Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400w by Harvester - Klikni zde pro originální téma
harvester
Po dlouhé době jsem se stal majitelem fotoaparátu a můžu se tedy taky začít "chlubit",no ono ani není tak čím:)
Ale třeba od Vás získám nové nápady a vylepšení mého pěstování.Moje cesta vede neustálým předěláváním a vylepšováním systému a vlastně i tyhle fotky se stanou v blízké době minulostí.No ono to zní i logicky, že jo?
Nicméně myslel jsem to tak že chystám přidání další 400w lamPIČKY, protože jak sami vidíte ta jedna krásně osvětluje pouze čtverec uprostřed, kdežto oba kraje sou dost chudý.Jak tedy říkám v budoucnu budou dvě lampy jaksi příčně namísto nynější jedné podélně.Akorát mam skřín tiptop a musím měřit každý mm.
Nyní už tedy ke stručnému tech. popisu:
1x 400w
rozměry 120x60x170 + nástavba na větraky a elektriku
hydrohybridsystem rozvod kapilárami(vnější nadrž 50l+odtokový šuplík vnitřní)
hnojiva B´cuzzzz komplet
model chronic 18x
1x větrák UFO na odtah ze skříně
1x klipsna na ofuk kytek
nasavání pasivní

To je asi všechno co mě napadlo.
Tak a ted zkusím ty fotky...
harvester
Taky se "omlouvám" že jsou všechny fotky až z předskliznového období, ale ten fotak sem prostě dřív neměl:)
harvester
Nevím co k tomu psát, prostě klasika pohledy do skříně(v těchto konkretních jsou to ranní pohledy:)
harvester
Když do zítra dostanu ještě jednu fotku co mi dělal kamarád dám jí sem, je ze začátku růstu, tak to holt bude takovej seriál naruby:) no!
Pozitivní ohlasy mohou následovat ihned, negativní až na konci threadu:) :) :)
KABUTO
Tu fotku pak můžeš editnout do 1.přízpěvku na 1. místě,akorát si s tim musíš trochu pohrát :)

jinak pěkná skříň i kytky !
harvester
to Plha
tak s tima hnojivama musím kvitovat, ještě před nedávnem jsem jel AHčka poté GHčka a neustále jsem měl nějaké problémy s nedostatkem/přebytkem různých látek, což se samozřejmě odrazilo na finálním produktu.Pak jsem objevil "kouzlo" Bćuzzu a už bych asi neměnil.O tom šestikile jsem také už přemýšlel,ale obávám se že budu mít zase akorát silnější střed s ještě většími palicemi a ty kraje zase utřou.Přijde mi že cooltube bohužel ubírá na úhlu osvícení,dříve jsem měl stínítko HOBBY s odtahem a rozptyl byl myslím lepší.Ovšem zase ta teplota!No však nic ještě není definitivní,tak se uvidí...VYzkoušet je třeba všechno,no né?:)

to Kabuto: díky moc za info,aspon budu moct dodržet časovou posloupnost a sám bych na to nepřišel(aspon ne ted)byl jsem rád že sem sem ty fota dostal:)

Všem díky za karmické ocenění
hary
OPRAVDU PARÁDA TAKŽE K+ JEN TROCHU JINÍM SMĚREM:-))))
Hanyz
Cetl jsem to cele 2x ale jednu vec nenasel. Co to je za model?
hary
tak špatně je to CHRONIC
KABUTO
rozdíl 600 ku 400 je podle mě víc než rozdíl 250 ku 400.
jestli máš šířku 60 tak tam přihoď spíš ještě jedno 400,protože kámoš má šířku 70 a má tam 600 a má to právě ve středu přesvícený a na stranách polotmu.

Jinak když se podíváš na můj IN 2004 tak na jedný fotce je tam vidět jak jsem si upravil stínítko ,myslim že je to taky hoby,ze stran jsem ho uzavřel a šoupnul pod to sklo a paráda.

Lobujete za Bcuzz,anebo jsou opravdu lepší než Ah.
Já mám zbytky Bcuz od kámoše a dávám je do matkárny a kytky se mi zdaj tmavší než na Ah ??

Peace
harvester
To s tim přesvícením si právě taky myslím, vždyt už to mám ted.
No a za Bćuzz nelobuju:) když tak čistě amatérsky a na zakládě vlastních zkušeností!To jo.MYslím že hlavní "kouzlo" je v tom stále stejném poměru základních složek od počátku do konce (s přidáváním boostrů samozřejmě).U AHček mi přišlo jako bych to vždycky přeháněl jen s jednou složkou a tý druhý sem dával málo,no prostě takový nevyvážený.A když je něco mimo rovnováhu,hádej co?
Ne fakt , alespon mejm kytkám chutná víc...
harvester
Pěstební cyklus samozřejmě nekončí zatnutím nůžek do stonků...
Zde pokračujeme nezbytnou manikýrou nebo jak se to jmenuje:)
harvester
a další polonahá slečna ve dvou polohách:)..
harvester
4 Hexamin:na růstu to bylo i když jen sporadicky,říkám tomu doba na prokořenění cca. 5-7 dnů maximálně.NA tuto fázy jsem speciálně zakoupil 400w MH Phillips s krásným do bíla (aspon pro mé oči) světlem.POtom už jenom sodio a 12/12.
Ještě jsem zapomněl k těm hnojivům, že na poslední asi týden používám ten Ripen od GH a pak jen pár dní čistej flush.Nevím jestli to má nějaký vliv na chut nebo tak,ale mám tu flašu doma tak co.
Za nedlouho budou následovat už jen fotky ze sušení a pak už hurá na nové pěstění v nových podmínkách,aspon doufám.
harvester
2 Maharsi and all

bohužel výnos stále není takový jakého bych si přál dosáhnout:)
nevím to zcela přesně na gramy, ale něco mezi 250-300g.A to spíše k těm 250.Je to moje třetí nebo čtvrté? kolo, takže pro zlepšování bude prostor,doufám:)
Zatím se pokaždé dostanu na zhruba stejnou gramáž, rozdíl je opravdu v řádech gramů.Zajímavé je že co se týče výnosu byl jsem nejúspěšnější hned poprvé s Jackem H., toho bylo přes 300.Jsem přesvědčen že to bylo způsobeno perfektní genetikou.Ne že by ta aktuální byla zas až tak špatná,ale ten Jack to byl prostě "Rolce Royce".Celkově si ovšem nestěžuji,zatím mi to stačí od sklizně ke sklizni a ještě stačím zásobit bratránky a pár nejbližších přátel.Máte-li někdo radu jak ten výnos zvýšit dejte vědět:) :) rád se učím nové fígle.
Tak to by snad k výnosu bylo vše,nic už mě nenapadá.Kdyžtak se ptejte.
No a k tomu RW"platu", jedná se o tři RW rohože Bćuzz dané vedle sebe,vysoké jsou, mám pocit mezi 5-10 cm.
Jsou-li nějaké další dotazy nestydte se a pište:)
Za nedlouho poputuje na Grower nový pěstitelský seriálek,právě jsem ukotvil nové větvičky,zatím se opalují pod 400w MH Phillips, ale dost více v novém threadu...
Mějte se krásně, užívejte sluníčka a brzy na "sepsanou"
Harvester
Firestarter
Me by zajimalo, jak mas vyresenej ten drip. Jakej moturek. A jak to mas celkove vychytany, protoze to evidentne nemas v tech standartnich "kvetinacich s odtokem". dik za odpoved
harvester
Firestarter:

Já tomu osobně říkám "halfdrip" a to z toho důvodu že to není zcela uzavřený okruh jak by to asi mělo být že?Myslím jako že mi neteče odpadní voda zpět do nádrže ale zůstává v tom šuplíku(jde to vidět na fotkách ten šuplík,nechal jsem ho udělat na zakázku:))a zněj to pak vylévám pryč.Tak proto "halfdrip",jinak opravdu nepoužívám květináče i když dříve tomu tak bylo,ale momentálně jsou to jen RW rohože na kterých jsou posazeny RW kostky a v těch kostkách jsou ještě malinkaté sadbovací kostičky a v nich už jen větvička:)To je jak ta pohádka,domeček,stoleček,židlička......Pod těmi rohožemi je ještě taková ta umělá hmota se špuntama,říkám tomu kopačky, to aby ty rohože nebyli celé přímo na něčem ale aby k nim mohl vzduch i zespoda.Jako centrální vanu používám klasickou zednickou s deklarovaným objemem 90l,zajímavé je že víc jak 50l vody tam nedostanu:) v té vaně je fontánkové čerpadlo z www.hydroponieplus.cz a pak už jen rozvody černou trubkou z Gshopu+kapiláry+jehly.Dříve jsem měl čerpadlo takové to zahradní s plovákem,ale dělalo randál tak šlo.A tohle malé fakt stačí,ještě se mi to nikdá neucpalo.
Ted už musím jít domů,děkuji za dotazy a zase brzy na shledanou:)
Harvester
czechglock
K tomu výnosu: Pokud můžu radit, já bych otočil lampu vert. o 90°, dal větší stínítko a očekával bych tak o 10 - 25% vyšší výnos. Krajní kyti maj evid. málo světla a špatná poloha lampy je častá chyba(donedávna i moje). Docela jednoduchá úprava na zvýšení výnosu, ne? :D Tak ať se daří.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma