xerthon's scroog 250w(2xDM,2xPwP,2xCHR),hlina - Klikni zde pro originální téma |
Apofiss |
Fakt nádhera, to se musí nechat.By mě zajímalo (jestli to tu už není), jak vysoko jsi měl během květu lampu (přibližně).Dík a ať si to řádně užiješ! |
|
|
sorethroat |
:bravo: Hmmm...koukám že už jsi skoro plně zkušený scroogař ;) hehe...
Musim říct že je to fakt povedený :smoker: celkem mě překvapuje fakt že jestli tohle je tvůj první indoor tak na hlíně pod 250W a s obyčejnym OBM nutrientem je to velice, velice zajímavý ;) hehe...
Posílám ti BiG UP +K :wink: jen tak dááále a gudlak ;) peace...:pimp: |
|
|
|
sorethroat:no je to druhy pokus.Ovsem prvni zkusenost s 250w,prvni scrog.Prvni indoor jsem nedojel dokonce,protoze noname seminka,samci,hermousi,na prd svetlo atd.(mam to dole v podpisu) |
|
|
tixo |
xerthon: Je to nádhera, máš jasné Káčko+. Viem, o čom to celé je a tiež sa teším na svoj druhý pokus. Tentoraz Kalichakra.
Keby mi to vyšlo tak, ako tebe ! Supeeeerman! |
|
|
|
zdravim,
procital jsem neco malo v ,,susis,susim,susime,, nebo tak nejak a nejsem si jisty za jak dlouho muzu kytky povazovat za opravdu ususene.Nekdo uvadi tyden,dva nekdo mesic az dva mesice.
Susim ve skrini kde je tma teplota v noci 17 pres den 23.
Pwp po 4rech dnech suseni zhodili z 340ti g na 95g.
Ostatni jeste zijou a trpi zizni.
Ale ted nekdy maji prijit vedra pres 30,tak uvazuju ze uz to setnu,protoze kdyz jsou takove vedra smrdi to jak hovna.Uvidime. |
|
|
Gaba |
Fakt nádhera...:bravo::bravo::bravo:,95g to je celkem nářez,ale dalo se to čekat..:D,když jsi měl tak krásný kytí...Pečlivost a trpělivost vzala za svoje a ty se můžeš teď kochat...:smoker:A my se můžeme alespoň dívat na tu nádheru...:sun: |
|
|
|
gaba:nenene,tech 95g je jen takovy mezicas u Pwp a navic vcetne korenu a stonku.Dalsi 4 kyti jeste dozravaji.Co se vynosu tyce nejvic toho bude z chronicu.Ale myslim,ze kolem 100g by se to mohlo ve finale pohybovat. |
|
|
wad |
Seš normální prase, kluku :D neber to ve zlým ale to co sis dal s 250 kou a OBMkem je fakt až nějaký divný.. :confused: sory že ti zaplňuju fórum ale je to mazec... uplně s toho nestíhám, zajímalo mě jakým kouzlem se ti podařilo nafouknout ty paliczky do takové velikosti... :D sem fakt zvědavej na finální výnos... jestli se ti to teda podaří spočítat beze "strát" :) |
|
|
|
dik wade.Mozna je to kouzlo v pravidelnem hnojeni v kvetu.Udelal jsem si rozpis a ten se mi povedlo dodrzet 100%ne presne.Ani jedno zpozdeni :-)Kdezto v rustu jsem pohnojil jen tak sporadicky,vsehovsudy dvakrat.
Taky to asi bude dobra genetika.Mam 3 odrudy po dvou kusech a od urcite faze kvetu jednotlive druhy rozeznam :-)Nejdriv jsem myslel,ze jsou vsechny kytky stejne.Takze solidni dodavetel rezonu je taky dulezity
A taky mam slusny rozdil mezi nocni a deni teplotou cca10-12st.
Jo a cely rust jsem vedome svitil 16/8 :-)
A nemam tam furt zadny odtah.Komponenty k odtahu i diru ve stinidle mam,ale cekal jsem az to bude akutni.......nebylo.Z toho vyplyva,ze jsem neresil ani vlhkost.Ph pudy jsem taky nikdy nemeril.
Ted muzete spustit kritiku,jedinym mym argumentem je obsah skrine :-)))
.....čím blbější sedlák,tím větší brambory...... |
|
|
|
muj favorit souteze Chronic v mokrem vazi 300g(2kusy).O 40g mene nez Power plant.Durga mata dle ocekavani nejmin-250g.
Hrubeho v mokrem do kupy zhruba 890g.
a nejake fotky |
|
|
|
muzu to po 14ti dnech povazovat za ususene a zvazit?Co myslite? |
|
|
MANHUNTT |
14 dní bude určitě stačit,:)nehledě na to že to poznáš sám když si na ty palice sáhneš:wink: |
|
|
|
diky,oba pwp uz jsou suche,pockam tedy jeste asi 5 dni na ostatni,pak budu informovat o vynosu.Bude toho relativne dost :-) |
|
|
|
uz se to tvari ususene.
Probehlo hrube vazeni se starou kychynskou vahou.
Pwp-75g
Dm-55g
Chr-60g
Do kupy 190g
Berte to orientacne +- 10g,presna vaha je mozna na ceste. |
|
|
|
jj,sem max.spoko.Muj tajny tip byl 120-150.
Ale v dalsim scrogu bych chtel udelat g/W tzn.250g suseneho.Nemel by to byt problem.Vim kde byly mezery.
posl.foto?kozy,cicky,melounky,dudy,nadra,prsa,babovicky.......neznate?naomak i pohled vetsinou velmi prijemne :-)
Doporucuji preferovat samici pred samcimi.Stejne jako u kyticek. |
|
|
prenda |
Sem pro :)).Skvělej výnos kámo.Už sis to celkem vychytal.Budu sledovat tvé pěstiitelské pokusy.
:D Enjoy summer! :D |
|
|
|
tak vcera prisla elektrika,musim doplatit 2500,- to neni tak strasne |
|
|
Bílí Vlas |
to Xerthon:
Nádherný kiti.73 dní je,ale doba.-)*-jsi musel pěkně slimtat.JInak kozičky se měli na to focení opálit a já suším za 4-5 dní.foukám na to ventilátorem a fachá to skvěle.V rukách vlkost nepoznám,ale dám si paličku na obličej a hnedka cítím vlkost.kazdopádně to ještě pak nechám den bez ventilátoru a zvážím to ještě jednou kolik to shodilo a kdyš to neklesne za 24hod na 100g víc než o 2g tak není co řešit a šup do vákuovaných nádob.Nádherný kití:-)))))))*RESPEKT":flamer:
každopádně i v těch vakuovaných pixlích za měsíc na 100g malinko schodí-možná někdo namítne,že suším rychle,ale nic mi neplesniví,krásně to voní a chutná. |
|
|
|
prvnich 14 dni suseni jsem nechaval profouknout 1x15min/2hod.Ted uz bez vetraku.Dnes se to susi 30ty den,zraje to jako vino :D.Mnami,mnam |
|
|
Rudra |
Tak ako dalej?uz si to vazil? |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Rudra
Tak ako dalej?uz si to vazil? |
:bong: :bong: :bandit: :bong: :bong: nejaky cas uz to pokuruju,kazdy den,od rana do vecera:bounce:
vaha me nejak nemusi zajimat,uz je vic nez mesic po sklizni a furt je toho moooc pres polovinu.
A vsecko to fakt moc zhuluje(kazda odruda jinak).Nic takoveho jsem nikdy nekoupil.
p.s.:pristi scrog zvazim presne
;) |
|
|
|
tak dneska se to susi zhruba 60tym dnem.Ve skrini probihaji posledni uklidove prace.Zbyly mi jen 3 namackane presnidavkove sklenky.Ale materialek je to guuuut :-)
K tomu mam hafo suseneho listi bo mleko uz raci ne.A taky moc tech listecku co se odlamujou z palicek.Chtel bych z toho zkusit konopnou masticku
edit:
naklad c.1-3 hlavice chronic
naklad c.2-1 hlavice durga mata :D |
|
|
cityman |
hm, pekne, gratuluji... |
|
|
mirosk |
Velmi, velmi pekne!!! Priam až krásne, nech je ten další este vynosnejsí k+ :jumper: |
|
|
|
auticko sklidilo uspech temer jako kytky :-)
blizsi fota hodim do sberatelskych uchylek v obrazech |
|
|
inVALIDa |
skoda ze nedosel ten ripen... ten pokus alespon na jedne dvojci stejne odrudy by byl great...... nicmene MEGAhusto K.4.U. |
|
|
wowman |
malem sem si zlomil prsty vo monitor kdyz sem takovej skvost uzřel.
Taky se vam nekdy stava ze když vidite takovej "nářezovej kitec" tak ho mate chut s pc vythnout?Nabit a puknout |
|
|
Sronson |
TAk musím konstatovat všechen RESPEkt pro tebe chlape. Jsi lepší než David Copperfiled. =) K+ |
|
|
luckynet |
Chlape, fakt Ti závidim. To mi neschopní občas děláme :( |
|
|
ANK |
fakt mazec co ti vyrostlo pod tou 250W....:punk::wink: K+ |
|
|
|
hick>nijak slozite.Naplanoval jsem na kolika ml/l chcu skoncit{15} a rozpocital aby se to pekne rovnomerne zvysovalo. |
|
|
SmallDudeZombie |
Zdorovja :) jako na dvě pade aj klobouk dolu, chtěl jsem se tě optat, jak si říkal že pwp má palky jak šutr :) ... ostatní ne ? Čím je dána tvrdost pálek ? Myslíš že je to dane odrudou , nebo se oto pričinilo něco jiného ? Normálně jsem si myslel že to bude asi Watááží ale dyž pereš 2,5 tak sem se asi mýlil :) .... Dikec |
|
|
|
alo jo,vsecky byly nakonec tvrde,ale pwp uz za zivota,proste nejdriv zraly |
|
|
|
|