totiž nevyšla ta folie (blbě sem to spočítal) uplně na celou skříň, takže i když to na obrázku vypadá že je tam málo místo..ještě je ho tam docela dost, takže je kam zvedat. Na květ plánuju ten B!cuzz, slyšel sem že poměr cena/výkon je ideální :)

Ještě sem chtěl... jak je nejlíp přepínat ? myslím na (12/12) Někdo přepíná hnedka (nemyslím si že je to dobren nápad) a někdo postupně po 1 až 2 hodinách deně..nebyl bych rád aby tím chytli nějakej "světelnej" šok... :rejp:
Piškutek
Pěkný to máte týpci....zezačátku ničmoč ale teď jedou:):):)
Tak ať to roste/kvete..............
...................................................ZATIAL..................................................
wad
Jo tak ze začátu to bylo takový brzdový... nebyla folie, hnojky, květináče a tak...teďka už sme to vychytaly a kýtíz se budou přepínat na květ... přece jen je to první grow.

Myslím že bez GROWERu by to asi nějak nešlo, jsou tu všichni fakt moc fajn kluci a holci :) Uvidíme jak to dopadne ve finále...
wad
Takže, řeším teďka několik problémů a to:

Dneska je den D takže dneska se přepíná... dáme to po 2 hodinách za den. takže 3 dny na přepnutí..snad je to ok a nebudou stresovaný..

Další, taky nějaký ty hnojky... Takže obědnám B!cuzz, máme OBM a phyt-amin... tak a teď by mě zajimaly vaše rady... co a jak... poměry, používat všechno nebo jen něco a dyž tak jak dlouho. Phyt-amin je na růst i na květ... b!cuzz je jen na květ a obm ? za každou radu budu rád... :beer:
wad
Zdravim... hodím sem nějaký fotos... je to přece jen galerie, tak ať to vypadá jak galerka :)

A lidi..poraďte mi někdo s těma hnojkam..přemýšlím a přemýšlím a vypadá to že ten phyt-amin vysadíme v momentě kdy se oběví paliczky..prej to není moc dobrý.. ale co to OBM a b!cuzz ????
Hanyz
s OBM ani B'cuzz ti neporidam, protoze s nima nemam zkusenosti, ale phytamin pouzivam i ted v kvetu, ikdyz vlastne teprv zacly kvest, ale vysazovat ho zatim nehodlam. Kdyz zabrousis do galerky, tak zjistis, ze ho bez komplikaci pouziva rada lidi i behem kvetu (samozrejme ne tesne pred sklizni). Jedine nebezpeci by mohla byt plisen, ale pri nizke vlhkosti vzduchu v dobe kveteni a dostatecnem vetrani by se objevit nemela. Tak teda doufam ze jsem ti vubec nejak poradil:)
Dubinek
Co se tyce hnojiv, tak phytamin je prej tak husta vec, ze se da pouzivat porad, na rust i v kvetu, ale zkusenost nemam. OBM jsem mel jenom v bublaku a pod 70W bylo ze dvou kytek tak 35g, takze tak :)
prenda
Phytamin vysadim okolo 20 dne květu.Možná ho potom přidam do zálivky.
Hanyz
phytamin do zalivky je nesmysl, uz se to tady mockrat resilo. Funguje jen jako postrik, uvadi to i vyrobce na lahvicce. Vstrebava se pres listy. Takze asi tak
wad

citace:
hydroponie

Phytamin-růstový a květový hormon, obsahuje aminokyseliny-stopové prvky-přírodní, růstový a květový hormon-vitamíny-minerály, urychluje látkovou výměnu, podporuje tvorbu cukrů a (zlepšuje chuť). Přispívá k zdravému vývoji rostliny. Použití--10-15ml (obsah víčka)na 3-4L vody ---- v růstové fázi možno 1-2týdny aplikovat i postřikem jinak do roztoku 1-2x týdně 10-15ml/3L


Takže nevím jak to s tím phyt-aminem je... :confused: jasný že ke konci postřik ne, ale ty názory se rozcházejí jak tínejdžři v beverly hills... Jak mi vysvětlíte tu větu která je zvýrazněná ??? Viděl bych to vysadit asi těch 20 dní po prvních paliczkách...

te phyt-amin mě fakt se.e :rejp: a to enmluvím o tom že sem uplně v seku s toho OBMka a b!cuzzu... :(
Hanyz
Ta citace je pocitam ze stranek hydroponie plus. Od jiste doby neverim nicemu co se dozvim v jakemkoliv growshopu, protoze tito lide jsou v prvni rade obchodnici snazici se prodat zbozi. Jestli ten phytamin mas doma, tak si precti co pisou na lahvicce. Je tam tusim neco jako use the solution to spray the leafs. Ale nebudu ti phytamin do zalivku vymlouvat, muj nazor ale je, ze je to zbytecne plytvani
wad
Ok... chtěl sem jen vědět jakej je na to názor ostatních..přece jen ste tu skušení groweři a víc hlav víc ví... No ale pořád sem nevyřešil co udělá kombinace OBM a B!Cuzz..a to ještě nevím jakej poměr, teda pokud to vůbec jde kombinovat... :) počítal bych že poměr stejnej jako na obale, možná víc :)

Slyšel sem že konopí těch látek vstřebá o moc víc než je doporučený... přece jen přehnojit hlínu je už ale průser...zatím co v bubbleru vylejete vodu a je to ok, hlína se prej jen tak nevyčistí... No a taky že různý modely jsou jinak citlivý na hnojivo..tak doufám že tyhle dva nejsou nijaký citlivky :)
Hanyz
No sice, jak jsem psal, nemam s nimi zkusenost, ale protoze jsem se zhuleny nudil:),tak jsem ti nasel tohle http://grower.cz/forum/showthre...16&pagenumber=1
Je to sice pro bubler, ale pro tu, jak znamo, plati 1/3 koncentrace. A pro hlinu je zase polovicni koncentrace. Sice nevim jestli tohle plati vseobecne, ale muzes se jednoduchym prepocitanim dostat blizko spravne hodnoty pro hlinu
Jo a je to prisp. c.16
Sinuhet
B'cuzz by melo byt hnojivo, ktere neni treba doplnovat jeste OBM. Pokud mas koupenou verzi pro hlinu, tak tam mas davkovani napsano. Strikej to phytaminej. Hnoj to B'cuzz. V kvetu jeste vyrobce doporucuje pridat neco co se myslim jmenuje PK-14-16, nebo tak nejak, ale urcite to pujde i bez toho. Davkuj dle doporuceni vyrobce, to hnojivo je primo pro konopi. Kdyz budes mit depku ze malo hnojis, muzes zkusit pomalu a opatrne zvysovat davkovani, dokud se nezacnou kytky palit.
wad
citace:
BIO NOVA / PK 13+14
Hnojivo určené pro poslední 3-4 týdny květové fáze, obsahuje fosfor a draslík bez dusíku, což je kombinace pro rostlinu v této fázi velmi potřebná k dosažení maximální produkce. Použití--15ml/10L cca.2xtýdně.


citace:
BcuzZ / Květový stimulátor
100% přírodní květový stimulátor určen k vyšší a kvalitnější produkci, doporučuje se používat v kombinaci s hydro booster pro dosažení optimálního efektu. Dávkování od začátku květové fáze, až do konce 1ml/1L s každou zálivkou nebo novou vodou.


Viděl bych to na tyhle dva a možná decentně toho OBMka. Jen sem trochu v seku že ten b!cuzz je A a B a na hydroponii maj prostě jen Květový stimulátor :confused:

p.s. THX Hanyz a Sinuhet :smoker:
wad
Takže nějakej update.. jsou to sice fotky už z kqetu ale pořád tady nejsou nějaký paliczky páč je to jen pár dní.. (ale je to galerie takže fotky sem patří)

Takže nejdůležitější je asi to, že 250ka uvolnila pozici své silnější kolegini 400 :bounce: A jelikož je nový sluníčko tak i stínítko musí být nový.

To 400 máme jen půjčený a to stínítko udělal kámoš v práci (je z nerezu). Takže chci poděkovat dvou lidem, G....E a J...C, oni ví...

Takže nějaký fotos... :popcorn:
wad
Jo ještě přihodím že ta sodíkovka je Philips son-t pro 400W :)

Taky sem se chtěl zeptat..jak jistě vidíte je to docela jungle :) take by se asi hodilo nějaký prostříhání..jakej je váš názor na to ? :confused:
v kvetu se strihanim listi opatrne,novym listum se moc nechce na svet.Kdyz tak od spoda neco osmikat a potom az co bude stinit palickam
wad
No jasne..o to mi slo... páč vím že hodně lidí stříhá listí vespod, ale to 400 to bezproblému prosvítí.. Různí se tady názory, neustále tu všecho porčítám a čtvrtina lidí říká stříhat, čtvrtina nestříhat, čtvrtina stříhat listí do půlky (konce listů) a čtvrtina tady kýtíz zbavuje všech listí (kýtíz jsou na evu (chudinky).... tak nevim :confused:

A jelikož je tam malej prostor tak to listí je tam tak nějak napmačkaný a až se začnou "klubat" paličky tak budou muset k holičce... snad nebudou chtít trvalou :D Ale viěl bych to asi tak jak psal xerthon, něco odspodu, ty co stíní paliczkám a možná půlku těch velkejch. (myslím že naposled sem to viděl u člena udl).

No bude to ještě boj...
prenda
Mám dojem že 400W je na takovej prostor až moc.Klidně by stačila i 250W,ale zase je fakt,že budou masitější paličky :)).
wad
Taky sem si to říkal, ale to 400 mám půjčený takže žádný stráty na posádce, teplota je ok.. a těch pár korun za tu elektriku se taky stratí..hlavně že ty paliczky budou trošku "pevnější"... :love:
Bílí Vlas
stříhat,ale s rozumem-

i to 4kilo neprosvítí vše,ale nejde jen o to jak moc se k paličce dostalo světla,ale i o to jak silná odnož to byla.
wad
No přihodím sem ještě fotku kterou bych nazval. "džungle" :punk: tahle fotka je fakt ůlet...

Tak zatím a peace fot all :crazy:
wad
Tak nějakej minimální update.. kýtíz prošli radikálním "odlistněním" :D Byla to už moc velká jungle... Začínaj se oběvovat první hvězdičky.. :girl:
wad
To nikdo nic nenapíše ?? Žádný připomínky... Jo ještě chci dodat že je to asi tak 24 den na qětu. Jelikož den po přepnutí jistej člověk (profesionál) nedomáčkl zásuvku do hodin a nějak to 2 dny nesvítilo :( No kýtíz to rozdejchaly v pohodě ale nevím co jim ta chvilková tma udělala...

btw: Proč mi připadá že s těchhle malejch "keříčků" nemá šanci vyrůst paliczka ?? (joke) :D
wad
Chtěl bych poděkovat všem lidem za K+. :D zatím díky a za každou připomínku a radu budu rád..

keep smoking and keep stoned :)
r-man
Phytamin: je uplne jedno, jestli se da do zalivky nebo postrikem, funguje uplne stejne, mam to vyzkouseny a myslim ze i na flasce se pise ze se da dat do zalivky...Rozdil je v tom, ze pokud mash silny svetlo (400w) tak kdyz udelash postrik tak riskujesh, ze se na listech udelaji kapicky, ktery fungujou jako cocka/lupa a mistecko pod nima se spali. Delaji se tam pak takovy malu svetly fleky. To se pri zalivce nestava, a navic se k tomu nemusi tak casto chodit, je to bez starosti.
wad
No tak myslím že kauza Phyt-amin je dávno vyřešená... je určenej na postřik listů.. a to co zbyde do zálivky.. (i když podle jistejch názorů je to do zálivky plýtvání) To s tou kapkou je blbost, to dělaj hnojky, páč z nich sodík vysuší vodu a ta hnojka která tam zůstane, lokálně spálí list (velká koncentrace hnojky na malej prostor), no a phytamin vlastně ani hnojka není... :D

btw: ale stejně díky za názor...
wad
No tak další maličkatej update.. pár fotek jak to momentálně vypadá... :bounce: Je to orošený až se toho bojím :D Žralok chudák není moc rozvětvenej ale přece jen nejde o to sklízet na výnos (i když to taky) ale je to přece jen krása..zapálit si vlastní zelí :bandit:

Taky něco k hnojkám: Jelikož sme přešli do fáze qětu, tak byli potřeba nějaký hnojky.. tak sem přemýšlel jak na to. Když sem se díval na hydroponii tak sem zjistil že b´cuzz prodávaj už smíchnaj (Rozlévaný) a to mě trochu odradilo. Tak sem je obědnal z eshop.klecka a nějak se to zpozdilo. Docela mě dostalo když mi pak poslaly že se omlouvají a daly mi 10% slevu :girl: a to nejen na tuhle obědnávku ale i na další. Musím teda říct že fakt solidní jednání. No takže nakonec došel :

B`cuzz soil A+B 2 x 1l
AH Growth/Bloom excellerator 250ml

Sice nevím jakej je rozdíl mezi B`cuzz na hlínu, hydro a cocos (možná v zastoupení složek, či co) ale tak přece jen se obědnal SOIL :D

btw: Doporučuju (jako každej) zvětšit ty fotky, to jde tepr vidět to kráááásný orošení :bravo:

Keep growing and keep stoned :popcorn:
dritte
Bude to vypadat hodně zajímavě v poslední fázi života...



Hezké..
wad
Obrázek ze předvčerejška :D je to taková pěkná fotka, tak sem ji nechal v trochu větším rozlišení(1600x1200)... tak se podívejte jak se sladí cukříkem tady na Moravě :pimp:

btw: Máte někdo skušenosti s enzymes+ od AH ??


edit: dneska došlo AH: final solution a enzymes+ ..tak sem rád... :D ty enzimes mám na doporučení a ten final solution sem chtěl skusit páč ho tady každý vychvalije do nebe... tak uvidíme za pár týdnů ... :bandit:
aaaaa
2wad:Vod kud si objednával??
wad
to aaaaa: No pokud ti jde o ty hnojky (což asi jo) tak ty jsou obědnávány odsud a musím teda říct že fakt solidní jednání, posílaj to rychle (přes PPL) a když se zpozdí tak vám daj 10% slevu :D fakt mazec... !!
rixo
tie enzymi nepoznam moc ale asi to bude ok.no ale ten Final Solution to ano, sa priprav ze uvidis ako ti pred ocami nabera silu a velkost..je to parada....
wad
takže po malé odmlce tu je aktualizace... takže kýtíz už dostaly final solution chystaj se k seknutí.... :D a tak taky jako první máme zas nějakou "lahodku" je to vrch od žraloka... :smoker: vešák je orošenej až hamba..se teda potí,asi je mu vedro... :D A opět doporučuju zvětšit... pořád jde vidět průhlednost krystálků..je zatím čas :D tak snad to vychytáme ...
wad
Jo ještě přihodím pár fotek paliczek.. výnos bude stát uplně za *** ale aspoň bude co pálit... :sun:
aaaaa
to wad:Jak dávkuješ??
wad
to aaaaa: co tím myslíš ? asi nejspíš hnojky co.. no je to tak na haluz... ob 3 - 4 dny b´cuzz a AH growth/bloom axcellerator a při každé zálivce enzymi.. b´cuzzu tak 2 + 2 ml a toho AH 1 ml. Teďka sou už hnojky vysazený afasujou Final solution.. pak je čeká ještě nejakej ten den flushingu a CUT :D
wad
Ještě sem přihodím fotku z hora... není tam vidět všechno ale dole v levo je KCčko a vpravo je žralo...

..no je toho málo ale tak na první grow se to snad dá..
wad
Tak jakože sklizeň proběhla.. je toho zas**ně málo :(ale to co nedohnala qantita, dohnala qalita :D žralok je dobrej ale to KCčko je o něco víc orošenější a popravdě mi připadá i lepší... V qetu to chtěo asi o hoodně míň vlhkosti páč ty paliczky sou plný listí.. což pokud vím je důsledek přílišné vlhkosti v qětu... no příští GROW bude snad lepší... nebo spíš počítám s tím že bude lepší.. později přihodím nějakej větí report .. páč teĎka sušíme a testujem :girl:
papaja
hm to zalistnění jest způsobeno neustálým stříháním zdravých listů..jinak jak maká ten final od AH co chuť a tak?
rixo
ta dovolenka a to testovanie asi dava zabrat:-)))
wad
No to zalistnění... no že to bylo tím zastřiháváním to bych ani moc neřekl..zase tak to stříhaný nebylo a většinou ty listy byli stříhaný jen z části (1/3 čepele) No pokud se dá soudit tak po tom FS začly palizcky produkovat nové blizny (bílé velké) a chuť.. asi to pak nemělo uplně 100% flushing takže chuť nemůžu posoudit..ale myslím že FS je určitě dobrá investice a pokud bude použitej na 100% myslím že pude maximálně poznat... Testování bylo v klidu, sice už sme dotestovaly ale stálo to za to.. pěkně tvrdý paliczky (ale bylo jich málo na 400W) :( každej si šmakoval... na poprvé to sice byla docela hruza ale jak se říká..příště budem chytřeší :)

jinak co se týče smoke reportu...
GWS - silný ale ne uplně zničující, takovej zlatej střed, ani tak ani tak :D ... nabíhá pomalu a připadá mi i docela komukativní a pohodovej model.. i chuť byla docela vychytaná... prostě zelí tak jak má být. V každé vlastnosti byl takovej střed. Dá se na něj docela i pít.. a po ustoupení ůčinků se prostě jen tak rozplyne.. je to žralok, přijde..kousne a držívá vás a zabíjí... pak jen odpluje..
Kc33xMK - připadl mi jako total destruktivní model.. chuť taková zemitá. Těžkej kouř a vypínání mozku, není to vyloženě "kotuch lock" ale už se mu přiblyžuje :) A nevím jelti se mi to jen zdálo ale připadlo mi že byl o hodně víc orošenej než žralok (možná jen subjektivní názor).. prostě velký BOOM a nic :)

btw: thx for K+ :girl:
Hnědojed
Mno chlapici sam sem zelenac ale u vas se o nake rovinec vubec neda mluvit :( Naprosto nechapu (vim ze to neni jen tak ale prece jen .. ) proc ste to trochu nepoladili do lajny. Myslim ze by to dost drasticky zmenilo vynos. ale co uz bojovali ste a myslim ze ten pocit ze si zapalis vlastni palo je fantasticky at uz je toho kolik je. Mejte se ...
wad
No do lajny..tím mylsíš asi scrog :) takže asi tak... celej problém je v zastříhnutí :) prostě to bylo tak že to bylo špatně zastřihlý (na pi*u) takže se vytáhl vrchy a boční "halouzky" zůstaly v kopru, na prostor 55*55 toho taky moc nenarovnáš :D prostě to bylo tak že to bylo a že sme něco zapálily co bylo naše a stačí :) jinak díky za upřímnost... :girl:
Hnědojed
no ja treba zadnej scrog neinstaluju ale myslim at uz s nim nebo bez nej jde o to .. no vsak kazdej vi o co de ne ? :) Jinak teda 400w na prostor 55 x 55 je vubec dost vesele :)

takze chlapci POLEPSETE SE !!! :)

jinak diky za smoreport malokgd ho tu piseh a pritom je to snad to nejzajimavejsi ... ... ju a co dalsi kolo ?
Pajusa
hmm moc pekny povedlo se ti to hezky každopadne K+
Opaque
Hezký kytičky.chtělo by to další foto,fakt hezkýýýýýýýýý!!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma