Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První projekt skříňového typu (AK-48) 400w - Klikni zde pro originální téma
Skank Funeral
Zdravim všechy growery,konečně sem si rozjel skřín a jelikož je to moje první skříň tak nevim jestli se mám na sebe zlobyt nebo bejt rád že to na poprvý mohlo dopadnou hůře.
Skank Funeral
Mám klasický šatník který každý dobře zná. Jedu na 400w Metalh. a v neděli chci naprat 400w sodíka. Jinak tam mám již zmiňovaný model AK-48 od Nirvany, klíčivost 100% ale ještě se mi neviklubali žádný hermo samci takže poměr samec & hermáč VS. samice ještě neznám doufám že tenhle zápas vyhrajou samice. Hřiště maj od Plagronu koupil sem jim Rojála a o poločase kalej AH + Pythamin (Nl). Tak doufám že mi někdo nápíšete jestli to zatim vypadá slibně :) , protože fakt nevim jak to má přesně vypadat jelikož je to moje první skříň.
Coliseum
no tak ale pochvalu zaslouzish :) hehe k+
TheKeptn
čus... sem ti to hodil do galerie snad v poho...

Jinak kytky vypadaj v pohodě , myslím že se máš na co těšit...
epie
jak dlouho jsou ty kytky v rustu ???
Skank Funeral
No kyti tam už oxidujou 3 tejdny mužete napsat jestli je mám ještě nechat růst nebo je už v neděli vokotlit na květ. Nemám skušenosti s vychytáním přepnutí fáze. Chybý mi představivost o kolik vyrostou ještě do vejšky při květu dík :D
armaggedon
kvietky vypadaju zdravo,maju peknu farbu.mal by si ich stiknut a nechat rozvetvit. AK-47. sa pekne vetvi.stikni to po 3.patre. miesto toho alobalu investuj do folie z growshopu. ked mas 400W MH,folia je zanedbatelne polozka...a vypada to tak,ako to ma vypadat..
Skank Funeral
To armagedon: S tim větvenim to může bejt v poho,ale pro jistotu to vyskoušim jen na některých subjektech :) ,nová folie to je jasná věc ale jelikož sem si vyhlíd folii reflekt A-gro za 3kila m2 tak sem si myslel že projednou to holky vydržej tan alobal ale když jinak nedáš tak si ji koupim :D hned v pondělí zajedu do G-shopu (samozřejmě koupim pro zatim levnější). A moje MH je jen pouze přidělaný natvrdo s odtahem na stropě skříně a na fotkách neni vidět, na některých fotkách sou vydět lišty na stěnách skříně a pomocí nich si udržuju v poho vzdálenost kyti od mého Heliose,prostě jenom zvyšuju nebo snižuju patro s holkama. Samozřejmě vím o řešení pomocí závěsných řetězu ale prostě sem to udělal takhle třeba k ničemu ale kytky zatim nic neřikaj :)
Já a mé holky děkujeme za vaší podporu jste skvělí ;)
rixo
noo joo hezky ceski:-)) at se dari....armaggedon ma pravdu ta folia je lepsia aj esteticky aj vlastne lepsie plni funkciu odrazu svetla....taxe go go go .....
nozdra
to bukaJ: si se posral néé!:flick: co to tady plácáš?:rocket: jediný co můžeš, tak závidět:grrr:
Aleš
pěkný zdravý kytky.Jak jsi psal,že skusíš zastříhnout jenom některý kyti,tak to bych bejt tebou nedělal - buď všechny,nebo žádnou,jinak tam budeš mít moc velký vejškový rozdíly a to nedělá dobrotu.
Jen tak dál.
Skank Funeral
To bukaJ: Mám 2 vysvětlení pro tebe buď seš v životní depresy a píšeš takovýhle věci nebo seš moje máma a chceš mě vytočit ale to se nepovedlo!Mám tě mami!
Sorry,ale budu věřit jinejm :(
Ps: Učenej z pekla nevilez :satan:


Zejtra aktualizuju fotky plevele :) ,jako přiznávám je to moje první skříň nemusí (není) dobrý ale nejlépe to poznám až to bude a kytky mi oplatí (doufám) mou lásku.

To Aleš: Dík a přesně tak sem to neuďál pak sem si to uvědomil
TheKeptn
zkus hodit upload fotek pak ti tu lidi řeknou jestli prřenout nebo ne... jinak u tý 400W bych přepínal tak při 20-30cm....
rixo
zalezi aj od odrody nieeee? sativa vyrastie po prepnuti vaacej ako indica....a potom zalezi aj od majstra ake stromy xce mat nee? vid. armaggedon a jeho bush:-))
ale inak hezki.....len tak dalej...
TheKeptn
no jasne ,ale když to bude porad tahat dratama nebo ohybat prostě nejak tvarovat tak se dá ukočírovat i sativa....:D
TheKeptn
no na odrůde žáleží urcite ... ale jde když prepnes pozde dá se to jeste ukocirovat ,ale pokud brzo nic s tim nenadelas... chce to vychytat ... ale jak rikas zalezi na modelu...--
bukaJ
Tak pardooooooooooon za trochu ironie, asi se posral ten kdo si myslí,že jsem myslel.......... Jasně,že je to hustý opravdu moc pěkný a to jsem tu u mnoha už v růstu neviděl. Jenže každej píše stejnou chválu a já to vzal z jina. Závidět můžu, dokonce závidim ale nestydím se za to. Chválil jsem to tak poněvadž si sám musel vědět jak je to povedené(bez ira!) ještě jednou sorry a ať rostou. no a pro prudiče--polib mi p***l ju
Skank Funeral
Fakt sto vzal z jina, to ti musim nechat ale bylo to dost zvláštní hodnocení. Já mám rád taky ironyi ale tudle sem nepochopil jinak bych nepsal to co sem napsal protože temto webový koutek fakt nebude o pruzení. A fakt nepatřim do skupiny suchozemců co věděj že se jim něco daří a proto se musej ptát všech jaký to je aby si znova vyslechly chválu,to fakt ne!
Nikdy vživotě sem neviděl živou skříňovku kromě těch mejch tak sem se jenom zeptal a už vím jak na tom přibližně jsem. Dík
Skank Funeral
Tak uvidíme co se stim stane,doufám že to bude v poho už je to přibližně 4 dny v květu. Přepínal sem to po 1 měsíci růstu,myslim že sem se to dočet někde tady že kyti ze semena muže kqíst až po měsíci. A jelikož je to Akáčko který by mělo vykvéct celkem brzo tak sem dlouho neváhal.

Je prosim někde definováno co se stává s kytkou po brzkém přepnutí,děkuji.
Skank Funeral
Mužete mi ještě někdo prosim vysvětlil jakej je rozdíl když si obědnám semena přímo z Dutch Passion nebo přes Ganjaweb s vybranym dodavatelem Dutch Passion?

Realný příklad: Chci si koupit Blueberry od D.P. a na oficialním webu příde na 60 ojro to jest přibližně 1860 Kč, na Ganjawebu příde na 1520 Kč

Prozměnu je zase Mazar na Gwebu dražší než Blueberry.Mužu věřit Gwebu?,má snim někdo skušenosti
walkinginspace
podla mna ziaden
Skank Funeral
No to byste nevěřily kolik jsem dneska viděl semců v jedný skříni, bylo by to v poho kdyby ta skříň nebyla moje :(
Snad tomu můžu řikat smůla. Snad jedinej element kterym jsem to moch trochu změnit je PH, který jsem v půdě neměřil, protože jsem si myslel že Roiality Mix bude trochu stabilizovanej. Taky to ještě samci nemusej bejt jelikož jsem ještě neviděl skříňovýho samnce ale myslim že na některjch foto je to poznat a jako samice mi to vůbec nepřipadá jsou tam ty otporný kuličky a když jsem ji rozmáčk na nechtu myslim že z toho vylezly tyčinky. Ale stále tak torchu tomu nevěřim že z 8 kytek se mi vylíhly ty teploušové. 100% klíčivost 100% samcovatost Nirvana forevr. Příště skusim Dutch Passion ale nejradči bych si během tohodle týdne SJEDNAL ŘÍZKY,TAK 6 NEJLÉPE MAZAR,BLUEBBERY Z OKOLÍ PRAHY kdyby se vám doma válely tak se ozvěte někdo.Jinak jsem šáhnul do šuplyka kde mám ještě 5 semených kusů NL tak též od Nirvany třeba těd budu lepší a budou to aspoň Hermáčové :). Dneska je nechám naklíčit.
No a jedíné na co se ted v brzké době těšim je když semi někdo ozve na řízky ale skusim to pak ještě v zahr.bazaru tak že tedle tejden bude ve znamení bramboráků a nazelenalého mléka :p:
rixo
o hladne tzych samcov...prec s nimi hned!!! nepodcenuj nic aj par hodin solu im staci nato abysa mikroskopicke ciastocky chytili a ventilator ti to rozfuka tak ze budes hulit semena.....oked sme pri seeds, kukni moj thread. je tam o objednavani z Rakuska a vyslo to krasne, super cena, este som aj darcek dostal-)))
Skank Funeral
Jo fakt hustý hermáčové :) ale neboj dneska du na ně Agrrrráh! Já z nich udělám bramboráky.
Já mám taky semena z Rakouska obědnával jsem si Northern Lighta a dostal sem 5 semen White Satin od Mandala Seeds, nebyls jedinej co si všimnul dárku :)
Skank Funeral
Můj samčí prales je už jenom vzpomínka a místo těch ohavů tam vzrůstají krásné řízky pro změnu jsem tam dal AK-47 doufám že bude mit dobrou kadenci :) brzké době dohodim foto jak se jim daří
rixo
joo White satin som dostal aj ja a idem teraz ho klonovat taxom zvedavy na silu odrody...ale tvoje...hezki-ceski!! a at to rastie:-))
Skank Funeral
Zdarek konečně mohu ukázat jak se daří mím řízkům, které sem si sehnal tady v bazaru. Ale oni už to moc řízky nejsou. Už trochu povilezly a vystrčily blizny. A ještě jsem dneska provedl menší vylepšení vytvořil jsem takovej hybryb pletiva a vzduchování kytky jsou pomocí hadiček a provázku ohýbany a v hadičkách jsou díry který foukaj na kyti vzduch tak doufám že jim to udělá radost.
Skank Funeral
fotky o 9dní starší jsem stále nucen kytky přivazovat
Skank Funeral
Jediný co sem si silnějc nepotchytil je jak dlouho kvetou, ale už vypadaj že budou hotový.Dávám jin tak dva tejdny a pudou..
Doufám že se stihnou vyprat nechci hulit náký ErEtoxiny :flick: ten Phitamin se tváří jako celkem slušná srágora smrdíto ale je to přírodní ale stejně Fuj!

A konečně přišli semena až z Rakous ale pěkně jim to trvalo,ale jak je jejich zvykem dostal sem bonusová sémě Safary MiX od
M.S. + red smoking s nápisem sorry,asi je to mrzý =)












Doufám že bude tak aspoň 150g, jak je z fotek znát vytvořilo se více menších šišek ale zase kotel ale tak na poprvý nemůžu chtít všechno.




FrenkyB
Tak pekne ti to vyrostlo a me to nak vadne... Nekdy az budou rodice v riti tak se povinne stavis.
vrak007
ahoj zdravím chci se optat na jaké vejšce ak48 přepnout na květ moc dík za radu už je mám měsíc a má 48cm ještě jednou díky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma