Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pozitivní a negativní :o) - Klikni zde pro originální téma
Savky
Zdravím všechny pozitivní lidi ... :bravo:

rád bych otevřel téma, které se týká nás všech (a nebo mám takové stavy jenom já?) a to jest: Pozitivní či negativní zhulenost .. :pimp:

Možná už víte o čem bude řeč.. rád bych aby jste jsem napsali po jaké odrudě jste byli totálně negativně odvaření a po které to bylo presně naopak. + zkušenosti jak to probíhalo ;) (ted nemyslím, že jste se po zhulení nemohli hybat atd. spíš mi jde o myšlenky)

A pokud někdo ví, čím to asi tak může být? Ať napíše nějaké moudra..

(hnojivo,vysoký obsah THC,depka atd.)

- - - - -

Tak třeba Já mám špatnou zkušenost z odrudy Chronic .. hulil jsem to cca 2 měsíce a nikdy! mi to tom nebylo tak krásně jako v případě třeba Bíle Vdovy,Mazara ... Po každy když jsem to zhulil tak jsem myslel v jednom kuse akorát na problémy v praci, v rodině,se starou atd.

- - - - -

Co vy na to?
Dude
jedu - na společnost se vyser - to bys musela mit pocity viny kvuli kazdej kravine co bys udelala - pokud to sedi do tvyho svedomi a pojeti jakesi "moralky", tak 100x vi nez nejaky umele implementovany normy:)
Savky - no ja mam s Chronickem ty nejlepsi zkusenosti - treba sem ve stejnou dobu jel i WW a ta mi prisla takova neslana nemastna :)
set & setting:)
steve
Jojo s tím užitím si to ho stavu je vobčas problém.
"Chce si říct: Přikráčel intenzivní prožitek :) :).. využij toho dokuď ten stav je.
Mysli na hezký věci, zkoumej své nitro a podobný, hoď se do klidu, každé zkouření člověka zase posouvá dál, obohacuje.:) "
fR3edom-X
U mě je to jak kdy... když mě nic netrápí a sme partička pohromadě tak je to uplně super, jenom smích, žádný špatný pocity, ničím se nezabývám. Ale někdy taky začnu uplně normální věci převracet do špatných souvislostí, co by mě normálně nikdy nenapadlo, něco jako Jedubabka. Ale to jenom občas jinak se to snažím užít naplno :)
Myslim, že je to taky trochu způsobený podvědomnou autosugescí:

Kámoš s náma zahulil jeden model, nedělal mu dobře(depky atp.), za týden jsme dali to samý a opakovalo se to, příště jsme měli na výběr mezi tim z minula a z novýho matroše, zbytek lidí chtěl dohulit starej matroš, ale on se prostě seknul a nechtěl jít do to s náma, tak jsme naoko udělali, že dáme teda to nový (samozřejmě jsme dali starý), v pohodě jsme to dali, potom nám říká, že je rád, že jsme nedali ten starej matroš :), že tento je mnohonásobně lepší. No a pak jsme mu řekli, že to byl ten starej modýlek a konečně i on pochopil, že je to spíš v ňom a ne v tom modelu. :pimp:

Peace
marcon
Určitě je to v člověku, ne v modelu. Já po hulení takový problémy nemam, asi už od toho tolik nečekám a myslim si na co chci. Podobnej problém mam ale po lsd. Pocity schizofrenie, strach, uzavřenost... Když už jsou zkušenosti, tak se dá ten strach potlačit, ale stejně nechápu jak se ty stavy můžou někomu líbit. Ale ten pocit po tom :)
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od Scorch
Naštěstí sme pak na to dali skérko a pivko a naběhlo to :D


prosim Ta co to znamena to skérko?
CAESAR
dikes
inac neviem co sa Ti zda na tom divne ze to nepoznam, urcite Ty by si tiez nerozumal min. polovicu nasho slangu
Kutas
mno ja mam raci ganju nez skunky. po skunku mam vetsinou takove dekadetni myslenky, kdyz vidim lidi v autobuse, rikam si jaci sou to powli a chudaci. Ale zase mam hlubsi myslenky a takovy ten stoned efekt. Po ganji se citim lip, pohodova nalada, smich... ale to je mozna jen muj dojem a fakt zalezi jak si to to psychicky preberu :)
Hlavne se clovek nesmi nechat vyschizovat treba bengama. Tenhle patek sme sedeli v parku a vyhulovali, kazdy si potahl ze speka a pak zmrdi svestky sli primo k nam... tak sme to tipli a sli pryc. Sli jakoby za nama tak za rohem sme raci zrychlili a utekli. Pak sem zjistil ze sem na lavicce nechal polozenou energitku :D sestrenka zacala rvat ze proto sli za nama, ze ji vzali :) ja byl vpoho sel sem znova do parku a u lavicky zjistil ze mam energitku v kapse :D nejlepsi pak bylo ze sem zacal za kamosema zdrhat jak kdyby me honily svestky :) hehe pekne sem je vystrasil
Hlavne zadna paranoia... na tu bacha

ted trochu off topic: kdyz ste zhulakani, taky nemuzete nikdy najit veci po kapsach? to je pro me fakt vzdycky problem, nejhorsi je to jeste v zime kdyz ty ruky sotva citim. tohle me fakt dokaze pokazit naladu kdyz porad neco hledam...
loeX
k OT...jo jo to samí...nejhorší je když nemůžu najít zapalovač a chci si dát dalšího kouska:-)jednou sem byl tak že se v pravé měl zapalovač v levé špeka...chtěl sem položit zapalovač položil sem špeka...a takovýhle omyly asi 5krát za sebou...
Landrover
Urcite to velkou mierou nezalezi od druhu matrossa podla mna ide skor o naladu pred tym ako si zahulis respektivne na tvoj cely den a tiez to zalezi od cloveka.Ja mam casto pociy kladne no najdu sa aj sede dni.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma