Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Sčítání aktivních Growerů - Klikni zde pro originální téma
hz3
zajimavy napad tohle spocitat,ale stejne me vice zajimaj lide kteri jsou clenove,pestuji atd. nic proti hostum ,ale prihlasit se neni takovej prolem-------zdravim clenstvo
Toxeus
Ja mel ten pocit ze to sem ani nikoho bez registrace nepusti.funguje to snad jako ochrana ne?Jinak jsem tu novy clen a chtel jsem se zeptat jak se ze me stane clen staly.TOhle je neco jako scitani lidu tak se hlasim o svy prava haluzaka.
SJ | Ivanhoe
napis 30 prispevku (pokud mozno rozumnych a prinosnych) a ...
>BLOP<
je z tebe staly clen...
robca
tak už konečně vím, jak se stát stálým členem...
Jo a Mementore... pěkná práce :)
...taky bych chtěl mít tolik času a připojení abych moh počítat lidi s 0 příspěvky...
Death
Zdar lidi co gdybych se počítal mezi stálé členy? Když já sice nepřispívám, ale občas (1x týdně minimálně) pročítám a učím se... a nebo...nemoh' bych sem třeba napsat ňákých x příspěvků...abych už neměl ten potupný cejch "Nový člen" ??? :)
Janxu
a co vas na tom tak sere??? me je prd.. jesli sem novej clen, stalej clen nebo cestny clen. sem clen a to me staci. karma???? dalsi kapitola. jedno jesli nejakou mam a nebo ne, hlavne ze umim pestovat a najdu tady qalitni informace. doufam, ze me ted zacnete kamenovat cervenejma kaminkama??
peace
Dude
janxu - ses nam nejak rozdurdil ne:eek:
death - novej clen neni nic potupnyho - lepsi nez bejt (s)cestnej clen:p:
Hyena
No, tak dva roky sem tady denně a stejně to je málo :D
Janxu: Klííd :bandit: vono je to přejde a navíc s tim stejně nic neuděláš. Doufám, že sem tě uklidnil :grrr:
Janxu
jo v pohode, vsem se omlouvam jesli sem se nekoho nejak dotkl, ale fakt, jako kdyz sem nekdo pride a chce mit hned milion prispevku a titul staly clen, kcemu jim to je?? mozna by meli psat vic takovejch prispevku jako ja :) lehce k tematu, ale bez nejaky konkretni pomoci. premejslim, ze si tady zrusim ucet, stejne to tady jenom zasiram, asi o tom taky udelam anketu.
Matrixx
mě by zase zajímalo,jak můžu docílit změny ze Stálýho Člena třeba na Grower Matrixx,o tom asi rozhoduje velectěný GROWER TEAM co?
Matrixx
to Hlava:Díky za radu..........:)
zacatecnik
Jsem tu poprve a to nahodou, mam zatim pouze minimalni zkusenosti. Chtel bych se zeptat jestli ma smysl kupovat tabaky KNASTER, ktere se nabizeji v ruznych smokesopech
Death
Ok ok přesvědčili ste mě seru na vás. A na reputaci. A na bushe. A na ropu. A na celej tenhle zkurvenej svět!!!A taky si seru na hlavu. Du se zhulit. A pak se na to všechno vyseru!!!Adios :punk:
Kwjetoň
to je slovo chlapa... :punk:

ale bacha, abyses z toho neposral.. :D
Matrixx
to Death:tak si dávej pozor,aby jsi si z toho neuhnal SMRT :D :smoker:
Death
V klidu...
zatím žiju
a na všechno seru

trocha anarchie nikoho nezabije...
Hle,ze mě bude ještě básník :)
thc.garcia
Janxu:Podle mě maš pravdu je uplně jedno kolik kdo ma karmu nebo jestli je novej nebo stalej člen!!!Je tady hodně kvalitní info a to je duležitý jak pro začatečníky tak i pro pokročilé!!!
rtep-petr
Ahoj
Kolik kdo má kyrmy není zase tak jedno. Člověk se podle toho může snadno orientovat, když Vám poradí někdo s ,,velkou" karmou je asi pravděpodobné, že už má něco za sebou a měl by vědět o čem mluví. Je to sice jen orientační, ale lepši než nic.
Toť můj názor
Hanyz
citace:
Původní příspěvek od High Flyer
...Statistiky sou holt na prd.


Taky to je treba tim, ze spousta lidi tenhle thread ani nevidelo. Kuprikladu ja jsem prvnich par mesicu tady na groweru do Kurarny ani nevlezl, protoze jsem cetl jen pestitelske fora.
kernelerror
2 hanyz: presne tak... terba ja taky projizdim kurarnu jednou za dost delsi dobu... stejne jako kanal... rekl bych ze z threaduuu v nich umistenejch je stejne s nejakou "vypovidaci schopnosti" jen tak zhruba 20 % ... a to je pak jeste v kazdym threadu zhruba 50 a vic % offtopic........ takze si to nezaslouzi tolik pozornosti.... ;)
oltever
citace:
Původní příspěvek od Mementor
Voe spočitaní jsou přesně... teď je to 6597 členů s 0 příspěvky :)
musel jsem to počítat celé odpoledne :frog: :D:D:D:D :punk: kámo nejdřív mysli, pak hledej a pak zakládej nové thready :) ale jinak pohoda :beer:

No koukám, že je to hodně velké číslo
bounty_killer
Já jsem tu přes 2 roky, teď jsem si dal asi půl roku přestávku a jsem z5
McGregor
Mno,já osobně sem tu již déle než většina,i přesto že registraci jsem provedl nedávno až po několika letech co jsem koukal na tento server,a už tři roky aktivně nepěstuji(vzhledem k ekonocmické situaci zas budu) ale i přes tyto fakty a malé množství příspěvků(dané tím že co bych mohl napsat už bylo napsáno) se považuji za stálého člena,už jen proto že aspoň sem tam nakouknu a ne jen se přihlásim,hodim šťek a zmizim.
Thcmh
Clenum GROWERU a pestu zdar :D
Bobromil
Ahojky lidicky!!!!!
Sem tu novj clen tak nevym co a kde tu je.
Nedate mi nekdo nejake zakladni rady?
sotva se mi povedlo odeslat tenhle prispevek
Thcmh
to Bobromil: zakladni veci se dozvis ve FAQu a kdyz si nebudes s necim vedet rady tak ve FORU ti nekdo poradi, ale dobre si to vse prohledni je tady vse jen musis hledat :sun:
katuš
tak to sem ja:)
hanychka
novy clen, staly clen nebo cestny clen, stejne to jsme k***a vsichni jenom lidi :) nebo ne? :) a pokud mame vsichni radi koureni koreni, neni co resit.
Kwjetoň
a já jsem řízkomlat a jsem na to hrdej...:D

:afro:
hanychka
bezva, ja jsem vegetarian .... :)
iNf_cz
cumil
kel
zdravim Vas, ja sem novy clen, ale jsem tu cca pul roku. A prave ted mi prisli mikiny ze suvenyru, prominte ze to pisu tu ale sem stastny jako blecha a chtel sem se s nekym podelit a moji silenou radost. (ja moc neprispivam hodne ctu a podle toho pestuju.-)
Thcmh
to kel: hodně zdaru v pěstu. Mikinky jsou v poho, ale ještě jsem si neobjednal :D
Drtič mám a je dost v poho :D :smoker: :D
kel
to Thcmh: Drtic(ten sem si obednal take i i s tou mikinou+ filtry tez vynikajici.) je fakt neocenitelny lepsi jak to drtit rukama uz sem to kostowal "Nezničitelné jehlany rozemílající napadrť "
Jinak diky a at se ti dari take.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma