Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Matka ! - Klikni zde pro originální téma
PuP
Nazarek Groweri,

Hodne by mi pomohlo ujasnit si naky informace o pestovani matky a pesteni jen rizku pro huleni. To hlavni je vlastne jaky prostredi bych mel Matce poskytnout, aby nejak neprerustala nebo tak a taky jak je hakliva na slabsi svetlo (nejsem milionar a nepestuju na prodej). Taky na co bych si mel davat pozor (z dlouhodobyho hlediska) - treba naky plisne, potvurky co by mi to mohly vozirat - co si pocit gdyby se stal naky pogrom :) , a hlavne jakej zpusob by byl nejvhodnejsi pro Matku - myslim pudu nebo hydroponii.

Jeste bych chtel poprosit aby mi odpovedel negdo gdo ma osobni zkusenosti s rizkovanim a pestovanim Matky, nerad bych si nechal poradit od nekoho komu to rikal kamosh, kterymu to rikal kamosh, kterymu to rikal....
Vite co myslim ;)
To bych pak moh pekne dopadnout...

Diky Growers

PS: Sklizen je tu - na venky bylo tendle rok hnusne ale i tak Vam z Olomouce preju hodne dobrejch modelu a hodne dobrejch stavku ;]
Walhalla2000
Pupe,

na vsechno co se ptas velice jednoduse najdes odpovedi v tomto foru. Ostatne od toho tu je. Na vsechno se uz mnohokrat odpovidalo. Jednotlive veci si najdes pomoci vyhledavace.

zkousej tam davat "svetlo", "matka", "rizky", "puda" atd. uvidis, kolik zajimavych odpovedi ti to vyplyvne. Urcite vic, nez se tady dockas konkretnich odpovedi. Protoze ty jsi se ptal na "mensi manual" a to neni jen tak zplodit... Ostatne takovy manual uz byl zplozen:

http://www.strelak.cz/indoor.pdf

snad ti to pomuze.
immolator
a nebo (rozdělené na části) na http://indoor.aktualne.cz ....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma