Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
samci během růstu - Klikni zde pro originální téma
big cock
potřebuju poradit. během posledníhho pěstování ( zhruba po 1,5 měsíci)- outdoor - mi na kytkách ( samozřejmě samice) začaly mezi pálkama vyrůstat samčí květy.nevíte někdo čím to je?nízký pH ?moc hnojení?
vlček
to co se ti stalo se menuje hermafrodit a muze to byt zpusobeno bud nakym stresem (kolisani ph, stridani preliti s wysusenim, etc etc) nebo to je dany geneticky
Taker
jo já měl hermouše taky, ale u mě to bylo (řek bych) stopro genetikou - prostě hermafroditovo semínka no :smoker:
hopeless
Jedna?Já loni se svýma nonamema:-)měl většinou jen tyhle hermouše...
indicky-konopi
big cock: jo je to hermáč, hele pokud ho chces zachovat, tak mu vodrbavej ty koule, porad dokolecka dokola, me se uz nekolikrat podarilo a myslim, ze to bylo prave timhle ho prekopat na skoro cistou samici...ale myslim, ze nejlepsi je ho dat do prdele, treba na mliko...:) cau
czares
myslíte si že když původní kytka byla hermáč že ze šemének z ní taky vyrostou JEN hermáči???nebo je to náhodné???díkes za váš názor :) já si teda myslím že ne :-)
vlček
2 czares: bud to budou hermousi nebo 100% feminizowany semena (budou z nich jen samice)
fire.ent
mno ja sem videl u kamose dostal seminka taky hermouse a vyrostly mu teda jenoam samice takze to nevim
narbe
mam podobnej problem....mam seminka z kterejch vyrustaj jen samy hermouši...takže pruda...:-/
Dub-Teaser
pravděpodobně byla minulá generace twejch kytek také hermafroditní. někdo říká,že půdou se owlivňuje pohlawí,ale to je naprostý nesmysl. Každé semínko přebíra geny od rodičů a silnější jedinec předává přednostní vlastnosti. Je to jak u miminek:D
executor
tak to je podle me blbost. Podle me to nicim neovlivnis....Nejradeji bych byl aby rostli same kundičky.....to by potom nebyla zadna starost....
Dub-Teaser
A co sem asi teď napsal?!:rolleyes: Ale dá se to ovlivnit-pokud bude kytka vystavena opravdu špatným podmínkám,ke kterým může patřit třeba příliš kyselé prostředí,tak se mohou twořit na samici koule ad. Ty seš taky kundička:D kdyby rostli samí samice,tak by mě zajímalo,jak bys křížil genetiky?
Finwee
hmm,kamos mel loni taky hermouse....a dal mi jejich seminka a ted jsou z nich uz 5-ti patrovy kyticky :punk: . Mno uvideme co z toho bude....:wink:
well-being
Mám normální samici pak vyhnala dva výhony ze spoda a to je hormouš, tak jsem to uštíp a čekám co to udělá. Má stím někdo skušenost?
Sinuhet
Budto je oboupohlavnost primo v genech v seminku, nebo dojde k tomu ze samici rostlina vlivem vnejsich faktoru (svetlo, pH...) vytvori i samci kvety. Nachylnost k tem vnejsim faktorum je take dana geneticky. Nekterym kytkam staci trocha svetla v noci a uz vytvareji samci kvety. Na jine muzete v noci svitit do aleluja a nic.
schumi
Urcite to tady nekde je, ale asi sem spatne hledal. Za jak dlouho a jak se pozna samec po vysazeni?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma