Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Maximálne vychytana skrin. - Klikni zde pro originální téma
sieter
Ahoj,

jelikoz, jsem travil nekolik mesicu v zahranici a projel jsem outdoor sezonu. Tak jsem se rozhodl postavit super vychytanou skrin. Jenda se oto. Postavit skrin, ktera se postara o kytky i po dobu delsi nepritomnosti, minimalne jeden tyden. Urcite to bude zajimat ty kdo se setkavaji se stejnym problemem. Rozhodl jsem se tedy nejprve pro velikost skrihne. a to 100x100x200. Skrin nebude rozdelena, az na snizeni stropu o 30cm. Kde bude elektronika. Takze velikost je urcena. Skrin na rizky bude zvlast. Ted je dulezite zvolit osvetleni. Ja se rozhodl pro 400W Philips Agro Son-T. Rizeni osvetleni casovym spinacem. Teplota bude kontrolována a kombinaci vyhrivani a odvetravani, v zavislosti na vlkosti jez bude take kontrolovana a ovlivnovana vetranim a zvlhcovanim, bude upravovana. Vse je celkem lehce realizovatelne, az na jeden problem co se vyskytl. Nevim jak zabezpecit, stale zavlazovani. Premyslel jsem o bubleru ci o rizenem zalevani v zavislosti na vlhkosti pudy. Ale porad nejak nevim. Mate nekdo zkusenosti? Budu vdecny za help.
sativa
No, zkus se podivat sem, myslim, ze to je docela podobne tema - je to automatizace pomoci PC, to znamena, ze PC ti to klidne mesic ridit muze - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1226
carlos
Zdar sieter, vítej na Groweru! :sun:

Ano, bubbler pro tebe bude řešením, pokud bude mít dostatečnou kapacitu. Stejně tak automatická zálivka jako např. drip-systém, pokud budeš chtít využít čerpadlo. Mrkni v Galerii na to, co si jede Breeder. Další zajímavou variantou je Ebb&Flow, který najdeš v Galerii od Hlavy.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma