Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Chování a různé tipy lidí - Klikni zde pro originální téma
Serpent
Již dlouho browsuju na stránkách GROWERu, ale do dneška jsem byl jen čtenář. Dnes jsem se zaregistroval a jen qůli tomuto příspěvku. . . Večer jsem šel jako obvykle do oblíbené kinokavárny. Potkal jsem tam kamarády a při fotbálku jsme dali špeka. Po fodbálku a dalším špeku, jsme se jsme začali komunikovat. Začli jsme debatu ohledně " úlysnejch příživníků " ( po tom, co jsem si uvědomil, se mi udělalo vážně blbě ).
Všichni je známe, ale jejich přítomnost si uvědomí málokdo. Tito, se drží vždy toho kdo hulení má dostatek a jakmile ho tzv. vykouří a on již hulení nemá, s čistým srdcem hledají jinýho "kamaráda", kterej hulení má. Nejhorší na tom je, že tito ....... se většinou na člověka, kterej nemá hulení, koukaj jako na nějakou verbeš. Je to hnus, když se najednou z lidí, kterejm jste věřili, stanou takoví odporný individua.
Já jsem možná teďko zaujatej, protože jsem pod vlivem a moje vyjadřování je na ...... ale říct jsem to musel ...

Asi tenhle příspěvek v nejblyžší době trochu poupravim (až budu v poho:-)

Přeju vám všem, ať potkáváte jen poholidi
majklovec
V poslední době jsem si zvykl říkat takovou hloupou hlášku: "Srát na ně!". Takovejma lidma se nezabejvej, popřemejšlej si o nich, ale víc nic, lidi jsou různý a hodně jich je hajzlů.
THeCed
Přesně tak, srát na ně!

Můj bývalej spolužák z gymplu, chlastat se naučil já nevím gdy, člověk vyloženě odkojenej penězama a těžce na nich závislej, no obecně ha*zl, vždycky, když mě někde v hospodě potká tak hned na mě : Sežeň mě nějaký hulení, já se chcu vykouřit, rychle, dělej at. Nikdy dřív nehulil, asi slyšel v televizi že seš COOL když hulíš...no humus. Teďka posledně se mi chlubil že má nejlepší (nejdražší) faju (no dobrá docela je, ale za 70 marek ne!) apod. No prostě těžkej případ komerčního huliče.

sunset
Hmmm, presne takovyhle lidi nesnasim. Tak pro ne vetsinou nemam. Dobre slovo ani travu.
adihash
Naprostej souhlas.A ješte horsi sou hledaci polícek.Nedávno me šokoval jeden kámoš, vo kterym vim,že nehulí.Ten mi radostne lícil,jak sklidil nejaký pole a ješte ke všemu mi to kradený hulení chtel docela draze prodat.To sem ho,i kdyz ho znam vod první trídy, musel poslat do prdele.
esco
Souhlasim s váma. Další strašná sorta jsou lidi, co vychlastaj za večer 10 piv a 5 rumů a říkaj ti, že jseš feťák. a myslej to vážně.
pan dan
Souhlas a sympatie, panove :))
komercni hulici (uf, uchylnej nazev) jsou opravdu ostuda a vred nasi krasne spolecnosti :)))). Mam na ne ale lety a hulenim vypracovanou cilenou netecnost. "Joo? Dobry, drsny, jses fakt husteyyy" a tim moje komunikace s takovejma debilama konci. Pripadne jim jeste poradne natrhnout prdel ve fotbalku :))
THeCed: 70 marek? ja si slukny delam sam, zeptej se ho, jestli nechce celodrevenou soustruzenou , reknu si 700Kc :)))))
esco: ad alkoholici: jo, tak z toho se mi chce zvracet. Muj otec je presne tohle...
PAN:DAN
nihilista
jo taky jednoho znam. vola mi tak co dva dny a po par konverzacnich vetach se vzdycky zepta jestli neco mam a ze by rad zahulil a ze to dlouho nemel a at nejsem skrblon a tak. proste hnus.
ale jednou jsme ho s bratrancem dostali.
meli jsme doma nejaky fakt dobry vzorek a rekli jsme mu ze je to nic moc.
prisel zahulil a hulil a hulil a smal se o sto sest.
ale asi po 20 minutach rekl ze je to sila a podalsich 10 minutach chtel jit ze zahrady do obyvaku ale nedosel, padl na zem a usnul jak nevinnatko.
prochrapal se az do druheho dne ale nekdy nad ranem hodne brzo vypadl aby ho asi nikdo nevidel.
dobre mu tak. sice jsme mu doprali poradnou jizdu ale od te doby se zatim neozval.
a ani mi nijak nechybi.
komercni debil ktery se vzdycky prisere tam kde neco je.
seru na ne a ziju.
zdar
velkáamalápísmena
No to je špatný,hloupí,podlí,zvrácený a prymityvní.(NIHILISTO)
To samí když tě fotrové na svatbě ožerou do němoty, a pak si o tom jěště rok povídají.
Používat hulení jako pomstu?
On,my,vy,ono,oni,tamti,já,nebuďte jako oni.
Mios
No ano tychto (komercnich hulicou) ludi taktiez "zboznujem". Minule som sedel s kamosmi
v bare (skor prei bare). A prisiel za nami jeden taky typ, nagelovany macher, kosela
do poli rozpnuta, aby vsetci mohli vidniet jeho bozke telo :(. Chcel sa tvarit
ako "tvrdy hulic" a pytal sa ze kto je tu najmenej zhuleny. Chcel aby sme mu ubalili
jointa. Chcel to skusit 1x (aspon si to myslim) tak akoze on je velky macher.
Tak som ho poslal prec. Potom som ho stretol a vravel za si usulal sam a ze to tak aj vyzeralo.
Je to uplne nechutne ak chce niekto hulit len preto, aby sa mohlo hret na big bosa.
Hulenie je o totiz o niecom uplne inom. Uprimne povedane mne je takych ludi dost
luto a radsej im poviem aby nehulili, alebo aby sa o tom najskor nieco
dozvedeli nez do toho idu.
juleni
Suhlasim s vami pani, ze komercni hulici su hanbou a je mi z nich na zvracanie. Ked ma niekto popyta o nejaky stuff, nepoviem nie, pokial mam. Zalezi vsak na type cloveka. Niekedy je dost tazko ich odhadnut. Preto si radsej davam na to pozor a hulim zasadne s ludmi, ktorych poznam alebo ak aj nie, maju tiez svoje zasoby a hulime spolocne. Vtedy je to OK. Co sa tyka podnapitych vyryvacov, snazim sa im vyhybat a ak nahodou mi niekto vojde do cesty, diplomaticky vycuvam. Aj ked som dost prchka povaha, skureny som hotovy aniel :).
shamanjai
jo, znám tenhle problém. Mám taky pár kámošů a ty mě znaj, jen když potřebujou čoudy. A pokud po nich chci aby šli se mnou třeba na louku o půlnoci zahrát si na bubny, tak jdou, jen když je ujistím, že se bude hulit. Už na ně kašlu...takový lidi nemusím, jsou to hyeny....
xpapousek
Hm,ale zdá se mi ze takovejhle lidí ubívá. ;) :grrr: :flick:
katuš
citace:
Původní příspěvek od xpapousek
Hm,ale zdá se mi ze takovejhle lidí ubívá. ;) :grrr: :flick:


myslim že ne mě přide že jich cim dal tim vic a nejde jenom o kouření:grrr:
mykee
mohu-li se tez zapojit sem vysazena na disko typy ktery chtí bejt drsny a tak hulej ani neví wo co de,speka ubalit neumi....a nebo kdyz se negde neco deje a prilezou tam takovy ty co poslouchaj dogu a alkehol....ozerou se a pak si zaholi a nevi gdy maj dost
waterpiper
Chtel bych se vas zeptat na definici komercniho hulice. Nedokazu si dokonale predstavit co pod timto vyrazem myslite. Dekuji za odpoved :)
wolverin
thread socky a iní .... tu :smoker:
http://grower.cz/forum/showthre...highlight=socky
xpapousek
Hm tak at ho sem někdo přešoupne........:)
waterpiper:Asi ten co hulí jen pro to aby hulil.
waterpiper
xpapousek: Chtel jsi rict, ze huli ne z vlastniho presvedceni a proto, ze chce, ale proto, aby treba mohl o sobe rikat, ze huli a machrovat s tim?
ja mam jednoho presne takoveho jak je popsano v prvnim prispevku.Hnus nejodpornejsi.Musim se na neho vysrat.....Ale on je citankovy priklad urputaka
HELLEN
jo, tak takový hnusáky znám taky a bytostně je nesnáším...........to radši budu hulit fakt sama doma v pohodě, pustím si nějaký filmeček, než být s těmi lidmi, poslouchat ty keci...dělej, předávej, předávej....hulíme, ne? co to je za keci??? fuck off them!!!!!!!!!!!
HELLEN
jo a komerční hulič je dozajista tento týpek: byly jsme s kamoškou v parku, kde pár známých bubnovalo, prostě pohoda.....a jak tam chodili lidi,co je poslouchali, tak se tam přichomýtl nějaký chlapeček, co frajersky přišel k nám s ubaleným špekem v hubě a ptal se nás, jestli máme ohen....tak sme mu ho odpálili a on odešel s takovým vítězoslavným úsměvem na rtech typu-to čumíte, co ....já taky hulím.......... omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! never more
waterpiper
Tak to jo, mne napdalo, jestli pod pojmem komercni hulic nemyslite nekoho kdo si huleni kupuje a nepestuje.
Shamy
no podle me, prvni stadium hulice je urcite komercni, ale az clovek 'neco' pozna, tak preskoci do dalsiho stadia .. , vzpomente si na svoje zacatky .. ;-)
ragnar
To Shikamaru : Komercni hulic- "diskant, sampon,kindrsak" (btw.tohle deleni lidi nesnasim) co se chce taky pobavit, proc ne dyz ze vsech stran slysi jak je to fpoho.Dneska uz na tom nic frajerskyho neni, spsi je frajersky nehulit a kdo se zhuli nevypada moc drsne

Tak tento nazor ma fakt nieco do seba.
citace:
mám takovýho souseda, ale dostal sem ho z toho. Šampon, kterej dostal tvrde vsstipenej vztah ke ganje

By mě zajímalo, proč šampónek nemůže kouřit trávu? Znám takových lidí dost a rozhodně je nepovažuji za sváteční kuřáky :) Tyhle škatulky mi nic neříkají, je pravda, že tráva tě táhne určitým směrem a ten je velice rozlišný od diskomusic ;) diskofil nejsem, ale ... viz. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2 :D

Jinak cacnost a sviňáctví v hulení už v mém okolí vypršela s věkem a rozumem.
brambora
jo priznam se zacal sem hulit z frajeriny dyz sem byl jeste "dite" ale postupem casu sem poznal kouzlo marihuany. nejde oto kdo jak vypada co posloucha jak se oblika a diskanty nemma rad ztoho duvodu ne ze by mi vadilo ze maj na sobe tunu gelu tojem i upice ta si tam natu palici klidne daj olej tojemi jedno ale prave ze vecina diskantu se chova jak kriplove myslej si ze kdyz hulej ze sou t nejvetsi machri a ja nevim co jeste delaj ze sebe neco co nejsou toje muj nazor bramborak
Jn. Taky Nemám rád "komerční huliče", ba je přímo nesnáším. Prostě si myslí, jací nejsou bossové, když hulí, a většinou i přejdou k tvrdším drogám. Ze zkušeností vím, že lidi si pod pojmem kuřák marihuany vybaví právě takovéto lidi, a proto všechny huliče odsuzují. Ale co, stejnak jsou ti lidi ubožáci (myslím komerční huliče), kteří nemají rozum, a myslím, že se ani nijak v tomhletom světě neuplatní.
myslím si, že když kohokoliv uvidíš hulit (když nehulí s Tebou a náhodou jsi ho neobjevil někde zašitýho v lese), tak je to komerční hulič...jámám pořád na paměti, že i když je ganja úžasná věc a nechápu všechny represe kolem ní, pořád je to něco, co je u nás nelegální, takže když hulím, tak to dělám jen s lidma o nichž vím, že jsou v pohodě a hlavně se nesnažím být ostatním na očích (ne že bych se bál o pověst nebo něco takovýho, jenom nechci exhibovat a na veřejnosti ukazovat něco nelegálního)...jsem nekuřák a vadí mi, když někdo vedle mě kouří na zastávce...ale nedávno jsem čekal v Praze na bus (119 Divoká Šárka) a vedle mě stálo 5 asi 15-ti letejch dětí a wodpílili tam brčko...spolu s nima a mnou tam bylo asi dalších 10 lidí...teď mě mrzí, že jsem jim k tomu něco neřekl.. :-) I když, co bych je zajímal...asi by si mysleli, že jenom závidím.. .:-)
Mičurin 666
Souhlasim s tim, že takovýhle vyžírkové jsou na pěst. Já když něco chci, tak na rovinu řikam, že zaplatim nebo prostě hulíme s kámošema a je to něco jako náše společný hulení. Každej přinese když něco má a neřešíme to.
Hulení na veřejnosti mě taky moc nebaví. Párkrát sem to zkusil, ale chodit pak třeba z parku do nějaky hospy, čekat tam na nějaky jidlo a tak, to mě strašně sralo. Hlavně ty pohledy všech lidí. Z toho důvodu hulim jen doma nebo na soukromejch akcích, kde je jídla a pití dostatek, takže se můžeme vesele oddávat obžerství ;-)
raft
ALe.... ale ... já mám například kamaráda co mu jeho tráva vždycky když sklízí leze
na mozek a myslí si omě , že ho vyžírám hehe . Protože abych vám to vysvětlil ... když vím že sklidil a sejdeme s e vnaší hospodě nedělá mi problém jako pěstiteli, kterému uschne ikaktus problém, zeptat se máš na špeka ? ? ?
Vždycky mi začne nadávat do vyžírky a hrozně se se mnou hádat jak je mu jasný, že teď budu jeho nejvvětší kamarád a podobně, což je blbost ajžto mi dělal vedoucího na táboře už ve 14 a já sním byl kamarád už tekrát.
je zajímavý pozorovat jak lidi když se jim něco rozleží v hlavě samozřejmě nee že by uznali chybu......... ale špeka po 14 dnech po sklizni ubalí úlně bez keců a culí se na mě jako kdyby mě nikdy nehanil ....

Těmi všemi slovy jsem jen chtěl naznačit , abycjom se nenchávali vždy zmást prvním dojmem , enbo dojmem takovým jenž na nás působí když se nám hlavou honí kdesi cosi , kvůli tomu že prožíváme například stres ....
Horká hlava se hodí na to abych neprošvihnul tu správnou kost!
Váš RafT


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma