Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Katastrofa v USA a konopí - Klikni zde pro originální téma
Kmenet
Tak jsem dnes dopoledne poslouchal rozhlas. A strašně jsem zuřil !!! Taková drzá podpásovka !!! Jistá pí… Šimsová, nebo jak bylo její ctěné příjmení ( byla to snad předsedkyně jakési organizace „ Sdružení rodiče proti drogám“ ) horlila proti zneužívání drog. Na tom by snad nebylo nic tak špatného , jen ty argumenty. Nejenže dávala do jednoho pytle heroin, hašiš a marihuanu, ale dokonce si odvážila tvrdit, že sebevražední teroristé se rekrutují výhradně ze skupin závislých na drogách a to zejména na marihuaně. Najednou jí bylo jasné, že teroristé útočící na Manhattan a Pentagon museli být pod vlivem nějakých drog a díky tomuto atentátu je nutno vyhlásit válku drogám a to zejména marihuaně, neboť ta prý vede přímo k tvrdým drogám. Následně po takovém stupidním prohlášení sdělila termíny, kdy její organizace bude pořádat jakési koncerty za podporu války proti drogám. Takže je to už tady ! Na katastrofě v USA se začínají přiživovat skupiny, které na základě boje proti terorismu, se budou snažit o nesmyslný boj s konopím a na tom si budovat svoji lživou politickou kariéru !!! Svět se od 11.9.2001 opravdu změnil !!! Od této chvíle si myslím, že dekriminalizace a následná legalizace marihuany už opravdu nehrozí. NEBOŤ JSME VLASTNĚ VŠICHNI TERORISTÉ !!!!!!!!!!


P.S. Teď už jenom schází aby zakázali Grower a válka může začít !!!!
delph
Jo jasne je to chlív, ale ze te to muze vzrusit (ja to sice nevidel), ale takova krava, podle toho co pises, me to nechava ledove klidnym. O takovejdlech lidech nema cenu diskutovat (nebo ma ale je to si myslim zbytecny).


PS: taky chci legalizaci
sativa
To nesmis brat vsechno tak vazne, kdyby tyhle lidi meli nejakou vetsi moc, coz se stejne nestane, nebyla by legalni ani cokolada a sušenky, protoze si je clovek muze oblibit :-)
Lsday
Tak to pan Doktor napsal přesně, jenom souhlas a kharmaaaa->
Jo, jestli byste měli telefon na to sdružení matek, potřeboval bych se jich zeptat, jestli můžu matky pěstovat společně s řízkama v předpěstírně řízků(18/6)
, než je přešoupnu na kwětení(12/12).
Díky za reply
PuP
USA - to je sileny - zabit tolik lidi najednou - sranda je v tom ze nigdo z nich s tim utlacovanim nemel nic spolecnyho (myslim primo) ale gdybych to bral neprimo tak bysme si snad zaslouzili, podle Bin Ladena, vyvrazdit vsichni (?)! ( gvuli podpore ameriky - treba burgerem u McDonalda - teda ja si este zadnou chalku u McDon. nedal - na to nemam zaludek ani streva :o) )
- je tak trochu svinstvo zamerit takovydle utoky proti civilistum - predstav si, Dr., ze by Ti negdo ustrelil barak pod nohama gdyz by sis daval rano kaficko fpraci gvuli tomu, ze negde naka banda 'statniku' kurvi co se da a lzou pri tom jak straky!
BYL BYS SPOKOJENEJ ??? BYLA BY PRO TEBE ULEVA ZE SI ZEMREL JAKO SPRAVEDLIVA ODPLATA ???
mimochodem - neslysel sem ze by amici vyvrazdovali civilni obyvatelstvo - nemyslish ze umrti civilu je dusledkem vetsinou embarga, ktery bylo vyvolany prave nejakou akcickou (nebo serii akci) nejake takove skupinky fanatiku???

Jinak jako Amiki zrovna nemiluju - vetsina z nich sou jenom omezeni tupci - ale takhle je vybijet - kurva gde to sme? WorldWar II ?!?!

Jinak Cus Bambus - preji vynosnou a kvalitni sklizen ;o)

-------------
Matky ??? - moje mati se proti me organizuje furt - ale nic nezmuze - to jenom otec mi brka furt esce vyhazuje...

Jinak Matkam silu (ted myslim Maminy z pestiren) ;o)

[Edited by PuP on 20-09-2001 at 10:40 AM]
PuP
Este neco: nevidim v tom valku za svobodu ale rozbiti huby za to ze kopli ameriku do kouli - a obe ji je rozstrelili...
Lsday
To: PuP
Přečti si výborný příspěvek na tomhle threadu http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1474
Nemůžeš od sebe odtrhovat jednotlivé věci, neb všechno souvisí se vším... O těch obětech je to jasný, z toho by moch mít upřímnou radost jenom magor, ale nemůžeš si na světě vybírat jenom to co se hodí, myslím tím hamburgry, Manhattan a pracující ve WTC ano a na druhou stranu čistě pouze prohlásit Ládina za toho magora. Není to ani tak, ani tak. Chyba je v systému, který je ovládán buď obchodní nebo náboženskou lobby. Cíl je stále jenom jeden- moc. Dokud nebude každý jednotlivec na světě - i mimo něj :-) tolerovat a respektovat ostatní, a sám se tak bude také chovat, neskončí tyhle konflikty nikdy. Což je zase utopie - leda že by všichni místo bank, kostelů a mešit navštěvovali kvalitně zásobené coffee shopy a dali se tam trochu do pohody.
phmh
tak gdo chce jetě dneska s někým bojovat?
odsud asi nikdo,jenom jak to vysvětlit ostatním?
livo
...doufám, že si nás Američani nespletou s Afganistánem. Všimněte si, kde CNN hledá Švýcarsko: :rocket:
\/\/ickpick
fíha livo, to mě dostalo
jestliže nejznámější televizní zpravodajská stanice neví kde leží švajčársko, pak to de se světem pěkně do hajzlu. po tom co jsem viděl tenhle obrázek jsem měl sto chutí napsat do cnn a vynadat jim do kryplů a idiotů. nad tím by se mělo hodně lidí zamyslet, protože válečný operace Amíku dost často vypadaj podobně
Aaron Lightner
Mezi náma: dokud si nás pletou jenom se Švýcarskem, tak je to ještě celkem dobrý, řekl bych...
Z pí. šimsový si nic nedělejte. Viděl jsem jí v Áčku, kde jí p. dr. Douda dával hustý kapky. Je to skutečně skupina Rodiče proti drogám podporovaná nějakou politickou nebo ekonomickou silou. Před volbama se např. objevil v novinách inzerát zadaný RPD s textem: "Nevolte Petru Buzkovou! Podporuje legalizaci marihuany.
Peace
STUFFY.N.STUPID
Chmch..jak daleko lidská blbost netolerance a buzerantnost saha? Chce se mi z toho bleyt... pudu asi a ...greekbleeaaaaa..tfuy.A je to venku. Dobrou noc.
Tak to já bych dal takovej inzerát do všech novin: "Volte všechny, kdo podporují legalizaci marihuany."
chosse
Zakladam hnuti proti RIDICUM, AUTUM & AUTOMOBILISMU

>> durazne pozaduji zakaz fsech dopravnich prostredku bez ohledu na to o jakou kubaturu se jedna ... fsichni zacinaj jezdit na kole & rychlou carou to konci

>> dale zadam vysoky trest pro fsechny kdo kdy ridili, bo se jen svezli ... svym jednanim ohrozovali nase deti

>> chci vymit fsechny auta z tohoto sveta & spalit veskerou literaturu o nich ... provoz auta vazne poskozuje zdravi

... na zaver podotykam, ze sem nikdy fzadnem aute nejel, zadne sem nevlastnil a ani nemam ridicsky prukaz...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma