Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
WW Wenku - Klikni zde pro originální téma
De la Vastierre
Už to tady kdesi sice je, ale docela málo informací. Mám nějaké semena WW a chtěl bych to zkusit dát ven, zajímalo by mě, jestli to má vůbec cenu to zkoušet???? I když tomu naseru poctivý přísun bi-algeenu, který napomáhá rostlinám dozrát i v nepříznivých podmínkách, stojí to za to? Máte někdo dostatek zkušeností? Nějaké komplikace atd.. ?? Díkec
vlček
ehmmmmm sice rtochu od weci ale nemelo by to byt spis w autduru
btw: uz par lidi to zkouselo ale nekomu to wyslo a nekomu zas ne
De la Vastierre
Přemýšlím, zda do toho jít, či nikoliv, tak by se šikly zkušenosti někoho, kdo to testoval...
Co se PM týče-semínka navíc bohužel nemám...
Fredy K.
Samozřejmě do toho JDI!!!!!Kdybys byl na pochybách,tak se koukni do galerie na Hardcore outdoore 2004-Ti kluci tam mají z WW obrovské keře-naprostá šílenost a pekelnost.Taky jsem WW pěstoval out a bez jakýchkoliv problému.Hnojil jsem je kristalonem Start pro začátek a na dozrávání BioNova a můžu říct,že to byl naprostý luxus:)
De la Vastierre
2 Fredy K. : O.K., a jak Ti to dozrálo? V klídku?
Zástávám názor, že i typická indoor, pokud nemá nějakou zběsile dlouhou dobu květu jako např. NH, je prostě taky jenom rostlina a příroda si to ohlídá.. Nějaké indoorovky sem už venku frčel a obvykle v cajku, tady na JM s tím nebývají problémy. Ale přece jenom spousta lidí tady kdesi psala, že WW nedozraje a blablabla jiných words, tak uvidíme.
Fredy K.
Dozraje,máš pravdu-příroda si to ohlídá:)Mě to dozrálo uplně v pohodě-horní šišky měly velikost pomulu jako pěst-fakt masakr:)Já taky většinou venku pěstuju indoory-zatím jsem s tím neměl problémy,teda až na Top 44 - ta mi z nějakého mě neznámého důvodu nedozrála:(Ať Ti to venku s tou WW výjde - já do ní jdu letos taky :)
De la Vastierre
Fajn, díkec. A co plíseň? Prý je na plíseň WW venku až moc náchylná?
Fredy K.
Tak o tom nic nevím,já na mých kytkách plíseň neměl.Záleží to spíš ale na počasí - když bude hnusně a pršet,je větší pravděpodobnost,že plíseň kytky dostane...
De la Vastierre
Tak to je jasné, ale prý je náchylnější než jiné. No uvidím.
Fredy K.
Měl jsem vedle nasazenou WW a vedle ní Silver Pearl a ta SP dostala upně brutální plíseň-nepomohlo ani uřezání napadených větviček a ta WW nic.Měl jsem tehdy fakt strach, aby se to na ni nepřeneslo a v pohodě.Jinak z té Silver pearl jsem kouřil i šyšky napadené plísní-mělo to horší chuť,ale zase to brutálně zhulovalo:)
De la Vastierre
Dost asi bude taky záležet na genetice a její uniformitě, no, podzim rozhodne....
De la Vastierre
Má to v pohodičce, bat aj fing, že to je spíš skleníková záležitost...
Dudušek
Já Vám všem musím bohužel oponovat, jel jsem WW minulý rok, jel jsem 3rostliny, největší měla 2,8m vysoká a asi 2m široká, prostě nádhera a ty zbylé dvě byli kolem 1,5metru, ale ani jedna nestihla dozrát a to jsem je měl venku až do poloviny listopadu, protože minulý rok to šlo!! Dokonce jsem tam tu největší nechal i přes první mrazíky a stejně nedozrála, měla fakt kotel hodně šišek, ale né malých, ale samé paldy, ale pak už začala fakt hodně chytat plíseň, tak jsem ju sekl!! Nevím, kde jste ju vy ostatní měli, já ju měl u purplu poweru, big badu a holand houp a všechny ostatní dozráli, ale ww ani jedna, ty ostatní druhy jsem sekal o cca měsíc až 14dní dřív!! Je pravda, že jsem ju nezatemňoval, ale byla tak extrémně velká, že to ani nešlo.
De la Vastierre
Toho se právě docela obávám. A jakous měl genetiku?
Dudušek
Měl jsem dutch passion, takže žádný šit!
De la Vastierre
A jaká byla poloha?
Dudušek
Jsem ze Zlína, takže tak střední Morava, měl jsem to v nížině, slonce na to svítilo tak 8-9hodin.
De la Vastierre
Frrrrst dženerejšn? No zkusím a uvidím.
Dudušek
Ano, byli to originál semínka. Hele, zkus to a uvidíš, já třeba nedával žádné urychlovače kvetenství, to byla možná chyba, jako je pravda, že těm kytkách chybělo tak cca 14dní a byla by hotova, ale pak to chytlo plíseň, tak jsem to sekl a už bylo taky hodně pozdě. Když tomu dáš ten bio-algien, tak si myslím, že by se ti to mohlo povést. Jestli do toho půjdeš, tak hodně štěstí!!
P.S. I když mi nedozrála, tak to bylo moje nejlepší hulení z minulého roku(nebyl to žádný zabiják, ale taková ta správná pohodička) a bylo s ní tak 400-500gramů suchýho.
De la Vastierre
Hodlám to popohnat bi-algeenem a cisternama Vermesfluidu, s tím mám výborné skušenosti. A kdys to sadil?
Dudušek
No, sadil jsem to později, něco kolem 1.června,možná dokonce ještě o ten týden později. Hnojil jsem to kristalon start, koňský hnuj, slepičince a guana(nebo tak nějak, ten trus z netopírů). Určitě to zkus, jestli to budeš urychlovat, tak bys to mohl stihnout, víš, vždycky záleží na podzimu, minulý rok byl sice dlouhý podzim, ale taky hodně pršelo, takže se hodně tvořila plíseň.
De la Vastierre
Ostatně, správně živená rostlina má vyšší odolnost vůči plísním atd., mj. se dají i použít určité přípravky, které plíseň zneškodní, stejně jako inhibitory zrání.
Ruderalis
ja letos taky do toho pujdu mam ww od nirvany kamos ji taky měl minulej rok rostlo to ve skleniku a byla to krásná kytka tvrdý paldy hafo pryskyřice a taky kolem 350 geček fakt slušnýho páleni takže do toho jdi peace
kamil
zdravim
WW jsem jel ve skleníku a už bych jí tam znova nedal. Květu jsem pomáhal phytaminem, takže to šlo. Ale na plíseň je opravdu moc moc náhlá. Doporučuju mít to pořád na očích.
Mr. Manson
WW teďka taky zkusim ven koupil jsem 7 seeds tak je tam dám a uvidím. :D doufám že to holka přežije. A bude se jí dařit. Na plíseň si seženu Phitamin a snad bude fajn ..... Tak ať slzy vdovy v kapky THC se rychle mění... :D
kamil
kamil
to Mr. Manson: phytamin na plíseň vůbec není, spíše potlačuje rezistenci. Je to růstovej a květovej hormon. Já osobně ho používám pro rychlej přechod z růstu do květu.
ddt
Neviem kedy uz ludia konecne pochopia, ze pri outdoore je prvoradim kriteriom nie cas kvitnutia, teda pocet dni na kvet, ale cas zaciatku samotneho kvitnutia. Ved co z toho ked moja odroda kvitne rekordne kratko napr. 35 dni, ale zacina kvitnut u nas v polke oktobra??? A naopak ak mas nejaky autoflowering typ kde kvet bude cca 70 dni, no zacne kvitnut automaticky po cca mesiaci von a teda zalezi na case vysadzania ti zacne kvitnut napr. uz v july. Samotny cas kvitnutia je az druhorady udaj ktory je nutne skombinovat s vyssie uvedenym casom zaciatku kvitnutia aby sme dostali vysledok co nam bude hovorit o cca case zberu.
Rozne skusenosti pestovatelou s rovnakou genetikou su samozrejme ovplyvnovane sposobom pestovania, miestom pestovania a samozrejme aj fenotypo aky dostali z daneho genetyckeho mixu.
Ja som napriklad dopestoval sativovy fenotyp odrody White Rhino, teda brazilia x sout India= white widow len pre zaujimavost na strednom Slovensku s casom zebru 3.11 a kvalita je spickova. Enormne vysoka potencia s tripy energizujucim high a skor strednym vynosom.
Takze moj vyrok skus ju ak bude jesen ako minuly rok mohlo by sa ti to podarit inak pochybujem. No ak to vyjde mal by si byt spokojny.
A co sa tyka Bi-Algeenu tak ja som osobne nepostrehol vplyv na rychlost kvetu skor som postrehol vyssiu tvorbu trichomov a tvorbu vacsich a plnsich kvetov.
Myslim, ze Bio Algeen ani nema kvetovy stimulator v sebe ale skor rastovy. Aj ked sa na nom pise, ze by mal napomoct zaciatku kvitnutia tak ja som dany vyrok nemohol podlozit realnymi skusenostami.
Ahmad
zdravim, minulej rok sem mel ww ve skleniku, pac sem si rekl, ze uz sem jel vice indoor modelu a byly v pohode... mel sem 3 kytky super skunku od sensi seeds a 2 ww od nirvany, sazel jsem zacatkem kvetna a zatimco ss zacal kvest od zari a sklizel sem v polovine rijna, tak ww proste nic! nezatemnoval sem, par kvetu sice ukazala uz v cervenci, tak na poradny kvety proste nenasadila a to sem cekal uz jenom pro zajimavost do zacatku listopadu... nebyt osvedceneho super skunku, tak bych byl na suchu, proste ww na outdoor uz nikdy!!! (aspon ne od nirvany)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma