Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W Booglegum - sklizeň - Klikni zde pro originální téma
expert
Zdrawím, tak a je tady nejpříjemnější čas v roce: čas sklizně.
Kýtí rostly asi 25 dnů, poté 54 dnů 12/12, následovalo 6 dnů 8/16 a poslední dva dny po tmě.

čekají na nůžky









poslední potěšení před aktem smrti
expert
Pustil jsem se do toho, začal jsem kosit.
první už visí










a listí hafo











přibývá












skoro 1/4 za náma











a listí hafo II











poločas










finish při sluníčku
expert
Sklizeno....











férově












a ještě úplné zbytečky
expert
Není dobré aby výbojka zahálela. Připrava na nový grow.

perlit nachystám










perlit přimíchám




















pěstební médium připraveno
expert
Nová generace (white widow, white skunk, super skunk, orange bud)























už sadím





















všechno správně nastavit















provizorní "skleníčky"
hary
kámo nic moc to jsem si myslel že jsem hovno pěstitel ale ty si mi zvedl seběvědomí
expert
to hary: díky za příspěvek, ale když kritika tak KONSTRUKTIVNÍ
expert
to La-Halaaa: je to v místnosti. Původně jsem to chtěl jet v bednách na maso, ale podařilo se mi sehnat ještě větší, tak jsem se rozhodl pro ně
vlček
par pripominek tak treba na prwni fotce to wypada sotwa na par gecek ale dyz je to wsechno pohromade tak to neni tak hrozny
dale nechces jet tudle warku jako sog uz wod zacatku na 12/12 urcite bys mel min stonku a wic palic
posledni nemas moznost dat lampu niz aby se to tolik netahalo
btw: ta genetika je ta stejna co mel dolpe?
virgill
hary neco konkretniho? treba malej vynos nebo co se ti nezda to je asi jediny co by nemuselo byt da best..... ale 400 a ta fotka pohromade ja nevim asi bych byl spokojenej
loeX
já bych u další "generace" urči použil pletivo...tohle vypadá jak příkop na kraji silnice:-) a určitě by byl i větší výnos...ted jak nad tím přemýšlím tak už bych moh nějak vykoumat to pletivo jinak tak taky dopadnu:-)
expert
zdrawim tě Vlčku: celkový pohled vypadá tak jak vypadá, protože jsem kýtí nechal růst možná příliš dlouho. To by ani tak nevadilo, ale nepoužil jsem pro ně žádné opěry. A tak se začali klátit do stran. Z prvu to nebylo nijak významné, tak jsem tomu nevěnoval příliš pozornosti. Ale postupem času jak palice sílely, si to prostě polehalo. Tak jsem vystříhal listí a nechal to tak - však to nějak dopadnout musí, sem si říkal.
To co tam mám teď hodlám necha přibližně 14 dní v růstu a pak přepnout. Nemám v plánu zaštipování. Jen snad ty co budou přerustat tak poohýbám pomocí drátů.
Lampu můžu dát jak blízko je potřeba, ted právě je ve výšce 50 cm nad kýtím. Myslím že to je ideální, když vezmu v úvahu že jsou řízky ještě poměrně náchylné v těchto chvílích.
JJ přesně tak,,,,jel jsem stejnou co on, a teď tomu bude také tak. Ten model prostě tak rostl, málo listí a poměrně dlouhé větve. Mám i semena a tak jsem zvědav jak se předvede letos venku.
expert
to moriss: čekám až to pěkně v klidu uschne, nechci nic uspěchat. Jinak tento údaj samozřejmě dodám.

to loeX: nevím no, možná je tomu tak, ale pojedu to zase jenom na volno, rozdíl bude v době růstu a hlavně mám také jinou gentiku. Jinak rostliny jsem dal i poměrně blízko k sobě a tak předpokládám, že se o sebe v kritických chvílích opřou.
hary
jo budu konkretní tak např. vypadá to jako křoví není to vůbec formovaná lampa musela být straše vysoko nebo to musely být hovno modely dále strašně slabé stonky a řidké paličky a a celkoví vyraz kytky je takoví nezdraví možna bych byl více konkrétní ale ani foto není nic moc HOWGH
expert
to hary: chlape, ty mě rozesmíváš :-))))))))

jsi asi celkem prudič co
virgill
hary to mas sice pravdu ale dalo by se to napsat lepe (pozitivne)napr. lampu zavesit niz pouzit plaetivo a pod. fajn ridke stonky a palicky tak napis co mel udelat aby se to nestalo. a poduk to nejde protoze to z fotek (bezkat stojioiu za hovno co?) nepoznas tak se radsi ani nevyjadruj...
dolpe
Čao experte, tak vidím že se úroda docela povedla :p: všichni tu chcou radit, tak přispěju taky svou troškou do mlýna ;) To pletivo není špatnej nápad, taková berlička pro kyti :D a já bych možná udělal nějakou zástěnu kolem beden a pěstebního prostoru, přijde mi že hodně ztrácíš světlo které uniká do prostoru a neodráží se na kyti… a taky bych je nechal snad jen pár dní v růstu… ;) však víš co a jak… :beer:
expert
to virgill: díkes chlape za oporu

to dolpe: světlo dle mého názoru neztrácím, protože ze dvou stran cože je 50 % je bílá zeď a další dvě strany pěstebního prostoru jsou vytvořeny z černobílé folie koupené přímo v growshopu (odraz světla cca 90%). Tentokráte mám v plánu nechat to růst kolem 14 dnů
hary
TO EXPERT:nejsem typ co rád prudí jen co na srdci to na jazyku
TO VIRGILL: jo mohl jsem to napsat lép ale expert mohl hledat tady na groweru jak na to aby to nedopadlo tak jak to dopadlo a podle mně to stojí za hovno že se málo informoval a hledal:-(( jo a tak špatnej výběr modelu:-))))
TO IMUGINIO: nemám dig foták a taky se nerd se chlubím:-)) ale ted když jsem viděl tu hrůzu od experta tak jsem klidně až seženu foták něco hodím:-))) jo a řízky bych možná měl ale PM YES
NorN2
noo ..tak nevim jestli tady pestuje jenom hary nebo ostatni pisou vestavu hodne HIGH ae chlape je to faktdesny křoví....co se týčerad určitě bych se držel těch o výšce lampy nad kytkama..taky se podívatna zastrihávání FIM metodou a jestli se ti nechcedoscrogu zkus
alespoň těžítka na větve nebo tak...jak už bylo řečeno prospěla bynějaká čísla....držim palce měj se NN2
Schinus
Hary co to tady tak picujes i kdyby byly kytky sebehorsi (a podle fotek sklizeneho matirialu soudim ze tyhle tak spatne nebyly) tak myslim ze je dost neslusny je nekomu bez konstruktivni kritiky takhle pohanit a schodit radsi porad ty radio..:jumper:

2 expert: pro priste bych ti doporucil koupit poradnej stolni vetrak a kyticky pekne posimrat vetrem budou mit silnejsi stonky a myslim ze by se ani nemuseli tolik tahnout ale jinak se mi libej kolik toho bylo? drzim palce pro priste :punk:
virgill
hary radsi nikoho nekritizuj pokud sam kritiku neuneses nejsme teplousi a nevidim duvod nekoho urazet.
Dubinek
Hele, hary, nechtel by ses klidnit? Ale to sem nepatri...

Pletivo na 400w snad neni potreba, ne? :) Zato bych misto hliny rozjel nejakej hydrosystem, vynos by se urcite zmnohonasobil. To by mel bejt dalsi krok :D Ja prvne jel taky hlinu, to bylo na hovno, ale bublak, to je neco, roste to, a stav kytek se da paradne sledovat... Ale nevim, jak bys zvladnul bublak na tolik kytek :) Ale pak bys jich treba mohl mit min, no, posud sam...
MANHUNTT
for hary::bounce:


koukám že tě tady pěkně spařujou vid?hlavně se nedej protože máš pravdu:punk:


tvůj spojenec:pimp::smoker::satan::bandit::jumper:


PRVNÍ INDOOR SKLIZEN http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=14417
DRUHÁ INDOOR SKLIZEN http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=14421
OUTDOOR SKLIZEN http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=14463
expert
to NorN2: chlepe, jako rozumím tvému názoru, ale jde o to že se ke kytkám dostanu jednou za čas a prostě nechal jsem to růst svévolně.
expert
to Schinus: díkec za oporu. Větrák samozřejmě mám a kýtí ovívám ale prostě tehnhle model rostl jak blázen, dlouhé stonky, málo listoví a když pak ztěžkly palice tak si to prostě bez opory polehalo.
expert
for all: na pátek jsem objednaný na vážení, takže pak zveřejním výsledky.
expert
to Dubinek: tchusky, jde především o to, že nejsem schopný zajistit každodení kontrolu kytek. Proto jsem zvolil jako pěstební médium hlínu. Někdy nechávám kýti bez dozoru i 14 dní a proto jsem si vytvořil automatické zavlažování.
V bubleru nebo i při jiném způsobu pěstování (např. NFT, jenž se mi moc líbí) bych nebyl schopen dostatečně hlídat a regulovat PH a EC. To je celý důvod proč jsem volil hlínu.
expert
to La-Halaaa: to víš že se nedám,,,,, ale zjištuju že kdybych kytky před focením postavil_třebas pomocí bambusových stonku_tak bych možná sklidil menší kritiku,,,, Ale tohle nemám zapotřebí, předvádět někomu co by snad chtěl vidět, nebo na co je běžně zvyklý. Ukázal jsem jak to ve skutečnosti bylo a to se moc nelíbí.
Tak tomu bývá často i ve všední realitě.....viz posledních 50 let......
Hyena
Ahoj experte, nějak se vymazali... dávej příště citace; ikdyž to smažou, tak to tady zůstane ;)
Jinak ti držim palce.
keep growin'
KABUTO
možná by se mohl tenhle thread přesunout třeba do kanálu,tam si můžete třeba dohodnout sraz a rozbít si pěkně držky :)

Kdybych citoval lidová sousloví:

Žádnej učenej z nebe nespad! A chybama se člověk učí!

Samozřejmě že to mohlo bejt lepší,ale máš co hulit,baví tě to ? Nic víc neřešte!

Peace all
walkinginspace
Mozno by tomuto threadu prospela zmena temy :-)

Obcas sa to tu (na groweri) zbytocne rozohni. Teraz nehovorim konkretne o Haryho prispevku, ale obcas sa stava, ze na tychto forach su ludia prilis kriticky (a casto bez rozumneho dovodu, len akoby si naozaj potrebovali liecit komplexy). Ja si myslim, ze aj ked naozaj je co kritizovat, malo by sa to robit slusne.

Hary > Co mas proti homosexualom a zenam?

Expert > Ja si myslim, ze ta uroda bola celkom pekna. Nevyzera obrovsky vynos na rastlinu, ale dokopy toho vyzera naozaj pomerne dost.
hary
tak já už jsem to smáznul nemám to zapotřebí to tady řešit pořád do kola tak zdar a mír
virgill
hary jo chlape to je rozumny ta tvoje kritika byla mozna prehnana stejne jako reakce na ni kazdopadne bych to bral jako krok vpred precejenom by to melo byt o pestovani a ne nekoho za neco furt napominat (at uz jde o kohokoliv).

expert rikas ze ke kytkam nemas moc pristup az ctrnact dnu v kuse to je extrem nebo i bezne? mel bych mozna pristup k pestebnimu prostoru ale s pristupem tak jednoho tydne +/- tak premyslym pokuds to zvladal s takovejma prolukama tak ze by to stalo za hrich...
PS: diky moc za k- at uz byla od kohokoliv po ranu me verte neverte rozesmala
loeX
no pokud máš dobrou genetiku tak ty kytky můžeš mít na růstu dlouho...já mám kytky na růstu 30 dnů(řízky) a sou z toho 30 cm nádherný bonsaje...musím se nějak donutit udělat fotky a založit si thread ale sem furt zhulenej ze záštipků a nechce se mi:-) ano listí z kytek brutálně zhuluje:-)
expert
Zdrawím všechny čtenáře toho threadu. Takže jak jsem v předešlém přispěvku sliboval, tak jsem také učinil. A dal jsem si schůzku s panem váhou a ten mi řekl: je toho dohromady 189 g.
Chuť a vůně velice jemná ovocná. V krku neškrábe ani žádné náznaky ke kašli nejsou přítomny. Účinky přicházejí s pozvolným nástupem, ale přetrvávají poměrně dlouho_takže žádný zabiják uzemňovák ale velice inteligentiní věc.




Nemohu také opomenout poděkovat za obdržené karmy: thanks:angel:
expert
zdrawím všechny zase po nějaké době,
tak takhle to u mě pokračuje: fotky z 21. dne 12/12
expert










kde je málo světla, tam je málo šišek (miniřízky - prakticy vůbec nerostly, pouze kvetou) je to také white skunk_jde krásně vidět rozdíl v růsu způsobený kvalitou jednotlivých řízků






















white skunk (roste nejrychleji)
expert
Fotečky z 57 dne 12/12. Právě jsem přepnul na 8/16 a budu čekat na úplné vykvetení. Na palicích vdovy a oranžbády se totiž ukazuje spoustu nových chloupků










White Widow




















White Skunk



















































Super Skunk.
expert
máš pravdu, celou dobu jsem zaleval pouze odstátou vodou s hnojivem (vermesfluid) jenž je také zásadité. Až poslední tři týdny jsem začal Ph vody snižovat pomocí kyseliny fosforečné.
citace:
Původní příspěvek od expert

Kýtí rostly asi 25 dnů, poté 54 dnů 12/12, následovalo 6 dnů 8/16 a poslední dva dny po tmě.



zdar,proc si to daval pri flushi na tech 6 dni svetla.Ma to nejake vyhody v ramci tvorby pryskirice?

Jinak slusna prace
hary
čus experte vidím že si si vzal mou kritiku k srdci:) ne vážně ted je to lepší a jen ty spálené listy od přehnojení kazí parádní dojem tak se měj a at to roste dál a vždy lépeK+
expert
to Bambulion: férově

to xerthon: nemohu potvrdit ani vyvrátit, ale jsou zde jisté teorie že kytka je stresována a tedy se brání tvorbou pryskiřice

to hary: czuss hary, díky že se ti to líbí, listy jsou ale vyschlé kvůli vysokému ph vody při zalévání viz příspěvky předchozí
prenda
Zdar.To je krásný,nojo,stačilo pár kritik a hned to vypadá lépe.Je vidět,že se vyplatí :).

No nevim,zase bych tu kytku tolik nestresoval,nebo se odebéře do nebíčka,i když toho vydrží relativně hodně.Mělo by se počítat s určitou setrvačností hnojiva,že koncentrace,kterou zaleješ dneska,tak se na kytce objeví s určitym zpožděním.Mnoha lidem se to už nevyplatilo.Nesázel bych na to,že když kytku přehnojíš,tak se začne bránit tvorbou pryskyřice.Ta pryskyřice je tam na obranu proti vypařování vlhkosti z listů....A ty velký listy,které máš spálený sloužily kytce jako sklady škodlivých a nepotřebných látek.Pokud ti všechny takhle odumřou,tak kytka nebude mít kam dávat přebytečný látky a začne je cpát postupně do menších a menších lístků až se dostane na lístky v palicích a to už by se ti nemuselo líbit :).

Ale fandim ti!Měj se.
TheKeptn
opravdu nešlo pod 400W udělat víc.. z týhle watáže jde i g/W...:eek:
To PRENDA:
"Ta pryskyřice je tam na obranu proti vypařování vlhkosti z listů...."
Nesluzi nahodou podobne ako nam opalovaci krem(na ochranu pred UV ziarenim)??? ;)
wad
Pokud bych se mohl ještě vyjádřit k tomu 6/18 nakonec. Někde sem četl že například u některých "bílích" odrůd je dokonce seedbankou doporučený ji dát těch 18/6 qůli tomu že kýtíz ze sebe vytáhnou max a pak CUT :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma