Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
neviete nahodou,čo mi je??? - Klikni zde pro originální téma
mintell
Zdrawím všetkých growers.Mam taky malý problém.Teda nie je to malý ,ale podla mna skôr velky problém...Ale k veci : minule ma tak kamoš pozval na šlúčika ku nemu domov.tak som povedal ,že jasne,že dobehnem....všetko išlo ako vždy až dokým som si nedal 2. prda.Sedel som klasicky, pohodlne na stoličke a dal si spomínaneho prda.ked som po nejakych 10 sec. vyfukoval dym,tak sa mi hlava začala akoby točiť(niečo take ako ked sa prudko postavýš,alebo podobne...).tak že si zavrem oči...potom som už len citil ako ma kamoš fackuje.Bol som nejakých 10 sec uplne mimo,proste som akoby odpadol.myslim že sa mi začinalo aj niečo snívať.kamoš vravel že to vyzeralo dost zle,že som mal prevratene oči a vraj som chrčal.Udajne to vyzeralo ako nejaky záchvat(taky ako maju napr. cukrovkari).Curovku asi nemam ,ale neviem isto(oco aj obaja dedkovia mali cukrovku).som alergik-peliar.inak nemam nejake tažke zdravotne problemi.nehulim dlho ,asi 2 roky ,1-2 krat do tyždna(niekedy viac ,niekedy menej).Hulili sme cez vodas...Stalo sa mi to pred vyše tyžnom a ešte som odvtedy nehulil.trošku sa asi aj bojim...Inak ,stalo s mi to už aj predtym ale nie tak kruto,len tak trošku, a tieš pri huleni...nemate s tym niekto skusenosti,alebo neviete čo by to mohlo byt?alebo aspon čo mam robit.mam s tym ist ku doktorke?Diky čaw
lordWilliam
Třeba máš od přírody nízkej tlak. Ve spojení s vyšší teplotou a MJ se ti nevolno může snadno udělat. Nebo si moc dlouho držel dech a zamotala se ti hlava. Nebo ste prostě měli nějakej zabiáckej model ;-°)) Jednou sme na koleji hulili hašiš z bongu a taky jsem natvrdo omdlel :-°)))
indicky-konopi
jo taky rikam nizkej tlak, vyzkouseno na kamosovi:D Pokud se ti to bude stavat casto, tak je nejlepsi prestat hulit...anebo na to ser a proste na tu hubu spadni:))
mintell
jasne,môže to byt...nizky tlak skutočne mam...tak okolo 100/56.model to nebol nic moc -neaky no name=(...
To -9000i je prawda že som sa drbol o hlavu,rovno do spanku o stolik
Diky všetkym,pomohli ste mi...
varan
a není tak zas tak nízkej občas mám nižší, 100/56 je ještě docela v normálu....
dokktor
my tomu u nás říkáme HOLOTROP a je to celkem běžný a myslím, že ne nijak zvlášť nebezpečný, jev. prostě si dáš fakt obrovského šluka (voďárna je na to jak dělaná a taky se to s ní stává nejčastějc), odkrví se ti mozek a je to. u nás je to legendární pojem a každý si to užívá. je tak nějak nepsané pravidlo, že čím kvalitnější vzor, tím je větší pravděpodobnost holotropa. šťastný je pak majitel, jehož vzor holotropuje všechny a za každé příležitosti.

edit: taky to ale hlavně záleží na dispozici konzumenta - čím víc kouře, který plíce nemožou "zpracovat", tím věčí šance odkrvit si mozek ;)
Zewl
bud se musis pred hulenim vozrat nebo hodne nachlastat caje nebo nejak jinak zvysit tlak protoze ganja snizuje tlak..
vaava
jj, taky se mi to uz stalo...a jednou sme dali spek nez sme jeli do skolky a kamos tagle vomdlel v autobuse plnym lidi:).
Pantoči
Tak tohle přesně se mi stalo nedávno,když jsem poprvé zkoušel vodnici,ale byl v ní jen tabák.Bylo nás víc,seděli jsme na zemi,já jsem si vzal ten knipl do huby,natáhl do plných plic a v tu ránu se mi zatmělo před vočima a ztratil jsem na chvíli rovnováhu.
Kámoška,majitelka té vodnice,mi to vysvětlila jako nedokrvení mozku.Mě se to ale líbilo a ještě sem si to několikrát potom zkusil.Fakt super pocit když se ti zamotá kebka:mutant:
(nebyla to obyčejná vodnice-náká afrodita,chlazená ledem- fakt dost dobrá)
CAESAR
100/56ma uz dost daleko o dnormalu, normal je tak 120/80,130/90
inVALIDa
S tim holotropem to jde i bez THC!!! (myslim ze je to risk)
Staci si dřepnout rozdychat se az se ti zacne motat palice.Potom si
stoupnes skrizis ruce na hrud a kamos te obejme a zmackne.(pres hrud). Vysledek = Mysl bez tela uprostred temnoty potom profackovani a navrat zpet.
Jay-jay
to invalida:
promiň teda,ale jsi pěkný kokot,jestli tohle děláš.Může se v klidu stát,že profackování nepomůže a asi bys nechtěl,aby ti kámoš vydechl naposled v náručí
Dexter
to invalida: souhlasim s Jay-jayem. Tehle srande u nas doma rikame klinicka smrt, v zivote jsem to nezkousel a ani nebudu. Zpusobujes si tim rychle zpomaleni uz tak rychleho tepu srdce (nejsem si tim tak stoprocentne jisty ale nejak tak to facha :-) )Kazdopadne si tim muzes bez prdele privodit i infarkt blbce.
CAESAR
infarkt(ak myslis myokardu, tak ten asi nie, zastava je ale DOST mozna), ale kadeco ine hej. jedna sa proste o nedostatok kyslika v mozgovych tkanivach
d.trucker
holotrop se dela vetsinou jen jednou. neznam nikoho,kdo to chce vyzkouset podruhy . s timhle neni legrace.
jinak k tematu . souhlasim s vetsinou. mas nizkej tlak . kamos taky takhle odpada ,kdyz je moc vedro. neni to moooc prijemny . nechod na slunko,nebo na nem aspon necad. vzdycky si muzes najit nejakej stin a kdyz ti neni dobre at s tebou nekdo jde.at ,kdyz to s tebou nekde flakne ,mas nekoho na blizku.cest
korkis
S největší pravděpodobností to bude nízký tlak, mám jej taky a navíc jsem alergik na obilniny, a občas, se mi taky motá hlava, ale nejde to zase do takových extrému, abych padal na zem a byl mimo, hlava se mi sice zamotá, ale dokážu to ustát. nejhorší je při prudkém stoupání zavřít oči, pak padáš ani nevíš kam, a může to dopadnou špatně.
mintell
ved aj mne sa najprv len motala hlava a raz sa mi zamotala tak,ako som pisal...Ale už sa mi to dawno nestalo,tak je dobre....
nojono
je to tim nízkým tlakem a THC tlak ještě snižuje tak je to jasny....
ber něco na nízký tlak , pij kávu nebo tak.....nevím
moswa
taky můžu potvrdit že to neni prdel. jednou sem rano vstala s vysokym tlakem tak mi matka dala něco na snížení a já si pak odpoledne dala jointa. prostě mi to necvaklo. nejdřív se mi motala hlava(myslela sem že sem přehulená), pak sem si sedla...když sem se pak probudila byla sem docela vyšoklá, hlavně sem si uvědomila že se mi něco zdálo. hlava mě bolela jak sviň (mrdla sem s ní o zem). a kámoš na mě koukal docela vystresovaně. docela dlouho mi pak ještě pískalo v uších moc se mi to nelíbilo...:death::D
d.trucker
vcera se zase jako uz tradicne mojemu kamosovi udelalo na hovno. vzdycky jsme na pivu.dame brko a uz mu je zle . pak nepomaha ani kafe ani panaky .celej zbledne,prej ho poleje studenej pot a ceka ,kdy to s nim svihne . a je konec zabavy. je to pekne na hovno asi si bude muset dojit k doktorovi,aby mu dal neco na tlak. kdyz to u nej takhle pujde dal, tak verim ze prestane i cadit,kdyz mu je po tom takhle na hovno.taky rikal,ze ho u toho brnej ruce.
wendy
:rejp:
nízkej tlak neni sranda, nesmí se to zanedbávat, pokud nechceš na každým druhým rohu omdlívat
no jestli nechceš pořád chlastat kafe, zkus něco z tohodle:
http://www.prozdravi.cz/krevni-tlak-nizky/
d.trucker
tak ten muj kamos uz si konecne vyridil vsechny doktory a zjistily mu naopak vysokej tlak. dostal prasky na procisteni zil .prej je mel zaneseny.
reknu Vam,ze bylů ppekne vystihovanej
Šudo
Skúste si čupnúť, hlavu nakloniť dole z hlboka a rýchlo dýchať asi 1 min. a potom zadžte dych a postavte sa. Samozrejme len keď ste zhúlený. Je to celkom haluz, odpadnete, trepe vás a často aj halucinácie. Pre niekoho je to nepríjemné ale keď si zviknete je to sranda. Skúste to a potom dajte vedieť.
CAESAR
nestaci ti ze si zabijas mozgove bunky tym, ze hulis? musis ich este tyrat tym, ze ich odkyslicujes? co by si robil, keby si dostal zastavu dychania....skor pouzi mozog, ak ti este daky ostal, kym tuto maximalnu primitivnu picovinu urobis. co mas 14 rokov aby si musle skusat kazdu kokotinu?netahas aj tecko? z toho su paradne haluze a nemusis koli nim odpadavat.:rocket:
Šudo
Namotal ma na to jeden 14 ročný chlapec keď som bol úplne mimo. Ak je to kokotina tak to už nikdy neurobím. A to TECKO je toluén? Lebo na to niesom.
CAESAR
OK
sancha
jo ten tlak .. jsem sebou taky dvakrát šlehla .. pravda jednou po brku, který následovalo asi 5 hodin po trošku drsných houbách

pak po megabrku, jen jsem se zvedla a vyšla dva schody. zbytek dolezla .) po chvíli.

ségra na to taky trpí .. ta to měla mastnější než já sekla sebou v koupelně a o hnusnej roh si rozrazila hlavu .. a klepala se na tý zemi jak právě praštěnej kapr, na facky nereagovala až na vodu...

a tý roseklý hlavy jsem si všimla za chvíli a málem šla taky do říše snů, musela jsem otevřít všechny okna a jít pro souseda, u kterýho jsme předtim hulili; pak sanitka a tak, otřes mozku a rána tak 7 cm vzadu na hlavě. nic moc.


ještě se musim zmínit, že saniťáci byli fakt tupý hrubý hovada. velký hrubý hovada
Galen Aldaron
Lidičkám s problémy závratí či pocitů na omdlení doporučuju si pročíst příznaky onemocnění, které by se vás mohly týkat a způsoby Léčby a Prevence (nejlílp i zbývající informace - v tom pravém sloupečku!) na serveru www.avicena.cz (či i jinde) - najdete to pod označením nemoci Nízký krevní tlak a Závrať! ... a někoho by se mohl ale týkat i Vysoký krevní tlak (zadržováním dechu při fyzické námaze se totiž tlak zvyšuje, což by mohlo také vysvětlovat některé zde uvedené problémy. btw: zadržování dechu při kouření trávy je zbytečné a zbytečně více škodlivé).

.. prostě nejlíp zlepšit dlouhodobě tento stav přiblížením k optimálnímu životu (dostatek pohybu-včetně vytrvalostního zatížení (běh, tance, horská turistika..). Lidi s nízkym tlakem navíc občas sauna či aspoň občas studenou sprchu (či studené koupele po ránu ;-), méně jídla více často, dost vody, vyvážená strava atd... ). Léčba medikamenty vždy až jako poslední možnost, která by myslím u mladého člověka neměla mít opodstatnění! Čaj, káva pomáhají okamžitě, ale krátkodobě a po pár hodinách může následovat zase mírný pokles pod normál, u zeleného čaje tento pokles nenastává vůbec, .. a doporučovat (a užívat) proti tomu alkohol je přinejmenším značně zjednodušující, krátkodobé a omezené řešení a hlavně i nebezpečné a kontraproduktivni! - se člověku může udělat ještě mnohem hůř!

Prostě jako lidi nejsme dělaný na desetihodinovky u počítače bez pohybu s hranolkama, ala na pestrou stravu s dostatkem pohybu (takže i chůze je takové minimum) .. :-) .. Pozitivní účinky včetně zlepšení nálady by se měli brzy dostavit! Tak, ať se vám daří ;)
Asmarrine Seft
podle mě jsi dostal holotropa jestli vis co to je.asi jsi ten kour v sobe drzel moc dlouho a pak se ti nedostala okyslicena krev do mozku a mozna mas i nizky tlak.
black.fighter
No tak to se mi stalo skoro to samý...
Byli sme s kámošema u řeky večer hulit a asi tak po 5-7 prásku sem se zakoukal do nebe a viděl jak se mi pomalu zatmívá před očima. Spadnul sem těsně vedle řeky... Ale držel sem se asi 10 sekund a myslel sem si že je to tak hodina. Potom se vztal a nevěděl co se stalo.. Šli sme dom a do hoďky to bylo v pohodě.

/ Jinak sem alergik na trávu -ne mariuhanu ;)- ale usušenou v létě. Např. seno atd..
cmoud [IRL]
pred par lety sme se s kamosema vo tom bavili cestou do lesa pohulit som vravel ze sa mi to este nestalo a to uz hulim nejaky rok prisli sme natiahol som si prveho a lehce klesnul na zem asi po piatich sekundach som sa prebral a strasne som sa natom pobavil :))od vtedy zase nic myslim ze tlak+nedostatok kysliku
RastaManiac
citace:
Původní příspěvek od 9000i
JJ to bude asi nizky tlak. Trpim tim taky. Bacha na to- na intoxikaci thc jeste nikdo neumrel, ale na rachu do hlavy docela dost lidi.

Teoreticky vsechno vyresi kava pred jointem.

Káva před Jointem?
Já nevím,ale četl jsem že cannabisový rauš přerušíte silnou kávou.Tak proto když jsem zhulený si nedávam kávu.

Četl jsem to v knize o konopí a bylo tam napsané že hašový nebo jinačí cannabisový rauš přerušíme silnou kávou.

Co je na tom pravdy ?:rolleyes:
OptieX
Hehe už vidim jak tě fackuje 1 minutu....to už se přestává smát....2 minuty .... "schyýza"....... 5 minut...... průser.... death.....
OptieX
K tomu teda mám co říct mám z toho dobrej zážitek.
Moje asi 4 hulení,, ale předtim to bylo jen 2 - 3 prdíky... a normál....:crazy:

Ale jednou jse se 2 špekama začli hrát plicovou(co nejdýl to udržet v plicích).. Tak začnem hrát a drží se.... ostatní dva byly bohužel v poghodě, oni kouřej a tak nějak máj už víc plíce, tak to ustávali... vydech jsem snad jako poslední a tak nějak v pořádku, ale byl jsem trochu v prdeli, cejtil jsem že to neni moc OK. Tak jsme skončili, šli jsme ze schodů a najednou pískot v uších zatemnívání se před očima, a pomalu jsem ztratil rovnováhu...

SPad jsem na zem(měl jsem bágl na zádech tak spíš polosed nechyt jsem to hlavou, tak vteřinu vypnuto, no pak mě kamarádi zhulený posadili a dali trochu do kupy.....

Mám to teda chápat že se mi na chvíli odkrvil mozek tak že nefungoval?? nebo tak???

Jo, mám nízkej tlak...
Estelle
njn nizkej tlak je previt taky sem uz sebou parkrat sekla. Ale dat si pred hulenim panaka, to uz radsi nezkousim:D
CAESAR
„Holotropné“ znamená v preklade „smerujúce k celistvosti“

preco si najskor neoveris to co kdesi napises?mal proste uplne normalnu hypoxiu
ThomasK
Tak ty holotropy, s těma mám vlastní zkušenost z "mládí". Byl jsem na dovolené v Chorvatsku,to jsem ještě nehulil, taky mi bylo asi 13. A dělaly jsme tam holotropy, pár dřepů , nadechnout se, a stoupnout si ke zdi, a nekdo vám začne tlačit na hruď. Vidím to jak dneska, tlačil mi na hruď, řikám si to nic nedělá, a v okamžiku když sem chtěl vydechnout, tak to na mě přišlo, barevno před očima, jako kdyby se mi něco zdálo, a pak jsem cejtil jen facky, a pak sem se probral, a bylo to jako po 8mi hodinovém spánku. Ale už by jsem do toho asi znova nešel!
Radši to nikdo nezkoušejte, hlavně ne slabší povahy.
Čus.
kafevar
citace:
Původní příspěvek od Zewl
bud se musis pred hulenim vozrat nebo hodne nachlastat caje nebo nejak jinak zvysit tlak protoze ganja snizuje tlak..


To mi nedošlo, to je vlastně fakt. A já nikdy nechápal jak je možný, že se dá přehulenost rozkalit. A přitom jsem to všechno věděl. Jen si to dát dohromady.

citace:
Původní příspěvek od RastaManiac

Káva před Jointem?
Já nevím,ale četl jsem že cannabisový rauš přerušíte silnou kávou.Tak proto když jsem zhulený si nedávam kávu.

Četl jsem to v knize o konopí a bylo tam napsané že hašový nebo jinačí cannabisový rauš přerušíme silnou kávou.

Co je na tom pravdy ?:rolleyes:

Řekl bych, že něco na tom bude. Ale určitě po kafi nevystřízlivíš na 100%. Spíše přestaneš bejt tak línej a začneš zase trochu fungovat. Ale zmaštenej si furt. Tak to alespoň probíhá u mě. Díky kafču nežiju pod mostem jako apatickej bezdomovec. :D
Oomega
No,panove,pokusim se nebejt sprostej,ale jste slusna banda idiotu.Radit takovy picoviny..
Jednou jsem si tohle zazil na benzince..vychazim zkourenej s kamosem z benzinky,najednou tma a lezim.za par vterin jsem se zvedl a odjeli jsme.zahral jsem to do autu.
Pak jsem mel smolika,ze podruhy se mi to stalo na schodech,ze kterejch sem si to dal pozadu dolu.vysledek:4 dny na aru,na hlave jizva,otok mozku.Od ty doby me vysetrujou a zjistujou,cim to je.
Nedavno na vode,vesele si blinkam do keri pac mi nejak nesedla moje bila vdova a jejich hnusny pivo,a najednou se zvedam,koukam na dva znamy a dva absolutne neznamy xichty u naseho stolu,premejslim,kde jsem se vzal na technofestivalu (u stanku hralo nejaky techno) a kdo jsem.Ty kamosi,co tam sedeli se mnou mi pak rekli,ze nikdy nevideli nikoho tak resetovanyho.prej bylo strasne moc videt,ze nemam ani nejmensi tuseni kdo,kde nebo proc jsem.a meli celkem pravdu.po chvili samozrejme navrat k normalu,sranda a kaleni az do rana.

Pointa:nema to s tlakem nic spolecnyho.
Vysvetleni:po ty druhy prihode,kdy jsem priznal doktorum,ze jsem hulil,me zacali pravidelne vysetrovat na EEG,EKG,CT a vubec kompletni vysetreni krve a mozku.Taky kvuli tomu otresu.
Jsem zdravej jak ripa,driv jsem hraval vrcholove basket.
Pani doktorka mi oznamila,ze to co se mi stalo (vedi jen o ty jedny prihode) by v podstate epileptickej zachvat.ACKOLIV nejsem epileptik,coz je na EEG velice signifikantni,je udajne mozny,ze pri zkourenosti se vam snizi ten prah,pri jehoz prekroceni dostanete epileptickej zachvat.
Doporuceni:Jestli se vam tohle stalo,nebo nedejboze stava casteji,informujte o tom za A doktorku a za B pratele,se kteryma nejcastejs palite.ono,kdyz nebudete mit takovou smulu a neomdlite na schodech,tak je trapny,kdyz se za 20 vterin proberete a nad vama jsou k smrti vystraseny kamaradi,volajici na pomoc zachranku,lidi nahodne prochazejici kolem a tak.Mi pratele uz vedi,ze me maji jen pohlidat,abych se nejak neprastil nebo neco....pac u vsech trech pripadu jsem si dal mosnu do repy (o zem,o schod,o lavicku) ....a pockat,az se proberu.A pak mi to moc nepripominat:D

kazdopadne to vazne neni zas az takova prdel,jak se muze ostatnim na prvni pohled zdat a vysetreni EEG by urcite nebylo od veci.
nechci strasit,jen si myslim,ze pri prosazovani legalizace by se nehodil nejakej typek,co se takhle treba neprobudi a tak....

btw.neni to zadnej holotrop,je to RESTART!:))
bonkwodny
hehe flash jak rit mne sa to stalo 2xza sebov bol som mimo asi 5s a snivalosa mi ze som vo vesmire a potom som sa zobudil v nemocnici a az po takych 5s som zistil ze som vlastne na kopci vsetci na mna cucali ako na mrtveho to sa proste obcas stane hlavne ak hulis nejaky shit(ak ta nahodou napadlo tlacit to do hlavy tak je to urcite preto)
CAESAR
Oomega:mne sa zase zda ze idiot si ty,ked hulis na epilepsiu.a s tlakom to ma vela spolocneho,ked mas nizky tlak,tak sa ti do mozgu nedostava dostatok krvi(kysliku)a telo sa snazi dosiahnut najvyhodnejsiu polohu tym,ze ta odpoji a ty padnes.je to ako ked rano vstanes prudko z postele.
fukokuko
mne sa tiez uz par krat stalo ze som odpadol z toho aky som bol zhuleny a odvtedy ked idem s kamaradma hulit tak si nekedy zoberem zo sebou par cukrikov a ked sa citim na odpadnutie tak si ho dam a samozrejme ze to zmierny stav skurenosti ale pomaha to
mladejzahradnik
Zdravim... Dneska se mi stalo neco podobnyho... vcera sem kalil a dal si speqa... luxusni modylek... no a dneska sem byl u zubarky, mela mi vytrhnout nakej korinek co mi tam prej zbyl jeste z mlecnych zubu... no a dala mi injekci, aby to tolik nebolelo... pak sem sel do cekarny.. a asi po minute se mi zacala hrozne motat hlava, a bylo mi na zvraceni... sem pak lezel asi pul hodiny na zemi, lili do me caje a kafe,aby to bylo lepsi... prej to bylo kvuli nizkymu tlaku.... takze kdyz pudete nekdo k zubari, tak pokud mate nizkej tlak, tak pred tim nehulte!!! fakt nic prijemnyho...

ten nizkej tlak je pekne spatnej... sme meli s kamosem jednou vodnici a docela sme si dost davali... meli sme ale jenom nakej tabacek... a protoze sme nekuraci, tak po chvili se mi zacala hrozne motat hlava, tak sem lezel na posteli a vodevrel vokno, aby mi sel kyslik do hlavy......
Topsecretwoman
Noo, mne sa tiez podobna vec stala.Bola som u kamosa, najprv sme vypili flasu borovicky a potom sme dali 2 jointov aaa potom mi doslo zle, isla som sa vyvetrat na balkon, tam ma kleplo, odpadla som, nevnimala som nic....noo a ked som sa s pomocou kamarata prebrala po nejakej dobe spät do realu, stravila som dost vela casu na zachode.Hmm, to bol moj prvyyy flash!
nojono
Topsecretwoman: flash? .. pleteš si hrušky s jabkama....
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od nojono
Topsecretwoman: flash? .. pleteš si hrušky s jabkama....


z toho si nic nerob,to tu dnes pouzivaju skoro vsetci teen v uplne inom vyzname ako to ma
Kolom&n
panove my u nas tomu rikame holotrop,komat atd..vzniká to tak ze jde málo kyslíku do mozku(kdyz treba tlacite sluka)a najednou si stoupnete a pak uz se jen probouzíte a jakokdybyste se znovu zrodily ze?

Muj prvni(opravdový) holotrop byl(a to se divím) azž nedávno.. to že se mi zamotala hlava zabrnělo tělo se mi stava docela často a nic si z toho nedělám myslím si že je to(z části) BIO zátěží a na vaší náladě a stavu.no zacalo to tak ze sme jeden den vecer brutalne hulily speky a pak faje Hollands hope-dale(HH)no zustalo mi neco ve faji,tak jsem se druhej den rano probudil.
udelal jsem svoji hygienu atd.. sprchu a za 3 hodky od doby co jsem se vzbudil sem si dal z toho zbytku v te fajfce toho sluka.
Ten sluk byl samotnej jakoze uz zbytkovej(tak pul sluka)tak rikam jdu to vyfouknout ven z balkona!
a jak jsem šel tak jsem došel k balkonu,vyfoukl jsem a pak už si jen pamatuju bratra jaxe mi smál:D:D_______no cele to probihalo asi tak ze jak se mi zatmělo před očima když sem vyfoukl tak jsem spadl na kvítka u okna a vodu která zvlhčovala vzduch(která byla v takovym hrnci na topení-a v ní byl rozdrolenej solnej kamen!)no tak to jsem vypil v tom komatu a pak si pamatuju jenom jak jsem plaval mezi kaktusama a kvitkama.NO PROSTĚ MEGA...pište sem prosim sve holotropy myslim ze bysme mohli zalozit soutez o nejunikatnejsi holotrop:D:Dmozna bych to vyhrál:D
EDIT:dik za zaporky Kcko;) newim od koho ale to je jedno jestli to tu uz bylo tak sry..vymazu
OptieX
CAESAR : Podle mně zase holotrop nemá nic společnýho s tim co se tady všem děje. Abys "chytnul holotropa", tak musíš rychle dejchat a překysličit si mozek. To je opak omdlení kvůli nízkýmu tlaku.
Viva
taky se mi to jednou stalo,,v tu chvíly pro mě a mojí kamarádku přijel její táta a vzadu kam sem si v autě sedla měli psa,,,ten si na mě lehnul a za chvíly mi bylo dobře:):):)mám taky nízkej tlak...pij hodně vody!!
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od OptieX
CAESAR : Podle mně zase holotrop nemá nic společnýho s tim co se tady všem děje. Abys "chytnul holotropa", tak musíš rychle dejchat a překysličit si mozek. To je opak omdlení kvůli nízkýmu tlaku.


optiex,asi ti uniklo ze ja som nikde ziaden holotrop nespominal.
Trawa.cz
citace:
Původní příspěvek od Pantoči
Tak tohle přesně se mi stalo nedávno,když jsem poprvé zkoušel vodnici,ale byl v ní jen tabák.Bylo nás víc,seděli jsme na zemi,já jsem si vzal ten knipl do huby,natáhl do plných plic a v tu ránu se mi zatmělo před vočima a ztratil jsem na chvíli rovnováhu.
Kámoška,majitelka té vodnice,mi to vysvětlila jako nedokrvení mozku.Mě se to ale líbilo a ještě sem si to několikrát potom zkusil.Fakt super pocit když se ti zamotá kebka:mutant:
(nebyla to obyčejná vodnice-náká afrodita,chlazená ledem- fakt dost dobrá)


Jde to i bez THC - to to jenom umocňuje. Když sme eště s kámošem nehulili, tak sme zašli s pár lidma do parku na vodárnu. Čas plynul a spálili sme 6 kotlů a z toho 3 ve 3 lidech. Pak sme si řekli, že už teda pudem a zvedli sme se. Potom začal kotel - já sem trochu balancoval tak 10 vteřin a motala se mi škeble, ale ten kámoš...
Jeho balanc byl na nule. Byl fakt dost v prdeli jenom z šíši a trvalo mu to přez hodinu. Nebyl schopnej jít bez opěry a pořád padal. Jednou prostě spad na chodníku a asi 5 minut tam ležel a vůbec nic nedělal.

Na tohle je vodárna prostě jak dělaná, pokud tam dáš eště MJ, tak máš eště nižší TLAK a deš pod stůl se zastávkou o topení
Galen Aldaron
ad vodní dýmka s tabákem: doufám, že to nešlukujete do plic, nikotin by měl stejně jako z doutníku přecházet přes sliznici úst do krve ... (rozdíl oproti cigaretám je v pH)
Eloren
Heh no. Jak začít. Uměle vyvolaný holotrop jsem měl asi 5x. V tu dobu jsem byl malý, blbý a už bych si do toho nikdy nešel, ale holotrop z hulení není fakt dobrý.
Jednou se mi stalo, že jsme měli jít ze třídou do divadla. Z klukama jsme dali sraz v nšem parku, že před tím něco jako vždy vypukáme. Před cestou do parku jsem si zapálil asi 5 cigár na lačno. Došel jsem tam dal si dva prdy z venku a pak se začaly dít věci :D.
Pomalu se mi začal před očima ztrácet strom. To už jsem trošku znervozněl a navrhoval ať už jdeme .... Když jsem se postavil z lavičky tak jsem se musel opřít o kolena, protože se mi udělaly mžitky před očima. Pak jsem cítil nějaké zlepšení a tak jsem se narovnal a dal se do kroku. V tom se ozvalo jen Prásk v hlavě a já oslepl. Co si pamatuju tak jsem šel cca 80 metrů poslepu, narážel do lidí a slyšel jen smích kámošů :D pak jsem si sedl a bylo hej. Samozřejmě do divadla jsem už radši ani nešel. Jen si vpomínám na bráchovy slova že jsem vypadal jak smrtka :D .... Příčinu bych asi viděl v jídle, které jsem asi měl do sebe nějaké hodit a hlavně v pítí. Od té doby bez pití nehulím ..... prostě zlozvyk.... Peace
citace:
Původní příspěvek od Šudo
Skúste si čupnúť, hlavu nakloniť dole z hlboka a rýchlo dýchať asi 1 min. a potom zadžte dych a postavte sa. Samozrejme len keď ste zhúlený. Je to celkom haluz, odpadnete, trepe vás a často aj halucinácie. Pre niekoho je to nepríjemné ale keď si zviknete je to sranda. Skúste to a potom dajte vedieť.


Huleni zadny mozkovy bunky nezabiji kamo :-D
haha, no u nas sa to vola flash a obcas sa stane ked sa clovek "pretlakuje":). Jeden kamos po troch bongach odpadol asi 10 krat po sebe a ked bol zrovna pri zmysloch, plazil sa popri stene aby zase nespadol.. no kazdopadne to bolo vesele:). No a dalsi exot z mojho okolia hulil pred kinom pri rieke, a spadol rovno do tej vody.. ked si kupoval listok, kvapala z neho voda a bol cely od blata:).. no neviem, ja by so z toho vedu nerobil, a EEG by som neriskoval lebo tam vam nameraju az sa budete divit.. raz som to musel podstupit a keby som nasledoval rady lekarov, uz by som dozivotne zral lieky na epilepsiu ktore sa uz vysadit nedaju.. to bolo tak pred 5-6 rokmi? Tabletu som nedal ani jednu a odvtedy nemam problem..
citace:
Původní příspěvek od Galen Aldaron
ad vodní dýmka s tabákem: doufám, že to nešlukujete do plic, nikotin by měl stejně jako z doutníku přecházet přes sliznici úst do krve ... (rozdíl oproti cigaretám je v pH)



Ahoj, promin, ale tohle je docela hloupost.
Klasicka dymka a doutniky se samozrejmne neslukuji, souvisi to s ph, vstrebava se ustni sliznici.
Ve vodni dymce (shisha) je nikotin ucine vstrebavani nikotinu az pri tahani do plic.
Normalni kurak vodni dymky proto taha dym do plic.
Galen Aldaron
Ahoj, z čeho usuzuješ, že se nikotin z vodní dýmky vstřebává stejně jako z cigaret? Z toho, že to většina lidí tahá do plic? Stejně tak lidi držej kouř z trávy dlouho v plicích, a přitom to má zanedbatelný efekt na absorbci THC do krve - viz. Chris Conrad a jeho kniha Konopí pro zdraví ..

Tabák do vodních dýmek není upravovanej stovkama aditiv, jako cigarety, takže by se měl vstřebávat také jen přes ústní dutinu. Po pravdě ti ted stoprocentně neřeknu, kde jsem to četl, ani si nejsem uplně jistej, jestli jsem to někde speciélně k vodním dýmkám četl, ale z této úvahy - a vlastních zkušeností - bych řekl, že to tak je.

Tabák ve vodních dýmkách je také ochucen jen pro požitek v ústní dutině, v plicích z toho už nic člověk nemá. Ale je fakt, že nevim, kam to tahaj lidi v persii a jinejch zemích, kde to je na denním pořádku.

.. ale i kdyby to všichni tahali do plic, tak teda mě by nikdo nepřinutil, tahat všechno to uhlí do plic, jen pro trošku opojení z nudného nikotinu .. když, tak pro chuť, a na to mi pusa stačí :)
gantali
JJ holotrop to znam,hodně lidem se to stává pokud nakou dobu nehulí a davaji si urputne čoudy a moc tlačí do hlavy.Taky se jednou stalo,jak mi kamarad posílal šota ze špeka a ja jsem spadl ze schodu na hlavu,pád mě probral,ale to už bylo 2-3 roky zpátky.
Damien
NAzdaaar....
Asi takto,...Neviem ako sa ma tomu hovorit a je mi to jedno...ci flash ci holotrop ci hocico ine...Ale ked som bol maly zasran tak ma nato nahovodili znami, a vtedy som spravil riadnu kokotinu!!!!...Presne ako ste tu popisovali, zohol som sa, nadychal som sa zhlboka, hlavne je dychat ustami...Mal som tak sucho v papuli ak keby som prehulil 500g hasisu:D, v tom som sa postavil a kamos ma chytil za hrud a stlacil...Odpadol som...To nebolo najhorsie, ale az ked som sa prebral tak som sa prebral dostaty:D...Proste som sa dostal, nie je to moc smiesne ale teraz sa nad tym smejem a je mi jasne ze som mohol kludne zomret....Takze moje odporucanie je :Jebte sa na teto kokotiny!!:)...
Zatoichi
Blackout nebo holotrop. Jednu doby sem to zažíval skoro při každém hulení, teď u se mi to nestalo přes dva roky.
Řekl bych,že nějak bezpečná tahle sranda není, ale tělo i mozek mají pomerně velkou toleranci na podobný pi****ny, co na ně člověk zkouší.
Kloním se k názoru,že na chvilku dojde k odkrvení mozku (podobně jako když člověk třeba prudce vstává) a ten se na malou chviličku vypne.
V podstatě je to taková malá klinická smrt.
mrzout
U nas se tomu rika zkourene koma, clovek o sobe castecne vi castecne ne, ale nedokaze s tim nic delat a trepe se jak pri zachvatu epi. Ja se dokazu neceho i chytnout abych nespadl a pevne se drzet. Nekdy je to tlakem a z dobreho prda, nekdy je to z hodne spatneho prda a delsi dobe nehuleni, taky zalezi i na tom jak dlouho prda drzite. Staci zacit zhluboka dychat a dlouze a stav se da i rozchodit. Uz to mam za ty leta docela vychytany a to mam normalni ukazkovej tlak jak pred predem, tak po prdu, po kafi i po cigaru.
Don Killuminaty
to mintell:mne sa to stalo tiez.akurat po tom sluku asi 15 sec som sa supol twarou o kachlicky,som tam mal kamaratov co ma budili fackovali ze som sa triasol ako nejaky slaby zachvat.
vydel som ako chcem prejst cez svetelny tunel fakt to bol velmi haluzny zazitok dodnes si to pametam a pravdepodobne nikdy nezabudnem
flySter
ludia s nizkym tlakom nehulte hlavne posediacky a potom sa netreba rychlo postavit ked aj hulite...myslim ze nejake sklo, fajec na stojaka by nemal sposobovat "vypadky" :) nedavno som videl typka tam zmasteneho tiez mu bolo na odpadnutie ale sedel, rozpraval asi 15 minut ako mu je napicu, ale ludia za neho zodpovedny boli tiez rozsekany na plech a nesli s nim na vzduch, tak sa borec sam postavil chvilku sa kyval, potom turn-off, koncatiny mu vypovedali a pekne sa zlozil...vsetko dopadlo v poho bo sa zlozil na madrac ktory bol hned pri nom :D asi ma ten chalan silny pud sebazachovy :D
piis


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma