Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pink Floyd - Klikni zde pro originální téma
Hawk
No, zrovna ted o vikendu jsme smichali s kamoskou vzorky a zkusili jedno speka. Nacez jsme se zacali divat na Pink Floyd - film The Wall. No siiiiiiilaaaaaaa.
xdiver
hele to kurva znám dost hustý ........díval jsem se na to asi po peti těžkejch ˇbongách ,máme nový bogo skleněný dost hustý tak čus..
Sunrise
Pokud se jedná o HRANÝ(!) film "The Wall" (rež. Alan Parker, hl. role Bob Geldoff), nikoliv o stejnojmenný záznam koncertu (IMHO nic moc), tak to je fuckt hustý! Část mé generace si na VHS kopiích tohoto veledíla "brousila mozkové závity" :) již za bolševika. V řádně "zkonzumovaném" stavu jsem to však sledoval jen párkrát a je to OPRAVDU HARD SCHÍZA :) :)!!! Slabším povahám raději nedoporučuji ;).
xdiver
Jo to je přesně vono dobrý vid.
Dude
Floydi jsou skvělý, ale upřednostňuju poslouchat zeď jenom jako audio, zůstává větší prostor pro představivost. Jináč nejoblíbenější - Piper at the Gates of Dawn, AtomHeart Mutter, Meddle... Nebo taková Ummagumma to je na tripu fakticky hustá schíza :)
Dandy
Jo lidi, když se bavíte o filmech, nedávno jsem šel za kámoškou a celkem dost jsme se zhulili a byl doma i její brácha, zahulil s námá a pak jsme se šli dívat na Americkou krásu, my s kámoškou jsme to neviděli a on už jo. Mě ten film dostával do nehorázný schýzy, představil jsem si do toho lidi ze svýho okolí a to byla mela, ani jsem to nedokoukal, protože jsem na to neměl, ještě když on do mě hustil, že to zatim nemůžu pochopit, když to vidim na poprví, no nic. Těma lidma z okolí myslim svý příbuznbý (mámu do roli mámy, tátu do role táty, do role jejich dcery jsem dal segru a tak). Neměl jste někdo podobnej zážitek s timdle filmem. Já si to chci pučit a kouknout se na to znova a na celý a asi se zase zhulim.
Uwe
Hey..American Beauty je dobrej film..ja to videla naposled v kine..detaily jsou zapomenuty, ale je to fakt ostry..
A ty Floydi..The Wall jsem koukala zkourena a byl to hard core..#
nihilista
sezente si nekde STOMP OUT LOUD.
mam to na videokazete a je to nejaka skupina lidi co hrali na vsechno co je po ruce.
zahulte a garantuji vam ze toto je fakticky super.
zdar
Pink Floyd....!!!!

Hudba tak originální a neuvěřitelná!
Musím uznat že floydi mě dostali,jejich síla vydat ten správnej tón v pravej okamřik je neuvěřitelná!
moc je miluju,kdyby byl v někde blízko koncert rád bych si ho dal.....jo jo jo
wwidow
Pink Floyd a tráva?? Zkuste Wish You Were Here vod začátku do konce!Budete se houpat na vlnkách,chtít pomoct všemu a všem,budete si myslet,že milování s vaším protějškem je lepší než ráj,nebudete se bát umřít,nebude vám vadit zima,horko atd..A až to doposloucháte,nebude se vám chtít nic než umřít..

takhle jsem to měl já,nikomu nic neradim a nepřikazuju.. :-))
wwidow
Claune,zkus Waterse ve sportovce!Bude tu sám,ale ty největší fláky od Floydů vymyslel on(neboť je to geniální hudebník) a tudíž si je budeš moct poslechnout na vlastní ušiska tak jako já... :-))
díkec za tip! K+
Bryant
tohoto fenomenu zvanemu Pink Floyd vrele doporucuju tohle http://www.pinkfloyd.co.uk/pages/main.html

kde mimojine najde vsechny jejich flaky, videa a proste texty a nadherne graficky udelanou stranku


Prijemnou zabavu preju :)
Dude
ten Waters je zatroleně drahej, docela jsem o něm uvažoval (i když radši Gilmoura a Sida), ale myslim že nejlevnější lístky stály maličko pod 1000 vočí :(
maestro_007
jo, jo, vidim ze i na Groweru vi co je dobra hudba :-)

Ja mam od Pink Floydu Shine On, coz je vlastne sbiak asi sedmi CD (The Wall, Dark Side of The Mooon atd..) proste to nejznamejsi a ta hudba je fuckt skvela...

uplne jakoby kresli :-)

Jinak mam jeste na 2 CD (original) jejich koncert, nekde z Anglie. Floydi jsou tam uz postarsi, ale hrajou perfektne a ty VIZUALIZACE!!! kam se hrabou nejake Techno party 50kW svetel :-)))

btw: Nemohl byste mi ten film nekdo nejak poslat, postovne zaplatim, ja ho videl jenom jednou kdyz jsem byl maly a to jsem ztoho mel howno :-)

kdyby se nekdo slitoval tak budu jen vdecny :-)
Bryant
a to sice krasnou variaci na Pink Floydy a to tapetu....chtel bych tu nahodit ten obrazek...akorat nevim jak.Muze mi nekdo poradit?
Dandy
Cau chlapíci, nemá někdo ten film Pink Floyd - The Wall někde na netu nebo tak, kde by se to dalo stáhnout, protože jsem to neviděl, docela mě to láká a nijak to nemůžu nikde sehnat. Dík.
Uwe
He..mam The Wall doma na CD..
Bryant
takze docela moc pekna tapeta na motivy Pink Floyd :)

<img src="http://www.mageo.cz/home/BRYANT/bodypaint.jpg">
Bryant
tak to sem asi nedostanu....


No nic..priste...

nebo vubec ne...
Piskot
to Bryant

Udelal jsem to za Tebe.Nevadi Ti to?

jennet
Konecne jsem se rozhoupal a vytáhl tento DREAD z propadliště dějin. Nic si nezaslouži hnit TAK dlouho TAK hluboko a Pink Floyd už vůbec ne!!! Leč nevim, co vlastně dodat k tomu, co všichni znají...:)
Tak snad vlasni názor:
Pink Floyd jsou prostě nejlepší, a každý si v jejich tvorbě najde, co mu prostě sedí. Ať už jsou to ranné alba ještě pod vlivem Syda Barretta, jenž jsou prostě PSYCHO(delické/tropní), nebo ty novější se strhující kytarou.
No, pro ty, co neznají a znát chtějí, doporučuji sehnat si ATOM HEART MOTHER (DC++), uvelebit se se špíčkem a těšit se na 16. minutu.:popcorn: Poprvé mě to dost vyděsilo.:death:
Tak se mějte a doufám že TO zas nesjede do zapomění!!!
Mr.Proper
Jasne, rany Pink Floyd jsou hodne psychedelicky, stejne mam neradeji obdobi, kdy tam pusobil jeste Syd Barett. Coz jsou prvni dve desky. Nebo jeho solovy desky...
Dude
jj, pánové jsou fajnšmekři:) mě se ta druhá (nebo první:confused: ) solovka od Syda až tak moc nelíbila...spíš ten Madmans....

my best
Piper
něco z Saucerful of secrets (ne všechno)
Atomheart
Meddle
Ummagumma (to byla asi první věc, kterou jsem na LSD nezvládl - to na mě bylo moc:eek: )
leveller
..... a jedna z nejlepších věcí ,na jednom z těch zmiňovanejch rannejch alb, je "astronomy domine" - v tý delší verzi. ...tohle je totiž skladba,kterou mi musej zahrát na pohřbu :cool: jinak mě těší fakt,že jsou tady i lidi co poslouchaj právě tuhle muziku.
LuB
Floydov možem vždy.... a mám rada tú ich roznorodosť albumov, takže vždy nájdem niečo na čo mám práve náladu...
A najradšej mám asi ten koncertík z Pompeii, možem ho pozerať donekonečna....
Ale ťažko povedať ktorý album je ten naj... ja osobne dosť často počúvam Wish you were here..... hlave Shine on you crazy diamonds je fantastická pesnička....
Dude
do pytle na Shine on you sem zapoměl :rolleyes:
hele neviděl ste něgdo na ČT několikrát dávali koncík D. Gilmoura (z 90. let) - hodně akustický, hosté (chlapík se saxíkem...), ženský vokály
třeba Fat old sun je tady uplně NÁDHERNÁ:bravo:
Hyena
No, na pohřbu si nechám zahrát nobody home, comfortably numb a high hopes :)

Strašně rád je poslouchám, kfdyž doma balim brko... Jinka. Ty jejich první alba (mam všechny) mi přijdou spíš HC než psychedelie... Nejlepší (subjektivně) sou The Wall, Division Bell a The Final Cut; rád si poslechnu Animals. Halt tíhnu k pozdní době jejich tvorby.
Taker
Hehe mazec zrovna mi tu hraje 'D' Zeď :)

No já úplně nejrači mam ty nejpohodovější dlouhohrající skladby - Shine On You Crazy Diamond, Pigs, Dogs ap. Ale nic od Floydů mi nepříde jako vyloženě špatná věc. Vypisovat tu teď názvy alb by asi neměl cenu. A Ganja&Floydi? - existuje snad něco lepšího? :)


a jedem dál: ....is there anybody out of there, is there anybody out of there, is there anybody out of there.....
Dude
hele floydomilové - v pondělí asi od 22.00 je na čtéčku (2?) záznam koncertu Dark side...:frog:...tak si ubalte brčko a listen:sun:
Dude
Syd Barret zemřel :-(
Macek001
Shine On You Crazy Diamond Side...
Dr.Katz
jo Floydi to je klasika, na těch jsem začínal. věděli jste, že měli skladbu, která se jmenovala nějak Ubalíme dalšího špeka, ale že jim to kvůli tomu názvu zakázali? ani slavní Floydi si nemohli dělat co chtěli...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma