Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Nirvana seeds - Misty - Klikni zde pro originální téma
Dr. Timothy
zdrawim:) timhle si zrowna rozmazluju cumak ..misty od nirvana seeds ..slusnej model doporucuju;)
Krychle
Nejaky info navic? Pod cim a v cem pestovano, cim hnojeno, atd..??:) Jinak ale rozkosna boubelka, to se musi nechat..:D
Dr. Timothy
info nawic no co bych wam k temu powedel kluci ..toz pestowany to je pod dwestepadesatkou na hydru hnojeny AHckama strikany phytaminem a celkem me prekwapilo jaky to ma sisky:D

jo a az budu mit aspon dwa bobky karmy budu asi sdilnejsi;)
Papaíto
Myslím,že tu fšem jde o to podělit se o metodu pěstování a pomoct tím ostatním k většímu uspěchu,né???
Ostatně to co dřžíš v ruce To Ti vyrostlo v záchodový míse??Za co čekáš Karmu?Za tohle zdělení "pestowany to je pod dwestepadesatkou na hydru hnojeny AHckama strikany phytaminem?"
Nevím jestli zbíráš Karmy tak hodně zdaru a nezlob se,že sem tak upřímnej,ale fakt mě to dostalo:(
Papaíto
Vlastně ,když to tak vezmu tak mě u nikoho nezajimalo KOLIK ale JAK
Dr. Timothy
papaito: sem te urazil nebo co?? prooomin sem to nemyslel zle:)

sem hold karmawhore:D zatim se mi ji ale moc neseslo tak tomu dam jeste cas

big: karma back thanx bro:D
Dr. Timothy
za fotky se karma nedawa?? myslel sem ze jo:D
jak rikam s jednim bobkem tezko radit ..copak nekdo bude poslouchat rady od jednobobka huum??:)

bensie: a/deset tydnu b/jeste nevim:D

papaito: JAK ..to by tusim zajimalo vic lidi ..jedna se o takovou specialni bublerovou techniku znamou jako krusty nebo freedomstyle ..tvurce metody tvrdi ze tak dosahuje vynosu az 3G na watt ...nerikam ze to uz mam v maliku jako on ale vic nez 1:1 to tusim dela:) for more info ..more karma is needed:D:vampire:
sorethroat
K+ ;)
Tohle se teda na 250W vidí jen málokdy :p:
Je vidět že zkušenej pěstitel dokáže i na tak malý wattáži slušný divy :wink:
Misty je krutá slečna :girl:

Blahopřeju :beer:
Dr. Timothy
big: fuji S5000
Dude
hej Dr.karmawhore:D - se kurna rozepis ne sakra:p:
Dude
to za dva roky jeste poradne neuschlo, nee:D
snark
krmelec - neznam krusty ani freedom style - spočítejte si vážení přátelé kdybyste měl 400w nad metrem čtverečním - to by bylo 1200g - mmm to je když bude např. 25 kytek zhruba 48 g na kytku - víte jak vypadá 50 g kytka???? - myslíte že by se vešla do sloupce 20x20cm aby nevadila vostatním kytkách - děkuji
good luck
Snark
Dr. Timothy
:( nekteri z vas naznacuji ze jsem podvodnik ..tak to prrr sem karmawhore ale nejsem podvodnik to fakt ne

datum na fotce je strarej protoze sem lempl co ho nebavi nastavovat datum na fotaku ..zcekni si to ted metadata odborniku;)

snark: nerikam ze tam mam 3:1 rikam ze tvurce metody krusty to dal a jak sem videl jeho fotky ..verim mu:) sisky tlustejsi nez jeho hlava ..k tomu uz je ale treba vetsi vataz

chell: ta prvni palice byla zastipek na ochutnavku


dud: prekvapuje me ze tady mate plny forum odborniku a nikdo netusi o cem je freedom alias krusty stajl muuhehehe ..no jestli hodlate zpochybnovat moje knowhow vysvetlovat nic nehodlam;) mozna trosku vlidnejsi pristup a budu vas:)
snark
timothy - no právě - já netvrdim že ty krmíš - tvrdim že krmí "tvůrce metody krusty" - viděl sem 1,5g na watt - viděl sem skoro 2g/W a nedovedu si představit jak by vypadalo víc - zkus si napsat Edovi Rosenthalovi nebo Jorge Cervantesovi co si o tom myslej - prostě je to na 98 % krmelec - šišky tlustější než hlava neznamenaj 3g/W
Dr. Timothy
... no ja si jenom nastavil datum na fotaku typku ale co no neveris never ja te nenutim hehe

snark: koukni na to jeste jednou;) to ze si neprekazej byl jen dojem zpusobenej tim ze ta vysoka siska je o pul metru vejs nez zbytek;)

tvoje vyhrady k 1200g na metru ctverecnim plati jenom ve 2D svete ..ve 3D svete krustyho metody pracujes s m3 ne m2 a tim padem je 1200g na metru x 2m(vyska) velmi snadno predstavitelny ..rostlin nemas samosebou 20 ale jednu:) vim reknes ze vybojka ma nejakej dosah ..prave v reseni tohoto problemu je jeden z triku metody!!!:)
Dr. Timothy
alcool co blbnes covece??? copak chci aby si si uriz ruku?? snazim se jen zjistit jestli vubec stoji za to tady nekomu pomahat ..jestli mistni cleni sou ochotny alespon dvakrat kliknout nebo jestli bych zbytecne radil lidem ktery ti nepomuzou ani kdyz to nic nestoji:) proc ta agrese hned??:) zeleny bobky mam v prdeli beru to jako srandu
gona
človeče tu ti nikto nebude liezť do riti, buď chceš a podelíš sa s nami o vychytávky a tým si získaš rešpekt, že chceš pomáhať ludom aby si vypestovali čo najviac kvalitnej ganje, alebo sa naparuj ďalej.....
inak k+ si zaslúžiš isto, jak si to vypestoval fakt pod 250tkou tak BRUTAL
D_2501
sem sice dost spalenej, ale myslim si, ze jadrem tyhle tvy Krusty metody bude nejak ohybat to svetlo,pripadne svitit ze stran... kdyz se tu zminujes o tom 3D...??
LOksa
Ako povedal Gona - Tu ti nikto do riti liezt nebude... Myslim ze grower ti poskytol par info ku pestovaniu a Carlos a spol nikoho o karmu nevydierali... Podel sa s nami o skusenosti a vysvetli ten tvoj system nech ti mozem uverit, ze je to tvoje....
Lemarc
...vyyborne doktore
nadherný kytky, jen naam to ukaž, :)
tady má už delší dobu pár lidii patent na chytrost... tak at se spletou :

pochlub se s metodou, řek bych že informace o 3D je ta prawaa :D





Lemarc s.r.o. - zlewněná krmítka nakoupite v akci ZDE
no pjekny....
kazdopadne ocenuju tendle tvuj thread, kterej konecne prines na grower neco zajimavyho a novyho o pesteni, todle je to spravny oziveni :punk:
kazdopadne si vo ty metode neco vyhledam a mozna bych to i testnul, ale prece jenom ja radsi hlinu ;)
Dr. Timothy
cago vsichni:) no musim rict ze vase reakce si me docela ziskali:) koncim s tlacenim na bobiky ..novej clen s dvema bobkama se mi zda dost dustojnej:)

D_2501: deset bodu za postreh mas to;) sviti se ze zhora i ze strany ...takze ty co se tesili ze to takle daj pod 1 dvestepadesatkou zklamu ..s jednou to tak uplne nejde..respektive jde ale v tomhle pripade tomu tak nebylo ..taky se musim priznat ze moje prohlaseni ze to je pod 250 je zavadejici ..melo to k dispozici 250 - 300 watu ..celkova pouzita wataz byla vetsi ..ovsem bezproblemove prekroceni jinak kriticke hranice 1:1 garantuju;)

colek, lemarc, gona: thanx za komenty:) karma back:)

all: pokud vas zajimaj detaily ptejte se:) ..mam tady nekde puvodni krustyho schemata tak se casem dockate nejaky lepsi dokumentace:)

Peace, love and respect!!!!!!!!!!!!
tady sem nasel njaky vobrazky.........
.
http://www.overgrow.com/edge/showth...threadid=291927
Dr. Timothy
colek: sto bodu za hledani mas to satanisto:) ja si jedu takovou lehce upravenou verzi neco trochu jinak ale 80% puvodni krusty stajl:) byl by si tak hodnej a preposilal sem ty jeho schemata??:) dam ti za to karmu:D
walkinginspace
kolko reci kvoli zelenym gulickam :-)
to dr.timy: spis nakresli a postni sem ti tvoje ;)
Dr. Timothy
okej dej mi chvilku;) budu mit ted plny ruce prace pokacet to hovadko hehe

prozatim puvodni Krustyho schemata kteryma je muj setup inspirovanej jak rikam priblizne z 80% :bandit:

zkousel sem hlinu, rockwool, bubler, sea of green, scrog ..z vysledkama od 0,3 - 0.8 G:W ...z myho hlediska se krustyho stylo stalo revoluci v postupu pres hranici 1:1 a rozhodne nabizi neskutecny moznosti dalsiho postupu ke 2g ..nebo jak rika krusty 3G??? kde je vlastne limit??:) uz jenom pri soucasnym uspechu se tetelim stestim a rozhodne se to chystam dal zkoumat:frog: mach3 ruless ..tahle metoda totiz neprinasi neco dalsiho zase dalsi nepotrebnou drahou chemku nebo miliontej "zazracnej booster" ..zadny stinidlo za x tisic nic z toho ..zadny tahani penez z kapes chudej groweru ..vlastne par veci pri prechodu na tuhle metodu i vyhodite:D Kouzlo krustyho uspechu je v tom ze se znova zamysli nad vecmi jiz davno vyresenymi a hele radikalni prulom:) Ukazuje nam vsem spravny smer ..ne jen tupe kopirovat a ptat se JAK?? JAK?? Vedet co je treba a PROC a vymyslet stale nove zpusoby realizace ... to je cesta a ja verim ze kdyz se do toho pustime vsichni spolu a spojime knowhow k odbugovani a upgradu puvodni krustyho stajlu bude rodistem pristi prulomovy metody prave tohle misto!!!! tak co chce nekdo pomoc se stavbou?? naklady sou minimalni;) zvu vsechny okarmovany i neokarmovany hovada (pro jejichz praci v komunite mam neutuchajici respekt jako snark, dude, theKeptn, colek, carlos, hlava, Mr. Proper, vrrrn, Krychle, Hellboy,Maharsi,Deu, Koblihostrom, Dr. Smokalot, Sorethroat, kabuto,Taker, Udl, Kuchta,Breeder, Jedubabka, sundance, djx a desitky dalsich ktery si respekt zaslouzi!!! ) ke spolupraci uvitam veskere poznamky, vychytavky, doporuceni napady ..osobne vidim jako nejpravdepodobnejsi linii dalsiho vyvoje krusty/scrog panove predstavte si ze zaplejtate scrog pod sitem s velice specialnim profilem delajicim z 1m2 metry temer dva:) proste maximalni vyuziti efektu 3D ..tusim ze pokud mi pomuzete budeme se konecne moc zaradit mezi zeme kde ratio 1:1 lezi spis na dolni hranici uspesnosti:)

DO IT YOURSELF!!!!!! MACH 3G RULEZZ!!!!!! :D

Vsem DEKUJI ZA KARMU!!!!! Schazi se mi ji opravdu uctyhodne mnozstvi ..dodava mi to tu spravnou chut na vysvetlovani hehe
DEKUJU i tomu dobrakovi co mi dal negativni karmu:D
gona
môžeš sem postnúť fotos jak to vyzerá real f tvojej skrini??
Papaíto
Omluva!!! Fakticky velmi dodré
K+
:)
Dr. Timothy
tak to cumim uz mam negativni karmy hromadu ...???? ...vetsinu z anonymnich nicku ..jedinej kdo mel koule se podepsat byl trolejbus ..lidi muzu vedet za co??
D_2501
mozna je to i timhle...REINCARNATION of JESUS..))
i wait for ya picturez...
Dr. Timothy
D_2501: jakoze zbozny groweri to neberou jako vtip nebo co??:) a je jich tady hodne?? jak casto se trolejbus a ostatni modli??:) ..no co no tak si pudu zase popovidat na IC nebo OG tadymate asi dost vlastnich odborniku a otazky k tematu se stejne nekonaj ..
D_2501
az postnes tvy fota, tak pak zaslouzis respect a otazky k tematu...zatim
one love
Dr. Timothy
:confused: jak postnes TVY fota?? jakoze si tyhle taham z rukavu??:D lidi lidi :rolleyes:
smooth
Colek:
blazne ja to ted cely prohlid a to je mazec fakt ta palice je vetsi nez jeho hlava :rejp:
to je mazec ale zase co to tam ma za lampu ta je mega
jenze ta kytka je jeste hustejsi...
Dr.Timothy:
kamo je to mazec a jestly kytky sou tvy a tobe se neco takoveho povedlo rozepis to sem rad se poucim a vyzkousim...
smooth
Ja bych docela rad videl jak si to vyresil ty on to ma v mistnosti a u tebe to vypada ze si to soup do skrine...
samo sebou ze to je naka velka vataz a dyz se kouknu poradne ma tam zakresleno 4 lampy po 1000 to mi si muzu nechat zdat...


hod sem fota skrine a jak si ot poresil ty at ti muzu soupnout karmu...
wad
hmno já si taky myslím že je rozdíl udělat pod 250 W 3g/W a pod 4000W 3g/W... ale pokud by to šlo pod 250 W tak je to RACHOT ! přes pul kila zelí z 250.. tak to bych si dal líbit... :)
Dr. Timothy
chell: OK ..at ma dusicka klid:)

smooth: dik za koment:) postrehy z tyhle metody se daj vyuzit i s jednou vybojkou ...vice vybojek tomu vsak tepr dodava ten spravnej rozmer hehe ..jak rikam sam sem si dost veci upravil neni to uplne ortodoxni krusty stylo ..hlavni trik je v dosazeni co nejlepsiho rozlozeni svetla, smeru ze ktereho svetlo prichazi a co nejlepsiho vyuziti prirozenych vlastnosti vybojky
Mamba
chell ale nebud tak podezirava :D
tenhle tread se musi cist od zacatku do konce,smisene pocity,nemyslite ?:D
Dr. Timothy
chell: fotoshop hehe no jiste:) nebude to spis ta growerska paranoia co se tady tak casto pretrasa??:D nechces mi prijit udelat osobne audit??:) chapu ...uveris jenom kdyz vyfotim tu sisku spolu s tou tvoji:D
Ke-Guglimugli
Tá bych řek, že to je vertical, nebo alespoň využití paraboly na přesnější odraz louče.. Něco takového právě řešil i maharsi:
http://grower.cz/forum/showthre...9684#post219684
Btw. Proč lidi nejedou verticaly vyšších wattáží?
A furt nevím, co je to krusty :confused:
jacquelin
já bych se zase chtěla zeptat, jak dlouho trvá než ti vyrostou takový kousky? Jak dlouho svítíš na růst, na květ a tak?
Jinak klobouk dolů, taky jsem kdysi něco našla a čuměla jsem na to jak bacil do lékárny.
Najít se dá skoro všechno, ale třeba já si prostě nemůžu dovolit prosedět celej život na netu a bez angličtiny :rolleyes: Tak už přestaň dělat kozy a spusť :rocket: :D
Pro ostatní
http://www.overgrow.com/edge/galler...14&galsort=date
nebo
http://www.overgrow.com/edge/galler...36&galsort=date
D_2501
heh..zajimava laborator...
Naco su na tom obrazku tie modre hadice upevnene na tych cervenych stenach?
sorethroat
sus3d: Těma modrejma hadicema tam asi nejspíš vhání skrze celkem slušné čerpadlo živný roztok ;) višh? :smoker:
viz.: http://growvertical.com/index.php?m...index&cPath=1_2 :)
Hlava
Hmm pekne si z vas pan Dr. Timothy neboli Dr.Smokalot vystrelil :D ve skutecnosti na to smazil 3x600w a tady z vas dela blbce ....no comment
sorethroat
2 Hlava: Jacquelin to určitě myslela dobře ;) Ty So-quickovo palice jsou jasným důkazem toho že Dr. Timothy nelže :p: hehe...

A ten vertical system (coliseum) funguje skoro vlastně na ten samej způsob jako Crustyho style (skoro) protože taktéž je použita metoda vertikálně zavěšených výbojek na prosvícení co nejoptimálnější délky rostlin ;)

peace...:smoker:
jacquelin
Nic jsem hlavičko nepomýchala. :girl: Mám těch fotek několik a často se na ně dívám a tak mně nemohlo uniknout, že to všechno je od jedno týpka a zkouší uplně všechno. Jede coliseum, NFT, drip i bublák a kdo ví co ještě. Většinu věcí jede současně nebo se mu různě kříží. Na jedné fotce má rozjíždějící se coliseum a v rohu fotky je vidět jak na ramínkách suší sklizeň z těch kyblů. Každopádně pěstování v tomto měřítku je docela mazec a rozhodně to nebude žádná prdel (hektolitry vody, místo, čas, elektrika ......) To je trochu jiný kafe než nějaká "šatníková skříň" nebo "noční stolek" :D
To jen tak na okraj, ať se tato diskuze nesune někam do pryč.
Kde jseš Dr.Timothy, čekám jenom na tebe? Je na čase si potykat. :beer:
s pozdravem ať svítí
jacquelin growerská pana :rolleyes:
Kuchta
to Jacquelin/
Pano pano,teď se chystám rozjet menší update jednoho maloliberního systémku jen 2x600W a rozhodně Crustyho systém osvícení použiji a jelikož jedu drip systém určitě budu postovat co to dá:Daby jsme měli srovnání:D.
Každopádně by mě zajímalo jak to pan Dr.Timothy vidí s výnosem?
Tedy s odhadem kam se můžu dostat když to neposeru :D!!!
Kolik g/W????
Odpovíš doktore????
Peace Kuchtěj Nesmrtelný :vampire:
snark
alll: malá otázečka - proč se to nepoužívá v komerčnim growingu???? jinak jediná z fotek co tu proběhly me nepřesvědčila o tom že ukazuje cokoliv co by se blížilo 3g/W - buďte střízliví a logicky počítejte plocha/počet kytek/počet a watáž lamp
snark
Hlava - mmm já vim jak to myslíš - btw. před 10 rokama se 1g/W v holandu běžně dělal - a nejsou jenom technologická omezení - prostě ty kytky maj i nějaký přírodní předpoklady a meze tam sou - už mi lidi tvrdili že udělali i přes 4g/w ale schválně si to zkus spočítat kolik by to muselo mít na jednu kytku při různých počtech kytek na jednu lampu 600 W (1 kytka 1.800 g, 10 kytek 180 g atd) jestli si viděl někdy 50g kytku tak si zkus představit dvousetgramovou a zkus si jich představit 10 :D
11hajek
Pro Hlavu: asi máš pravdu. Navazuji na tvuj příspěvek 63 z této diskuze. Technologie jde dál a dál. Viz třeba ve svícení. Stejný příkon ale úplně jiný světelný tok.Např: Metal halogenidové lampy.To musí být někde vidět. A i kdyby to nebyly 3g/W ale jen 2g/W, tak kdyby jsi tento poměr na počátku devadesátých let řekl, tak by Tě měli v nejlepším případě za snílka. Ale proč celou tuto diskuzi neotočit co by hozenou rukavici. Není snad ani podstatné, zda to ten kluk skutečně vypěstoval či ne. Zda si foto někde stáhnul nebo umí tak dobře pracovat s Adobe Phot. a foto si upraví. Najde se někdo, kdo by měl čas a zkusil by sestrojit mini Coliseum?? Jen jako nápad. Tlustá černá hadice, kterou používají Vodohospodáři v tmavém válci, chránícím před dením světlem. Tato hadice stočená do šroubovice. Po třeba 30-ti až 40-ti cm navrtané do ní díry o částečném průměru květináče. Pak už jen nějaké kvalitní pumpy, nejlépe dvě menší paralelně dávkující živiny, které sami po té stékají tlustou černou hadicí od shora do reservoáru. Po cestě zásobují živinami kořeny z zapuštěných květináčů.dobře svítit, dobré hnojení a výsledek se musí dostavit. Myslím si že na stránkách growvertical.com i něco píšou o výnosech. Ale nejsem si jist, zda zrovna v g/W. Ať to roste.
Ke-Guglimugli
Kucí, jsem si jist, že stačí výbojku svisle + příhodné stínítko (parabola?) a gram na watt je zaručen! Určitě to někdy příště zkusím, ale zatím rozhodně uvítám posty zkušenějších průkopníků. :)
kuchta: "maloliberní systémek 2x600" :D :bravo:
hlava: najs tu mít jú ;)
rek bych, ze je to realne pouzitelny minimalne tak pro 2 - 3 x 250W, pouze s 1 bez pouzti pletiva se mi to zda dost neuciny, jelikoz by se svitilo na kyti pouze z jedny strany.....
mozna povesit doprostred 250W a okolo njakou 50 - 100W, ale to chce njakou vetsi skrin, nebo spis kumbalek ;)
snark
Ke-Guglimugli - hele výnos g/W a vyšší není o tom jak máš pověšenou výbojku a jaký máš stínítko - záleží hlavně na genetice (jestli sou klony ze selektovaný mocný kvalitní matky) a na dodržení optimálních hodnot pH EC teploty vlhkosti - tedy především na ventilaci
KABUTO
snark: + CO2
KABUTO
Dosta dobře nechápu v čem je zázračnost systému ?

Takovej dobře vychytanej sea of grean v aerošce nebo NFT ,zaběhlé dávkování hnojiv,model o kterym ví pěstitel všechno,samozřejmě model s co nejvyššim výnosem(S1,Green Giant atd)
S vychytanym CO2 jsou kytky schopny dosáhnout opravdu vyšších výnosů.

-pak se můžem bavit o zvyšování indexu,ale kdo si to může dovolit?

Jsem rád že se ale hodilo něco do placu.:bravo:

Mě třeba zaráží že sem někdo nešoupne fotky 1000W.že by ji nikdo na groweru neměl??:rejp:

Abych řekl pravdu nemám osobně potřebu se honit za nějakými čísli,pěstuji pro radost,ovšem chápu že když může mýt člověk víc za stejnou cenu,že je to lákavé.
Garion
Ja souhlasim s chell, kdyz tak sbiras karmu......abys byl krutej typek s nejvetsi karmou a co nejvic prispevku.....to ses teda grower.....jaxsvine....jinak vopravdu soooorrry za OT....potom ho treba smazteeee
jacquelin
a Dr. Timothy nikde
jedna věc se mu, ale nedá upřít a to, že rozjel zajímavou diskuzi.
Ale kde je? pořád čekám-e.
Dr. Timothy
:frog: ahoj lidi hehe koukam ze se tady zatim slusne bavite:) nemam zrovna moc casu kacim prales;) casem dam dohromady nejakej stepBYstep guide na moji verzi Krusty stylu aby mene zkuseni netapali;) peace

Kuchta: 1200W???:D 1:1 garantuju ..dalsi postup uz je na tvych jedinecnych schopnostech a jak rika snark take na dodavateli tvoji genetiky:)
Dude
jakaze teda byla nakonec tvoje celkova wattaz???
jacquelin
co ty listy timothy? mě se taky tak kroutí. nevíš proč?
vlček
2 jacquelin: sice nejsu timothy ale to co je na fotkach je mirne prehnojeni zatim nic waznyho
vrrn
koukam kdo-pak to tady rozjel So Quick stajl diskuzi na groweru?:D
Dr.Timothy: myslim, ze tady se to moc nechytne vzhledem k mensimu nadhledu a smyslu pro humor clenu....kazdopadne k+ ze tu konecne nekdo rozviril vody..hehe
Hellboy
To je fukt prdel hehehe...takova hadka :) a osocovani, ale zajimava diskuze, snad to trochu uvest na pravou miru by bylo treba...

teda Chell, jestli dokazes takovej fejk udelat ve Photoshopu, tak se ti klanim a padam na prdel, ale zcela uprimne to fukt je mimo miiisu, to foto bude dost pravdepodobne echt...

Timothy, zajimava diskuze, akorat bych chtel upozornit, ze jak uz timothy rekl, krusty nejni pouze vertikalni rozlozeni svetel mezi stromy, ale dle origos Krusty designu i kombinace dripu, bubleru a nft...
Take nutno dodat, ze wattaz si pocital vykon lampy deleno pocet kytek, ale pod 250 vybojkou sou takovydle palky asi trochu unreal :)

Jacquelin ma pravdu, ze nic nemicha, je to fsecko So quick, Colloseum testoval, co ja vim ale snad jen dva grouwy a pak se na to vysral, pac to bylo moc pracny a divoky a trochu ten prales pripekl...chtel holt zkusit kolik na tom daa vaaahy...
Jinak vetsinou jede krusty buckety, coz je dvojitej kejbl s bublanim ve vnejsim...pouze 1-2 palce vody, velker bubliny, ktere stoupaji podel korenu sou zodpovedne za NFT (nutrient film tecc...je totiz puvodne todle a ne tolik NFT vany dneska pod timto trochu zavadejicim menem prodavane)...tusim, ze tam ma asi 20 cisel mista nahoru k vnitrnimu derovanymu bucketu ve ktery pouziva predevsim growcubes, de ale i kokos nebo keraaac ci mapito...
Mno a mezitim vertikalne sestikoule, dobry vetrani a upozornuji, ze v dobe foceni te megapalice pouzival superbud, na kterej se o zvestech o v nem obsazenych srackach vysral...ale slusne je tim nafouk :)

Tak nakonec si to muzete precist sami...nerikam nic noveho, pouze tlumocim velice zkracene ty mega strankovi thready na OG...

JO A NA KARMU UZ OD PRADAVNA SERU .... :)

BAJBAJ LUUUZRI :)
sorethroat
Hellboy: :eek: KARMA +++ :D:D:D hehehe...
Hellboy
Mno diky za Karmu :)
Ste me celkem dostali az utreli hehehe...

jinak u Sorethrouta i hlavy plne predpokladam, ze vedi co krasty stajl je..prece jenom uz sem za tu dobu, co vas potkavam mel moznost zjistit, ze vite o cem mluvite... tagze respect fellaz
vrrn
Kdyz uz tu je zminen Krysty a vse co se okolo nej mota, rada bych se tu s vami podelila o svuj system, ktery byl navrhovani a sestavovan podle
tohoto
navodu.
Jedine co jsem vypustila je to bubblani v kvetnicich (rozumej v kazdem kvetniku je jeste jeden, ktery ma na dne diry a je zapusten do toho hlavniho-vetsiho. Prostor uvnitr mezi nimi je asi 15-20cm a neustale tam
jede bubblani skrz vzduchovaci kamen)
Takze me jen odteka prebytecny roztok zpet do reservoaru (cela konstrukce je mirne, velmi mirne naklonena). Samozrejme lepsi by byl zvlastni reservoar na odtok, ale jsem lempl, takze snark-zadny komentare:D stejne uz to tam mam zase uplne jinak;)

1.foto: celkovy pohled
2.foto: rozvodni trubka s koncovymi jehlami-jedna ke kazde kytce
3.foto: C4 v systemu
4.foto: odtok
5 foto: napojeni kvetniku L-spojkou na odtokovou trubku
6.foto: reservoar-do nej ustici odtokove trubky a z nej vedouci 2 rozvodove trubky.

Jinak jako medium jsou pouzity rockwoolove kosticky a na dne keramzit...
Tenhle system muze byt pro nekoho idealni pro nekoho ne, kazdopadne s pridanim toho bubblani podle orig. Krusty stylu z toho opravdu vymackate dost;)
tak aspon prozrad kde jsi tu metodu vypatral nebo napis o tom neco at sme wsichni chytrejsi.kazda vec se musi zkusit
jacquelin
Do pytle co je Dr. Timothy ?
metalsodik
Bude to tu někdy pokračovat ????????????


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma