Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
The HOG - outdoor - Klikni zde pro originální téma
vlček
s takowou dobou qetu by mel dozrat ale zatim (dokud to newyzkousis) asi nigdo zde na groweru nemuze rict esi treba nepotrebuje dwanact hodin tmy aby wubec zacal qest
hmmmmmmmmmmm tak to sem ti asi moc nepomohl
KABUTO
no když ho můžeš dát do skleníku tak ho můžeš třeba i nějak zakrejvat né?když začneš dřív a vydržíš třeba 3 neděle mohlo by to bejt v OKeji.
Kdo nic nezkusí nic nezkazí.

HOvG :)
pildo
mohol by tu niekdo niekam napisat ceske mesiace v niakom normalnom tvare? co je duben alebo kveten? zeby april, maj?
Dude
pildo - http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=15083 :p:
Firestarter
[OFFTOPIC]
Hele zajimala by me jedna vec, na kterou budou znat odpoved jen zkuseni outdoor pestitele. Co se stane, kdyz necham rizek kvest 2tejdny pod lampu a pak ho dam ven na konci kvetna ... dojede palice do konce a nebo co se s nim bude dit?

Diky za odpoved (klidne na PM) a autorovi se omlouvam za zasrani dredu offtopicem
[/OFFTOPIC]
iboy
Mám takovej pocit že se kytka zpátky přepne na růst a normálně bude růst dál. Co po tom????
bubik
zakrejvání je hodně pruda - jestli nebydlíš někde na Labský boudě a kytka kvete 60 dní tak nic neřeš, předpěstuj to a fertig...
ddt
to Firestarter:
rastlina, ktoru das von v tomto obdoby sa opet navrati do rastovej fazy. Bude urcite obdobie vyzerat pekne divne, napr. rozne zvlastne tvary listov a tak, no toto sa po urcitej dobre vrati do normalu a rastlinka bude casom zas vyzerat normalne. Potom zacne kvitnut normalne podla toho aku ma geneticky naprogramovanu fotoperiodicku citlivost. Samozrejme ide tu aj o ine faktory ovplyvnujuve rychlost prechodu na kvet, no su nie tak vyznamne ako dana fotoperioda a myslim,ze vzdy sa jedna v podstate len o zvysenu citlivot na urcity podnet. Slovko mysli pisem preto, ze sa mi nechce dlhsie rozmyslat ci existuje aj vynimka.
Pametaj, pomer den:noc sa v tomto case blizi k maximu v prospech dna a teda toto obdobie je najpriaznivejsie pre rastovu fazu. Ak chces rastlinku udrzat v kvitnucej faze zatemnuj ju ak mas moznost urcitu dobu kym sa tento pomer nedostane trosku viac v prospech noci a potom mozes prestat. Samozrejeme, ze danu vec ovplyvnuje aj v ako stadiu kvitnutia danu rastlinku das von atd. atd..
Cafko
indicky-konopi
Firestarter: palice ti urcite dokonce nedojedou, ba naopak se rozjedou a hoodne proridnou nakonec prakticky zmizej...řizek ti poroste jako normalni sazenicka a az pride obdobi kdy ma zacit kvest, tak ti vykvete...:) No hele zkus to, ale dopadnes tak jak rikam...:D
kamil
zdravim
to Firestarter: Minulej rok jsem dal růst předkvetlý řezy Buddhy, Nebuly a GWS a NIC z toho nebylo. Kytka dál roste jen hrozně špatně, málo a kvalita výsledného materiálu nestojí taky za nic. U mě se jednalo spíše o schodu náhod, než o úmysl, ale stejně. Prostě dojde ke změně biochemickejch pochodů a začnou působit jiný hormony, který retardují růst, atd. Určitě to není tak, jak tady většina píše, že v pohodě roste dál.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma