Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
70w tak aby nebyli slyset... - Klikni zde pro originální téma
seli
Tak jsem konecne sehnal neco co foti tak ukazu co mam ja.
svetlo70W sont-t pia plus (philips)
velikost: v-70, š-45, h-35
vetrání dva ventilatory od PC (12v)

Ke konstrukci: zadní stena je udelána z hlinikoveho plechu pro zlepseni odvadeni teploty. vybojka je inistena komplet mimo skrin, tak ze jeji teploa se ke kytkam dostava jen castecne, navíc je odelena sklem. ve skrini je teplota 28. Jedu pasivní hydro. jako medium je lygnocel smíchaný s perlitem. Hnojim krystalonem + OBM.
Rolph
Mno mas to dost pekne=K+! Zaujimalo by ma, ako sa da primontovat ten PC chladic!?
Hutlera
Mam podobny rozmery v60xš55xh35.mam tam 5 ventilatoru a v lete tam bylo sileny vedro. Budu zvetsovat,jinak jsou ty kytky nechutne upoceny.
seli
To: Rolph
co mas na mysli ten PC chladic? Ja Tam mam z PC jen ty ventilatory a to jeste jsou na regulovanem zdroji. tak ze jsou napajeny jen 4V, kvuli hladine zvuku.... jinak jeden ventilator je v boku na zdi (treti obr.) a jeden ve stinitku. oba tahají vzduch ven. dovnitř mam chlazení pouze pasivní..
Schinus
Zdravím 70kare :)
Chtel bych se zeptat jestlis tu skrin uz mel nebo jestli sis ji nechal rezat chci si udela tnovou poradnou skrinku a asi si ji budu muset nechat narezat a nevim na kolik by to tak vyslo...:bounce:
xtraa
Pěkný, mam skoro stejný rozměry i výbojku, ale jedu vertikálně, a nechtělo by to dát kytís trochu blíž k výbojce??
seli
skrinku jsem si narezal a udelal zcela sam. material jsem mel svuj tak ze jsem nemusel nic platit. kytky dam k výbojce bliz zitra, dovela se tahnou. Nebyl cas. pidam kdyztak foto.
walkinginspace
Zda sa to len mne, alebo tie rastliny maju nedostatok zivin (zlte listy)
seli
nezda, je to pravda, jeste to hnojeny neni. je to foceny hned po vyfoceny vysazeni do pasivního hydra...
seli
Zdar lidi, tak jsem poridil dalsi dve fotecky, ale mam problem, na povrchu pestebniho media (kokos a perlit) se mi tvoří taková dost hnusná hnědá plísen. uz jem ji jednou sundaval, ale je tam zas. tak jsem zapnul odsávání i na noc a snížil zálivku. Zvláštní je ze na skrince stoji kvetinac s břečtanem a ten tu plisen chytil taky... jediny co me napada ze je to novej barak, ani ne pul roku starej, muze to byt tim? mate nejakej navrh jak se toho zbavit? chemickej boj?:rocket:
rasta.p
Máš to celkem OK ale s tou plísní je asi fakt problém... Souhlasím s Amalka nejdříve zkus asi snížit vlhkost s tou chemkou bych tolik nespěchal...
Ke-Guglimugli
Nebo postrašit Polyversem. Není to "chemka", po omytí můžeš okamžitě konzumovat, kdybys chtěl.. Doporučeno jako prevence na rostliny.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma